2018 Ekim Anneleri

Salya, elleri emme bizde de var. Doktorumuz arada temiz bezi ıslatıp damaklarina yavaşça sur dedi.

Biz herseyimizi kendimiz yapmıştık kv nin bize maddi bi katkisi olmadi ilk 40 gun annemle dönüşümlü kaldilar yanimda sagolsunlar simdi bende yalnızım canim
Fayda derken öyle maddi destekleri olmuyor. Eşim düğünü tek başına yaptı, evi tek başına dayadı döşedi.. küçük yaşta çalışmaya başlamış zaten. Ev yapılırken maaşını getirip babasının eline saymış yıllarca. En az 10 yıl tek bir fatura ödememiş büyükler, hep eşime yüklemişler. Sorsan evi yaparken çok zahmet çekmişler, sanki oğlu hiç katkı yapmadı, hep askerlik dönemini anlatır annesi.. ikisinin toplam maaşından daha yüksek kazancı varmış eşimin, hepsini de babasına vermiş ama bahsi geçmez

Canim benimkide 3 gun huzursizluk yapti 3.ayi dolunca gecer buyume atagi oluyor her ay sonunda

Ay çok zormus bnde bezi bol bağlıyorum pipi kıpkırmızı bu kırmızılık ne zaman geçiyor... bandajı yarın çıkaracağız ve bepanten süreceğiz siz nasıl yaptınız
Beze yapışmasın diye pipinin ucuna teramycin sürüyordu bizim akraba. Doktor önermedi mi?

Benim annem de görümce olarak çok iyidir. Olması gereken de odur.. Her zaman gelinlerinin yanında yer alır :)))

Benim halam da anneme aynı şekilde çok düşkündür, yardımcı olmak için çırpınır sağolsun. Zaten annem çok uzakta, ben halamla aile hasretini gideriyorum. Her fırsatta gelir ilgilenir sağolsun. Kızıma çuval dolusu hediyeler almışlar, altın da taktı. Kv biraz kendine müslüman. Soğuk bir insan. İletişim kurmak için çok çabaladım başaramadım. Eşim de, bırak uğraşma boş yere dedi. Kabullendim zamanla.. yine de koyuyor insana.. ben burda sıkıntı çekerken sokak sokak geziyor. Bizim aile yapımıza ters ama yapacak bir şey yok. Ben de onun davranışına karşı çektim elimi eteğimi. Evini temizlerdim eskiden fırsat buldukça. Şimdi çocuklardan fırsat bulamam zaten ama istemem de. Eşim çok şeye şahit oldu, hak veriyor bana. Kızı gelip yapıyor hizmetini, benden bu kadar. Komşu gibiyiz artık

Benim annem de görümce olarak çok iyidir. Olması gereken de odur.. Her zaman gelinlerinin yanında yer alır :)))
Aynen annem de çok iyi bir görümcedir. Kendi görümcesiyle de dört dörtlük anlaşır. Şükür ben de görümcemle iyi anlaşırım. Ben bir adım atsam o üç adım atar büyük olduğu halde. Babasına çekmiş o alçak gönüllü çok. Kayınvalide bambaşka bir karakter. Böyle bir ego olmaz, olabilemez :) burnu yere düşse eğilip almaz. Kendisi ortaokul terk, ben üniversite mezunuyum. Beni küçük görür, ezmeye çalışır.. gerçi artık izin vermiyorum ama başlarda sinirlerimi harap etti..

@-Sakura- Kizlar onunlada ugrasmak zor olur bebisle tabii ama oluncada bi rahatliyor insan :) vucutta bayaa farkediyor :)
Ben ilkinde kizim 9 aylikken olmustum.Simdi bekliyorum olsam diye :) 6.ayda fln olsam fena olmaz şöyle bahara doğru
plojovic
Benim karnımı görenler sen tekrar mı hamilesin diyorlar. Kızım emmek istemiyor memeyi itikliyo emince ağlıyor göğüslerin eskisi gibi dolmuyor sanki sütüm azaldı. Tabi bunları kime desem hamilesin kesin diyo ihtimal yok korunuyoruz desemde içime kurt düştü korunup hamile kalan çok oluyomş eşim 5 sene korudu hamile kalmadım şimdi kalmış olabilir miyim? Moralim çok bozuk düşünmekten kafayı yicem. Pazartesi sağlık ocağına gidip kan vericem çok utanıyorum Dr. Hemşire yakınız bayağı nasıl dicem gebelik için kan vericem diye. Acelen neydi derseler diye çekiniyorum daha doğum yapalı 3 ay dolmadı

Eczaneden test alip baksana canim valla sen anlattıkça benimde korkasim geliyo

masallah ne guzelmis kilosu tombis heralde :) evet biz de ayni paraya yaptirdik.ikinci dozu insallah dusuk fiyattan yaptiririz artik
Kızımın kilosu üst sınırda doktor özellikle mama veriyormusın dedi yok sadece anne sütü dedim. zaten 4 kg doğdu önemli olan sağlıklı olmaları canım aşıda çok pahalı ikinci doz dediğin gibi inş ucuz olur

Benim sigorta karsiladi 40tl verdik sadece canım 215 dedi yoksa ama karsilamasaydi da yaptırırdım
Bende saglik ocağına kontrole götürdüm kilosu 5400 boyu 61
Tabi canım fiyatı önemli değil yavrularımız herseye değer ama sonuçta durumu iyi olmayan bir çok kişi var keşke sağlık ocağında yapılsaydı diğer aşılar gibi ücretsiz olsaydı daha iyi olur du... Maşallah canım meleğine Allah bağışlasın

Tesekkur ederim cnm Arada çok fark var neye göre belirleniyor bu fiyat anlamadım
Canim keyiflerine gore fiyat veriyorlar ozel saglik sigortan olsun olmasin fiyat 72 tl cevredeki hastaneleri ara sor fiyat al.eczaneden alma bence kazikliyolar

Canim keyiflerine gore fiyat veriyorlar ozel saglik sigortan olsun olmasin fiyat 72 tl cevredeki hastaneleri ara sor fiyat al.eczaneden alma bence kazikliyolar
Ben hastane de yaptırdım birde 50 tl muayene ücreti verdim .devlet hastanesi yapar mı acaba

Evet canim 2 saatte bir uyku geliyor hemen hemen ams benim kizi gozu acik bir sekilde ystagina koymak resmen iskence bagirir aglar ysni butun gun kucakta beni gezdir diyo aydinlik olunca uyumasi cok zor bende gece gunduz ayrimi kacmasin diye gunduz karartmiyorum odayi

Biz de hic bir sey yapmayarak korunuyoruz. Dogumdan beri bes kere olmus mudur bilmem. bebek uyuyunca ikimiz de hangi kosede bayildigimizi sasiriyoruz.

Bizimki bi gece uyuyordu. O da kalmadi artik. Esim su an bebek arabasina koydu. Evde gezdiriyor.
aksam uyku egitimi yapalim tam dalmadan yatagina koyalim dedik. Basladigimiz noktaya geri donduk. Dedigin gibi bagirip duruyor.
Gunduz kanguruyla disari cikiyorum bazen. Eve gelince daha kapida uyaniyor. bu ne uyku dusmanligidir. Ben hamileligimde huzursuz bacaktan uyuyamadim. Ondan mi uyumuyor bu da acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…