Doktorunuza danışın aklınızda kalmasın. Ne olur ne olmaz.Ya bizimki hep sağ tarafı emerken yapıo onu ağlıo kulağıda arada tutuyo yazınızı okuyunca farkettim ağrısımı var acaba yavrumun
Merhaba kızlar, pek yazamıyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. Çalışan annelerimiz işe ne zaman başlayacaklar. Nisan ayına kadar ücretsiz izin aldım.. Haziran’a kadar alacaktım fakat çok uzatmayayım dedim. Bebeklerimiz ek gıdaya 6. Ayına girince mi başlayacak kızım 15 ekim doğumlu. Doktorumuz söyleyecek fakat merak ettim.
Ilk aylarda baba olduklarini idrak edemiyorlar canim bu da iyiymisbebek bakimiyla ilgili bir kitap var elimde.orda 4 aylikken gunde bir ogun seklinde baslanabilir diyor eger bebegi sutten kesmeyi planliyorsaniz diye.6 ay dolunca baslamayi dusunuyorum ek gidaya.ama tabi ki bebegin durumuna gore doktorun yonlendirmesine gore daha erken baslamak gerekirse o baska. 2 yil ben bakmayi dusunuyorum Allah nasip ederse.iki haftaya kadar ucretsiz izne cikicam.
Cok iyi o zaman canimesim ayda bir evi supurur.ara sirada bez degistirir.zaten adam aksam 8 de geliyor yoruluyor.bisey yapmasini beklemiyorum :) bi de bizim bebek rahat duruyor kendi kendine.her isimi halledebiliyorum.
U Umudumbitmedi_ canim senin kv ne zaman gitti ne kadar kaldi?benimki haftaya bay bay simdiden ana ogul icerde duygulu anlar yasiyor birbirilerini ozleyecekler diye .arkadas bu ne ana ogul iliskisidir anlamadimSaol canim.Allah kimseye göstermesin.
Senin adina sevindim.uyumuş minnak:)
Benimkide uyuyor ama özlüyorum.
Oh mis:)
Iyi o zmaan canim.tsk ederim:)
Saol canim.
Ya yazdıgina çok güldüm.cocuk uyanacakti nerdeyse:)Allah da seni güldürsün:)
Önceden yapiyordu.sonra bi ara yapmamaya basladi.kv gelip gittikten sonra.
Simdi yine yapiyor.çünkü büyük bi kavga ettim:)
Ins olmaz canim.
Ya ayni benim babaannem.o da bizi zorla alir bi yerlere götururdü.annem karisamazdi.
Bizde anneme çok kızardık.niye bu kadar pasigsin diye.
Ama iş erkekte bitiyor.hele bi kızsa annesine.daha karisabilir mi kaynana.
Canim benim esimde 1 hafta öncesine kadar ayniydi.ama simdi degisti.
Bigün iyi binkavga ettim.resmiyet koydum.konusmadim.ertesi gun isten gelince baktim sofra seriyor.bana su getiriyor.cocukla ilgileniyor.bana bisey istermisin diye soruyor.süpürge aciyor.
Gönlümü aliyor.
O günden beri yapiyor.
Sana kavga et demem sonucta her insan bi r degil.
