2018 Ekim Anneleri

Belki Röntgen çekileceksin ya da bir ilaca başlayacaksın..ben böyle Şeyler olacak olsa ilk hamile olmadığımdan emin olmak isterim
Bende istiyorum da destekçi yok maalesef tek başımayım bebeğimle. Pazartesi kontrolu var kızımın o zaman gidicem halledicem işimi kimse bilmeden

15inci haftanin icindeyiz atak haftalarindayiz. gece uyanmayan bebek uyanip iki meme birden emmeye basladi.ha bir de gunduzleri yuzustu uyumayi cok sevdi.emzirip yuzustu koyuyorum 1-2 saat misil misil uyuyor.kaka sıklıgı da azaldi.gunde 2 kaka yapar oldu.
bu arada benim kaynvalidem biz 2 sene once nisanliyken vefat ettigi icin kv sorunu yasamadim.esim icin cok uzucu tabi annesinin eksikligi.simdi kp in yeni esi var.o da sever ilgi gosterir bize.

Bebek gündüz uyuduğu için de gece uykusu bölünüyor olabilir. Veya dediğin gibi büyüme atağı olabilir, acıkıp uyanıyordur. Yüz üstü yatmayı benim kızım da seviyor. Bu sabah 5'te yatırdım, 6'ya kadar uyumadan gözlemledim, öyle tatlı uyuyor ki döndürmeye kıyamadım :)

Nasil uyutmayi basardiniz peki? Valla benim kiz cok sukur hasta degil, acta degildir diye dusunuyorum ama gunduz uykusu sifir sanki uyuyunca hayati kaciracak gibi butun gun gozler fildir fildir :)
uyumak tamamen kendi tercihi :) bugün şükür ki fıldır fıldır gözleri ve ben bu durumdan çok mutluyum. tabi ilerleyen saatlerde ne olur bilmem ilk kez gündüz uyanık ve ben bunu çok özlemişim.

uyumak tamamen kendi tercihi :) bugün şükür ki fıldır fıldır gözleri ve ben bu durumdan çok mutluyum. tabi ilerleyen saatlerde ne olur bilmem ilk kez gündüz uyanık ve ben bunu çok özlemişim.

Ay ne mutlu sana bende azicik uyusa diye gozunun icine bakiyorum 1 saat once wcye gidecektim unuttum o bile geri kacti :) gece nasil peki uykusu

Evet ben ilk sorun ettim ayrim yapiyor diye hatta konu bile actim üzüldüm ev aldilar mesela ona bizimkini biz aldik ama böyle olmasi daha güzel haklisin
Zaten kayinbabam almanyada yaşıyor kaynanam Burda bekar iki oğluyla yaşıyor kesin dedigin gibi olur

Hamileysem zaten mecbur kulakları tıkıcaz söylenenlere karşı. Ama çok utanıyorum çevremdekilerin az çok tepkisini tahmin ediyorum
evlilik icin de olan cocuktan ne cekineceksiniz Allah askına. Lütfen ~elaelam ne der~ sacmaligini takmayın.. kim ne derse desin, takmam ki.. bu hayat sizin sadece bu olay icin degil dediğim genel olarak insanları bu kadar takmamanizi öneririm. Benim bakacak düzenli bir bakici vs olsa su an bile bebek isterim :)))) kime ne

Benim eşimin abisiyle babam aynı yaşta :)) kayınvalidemde 87 yaşında benimki çok fenaydı yatak odamızın kapısına gelir vururdu sabahın 7 8 inde kalkın bugün cuma diye hergün bir şey bahane ederdi gerçi :))) kombiyi kapatmışlığı bile vardır anladınız siz onu :))) en son dayanamadım tabi ev ayrıldı şimdi alt katta oturuyor eskiye göre çok çok iyi sesim çıkması gerekiyormuş saygı gösterdikçe tepeme çıktılar .. Lohusalıktada sürekli geldi uyusam bile pat diye odama dalıp beni uyandırdılar hem kendi hem kızı sürekli çocuğu uyandırıp kucaklarına aldılar ben emzirmeye alsam tepeme dikilip izlediler emmesi biter bitmez kucağımdan aldılar açıkcası yine beni kendileri bu noktaya getirdiler şimdide dr a mı gitsen diyorlar

