2018 Ekim Anneleri

Ben bugun yaptircaktim.asi yoktu burdaki eczanelerde.getirtecekler 215 mis.200 e olur dedi.çok pahali ya.
Eczanede daimi olmuyor zaten, sipariş üzerine getirtiyorlar. 1 gün önce arayıp sipariş etmek gerekiyor. Ben de 215 verdim. 3 gün önce aradım merak edip sordum hala 215 dedi. Fiyat düşmüş ama dedim. Hayır düşmedi dedi

Bende pide ve tatli yapicam hediyelik yasin kitabi ve tesbih olacak kendime ve Eylulese kiyafet aldim :)
Allah kabul etsin şimdiden.. evin dış kapısına da Mevlidimize hoşgeldiniz flaması yapistirmistik. 5 liraya almistim :))) Sonra o flamayi evin duvarına asıp misafirler gidince foto çekilmiştik:))

Bugün bi eczaneyi eşim aradi.rota asisinin fiyatini öğrenmek icin.215 dediler.
Bide piyasada bazen 70 bazen de 215 demelerinin nedeni ne diye sordu.
Üretici firma rota aşisinin yeni ürünün 215 ten eczanelere satilmasi icin direktif vermis.bir önceki ürünü ise 70 liradan satin demis.halbuki eczanelere eski ürünü önceden 170 e satmiş.bazı eczeneler buna karsı cıkıp eski ürün yerine 215den satilan ürünü almayi tercih ediyor.cünkü satarken sistemden 215e satabiliyorlar.ama eski ürünün fiyatini sistem 70 lira olarak belirledigi icin karsi cikiyor satmiyor.
Eczaci aynen böyle demiş.toplatilmasinin sebebi de buymus.icerik ayniymis.
Ha bide bazi eczaneler de elinde fazladan bulundurdugu icin elden cikarmak icin satiyor.elinde olmayan ise yeni getirttigi icin yeni ürünü aliyor.
Benim bulundugum yerdeki eczanelerde bulamadik.bi eczane ecza deposundan sabah getirtiriz dedi.200 olur dedi.
Heryerde 215.bu neden 200 anlamadim.

Kizlar bisey sormak istiyorum.bebeginiz göğsünüz dolu iken uyursa göğsünüzü sağiyormusunuz?
Benim dün sagdigim 100 ml süt vardi süt saklama posetim yoktu.onun icin azönce bebegime icirdim.uyudu.
2 göğsümde yarım.sizce sağıp öyle mi yatmaliyim?
Üseniyorum:)

Ay çok zormus bnde bezi bol bağlıyorum pipi kıpkırmızı bu kırmızılık ne zaman geçiyor... bandajı yarın çıkaracağız ve bepanten süreceğiz siz nasıl yaptınız
Gerçekten öyle ikimizde ağlamaktan helak olduk onu öyle görmek beni mahvetti bi ara sutumun kesileceğini bile düşündüm bi de çok korktu bizimki bizimki bandajli değildi canım ama ucu böyle olmuştu galiba beze sürtmekten çünkü bardak koyunca geçti bi de hassas ya orası. Yarın bandajı çıkarınca rahatlar belki bizimkini yüzü kendime dönük tutmadım sünnetten beri her şey yoluna girsin çocuk sevindirucem insallah

Ben Ayağımda hafifçe sallayıp piş piş yaparak uyutuyorum.Karnı tok oluyor genelde ama havayı yalıyor dil atıyor emme ihtiyacı hissediyo Anlıyorum ama emzik de almıyor plastiği beğenmiyor.Ben de havayı yalarken görünce üzülüyorum memeye tutuyorum dalıyo hemen.sütten kesince de iki dk emzik niyetine ister ni yine bilmiyorum bskslım

Son düzenleme:
Canım gündüz kaç saatte bir uykusunun geldiğini keşfettin mi ? Benimkinin mesela iki saat dolunca uykusu geliyo ağlamaya kalmadan direkt unuttuğumda sızıp kalıyo,ama saati geçip ağlamaya Döndüğünde zorlaşıyor

Arkadaşım da 200 e almış bi eczaneden.son kullanma tarihini kontrol edin. Indirim yapmışlardır

Uyu valla iyice dolsun derim :)))

Kac gundur atlas cok huysuz bugün de dogru duzgun ne emdi ne uyudu. 3 gündur akşam saatinde bağıra bagira ağlıyor 3 aylik olduk nerdeyse bu aydan sonra kolik cikarmi. Doktor a götürdüm biseyi yok kolik olabilir dedi ama olur muki bu ayda. Bide elini cok fena emiyor damaklarina ne yapsam kasintisi gider

Kızım memede sürekli ağlıyor gazdan gibi ama

Maşallah canım sütü biberonla mı veriyorsun

emme harici yatay durmuyo canim. Keske yatsa da ayagimda sallasam. Ona da bagiriyor. Emzikten nefret ediyor. Tuttugu gun icinde 3 dk ancak. Ellerini yaliyor benimki de.

Canim cok iyi bebisin masallah.rotaya 72 tl odedik

emme harici yatay durmuyo canim. Keske yatsa da ayagimda sallasam. Ona da bagiriyor. Emzikten nefret ediyor. Tuttugu gun icinde 3 dk ancak. Ellerini yaliyor benimki de.
Ellerini de emiyor izliyor.Bugün ellerini uzun süre izlemesi sayesinde evde birkaç iş Yaptım :)
O zaman memede uyuyunca ayağına alsan canım ? Öyle öyle belki alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…