Ben kullanıyorum dr hastanede reflü yatağı kullan demişti hastanedekide reflü yatağıydı zaten hemen almıştık bizdeSu gece uyanmalari aklima bir sey daha getiriyor aslinda; anne yani besigim var reflu yatagini icine koydum Eylul onun ustunde yatiyor. O reflu yataginin egimli olmasi nedense icimi rahatlatiyor acaba kizim ondan mi rahatsiz oluyor ya hic kullananiniz var mi? Yada egimli olmayan dumduz zeminde yatiriyormusunuz geceleri? Ben dogdugundan beri reflusu cok sukur yok ama egimli ya iste guven veriyor
Her iki göğsümde de en az 5-6şar tane kist var. Elle sağamıyorum, pompa da manuel uç açma pompası, bebeğin çekmesi gibi olmuyor, az çıkıyor süt. Şu an biraz emdi ve uyudu memede.
Hep ağrılı olduğu için ben de hamilelikte başladım dertlenmeye, ya yine olursa diye... Bizde biraz genetik. Annem ve ablam da ileri derecede mastit geçirdi. Hakkımızda hayırlısı...
Kesinlikle bende erken burakılmasından yanayım ama ben amannn ne var canım emdide ne oldu benimki 8 yaşında bıraktı diyenide duydum çok normalmiş gibikınamayayım hoş benimki de bırakmaz falan :)
plojovic d3 ne kullanıyorsun
Kizlar esleriniz bebislere bakiyormu size yardimci oluyormu ev temizligi bebegin bakimi konularinda?
Boza içen var mı aranızda normalde benim göğüslerim çok akarsı sürüm boldu sanırım 10 gündür falan hiç öyle değil bebeğime göre süzeldi sanırım diyordum ama azalma varmış galibadün bir boza içtim yine eskisi gibi nasıl süt yaptı ama çok ıkındı gece inanılmaz gazı oldu acaba bozadanmı evet aür yapıyormuş ama gaz yapıyoraa içmeyeceğim yoksa devam edeceğim
Merhaba kızlar, pek yazamıyorum ama yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. Çalışan annelerimiz işe ne zaman başlayacaklar. Nisan ayına kadar ücretsiz izin aldım.. Haziran’a kadar alacaktım fakat çok uzatmayayım dedim. Bebeklerimiz ek gıdaya 6. Ayına girince mi başlayacak kızım 15 ekim doğumlu. Doktorumuz söyleyecek fakat merak ettim.
Ergobaby 360 almıştım ama yenidoğan kitim olmadığı için şu an sling kullanıyorum.
Kanguruyu 4.aydan itibaren kullanacağım değil mi?
Üzerinde 4+ yazıyor.
Olunca da öyle usturuplu olmuyor ki. İki gün kıvrandırıyor beni. Üçüncü gün insana dönüyorum. Bebişle birlikte o sancıları hiç çekesim yok
kızlar iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var....
bebeğimin 3 aylık olmasına 10 gün var fakat bir kaç gündür hep ama hep uyuyor ne yapsam uyanmıyor. 2dk emiyor sonra yine uyuyor. mama veriyim diyorum 4 ölçek yiyen bebek 1 ölçek yiyor süt sağıp veriyim diyorum yok 30 ml anca yiyor... cmts doktora götürdüm emmiyor beni yemiyor,içmiyor sadece uyuyor diye. yok birşey yok diyor doktor. bu durum normal mi gerçekten.. sabah 7 beslenme 5 dk.
saat 12 beslenme 10 dk.
akşam 5 beslenme 10 dk.
akşam 9 beslenme 10 dk.
gece 12 beslenme 1 ölçek mama 2 dk beni emmiştir bu kadar hepsi, hala uyuyor. büyüdüğü için mi bu düzen değişti... anlamıyorum ben çok tedirginim. sizler yaşadınız mı bu durumu? bu arada inek sütü alerjisi var ve sütümde yetersiz olduğundan mama destekli besleniyor.
Kızlar 13 haftalık olduk bu cumartesi 14 olacak rotanın ilk dozuna geç mi kaldik
Gunaydinnn guzel bir gun olsun insallah :) dun misafirlerim geldi kizlar yazamadim gece boyu ikinma hakkinda yazdiklariniza donemedim. Ben su gaz olayini hafiften alismasi adina fasulye,mercimek,nohut,portakal harici her seyden yiyordum ama sanirim bi sure daha dikkat etmem lazim bulgur pilavi yemistim mesela o sabaha kadar ikinma oldugunda gerci hemen sute gecer mi bilmiyorum ama. Birde sanirim kakaoda yaz yapiyorne yapalim bebislerimiz iyi olsunda yemeyiz hicbirini.
