Saol canim.Allah kimseye göstermesin.
Senin adina sevindim.uyumuş minnak:)
Benimkide uyuyor ama özlüyorum.
Oh mis:)
Iyi o zmaan canim.tsk ederim:)
Saol canim.
Ya yazdıgina çok güldüm.cocuk uyanacakti nerdeyse:)Allah da seni güldürsün:)
Önceden yapiyordu.sonra bi ara yapmamaya basladi.kv gelip gittikten sonra.
Simdi yine yapiyor.çünkü büyük bi kavga ettim:)
Ins olmaz canim.
Ya ayni benim babaannem.o da bizi zorla alir bi yerlere götururdü.annem karisamazdi.
Bizde anneme çok kızardık.niye bu kadar pasigsin diye.
Ama iş erkekte bitiyor.hele bi kızsa annesine.daha karisabilir mi kaynana.
Canim benim esimde 1 hafta öncesine kadar ayniydi.ama simdi degisti.
Bigün iyi binkavga ettim.resmiyet koydum.konusmadim.ertesi gun isten gelince baktim sofra seriyor.bana su getiriyor.cocukla ilgileniyor.bana bisey istermisin diye soruyor.süpürge aciyor.
Gönlümü aliyor.
O günden beri yapiyor.
Sana kavga et demem sonucta her insan bi r degil.
Benimki dayaktan anliyor :)
Seninki de ilgi istiyormuş.bi gece giyin süslen.şurayı sil de.bak nasıl yapiyor:)
Canim dakikalar normal artik. Ama uykuyu bilemiyorum. Benimki gunduz neredeyse hic uyumadigi icin...kızlar iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var....
bebeğimin 3 aylık olmasına 10 gün var fakat bir kaç gündür hep ama hep uyuyor ne yapsam uyanmıyor. 2dk emiyor sonra yine uyuyor. mama veriyim diyorum 4 ölçek yiyen bebek 1 ölçek yiyor süt sağıp veriyim diyorum yok 30 ml anca yiyor... cmts doktora götürdüm emmiyor beni yemiyor,içmiyor sadece uyuyor diye. yok birşey yok diyor doktor. bu durum normal mi gerçekten.. sabah 7 beslenme 5 dk.
saat 12 beslenme 10 dk.
akşam 5 beslenme 10 dk.
akşam 9 beslenme 10 dk.
gece 12 beslenme 1 ölçek mama 2 dk beni emmiştir bu kadar hepsi, hala uyuyor. büyüdüğü için mi bu düzen değişti... anlamıyorum ben çok tedirginim. sizler yaşadınız mı bu durumu? bu arada inek sütü alerjisi var ve sütümde yetersiz olduğundan mama destekli besleniyor.
Bende bi öyle diyorum ama manyağa bağlamadım da değil oğlumla.eşim sağolsun işten geliyor git uyu biraz 2-3 saat bakarım ben diyor 10 dakika sonra oğlumu öZledimm diye manyak gibi yapışıyorum ikisine kimselere kaptıramam valla kusura bakmeyeceklerAh kizlar bende bir oğlan anasi olarak gelinime zulmetmemeye yemin ettim valla kotu soz kullanmicam karismicam gelinime
benimki hiç uyumuyordu ama artık hep uyuyor hep ama hep deliriyorum resmen... aç olsa,hasta olsa ağlar dimi uyumaz herhalde...Canim dakikalar normal artik. Ama uykuyu bilemiyorum. Benimki gunduz neredeyse hic uyumadigi icin...
Benimki gece gündüz farketmiyor 3 saatte bir kalıyor 1 1,5 saat ayakta kalıyor yatıyor arada 1,5 2 saatte gece uyursan uyu zor oluyor diyordum dün 5 saat uyudu bu defada korktum dürtecektim valla. Bizlerde ne istediğimizi bilmiyoruz biraz büyüyorlar artık bence korkacak bir şey yok artık yenidoğan değiller uyumak istiyorsa demek ki uykuya ihtiyaç duyuyor.benimki hiç uyumuyordu ama artık hep uyuyor hep ama hep deliriyorum resmen... aç olsa,hasta olsa ağlar dimi uyumaz herhalde...
haklısın aslında ama alışık olmayınca korkuyorum birde sütüm yetersizdi ondan hiç emin değilim mamayı kesecektik.birde kızım böyle yapınca tedirgin oldum. sarılık olsa uyur,şekeri düşerse uyur,kulağı ağrıyor bu çocuğun vs. dedikçe çevremdekiler iyice çıldırıyorum. aklımda kızımı doyurmaktan başka birşey yok. birde boğazı ağrıyordur çıktı şimdi. annem durdu durdu boğazı şiş bu çocuğun ondan emmiyor diyor ay delirticekler el biriliği ile sonunda o olacak. ne biliyim hasta olsa aç olsa uyumaz diyorum ama bilmiyorum işte. başında bekliyorum gece gündüz uyandırma operasyonundayım resmen...her hafta doktora götürmekten gına geldi. eşimde en sonunda doktor saydırıcak sana onu istiyorsun diyor.Benimki gece gündüz farketmiyor 3 saatte bir kalıyor 1 1,5 saat ayakta kalıyor yatıyor arada 1,5 2 saatte gece uyursan uyu zor oluyor diyordum dün 5 saat uyudu bu defada korktum dürtecektim valla. Bizlerde ne istediğimizi bilmiyoruz biraz büyüyorlar artık bence korkacak bir şey yok artık yenidoğan değiller uyumak istiyorsa demek ki uykuya ihtiyaç duyuyor.
