- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
kanguru kullanıyor musunuz?
Ayy kuzum benim ya tez zamanda geçer inşallahKızlar bebeğim bronşit oldu okadar uzgunümki anlatamam size 10 gündür ne uyku ne huzur alt üst oldum resmen sütüm bile azaldı..
Doktor en son çare iğne verdi 5 tane ,evde sürekli ventolini hava veriyorum bronslar dolu nefes alamiyor bebegim içim gidiyor bu duruma, bitkisel olarak varmi bı çaresi yada bebeği bronsit olmus geçirmiş kimseler yardım edin kızlar çok dardayim
Cok gecmis olsun umarim toparlar hemen. Onlara bisey olunca omrunden omur gidiyor resmen kac gundur huysuz bizimkide yaslandim vallaKızlar bebeğim bronşit oldu okadar uzgunümki anlatamam size 10 gündür ne uyku ne huzur alt üst oldum resmen sütüm bile azaldı..
Doktor en son çare iğne verdi 5 tane ,evde sürekli ventolini hava veriyorum bronslar dolu nefes alamiyor bebegim içim gidiyor bu duruma, bitkisel olarak varmi bı çaresi yada bebeği bronsit olmus geçirmiş kimseler yardım edin kızlar çok dardayim
Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin.Kızlar bebeğim bronşit oldu okadar uzgunümki anlatamam size 10 gündür ne uyku ne huzur alt üst oldum resmen sütüm bile azaldı..
Kızlar bebeğim bronşit oldu okadar uzgunümki anlatamam size 10 gündür ne uyku ne huzur alt üst oldum resmen sütüm bile azaldı..
Kullaniyorum. Kanguruyla gezdiysek eve gelince yine uyaniyor. Evde gezerek uyuttuysam da oturunca uyaniyor. Hareket sensoru var hanimda.
cok gecmis olsun.. bir an önce iyilessin yavrunuz :))Kızlar bebeğim bronşit oldu okadar uzgunümki anlatamam size 10 gündür ne uyku ne huzur alt üst oldum resmen sütüm bile azaldı..
İnşallah canım sizdemi geri çekilmeyle korunuyorsunuzCanım doktor kilo almamış dediğinde de ağlamıyordu ondan emin olamıyorum ama bana da anneme de sanki toparlamış görünüyor yarın doktora götüreceğim inşallah öyledir.
Hastanede mi sigorta karşılıyor bi kısmını? Eczanede sorduğumda özel sigorta bizde geçmiyor demişti.
Benimde korkulu rüyam bu. Bi kere test yaptım negatif çıktı üstüne 2-3 gün kanamam oldu içim rahatladı. Çok küçükler daha inşallah sende de bişey yoktur henüz.
Canım huy değiştiriyorlar zaman zaman bir ara benimki de öyle sürekli ayakta dolaştır diyorsu neredeyse 8 kilo oldu kol dayanmıyor günlerce yattım kalktım omuz ve kollarım ağrıdı hala da ağrıyor. Geçecek inş seni anlayabiliyorum çok yorucu ama yoruldum niye uyumuyor falan diye düşünürken farkında olmadan stres yapıyoruz bebişlerin nasıl oluyorsa uykusu daha çok kaçıyor:) sabır sabır birkaç aya durumlar iyice değişecekBüyüme atağı 2 3 gün sürer yazıyordu bizim uzadı galiba pertim çıktı artık :))) kız ne istediğini bilmiyor emmek istiyor memeye gelince ağlıyor kucakta ağlıyor salıncakta ağlıyor anakucağında ağlıyor beşikte ağlıyor yüzü dışa dönük evi gezecekmişiz her yeri inceliyor tmam ama ne zamana kadar bir süre sonra ondanda sıkılıyor sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum :)) dün kahvaltı yapabildim yemek için eşimi bekledim ne zaman normale döneceğiz inşallah :)
Hahahah ben evlendim düğün gecesi yatacak yer bulamadılar kalabalıktan benim eve misafir ayarlıyorlardı düşün :)) balayına gittik bir hafta orda rahattım işte sonrasınj hatırlamak bile istemiyorum :)) hergün gece yarısına kadar geleni bitmez mi bir evin ya bi de gece adam eve geliyo odaya giriyoruz kapıda bağrıyor erkenden odaya giriyorlar evde insan yok sanki erken dediği 1 2 insan dediğide kendi :)))) gir odana yat gel aramıza ahahahah
Annesi eşini kaç yaşında doğurmuş maşallah ne doğurgan hatunmuş :)))
Canim sen nasil uyutuyorsun peki? Ayagimda uyudu ama biraktigim an uyandi
Bugun 3 ay kontrolune gittik. 62 cm 5500 kusur gram. 1 ayda 4.5 cm uzamis, 950 gr falan almis. Doktora uyumadikca emiyo, Ogleden sonra 2 saat 3 saat bekleyemiyoruz dedim. Bebek emmek istiyorsa daha sık emebilir dedi. Ama agzinda emzik gibi tutmasini istemeyiz dedi.
Rota asisi 215 lira dediler. Esim ucretini sigortadan alacak sonra. Yan etkisi olmazmis.
Galibe 19. Hafta atagimiz simdiden basladi. Yorgunluktan geberiyoruz. Neyse artik bebek arabasinda duruyor. Bir saattir arabayi evde gezdiriyorum. bir saat uyusa bari.
Canım doktor kilo almamış dediğinde de ağlamıyordu ondan emin olamıyorum ama bana da anneme de sanki toparlamış görünüyor yarın doktora götüreceğim inşallah öyledir.
Hastanede mi sigorta karşılıyor bi kısmını? Eczanede sorduğumda özel sigorta bizde geçmiyor demişti.
Benimde korkulu rüyam bu. Bi kere test yaptım negatif çıktı üstüne 2-3 gün kanamam oldu içim rahatladı. Çok küçükler daha inşallah sende de bişey yoktur henüz.
Büyüme atağı 2 3 gün sürer yazıyordu bizim uzadı galiba pertim çıktı artık :))) kız ne istediğini bilmiyor emmek istiyor memeye gelince ağlıyor kucakta ağlıyor salıncakta ağlıyor anakucağında ağlıyor beşikte ağlıyor yüzü dışa dönük evi gezecekmişiz her yeri inceliyor tmam ama ne zamana kadar bir süre sonra ondanda sıkılıyor sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum :)) dün kahvaltı yapabildim yemek için eşimi bekledim ne zaman normale döneceğiz inşallah :)
canim emzirdikten sonra uyuyakalinca yuzustu yatirmayi denesen.ama sen de yaninda otur basini yataga gommesin diye.benimki bugun o sekilde kesintisiz 3 saat uyudu.yuzustunu sevdi.Ayni ayni. Arabayi it dur. Kucakta gezdirmekten iyidir. Artik kollarim sirtim kaldirmiyor.
İnanılmaz bir salgın var şu sıra dışarıda kapmıştır bizimkide kaptı biz hastanede yattık hatta 5 gün insan kendini bile suçluyor ben mi bir yerde hata yaptım diye. Üzülmeyin geçecek inşallah hepsi böyle böyle büyüyecekler. Tedaviye devam edeceksiniz mecburen bitkisel yolla sanmam geçsin edin de allah korusun ilerlemesi daha kötü ilaç aldırmıcam diye inat etmektenKızlar bebeğim bronşit oldu okadar uzgunümki anlatamam size 10 gündür ne uyku ne huzur alt üst oldum resmen sütüm bile azaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?