Mevlut yapacagim eksikleri tamamlamaya basladim. Sizlerin oldu mu neler yaptiniz?
Bu arada Eylul dun 8 bucuktan aksam 9 bucuga kadar yalnizca 15 dk uyudu ben artik gunduz uyutmaya calismaktan vazgectim gelisimini etkilemesinde
Cok sukur gecmis canim ne guzel. Rezene hakkinda bi iyi bi kotu seyler duyuyorum ne yapacagimi sasirdim bende ilk dogdugunda cok iciyordum sonra olumsuz seyler duyunca biraktim
Su gece uyanmalari aklima bir sey daha getiriyor aslinda; anne yani besigim var reflu yatagini icine koydum Eylul onun ustunde yatiyor. O reflu yataginin egimli olmasi nedense icimi rahatlatiyor acaba kizim ondan mi rahatsiz oluyor ya hic kullananiniz var mi? Yada egimli olmayan dumduz zeminde yatiriyormusunuz geceleri? Ben dogdugundan beri reflusu cok sukur yok ama egimli ya iste guven veriyor
dogdugundan beri dumduz yataginda yatiriyorumSu gece uyanmalari aklima bir sey daha getiriyor aslinda; anne yani besigim var reflu yatagini icine koydum Eylul onun ustunde yatiyor. O reflu yataginin egimli olmasi nedense icimi rahatlatiyor acaba kizim ondan mi rahatsiz oluyor ya hic kullananiniz var mi? Yada egimli olmayan dumduz zeminde yatiriyormusunuz geceleri? Ben dogdugundan beri reflusu cok sukur yok ama egimli ya iste guven veriyor
Cok sukur gecmis canim ne guzel. Rezene hakkinda bi iyi bi kotu seyler duyuyorum ne yapacagimi sasirdim bende ilk dogdugunda cok iciyordum sonra olumsuz seyler duyunca biraktim
Su gece uyanmalari aklima bir sey daha getiriyor aslinda; anne yani besigim var reflu yatagini icine koydum Eylul onun ustunde yatiyor. O reflu yataginin egimli olmasi nedense icimi rahatlatiyor acaba kizim ondan mi rahatsiz oluyor ya hic kullananiniz var mi? Yada egimli olmayan dumduz zeminde yatiriyormusunuz geceleri? Ben dogdugundan beri reflusu cok sukur yok ama egimli ya iste guven veriyor
kizlar dun bebegim kucagimda yuzustu gibi uyuya kaldi.ben de o sekilde koydum 2 saat uyudu.sonra emdi gene 1 saat uyudu gunduz.hic uyumazdi bu kadar.yuzustu rahat mi etti acaba.bi yerde tehlikeli oldugunu okumustum ama cok da guzel uyudu oyle :)
direk bardaga koyup soguk olarak iciceksin canim.ama her marka boza guzel olmuyor.bulabilirsen akman boza al.ben bi ara cok icerdim uzerine tarcin ve leblebiyle :)Kizlar günaydın boza hic icmedim bimde görmüştüm dolapta şişede ama salep gibidir diye merak etmedim tadini hic simdi alsam nasil hazırlanıyor sadece ısıtılıp mi iciliyor
Ben düz yatırıyorum reflüsü var birde ama nefret ediyor reflü yatağından yaygara yapıyor tercihleri var saygı duyuyoruz bizde :)Su gece uyanmalari aklima bir sey daha getiriyor aslinda; anne yani besigim var reflu yatagini icine koydum Eylul onun ustunde yatiyor. O reflu yataginin egimli olmasi nedense icimi rahatlatiyor acaba kizim ondan mi rahatsiz oluyor ya hic kullananiniz var mi? Yada egimli olmayan dumduz zeminde yatiriyormusunuz geceleri? Ben dogdugundan beri reflusu cok sukur yok ama egimli ya iste guven veriyor
Kizlar günaydın boza hic icmedim bimde görmüştüm dolapta şişede ama salep gibidir diye merak etmedim tadini hic simdi alsam nasil hazırlanıyor sadece ısıtılıp mi iciliyor
Direkt bardağa koyup içiyorum ben ama dolapta beklediği için bi 10 dk falan bekletiyorum bardakta öyle içiyorumKizlar günaydın boza hic icmedim bimde görmüştüm dolapta şişede ama salep gibidir diye merak etmedim tadini hic simdi alsam nasil hazırlanıyor sadece ısıtılıp mi iciliyor
