- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ben bugun yaptircaktim.asi yoktu burdaki eczanelerde.getirtecekler 215 mis.200 e olur dedi.çok pahali ya.Ben dün yaptırdım 70 TL ye
Ben de hamileyken giydiğim bi elbiseyi giymiştim:)) hala 5 kilo fazlam var :)))Bende pide ve tatli yapicam hediyelik yasin kitabi ve tesbih olacak kendime ve Eylulese kiyafet aldim :)
Ben de hamileyken giydiğim bi elbiseyi giymiştim:)) hala 5 kilo fazlam var :)))
Eczanede daimi olmuyor zaten, sipariş üzerine getirtiyorlar. 1 gün önce arayıp sipariş etmek gerekiyor. Ben de 215 verdim. 3 gün önce aradım merak edip sordum hala 215 dedi. Fiyat düşmüş ama dedim. Hayır düşmedi dediBen bugun yaptircaktim.asi yoktu burdaki eczanelerde.getirtecekler 215 mis.200 e olur dedi.çok pahali ya.
Ben bugun yaptircaktim.asi yoktu burdaki eczanelerde.getirtecekler 215 mis.200 e olur dedi.çok pahali ya.
Allah kabul etsin şimdiden.. evin dış kapısına da Mevlidimize hoşgeldiniz flaması yapistirmistik. 5 liraya almistim :))) Sonra o flamayi evin duvarına asıp misafirler gidince foto çekilmiştik:))Bende pide ve tatli yapicam hediyelik yasin kitabi ve tesbih olacak kendime ve Eylulese kiyafet aldim :)
Gerçekten öyle ikimizde ağlamaktan helak olduk onu öyle görmek beni mahvetti bi ara sutumun kesileceğini bile düşündüm bi de çok korktu bizimkiAy çok zormus bnde bezi bol bağlıyorum pipi kıpkırmızı bu kırmızılık ne zaman geçiyor... bandajı yarın çıkaracağız ve bepanten süreceğiz siz nasıl yaptınız
Ben Ayağımda hafifçe sallayıp piş piş yaparak uyutuyorum.Karnı tok oluyor genelde ama havayı yalıyor dil atıyor emme ihtiyacı hissediyo Anlıyorum ama emzik de almıyor plastiği beğenmiyor.Ben de havayı yalarken görünce üzülüyorum memeye tutuyorum dalıyo hemen.sütten kesince de iki dk emzik niyetine ister ni yine bilmiyorum bskslımBenim kizim sabahlari cok keyifli oluyor. Ilk beslenmesinden sonra 3 saate kadar durabiliyor. Sonra uykusu gelip uyursa yarim saat, ki ona yetmiyor, geri de dalmiyor. Ondan sonra butun gun saat basi meme istiyor. Bir ay sonra ise baslayacagim icin ben de esirgemiyorum. Hele aksam uykusundan once cildiriyor. Bir iki hafta onceye kadar esim kucaginda karanlikta uyutuyordu. Simdi bagirta bagirta gezdiriyor. Yine bana getiriyor. Bu acikmis diye. Bir saat memede takili kaliyoruz. Benim icin hava hos. Bagirmasin yeter. Biberonla da duruyor. Onu da belirteyim. Yani sutun kalitesiyle ilgili degil. Duygusal olarak ihtiyac hissediyor. Aslinda uyku basina vurmus. bebek uyku ile beslenme arasinda iliski kurmamali deniyor. Ilerde memeden kesme haric bi sorun yasar miyim? Su anda boyle olmasi benim icin hic sorun degil. 14 haftalik.
Canım gündüz kaç saatte bir uykusunun geldiğini keşfettin mi ? Benimkinin mesela iki saat dolunca uykusu geliyo ağlamaya kalmadan direkt unuttuğumda sızıp kalıyo,ama saati geçip ağlamaya Döndüğünde zorlaşıyorCanim beni anlattin sandim 11-12 gibi uyudu bugun aksam7 de basladi tekrar uyku belirtileri tabi uyutmadim rutin bozulmasin diye be sonuc bas edilemeyen Eylul..