Benimki dayaktan anliyor :)
Seninki de ilgi istiyormuş.bi gece giyin süslen.şurayı sil de.bak nasıl yapiyor:)
Valla canim o bosanma isini bende cok dusundum benim esim yardimci oluyor ama annesi ile cok sorun yasadikkv geldi bize ilgi gostermiyor hep anacigiyoa takiliyor bide kv cok sinir bozucuValla alt acmadi hiç ilk zamanlar yardim ediyordu ama şimdi etmiyor sebebi ben evdeyim kendisi çalışıyor diye cok sinir oluyorum cok kavga cikariyorum ağlıyorum sonra adi duygu somurusu oluyor
Bosanmayi bile ciddi anlamda düşünüyorum bazen Allah iyi etsin ne diyim
Herseyi benden bekliyor kahvalti hazirla evi temizle oğlanın herseyiyle ilgilen gece gelir cay kahve keyfi yap cerez ayarla beraber film izle onu ister cok sinir bozucu evlendiğim adam bu mu diyorum adi ayakta çalışıyor
Oglan mesela 12 de uykuya dalsa uyusam o gece ilgilenmedi oluyorum ama düşünmüyor bu kadin gece kalkiyor sürekli uyku uyumuyor demiyor
Allah bozmasin canimBenimki söyleyince yapmaz ama düşünceli sağolsun yardım ediyor kendince o makine açar ben silerim sofrayı ben kurduysam o toplar bebeği de uyutur arada alt değişme asla yapmaz ama belirli konularda çok iyi sağolsun
Ah keske bende annemle ayni sehirde olsaydim....inan tek cok zorNe kadar dertliymişim bende yazınca anladim
Her gun oglani alip annemlere gidiyorum bende evide canım isterse temizliyorum
Aynen öyleBenimki 25 ekim doğumlu ya ekim başındakilere göre geriden geliyoruz biz takipteyim burda pynadı yazılıo 1 haftaya oynar herhalde hoş ben en son 15 gün önce falan denedim şimdi belki oynar yarın deneyeceğim
Ben iki gündür boza içiyorum evet sütü artırıyor ama bana da bebeğime de gaz yaptı maalesef mafolduk maf :)))Boza içen var mı aranızda normalde benim göğüslerim çok akarsı sürüm boldu sanırım 10 gündür falan hiç öyle değil bebeğime göre süzeldi sanırım diyordum ama azalma varmış galibadün bir boza içtim yine eskisi gibi nasıl süt yaptı ama çok ıkındı gece inanılmaz gazı oldu acaba bozadanmı evet aür yapıyormuş ama gaz yapıyoraa içmeyeceğim yoksa devam edeceğim
şimdi sen oyle yazinca biz oglan anneleri napalim bilemedimU Umudumbitmedi_ canim senin kv ne zaman gitti ne kadar kaldi?benimki haftaya bay bay simdiden ana ogul icerde duygulu anlar yasiyor birbirilerini ozleyecekler diye .arkadas bu ne ana ogul iliskisidir anlamadim
Bu bizde de oldu. Sevmemek değil de sanki benim kadar ilgilenmiyor gibiydi. Hiç konuşmazdı mesela sohbet et seni dinler derdim. Şimdi bi oynamaları başladı kıskanıyorum resmen ikisini :)Aynı ben. Hatta o kadar sinirlerim bozuluyordu ki sen bu çocuğu sevmiyorsun diye ama bakıyorum o süreçte sürekli yanımızda birileri vardı ve eşime düşmüyordu çocuk sevemiyordu bile şimdi seviyor ilgileniyor ayrı
bende subatta baslayacagim benimde annem bakicak. Bi süre sonra alisiriz heralde ya suan zor geliyor ama belki iyi bile gelir hiç evden cikmadigim hatta ustumu degistirmedigim günler oluyor çünküÇoğu kişi ücretsize ayrılıyor sanırım ben şubat gibi başlayacağım. Evden çalışacağım bi süre sonra yarım gün çıkmaya başlarım kızımı bırakarak yaza kadar normal çalışma hayatıma dönmüş olurum.
Kayınvalidem bizimle kalıyor o yardımcı olacak sağolsun.
Kesinlikle normal hayata daha rahat geçerim gibi geliyor bana da. Böyle kızım dışında çok boş geçiyor günlerim çok saldım sürekli evde olmak ve ev işi ile ilgilenmek bana göre değil pek.bende subatta baslayacagim benimde annem bakicak. Bi süre sonra alisiriz heralde ya suan zor geliyor ama belki iyi bile gelir hiç evden cikmadigim hatta ustumu degistirmedigim günler oluyor çünkü
Resmen pişik oldum :) yazık bize :))Benim de 40 gün sürdü.
Benden de şimdiden anlaşıyoruz ama evlenmicekşimdi sen oyle yazinca biz oglan anneleri napalim bilemedimbenden fena kaynana olur sanki gibi geliyor
Ah kizlar bende bir oğlan anasi olarak gelinime zulmetmemeye yemin ettim valla kotu soz kullanmicam karismicam gelinimeBenden de şimdiden anlaşıyoruz ama evlenmicek
Amin sağolasın canımAllah yardımcın olsun canım eşinin kalbine merhamet versin düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?