Bebegim 38 günlükken geldi.15 gün kaldi gityi.canim.1 bucuk ay oluyor gideli.U Umudumbitmedi_ canim senin kv ne zaman gitti ne kadar kaldi?benimki haftaya bay bay simdiden ana ogul icerde duygulu anlar yasiyor birbirilerini ozleyecekler diye .arkadas bu ne ana ogul iliskisidir anlamadim
Bu oğlan anaları cocuklari evlenince bi kıymete biniyor.gelini bi dıslamalar bi afra bi tafra.Valla canim o bosanma isini bende cok dusundum benim esim yardimci oluyor ama annesi ile cok sorun yasadikkv geldi bize ilgi gostermiyor hep anacigiyoa takiliyor bide kv cok sinir bozucu
Benimkide gece bana sarıliyor ben tepikliyorum.git yanimdan:)İnan simdi geldi beni bekliyor parti için :)
Gunaydinnn guzel bir gun olsun insallah :) dun misafirlerim geldi kizlar yazamadim gece boyu ikinma hakkinda yazdiklariniza donemedim. Ben su gaz olayini hafiften alismasi adina fasulye,mercimek,nohut,portakal harici her seyden yiyordum ama sanirim bi sure daha dikkat etmem lazim bulgur pilavi yemistim mesela o sabaha kadar ikinma oldugunda gerci hemen sute gecer mi bilmiyorum ama. Birde sanirim kakaoda yaz yapiyorne yapalim bebislerimiz iyi olsunda yemeyiz hicbirini.
Mevlut yapacagim eksikleri tamamlamaya basladim. Sizlerin oldu mu neler yaptiniz?
Bu arada Eylul dun 8 bucuktan aksam 9 bucuga kadar yalnizca 15 dk uyudu ben artik gunduz uyutmaya calismaktan vazgectim gelisimini etkilemesinde
Bende yaptım mevlütü iyice kış olmadan yapayım demiştim :) akikasını kestik yanına pilav ayran baklava börek açtık sarma vardı bana göre menüde börek sarma fazlalık ama ablamlar biri sarmayı biri böreği benden habersiz yapıp getirmiş sağolsunlar .. Gül lokumu ve fındık fıstıklı karışık mini lokumlardan aldım gül lokumunu mini kek kalıplarına koyduk minik lokumlarıda kutularına poşetlerede akide şekeri ve draje koyduk süsledik yasin kitabi tesbih çantası birde kolonya şişesi vardı tabi bunlar hep tercih dediğim gibi bana göre abartı ablamlar heves etti hep biraz fazla oldu .. Bana kalsa et pilav tatlı ayran yeterliydi .. Hediye olarakta yasin tesbih vardı sadece aklımda ..Gunaydinnn guzel bir gun olsun insallah :) dun misafirlerim geldi kizlar yazamadim gece boyu ikinma hakkinda yazdiklariniza donemedim. Ben su gaz olayini hafiften alismasi adina fasulye,mercimek,nohut,portakal harici her seyden yiyordum ama sanirim bi sure daha dikkat etmem lazim bulgur pilavi yemistim mesela o sabaha kadar ikinma oldugunda gerci hemen sute gecer mi bilmiyorum ama. Birde sanirim kakaoda yaz yapiyorne yapalim bebislerimiz iyi olsunda yemeyiz hicbirini.
Canim sen yoksun uzun zamandir nasilsin nasil gidiyor bebisle zamanEder her zman ama gün boyu işteydi zaten:))
Aynen sana katiliyorum canim.cocugu tek basimiza yapmadik sonucta tamamen anneye dusmez butun isler biraz erkekletde yardimci olmali.benimkide gece kalkiyor mamasini veriyor sagolsun ben uyuyorum.L Lawinya34
Ben nasil calisip kazandigim parayi evimize borclarimiza pazar marketimize harciyorsam ve bunu bir marifetmis gibi degilde hayatin musterek oldugunu bu zmnda tek maasla cok zorlanacagimizi biliyorsam yani gayet normal bir seyse bu bizim icin, esiminde evde bana yardimci olmasi gayet normaldir bizde. Ha kendliginden mi gorurde yapar tabiki hayir :) Benim birkac defa soylemem gerek ama olsun Allah razi olsun yardim eder seninkide ediyordur umarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?