Inş ama korkulacak birşey yok. Için ferah tut[/QU
@Lawinya34 ben erken konuşmuşum.surekli ağlıyor tepiniyir enfeksiyon riski olmassa bide böyle olacağını bilseydik hayatta sünnet yaptırmazdım.
Bende yaptım mevlütü iyice kış olmadan yapayım demiştim :) akikasını kestik yanına pilav ayran baklava börek açtık sarma vardı bana göre menüde börek sarma fazlalık ama ablamlar biri sarmayı biri böreği benden habersiz yapıp getirmiş sağolsunlar .. Gül lokumu ve fındık fıstıklı karışık mini lokumlardan aldım gül lokumunu mini kek kalıplarına koyduk minik lokumlarıda kutularına poşetlerede akide şekeri ve draje koyduk süsledik yasin kitabi tesbih çantası birde kolonya şişesi vardı tabi bunlar hep tercih dediğim gibi bana göre abartı ablamlar heves etti hep biraz fazla oldu .. Bana kalsa et pilav tatlı ayran yeterliydi .. Hediye olarakta yasin tesbih vardı sadece aklımda ..
Aynen sana katiliyorum canim.cocugu tek basimiza yapmadik sonucta tamamen anneye dusmez butun isler biraz erkekletde yardimci olmali.benimkide gece kalkiyor mamasini veriyor sagolsun ben uyuyorum.
Ben de kırkı çıkınca yaptım akika kurbanını kestim onunla kavurma pilav baklava ve sarma yaptık yanında ayran hediye olarak da süslü kolonya şişesi ve çikolata dağıttım çikolata yazılı ve fotoğraf baskılı yapıyorlar hacı şerif bilirsiniz belki çikolatası da güzel
rota aşısının iki çeşidi varmış hangisini aldınız? fiyat için de 215 diyorlar
Kızlar biz sünnet olduk pazartesi günü biliyorsunuz erken konuşmuşum bn 2 gündür hiç durmadan ağlama mevcut ve bildiğiniz tepiniyor cocuk gece gündüz uyku yok mahvoldum.surekli salliyiruz bebek arabasına yatırdım en son kollarım koptu. Enfeksiyon ile ilgili problemimiz olmasaydı ve böyle olacağını bilseydik hayatta yaptırmazdım.cok zor 6 saat uyku ile duruyorum pazartesiden beri
Allah kabul etsin şimdiden canım çok iyi düşünmüşsünMasallah canim baya bereketli olmus sizin bizde acikcasi cok fazla akraba yok daha cok benim arkadaslarim olur diye dusunuyorum pide ayran tatli hediyelik olarakta yasin kitabi ve tesbih dusundum cikolata yaptirmistik birde
Biran önce geçer inşallah canı acıyor demekKızlar biz sünnet olduk pazartesi günü biliyorsunuz erken konuşmuşum bn 2 gündür hiç durmadan ağlama mevcut ve bildiğiniz tepiniyor cocuk gece gündüz uyku yok mahvoldum.surekli salliyiruz bebek arabasına yatırdım en son kollarım koptu. Enfeksiyon ile ilgili problemimiz olmasaydı ve böyle olacağını bilseydik hayatta yaptırmazdım.cok zor 6 saat uyku ile duruyorum pazartesiden beri
Bizde de durum.ayniydi.hizmet bekliyordu
Oysa begeim sürekli agkiyor emmek istiyordu.
Bana kalk yemek yap.ben aciktim.git isini yap cicuk uyumusken falan filan.yemek yeriz ardindan cay ister hizmet bekler.yemege mana bulur.begenmez.yorum yapar.meyve ister.bir dakika oturamiyordum.
Suyunu bile kalkip almaz.kumandayi ister.gözlügünü ister.üstüme battaniye ört der.resmen hizmetcilik yaptim.
Onlar gitti ben rahat ettim.
Ins seninki de gider canim.cok yorucu hem bebek hem ev hemde onlara hizmet etmek.
Oysa ki yeni doğum yapan annelere bebek uyuyunca uyumayı nasihat eder büyükler.. lohusadan hizmet beklemek.. söyleyecek çok şey var da, neyse.. yazık sizinkiler insanlıktan nasibini alamamış :/
masallah ne guzelmis kilosu tombis heralde :) evet biz de ayni paraya yaptirdik.ikinci dozu insallah dusuk fiyattan yaptiririz artikKızlar buğün kızım 3 ay kontrolü vardı boyu 63 cm kilosu 7.150 gr. Baş çevresi ise 41,5 dedi doktor rota aşısıda vuruldu 214 tl istediler bana pahalı geldi ama yine yaptırdım siz ne kadar yaptırdınız
Allah yardimciniz olsunBizim kv deler ogullari tarafindan şimartilmis bizim ustumuze salinmis birer basbelasi.ne lohusaligi yani
Bana göre.de yatacak yeri yok.