Normal benimkide oyleydi bu zamanlarinda hep uyurdu birak kilosu normalse uyusun uykuda gelisiyorlar bende cok korkmustum ama simdi alistimCanim dakikalar normal artik. Ama uykuyu bilemiyorum. Benimki gunduz neredeyse hic uyumadigi icin...
Valla canim o bosanma isini bende cok dusundum benim esim yardimci oluyor ama annesi ile cok sorun yasadikkv geldi bize ilgi gostermiyor hep anacigiyoa takiliyor bide kv cok sinir bozucu
Hiç dikkat etmedim gaz yapıyor mu diye açıkçası. Bebeğim genel olarak oldukça sakn bir bebek şimdiye kadar 3 kez kriz anı oldu ama üçüde alerjidendi. Yiyebileceklerim de oldukça sınırlı olduğu için çok da seçemiyorum, yemeyim diyemiyorum.Ben de mercimek ve turunçgil yemedim hala. Gaz yapmıyor mu size ve bebişe? Artık başlasam mı ki?
İlk gün baklagil ve turunçgil yemeyin ikinize de gaz yapar demişlerdi de.
Bugün bende farklı bir Doktora gittim birsürü kan tahlili istedi yarın yaptircam bakalimsinir sikismasi iste.. bende de cok ağrı var. dr a gittim
Benden de şimdiden anlaşıyoruz ama evlenmicek
hahaBende bi öyle diyorum ama manyağa bağlamadım da değil oğlumla.eşim sağolsun işten geliyor git uyu biraz 2-3 saat bakarım ben diyor 10 dakika sonra oğlumu öZledimm diye manyak gibi yapışıyorum ikisine kimselere kaptıramam valla kusura bakmeyecekler
Çok güzel maşallah bebişe, doğru karar vermişsiniz. Ben 20 günlükken gazı başladığı için sab simplex başlamıştım. 10 gün kadar kullandım sonra doktoruma ağzımdan kaçırdım kullandığımı, doktor o damlaları kullanmıyoruz kesin dedi. İyice çocuk çok kötü olmadan verme hatta hiç verme dedi. Bağırsakları kendisi zorlanarak öğrenecek halledecek sen ne kadar damla kullanırsan o kadar uzatırsın süreci dedi. İlk zamanlar anlamadım doktora kızdım hatta. Ama dediği gibi kestim ve 2 aydır bebiş çıkarıyor gazını. Gazlı yiyince evet zorlanıyor ama kendi çıkarmayı öğrendi ben de yardımcı oluyorum arada. O ilk zamanlar annemle evde dört döndük gazını çıkartmak içinBu arada gazdan hala çekenler var sanırım ben yaklaşık 1 hafta 10 gündür gaz ilacı kullanmıyorum çok şükür.
Sütüm artsın diye rezeneye abandım resmen onu tükettiğimden beri kızım çok daha rahat yapıyor duymuyorum bile gaz sesini.
3.ay büyüme atağı geldi hemen aklıma. Az yeme çok uyuma yazıyordu hep bunlar.kızlar iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var....
bebeğimin 3 aylık olmasına 10 gün var fakat bir kaç gündür hep ama hep uyuyor ne yapsam uyanmıyor. 2dk emiyor sonra yine uyuyor. mama veriyim diyorum 4 ölçek yiyen bebek 1 ölçek yiyor süt sağıp veriyim diyorum yok 30 ml anca yiyor... cmts doktora götürdüm emmiyor beni yemiyor,içmiyor sadece uyuyor diye. yok birşey yok diyor doktor. bu durum normal mi gerçekten.. sabah 7 beslenme 5 dk.
saat 12 beslenme 10 dk.
akşam 5 beslenme 10 dk.
akşam 9 beslenme 10 dk.
gece 12 beslenme 1 ölçek mama 2 dk beni emmiştir bu kadar hepsi, hala uyuyor. büyüdüğü için mi bu düzen değişti... anlamıyorum ben çok tedirginim. sizler yaşadınız mı bu durumu? bu arada inek sütü alerjisi var ve sütümde yetersiz olduğundan mama destekli besleniyor.
bende subatta baslayacagim benimde annem bakicak. Bi süre sonra alisiriz heralde ya suan zor geliyor ama belki iyi bile gelir hiç evden cikmadigim hatta ustumu degistirmedigim günler oluyor çünkü
Eder her zman ama gün boyu işteydi zaten:))Kizlar esleriniz bebislere bakiyormu size yardimci oluyormu ev temizligi bebegin bakimi konularinda?
benimki hiç uyumuyordu ama artık hep uyuyor hep ama hep deliriyorum resmen... aç olsa,hasta olsa ağlar dimi uyumaz herhalde...
Bu arada gazdan hala çekenler var sanırım ben yaklaşık 1 hafta 10 gündür gaz ilacı kullanmıyorum çok şükür.
Sütüm artsın diye rezeneye abandım resmen onu tükettiğimden beri kızım çok daha rahat yapıyor duymuyorum bile gaz sesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?