Su gunduz uykulari inanilmaz geriyor beni birak uyumasin diyorum ama surekli huysuzlasiyor uyutmaya calisiyorum uyumuyor napcam bilmiyorum
Arkadaşım da 200 e almış bi eczaneden.son kullanma tarihini kontrol edin. Indirim yapmışlardırBugün bi eczaneyi eşim aradi.rota asisinin fiyatini öğrenmek icin.215 dediler.
Bide piyasada bazen 70 bazen de 215 demelerinin nedeni ne diye sordu.
Üretici firma rota aşisinin yeni ürünün 215 ten eczanelere satilmasi icin direktif vermis.bir önceki ürünü ise 70 liradan satin demis.halbuki eczanelere eski ürünü önceden 170 e satmiş.bazı eczeneler buna karsı cıkıp eski ürün yerine 215den satilan ürünü almayi tercih ediyor.cünkü satarken sistemden 215e satabiliyorlar.ama eski ürünün fiyatini sistem 70 lira olarak belirledigi icin karsi cikiyor satmiyor.
Eczaci aynen böyle demiş.toplatilmasinin sebebi de buymus.icerik ayniymis.
Ha bide bazi eczaneler de elinde fazladan bulundurdugu icin elden cikarmak icin satiyor.elinde olmayan ise yeni getirttigi icin yeni ürünü aliyor.
Benim bulundugum yerdeki eczanelerde bulamadik.bi eczane ecza deposundan sabah getirtiriz dedi.200 olur dedi.
Heryerde 215.bu neden 200 anlamadim.
Uyu valla iyice dolsun derim :)))Kizlar bisey sormak istiyorum.bebeginiz göğsünüz dolu iken uyursa göğsünüzü sağiyormusunuz?
Benim dün sagdigim 100 ml süt vardi süt saklama posetim yoktu.onun icin azönce bebegime icirdim.uyudu.
2 göğsümde yarım.sizce sağıp öyle mi yatmaliyim?
Üseniyorum:)
Ben ilk kizimda 5bucuk aylikken tatlarla ve 3 gun kuraliyla yavas yavas baslamistim.Zaten oturana kadar oyle bir öğünlük fln olana kadar bayaa zaman geciyor :)
Kizlar bisey sormak istiyorum.bebeginiz göğsünüz dolu iken uyursa göğsünüzü sağiyormusunuz?
Benim dün sagdigim 100 ml süt vardi süt saklama posetim yoktu.onun icin azönce bebegime icirdim.uyudu.
2 göğsümde yarım.sizce sağıp öyle mi yatmaliyim?
Üseniyorum:)
emme harici yatay durmuyo canim. Keske yatsa da ayagimda sallasam. Ona da bagiriyor. Emzikten nefret ediyor. Tuttugu gun icinde 3 dk ancak. Ellerini yaliyor benimki de.Ben Ayağımda hafifçe sallayıp piş piş yaparak uyutuyorum.Karnı tok oluyor genelde ama havayı yalıyor dil atıyor emme ihtiyacı hissediyo Anlıyorum ama emzik de almıyor plastiği beğenmiyor.Ben de havayı yalarken görünce üzülüyorum memeye tutuyorum dalıyo hemen.sütten kesince de iki dk emzik niyetine ister ni yine bilmiyorum bskslım
Canim cok iyi bebisin masallah.rotaya 72 tl odedikKızlar buğün kızım 3 ay kontrolü vardı boyu 63 cm kilosu 7.150 gr. Baş çevresi ise 41,5 dedi doktor rota aşısıda vuruldu 214 tl istediler bana pahalı geldi ama yine yaptırdım siz ne kadar yaptırdınız
Canim bizimkiler anca pislik yapsin bana iyi olsada bu saatten sonra yaranamazAynen. Benimki de elim kolum ayağım oldu resmen. O kadar yardim etti ki hediye aldım gitmeden. Haftaya yine gelecek. Inşallah uzun kalır..
Ellerini de emiyor izliyor.Bugün ellerini uzun süre izlemesi sayesinde evde birkaç iş Yaptım :)emme harici yatay durmuyo canim. Keske yatsa da ayagimda sallasam. Ona da bagiriyor. Emzikten nefret ediyor. Tuttugu gun icinde 3 dk ancak. Ellerini yaliyor benimki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?