2018 Ekim Anneleri

Benimkide 1.5 aylikken geldi ilk basta bebegi sahiplenmeye calisti sanki ben bakamiyorum gibi sabah gec uyaniyordu bebisim ona bile bi ton laf sonra bana kahvalti derdi yemek derdi o bu derken ben pert oluyorum bide beni sikayetler esime esimde anaci o nerse bana tavir alir hemen dizenimiz altust oldu.neyseki haftaya gidiyor biraz oglumla yanliz kafa dinlemek istiyorum artik

Bebekleriniz yemesi gereken miktarın tamamını yediğini nasıl anlıyorsunuz?

Benimki ağlamıyor aç kalmıyor ama biberonla da çok içmiyor ama 100 ml civarında içmesi gerek şu an sanırım.

Bizim buralarda hic bilinmez o yuzde. Ancak bimde migrosta bulurum :)canim isitmiyoruZ ilik iciyoruz dogru mu

Bizde de durum.ayniydi.hizmet bekliyordu
Oysa begeim sürekli agkiyor emmek istiyordu.
Bana kalk yemek yap.ben aciktim.git isini yap cicuk uyumusken falan filan.yemek yeriz ardindan cay ister hizmet bekler.yemege mana bulur.begenmez.yorum yapar.meyve ister.bir dakika oturamiyordum.
Suyunu bile kalkip almaz.kumandayi ister.gözlügünü ister.üstüme battaniye ört der.resmen hizmetcilik yaptim.
Onlar gitti ben rahat ettim.
Ins seninki de gider canim.cok yorucu hem bebek hem ev hemde onlara hizmet etmek.

Bizim buralarda hic bilinmez o yuzde. Ancak bimde migrosta bulurum :)canim isitmiyoruZ ilik iciyoruz dogru mu

Migrosta Vefa'nin var galiba.
Evet canim ısıtmıyorsun sadece bardaga koyuyorsun.Ben mesela kivamli oldugundan tatli kasigiyla yemeyi daha cok severim :))))))
Sadece soguktur sana bogazina dokunmasin fln balkona koyduysan iste iceri alirsin onceden.Onun haricinde aldigina hicbisy yapmana gerek yok yani

Bizimde bi enistemiz hic bilmezmis.Denedi :) sevmedi ama :)

Son düzenleme:
Bebekleriniz yemesi gereken miktarın tamamını yediğini nasıl anlıyorsunuz?

Benimki ağlamıyor aç kalmıyor ama biberonla da çok içmiyor ama 100 ml civarında içmesi gerek şu an sanırım.

Bizde emzirme var.Sagdigimda farkli cikiyor sut zaman ilerledikce(buyugu baleye goturunce 1 kez annem veriyordu biberonla ama artik daha uzun durmaya basladi gerek kalmayacak galiba)
Emerken kendisi birakiyor canim.Bir iki fırt daha oynayarak cekip en son diliyle ittiriyor :)
Ki bazen ben balede beklerken uyaniyor ya annem uyaninca hemen veriyordu almiyordu.Acikinca aliyordu biberonu.Ben aradim bikac kez memeler sizlayinca anne simdi dene vermeyi diye hatta :)

İlk fırsatta deneyeceğim:))

Bizdede esime hizmet etmemi bekliyordu bide esimle bisey konusamiyorduk hic ozelimiz kalmadi pat diye yatak odasina dalar ay inan oyle bir daraldim esim hicvdestek degil annesi konusunda bide onu nazlicam falan bir daha dogum yaparsam asla kimseyi istemiyorum

Oysa ki yeni doğum yapan annelere bebek uyuyunca uyumayı nasihat eder büyükler.. lohusadan hizmet beklemek.. söyleyecek çok şey var da, neyse.. yazık sizinkiler insanlıktan nasibini alamamış :/

Oysa ki yeni doğum yapan annelere bebek uyuyunca uyumayı nasihat eder büyükler.. lohusadan hizmet beklemek.. söyleyecek çok şey var da, neyse.. yazık sizinkiler insanlıktan nasibini alamamış :/
Bizim kv deler ogullari tarafindan şimartilmis bizim ustumuze salinmis birer basbelasi.ne lohusaligi yani

Haklısin canim.ben sinir olurum yatakodama girerse.insanin özeli yani.
Esine bisey ister verirsin ama hizmet etmek saçma.kaynanaya hizmet etmek de saçma.
Seversin seve seve bi işini gorürsün ama zorinda değilsin.

Ya iste bende böyle dusünıyroum.ama nerde o zihniyet...
Bunlar hep benden bekledi.neymis kendileri de tek buyütmüş.
Bizim yaptigimiz neymis.ellerinde kızın larda yikarlarmiş.
Ama yok yazın su ver dese dönüp arkamı gidecem.
Belki birileri çok vicdansiz diyecek ama alakası yok.ben iyi oldukça benim yüzüme benim gelinlerim beş kuruş etmez dedi.
Hep elalemin gelinlerini övdü durdu.o zaman git elalemin gelini baksın...

Rezeneninde etkisi var canım ama malt içeceği daha iyi süt yapıyor,günde birtane iciyordum ben aç karnina, e-bebekten almıştım..

Bizim kv deler ogullari tarafindan şimartilmis bizim ustumuze salinmis birer basbelasi.ne lohusaligi yani
İlk bebekte babalar bocalıyor. Benim eşim de pek destek olmamıştı. Annesiyle hiç anlaşamayan adam, abuk sabuk konularda annesini savunur oldu bana.. ben de acemiyim tabi.. çok üzülürdüm, ağlardım.. şimdi oğlum büyüdü, ikinci bebeğim oldu. Eşim tamamen bana uymuş halde. Asla annesine yüz vermiyor.. Bebek bakımında da elinden geldiğince destek oluyor. Sabredin arkadaşlar. Bu adamlar zamanla eşlerini tanıyıp güvendikçe, aile olmayı benimsiyor ve eşinin tarafını tutmaya başlıyor

Felçli iken bakmışsın ama 5 kuruş etmezsin öyle mi... Vah vah.. yatacak yeri yok o kadının..

Canim benimki yola gelmez acaip anneci annesi cok acitasyoncu esimi yonetiyor etkisi altina aliyor.aslinda uzak kaldigi zaman bana yonelik oluyor boyle senede bir geldiginde hemen etkiliyor ya da esim yanina gittigi zaman zaten boyle decam ederse ayrilacam biktim bu super ikiliden

Felçli iken bakmışsın ama 5 kuruş etmezsin öyle mi... Vah vah.. yatacak yeri yok o kadının..
Bana göre.de yatacak yeri yok.
Bi su bile veresim gelmiyor artik.
Evlendim geldim ilk 10 gün bizde kaldilar.sonra gittiler.geri geldiler 1 ay kaldilar.sonra da 15 tatile gittik.1 hafta kaldik.dönüste felc gecirdi.20 gun hastanede kaldim baktim.500 km ötedeki evime getordim.1 ay baktim.ayağa kaldirdim.evime gitti.tatillerde de evini temizledim yemegini yaptim.
Anlayacagin ben kaynanamin bi faydasini görmedim.benim onda çok hakkim var.ama hepsi haram olsun.bana bigün kızı gıbi davranmadi.
Esim bile bigün kaynanami basına kalkti.o senin altindan aldi bakti.ayıp senin bu yaptigin dedi.
Ben hic basina kalkmadim.ama bundan sonra bana eger dişe dokunur bisey derse başina kalkacam.
Salaklik etmisim.hic dilr getirmemekle.ama kendisi en ufak biseyde dısini gosterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…