Bilinenin aksine aslinda hamileykende emzirilebilir.Doktorun ya da kullandigin ilaclarin etkenide buyuk tabii bu konuda.
Hatirliyorum ignelerin vardi.
O zaman canim daha net bi korunma yontemi secin.
Meme reddide buara biraz zamanlari olabildigindendir insallah.
Nette genelde cok genelleme olarak yaziyorlar.Yani hepimiz baksak kendimize gore bisy mutlaka buluruz.Hic kendini sıkıp dusunme sonuca gore rahatlarain insallah

Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun bende. Bugün devlet hastanesine gittim sünnet görşşmekk için bir problem olmadıkça anestezici 1 yaşından ön e kabul etmiyormuş isterseniz özelde yapıyolar dedi lazerle yapılıyormuş dedim öyle bişey hiç biterse YÖK nerden duydun dedi sizin sünnet nasıl oldu

Eylul 40 dk emdi tika basa dolu esneyipte duruyo ayagimda hafifce salliyorum suan pispis acik ama gel gor ki yok uyumuyor

Birden uyumasada en azindan dinlenir canim.Uyumadan once hareketlerde yavaslama sonra bi yere dalma gb durma en son uyumaya geciyor mesela Simay.Birden uyumalar yenidoganlikta kaldi bizde :)

Doğru diyosn haklısın valla hakkımda hayırlısı o zaman

Bende istiyorum da destekçi yok maalesef tek başımayım bebeğimle. Pazartesi kontrolu var kızımın o zaman gidicem halledicem işimi kimse bilmeden
Öyle değil.Demek istediğim şu:Hamile miyim diye baktırmaya gittiğinde böyle de düşünebilirler.

Evet canım inşallah bakalım. Zaten Hamileysem de emzirmeyi düşünüyorum zorlucam bırakmasın diye. Rahatladım buraya içimi dökünce sıkıntı yapmıyorum herşey rabbim den

Git doktor cok kalabalikta kalma dedi dersin ahahaha :))))))))
Ayni bizimde esimin abisiyle annem ayni yaslarda.Bastan birlikte oturmadik biz tabii birlikte olsal nasil olurdu bilemem buyukle durmak apayri bi olay.Bizimkilere normal gunde bile mesela surekli gelen giden olur en buyuk olduklarindan.Kv ciksa kp evde durur bayramlarda kapi kapanmasin diye.
Biraz kendi kisiligini belli edip mesafeyi belirledikcede tabii faydasi var :) yine de mizaclari iste.Biraz dusuncesiz olana hicbisy anlatamazsin.
Kombi olayida cok fenaymis ya insan bunu da kiskanmaz yani ne alaka :)))))))))

Evet canım inşallah bakalım. Zaten Hamileysem de emzirmeyi düşünüyorum zorlucam bırakmasın diye. Rahatladım buraya içimi dökünce sıkıntı yapmıyorum herşey rabbim den

Tedbir kuldan takdir Allah'tan yine de sen dikkat et kendi dusuncene gore :))))

Hahahah ben evlendim düğün gecesi yatacak yer bulamadılar kalabalıktan benim eve misafir ayarlıyorlardı düşün :)) balayına gittik bir hafta orda rahattım işte sonrasınj hatırlamak bile istemiyorum :)) hergün gece yarısına kadar geleni bitmez mi bir evin ya bi de gece adam eve geliyo odaya giriyoruz kapıda bağrıyor erkenden odaya giriyorlar evde insan yok sanki erken dediği 1 2 insan dediğide kendi :)))) gir odana yat gel aramıza ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…