Bi su bile veresim gelmiyor artik.
Evlendim geldim ilk 10 gün bizde kaldilar.sonra gittiler.geri geldiler 1 ay kaldilar.sonra da 15 tatile gittik.1 hafta kaldik.dönüste felc gecirdi.20 gun hastanede kaldim baktim.500 km ötedeki evime getordim.1 ay baktim.ayağa kaldirdim.evime gitti.tatillerde de evini temizledim yemegini yaptim.
Anlayacagin ben kaynanamin bi faydasini görmedim.benim onda çok hakkim var.ama hepsi haram olsun.bana bigün kızı gıbi davranmadi.
Esim bile bigün kaynanami basına kalkti.o senin altindan aldi bakti.ayıp senin bu yaptigin dedi.
Ben hic basina kalkmadim.ama bundan sonra bana eger dişe dokunur bisey derse başina kalkacam.
Salaklik etmisim.hic dilr getirmemekle.ama kendisi en ufak biseyde dısini gosterir.
Benim sigorta karsiladi 40tl verdik sadece canım 215 dedi yoksa ama karsilamasaydi da yaptırırdımKızlar buğün kızım 3 ay kontrolü vardı boyu 63 cm kilosu 7.150 gr. Baş çevresi ise 41,5 dedi doktor rota aşısıda vuruldu 214 tl istediler bana pahalı geldi ama yine yaptırdım siz ne kadar yaptırdınız
Doktor sütün yetmiyor dediğinden beri sürekli içiyorum canım lütfen onun zararı olmasın ya herşey zararlı
Reflü yatağını kullanıyorum ben doğrduğundan beri memnunum ama çok kaymaya başladı artık kızum savah uyanınca yatağın dibinde buluyorum resmen
Helal olsun böyle kayınvalideye can kurban. Bize denk gelmedi. Benimki günde 10 dk uğrar, o çocuğu oyalarken ben abisine kahvaltı hazırlarım. Çocuğu doyurunca ayak üstü ben de atıştırırım. Babaanne çıkar gider, bi daha da uğramaz. Yarı aç takılırız bebek uyumazsa :) akşama eşim işten gelince yemek hazırlarım, o çocuklara bakar. Uzun lafın kısası, kv gölge etmesin, başka ihsan istemem.. zira kendisi patronluk taslamayı çok sever. Biraz faydası dokunsa hemen emir komuta başlıyorEvet bana hamileyken logusayken hic is yaptirmadi kaynanam annem evlerine gittigimde bile
1bardak su bile istemezlerdi olaki bisey versem elimle 40 kere helallik isterler
Ben iş yapsin istemiyorum.çenesini tutsun.iyi davransin zaten yeter.hem koştura koştura yemek yapayim hemde mana bulsun.iste bu insani çileden cikartiyor.afedersin ben wce gidemezken onun karni doysun diye kosturuyordum.deģmiyor.Ay yok benim kaynanam Allah icin yardimciydi iyiydi
Sabah kalkar kahvalti hazirlar evimi siker süpürür öğlen oglan uyuyunca uyu kizim derdi
Ben uyumazdim elimde degil
Hatta bazen temizliğe kalkınca anne birak bugugn oturalım tembellik edelim derdim kendisi yok kizim süpürelim silelim temiz oturalım ya biri gelirse filan derdi
Yazik sizin kaynananiz hiç insan değilmiş yazik gunah vallahi
Aynen canım.değismezler.böyle gelmis böyle giderler.Estagfurullah sen insanligini yapmışsın ailenden görgünü terbiyeni gostermissin bunca seye rağmen bu dediklerinden sonra yapmak zaten haketmez böyleleri
Bak benim babaannem 10sene once gezmeye giderken ama yasli ha baya dusun simdi 100 yaşında diyorlar neyse düştü kalca kemigini catlatti annem bakti iyilesti ayaklandi seninki gibi lafi saydi en iyi gelin böyle olsun söyle olsun bilmem ne
Sonra gene bisey oldu yatti annem gene bakti gene ayni laflar ha gelin ha it gelin gelmiski kapima bana hizmet etsin zihniyete bakarmisin
Şimdi iyice yslandi yatalak annem gene bakiyor simdide dua ediyor anneme neler neler
Annem diyor keske 30 sene önce böyle tatli dilli olsaydi kaynanam meger ne iyi kadinmis
Dedim 30 sene önce böylesi olsaydi eline kalmazdi anne Allah bu kadar yaşattı 2 evlat acisi gördü elden ayaga düştü gene akli basina gelse gelinlere dil uzatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?