2018 Ekim Anneleri

Ne olur yani biraz daha dursa da senin bi yemeğini yapsa.cocuklarini uyutsa.
Ben çok iyi kaynanalar biliyorum anne gibi.
Gelininin eli kokmasin diye sarimsaklari soyup kavanozlara doldurup gönderenleri.

Canim ayni sıkıntıları bizde yaşadık cumartesi oldu şu iki gündür ağlamıyor sadece ağlamasının nedeni pipisi beze değince rahtsız oluyordu bardak koydurmamamisti başta sonra biz direttik kağıt bardağı kesip koyduk ağlaması geçti çok şükür sonra bardak tahriş etti tenini onda da bezi bol bağladım bir ıyilesti gibi hayırlı olsun size

Öyle derse tabi kızı gibi davranılmaz :))

Ilerde kısmetse kayinvalide olacağız.. gelinimi anlamam için kızımın olmasına gerek yok. Benim de bir kadın olmam yeterli :)))

Ne olur yani biraz daha dursa da senin bi yemeğini yapsa.cocuklarini uyutsa.
Ben çok iyi kaynanalar biliyorum anne gibi.
Gelininin eli kokmasin diye sarimsaklari soyup kavanozlara doldurup gönderenleri.
2 aydır 3 kere yemek getirdi. İkisini yüzsüzlük edip istemiştim. Arada (2 haftada 1) pişi yapıp getiriyor oğluma. Biz onun her ihtiyacına koştuk vaktiyle.. doğuma gittim geldim, ev darmadağın. Ne bir kap bulaşık yıkanmış, ne yataklar toplanmış. Eşim bana yardım eder ama tek başına beceremiyor. Zaten oğluma baktı ben hastanedeyken. Alt katta annesi var, suya sabuna dokunmuyor ne yazık ki..

Biz herseyimizi kendimiz yapmıştık kv nin bize maddi bi katkisi olmadi ilk 40 gun annemle dönüşümlü kaldilar yanimda sagolsunlar simdi bende yalnızım canim

Bi sorununuz oldu mu?neden böyle ilgisiz.
Benim.bi halam var.gorümce demeye bin sahit ister.öyle iyi ki annem calisiyor diye gelip evimizi temizlerdi.bayram temizligini yaoardi.oysa onunds sorumluluklari cocuklari vardi.
Dolmuşa tencereyle yemek yapip gönderirdi.ne alsa kendisine anneme de alirdi.
Annem hasta diye o kadar cok üzülüyorki tek dusündügü annem.
Yani yabanciysa halam da yabanci.ama babaannem öyle iyi degildi.

Kitap önerisi olan var mı kızımın gelişimi için okumak istiyorum hangi ayında ne yapabilirim etkinlik , oyuncak ne alabilirim , nasıl davranmalıyım vs vs .. Güvenli bağlanma kitabını okuyan var mı ?

Babaannemiz istemişti. Onu kırmamak için yaptık. Pideli tatlılı oldu. Ben bi de mevlit sekeri yaptırdım,bebeğe mevlüt giysisi giydirdim. Bir de mevlut flaması aldım.isterseniz linkleri atarım.

Ay çok zormus bnde bezi bol bağlıyorum pipi kıpkırmızı bu kırmızılık ne zaman geçiyor... bandajı yarın çıkaracağız ve bepanten süreceğiz siz nasıl yaptınız

Gelinsin bakmak zorundasin eline sağlık demek yok çünkü bu senin görevin babaannemin anlayisi

Emzirirken görmüyoruz tabi mesela emzirdikten sonra yaklaşık 1.30 saat sonra sağdığım 30 ml sütü veremedim en fazla 20 ml içti.
Sütüm arttı mı yetiyor mu bilmek istiyorum kontrole gitmeden. Gece uyuttuktan sonra iki memeyi de iyice emzirdikten 1 saat sonra sağdım 30 ml çıktı iyi mi kötü mü anlamadım.
Rezeneninde etkisi var canım ama malt içeceği daha iyi süt yapıyor,günde birtane iciyordum ben aç karnina, e-bebekten almıştım..
Bi malt kaldı denemediğim onu da alacağım şimdi hepsini bir anda karıştırmayayım dedim.
Senin hakkını ödeyemez boşver iyilik yap denize at misali olsun Allah görüyor.

Hrpsinin içlerine Allah merhamet versin inşallah. Böyle insanlara ne kadar resmi o kadar iyi olursun.
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatır minik. Kimden duysam bebekken çok rahat oluyordu sünnet biraz huysuzluk yapıyordu sadece.
Yani fazlasi zarardir diye dusunuyorum rezeneyi ne kdr ictigine bagli. Aynen bizimkide kayiyo :)
Şöyle günde 2-3 bardak humana still tee 2-3 bardak galaktago 1-2 bardak direk rezene demleyip içiyorum. Sütümün yettiğini öğreneyim düzene koyacağım.

Aynen. Benimki de elim kolum ayağım oldu resmen. O kadar yardim etti ki hediye aldım gitmeden. Haftaya yine gelecek. Inşallah uzun kalır..

Benim kizim sabahlari cok keyifli oluyor. Ilk beslenmesinden sonra 3 saate kadar durabiliyor. Sonra uykusu gelip uyursa yarim saat, ki ona yetmiyor, geri de dalmiyor. Ondan sonra butun gun saat basi meme istiyor. Bir ay sonra ise baslayacagim icin ben de esirgemiyorum. Hele aksam uykusundan once cildiriyor. Bir iki hafta onceye kadar esim kucaginda karanlikta uyutuyordu. Simdi bagirta bagirta gezdiriyor. Yine bana getiriyor. Bu acikmis diye. Bir saat memede takili kaliyoruz. Benim icin hava hos. Bagirmasin yeter. Biberonla da duruyor. Onu da belirteyim. Yani sutun kalitesiyle ilgili degil. Duygusal olarak ihtiyac hissediyor. Aslinda uyku basina vurmus. bebek uyku ile beslenme arasinda iliski kurmamali deniyor. Ilerde memeden kesme haric bi sorun yasar miyim? Su anda boyle olmasi benim icin hic sorun degil. 14 haftalik.

Gelinsin bakmak zorundasin eline sağlık demek yok çünkü bu senin görevin babaannemin anlayisi
Anlayislari batsın.
Öyle tabi canim.Allaha havale.

Canim beni anlattin sandim 11-12 gibi uyudu bugun aksam7 de basladi tekrar uyku belirtileri tabi uyutmadim rutin bozulmasin diye be sonuc bas edilemeyen Eylul..
Su gunduz uykulari inanilmaz geriyor beni birak uyumasin diyorum ama surekli huysuzlasiyor uyutmaya calisiyorum uyumuyor napcam bilmiyorum

Babaannemiz istemişti. Onu kırmamak için yaptık. Pideli tatlılı oldu. Ben bi de mevlit sekeri yaptırdım,bebeğe mevlüt giysisi giydirdim. Bir de mevlut flaması aldım.isterseniz linkleri atarım.

Bende pide ve tatli yapicam hediyelik yasin kitabi ve tesbih olacak kendime ve Eylulese kiyafet aldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…