2018 Ekim Anneleri

Ya bizimki hep sağ tarafı emerken yapıo onu ağlıo kulağıda arada tutuyo yazınızı okuyunca farkettim ağrısımı var acaba yavrumun
Doktorunuza danışın aklınızda kalmasın. Ne olur ne olmaz.

Ilk aylarda baba olduklarini idrak edemiyorlar canim bu da iyiymis

U Umudumbitmedi_ canim senin kv ne zaman gitti ne kadar kaldi?benimki haftaya bay bay simdiden ana ogul icerde duygulu anlar yasiyor birbirilerini ozleyecekler diye .arkadas bu ne ana ogul iliskisidir anlamadim

Valla canim o bosanma isini bende cok dusundum benim esim yardimci oluyor ama annesi ile cok sorun yasadikkv geldi bize ilgi gostermiyor hep anacigiyoa takiliyor bide kv cok sinir bozucu

Benimki 25 ekim doğumlu ya ekim başındakilere göre geriden geliyoruz biz takipteyim burda pynadı yazılıo 1 haftaya oynar herhalde hoş ben en son 15 gün önce falan denedim şimdi belki oynar yarın deneyeceğim
Aynen öyle 26 ekim bizim de

Ben iki gündür boza içiyorum evet sütü artırıyor ama bana da bebeğime de gaz yaptı maalesef mafolduk maf :)))

U Umudumbitmedi_ canim senin kv ne zaman gitti ne kadar kaldi?benimki haftaya bay bay simdiden ana ogul icerde duygulu anlar yasiyor birbirilerini ozleyecekler diye .arkadas bu ne ana ogul iliskisidir anlamadim
şimdi sen oyle yazinca biz oglan anneleri napalim bilemedim benden fena kaynana olur sanki gibi geliyor

Çoğu kişi ücretsize ayrılıyor sanırım ben şubat gibi başlayacağım. Evden çalışacağım bi süre sonra yarım gün çıkmaya başlarım kızımı bırakarak yaza kadar normal çalışma hayatıma dönmüş olurum.

Kayınvalidem bizimle kalıyor o yardımcı olacak sağolsun.

Bu bizde de oldu. Sevmemek değil de sanki benim kadar ilgilenmiyor gibiydi. Hiç konuşmazdı mesela sohbet et seni dinler derdim. Şimdi bi oynamaları başladı kıskanıyorum resmen ikisini :)

bende subatta baslayacagim benimde annem bakicak. Bi süre sonra alisiriz heralde ya suan zor geliyor ama belki iyi bile gelir hiç evden cikmadigim hatta ustumu degistirmedigim günler oluyor çünkü

bende subatta baslayacagim benimde annem bakicak. Bi süre sonra alisiriz heralde ya suan zor geliyor ama belki iyi bile gelir hiç evden cikmadigim hatta ustumu degistirmedigim günler oluyor çünkü
Kesinlikle normal hayata daha rahat geçerim gibi geliyor bana da. Böyle kızım dışında çok boş geçiyor günlerim çok saldım sürekli evde olmak ve ev işi ile ilgilenmek bana göre değil pek.

kızlar iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var....
bebeğimin 3 aylık olmasına 10 gün var fakat bir kaç gündür hep ama hep uyuyor ne yapsam uyanmıyor. 2dk emiyor sonra yine uyuyor. mama veriyim diyorum 4 ölçek yiyen bebek 1 ölçek yiyor süt sağıp veriyim diyorum yok 30 ml anca yiyor... cmts doktora götürdüm emmiyor beni yemiyor,içmiyor sadece uyuyor diye. yok birşey yok diyor doktor. bu durum normal mi gerçekten.. sabah 7 beslenme 5 dk.
saat 12 beslenme 10 dk.
akşam 5 beslenme 10 dk.
akşam 9 beslenme 10 dk.
gece 12 beslenme 1 ölçek mama 2 dk beni emmiştir bu kadar hepsi, hala uyuyor. büyüdüğü için mi bu düzen değişti... anlamıyorum ben çok tedirginim. sizler yaşadınız mı bu durumu? bu arada inek sütü alerjisi var ve sütümde yetersiz olduğundan mama destekli besleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…