2018 Ekim Anneleri

Kızlar bebeğim bronşit oldu okadar uzgunümki anlatamam size 10 gündür ne uyku ne huzur alt üst oldum resmen sütüm bile azaldı..
Doktor en son çare iğne verdi 5 tane ,evde sürekli ventolini hava veriyorum bronslar dolu nefes alamiyor bebegim içim gidiyor bu duruma, bitkisel olarak varmi bı çaresi yada bebeği bronsit olmus geçirmiş kimseler yardım edin kızlar çok dardayim

Ayy kuzum benim ya tez zamanda geçer inşallah

Cok gecmis olsun umarim toparlar hemen. Onlara bisey olunca omrunden omur gidiyor resmen kac gundur huysuz bizimkide yaslandim valla

Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin.

Rota aşısı yazılarınızı okuyorumda düştü arttı diye devlet kapsama eğer aldı ise düşüp düşüp artmaz öyle her ay her hafta muhtemelen yeni aldı kapsama bakardım ama vaktim yok.sağlık bakanlığında çalışan biri olarak söylüyorum bunu bazı eczanelerin işgüzarlığıdır 3-5 yere sorup alın derim.

Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin

cok gecmis olsun.. bir an önce iyilessin yavrunuz :))

İnşallah canım sizdemi geri çekilmeyle korunuyorsunuz

Büyüme atağı 2 3 gün sürer yazıyordu bizim uzadı galiba pertim çıktı artık :))) kız ne istediğini bilmiyor emmek istiyor memeye gelince ağlıyor kucakta ağlıyor salıncakta ağlıyor anakucağında ağlıyor beşikte ağlıyor yüzü dışa dönük evi gezecekmişiz her yeri inceliyor tmam ama ne zamana kadar bir süre sonra ondanda sıkılıyor sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum :)) dün kahvaltı yapabildim yemek için eşimi bekledim ne zaman normale döneceğiz inşallah :)

Canım huy değiştiriyorlar zaman zaman bir ara benimki de öyle sürekli ayakta dolaştır diyorsu neredeyse 8 kilo oldu kol dayanmıyor günlerce yattım kalktım omuz ve kollarım ağrıdı hala da ağrıyor. Geçecek inş seni anlayabiliyorum çok yorucu ama yoruldum niye uyumuyor falan diye düşünürken farkında olmadan stres yapıyoruz bebişlerin nasıl oluyorsa uykusu daha çok kaçıyor:) sabır sabır birkaç aya durumlar iyice değişecek

Yok artiiiiiiik :) saka gibi resmen!
Cok sevindim suan herseyin degistigine.Yazik ya

Annesi eşini kaç yaşında doğurmuş maşallah ne doğurgan hatunmuş :)))

Benim anneannem annemi 48 yasindayken dogurmus :))))) ve annem 14. cocuk :))
Yasayan 7 taneydiler bi dayimida 2 sene once kaybettik.
Gecen aksam konusuyorduk ömrü hamile gecmis diye.Ama cok evlat acisi yasamis hep dogup ölmüşler bazisi 2 yasinda bitanesi 27 yasinda iken...

Canim sen nasil uyutuyorsun peki? Ayagimda uyudu ama biraktigim an uyandi

Mesela sabah ilk uyaniyor ya alt ust degistiriyorum emiyor mutfaga aliyorum buyugune kahvalti icin o zaman aspiratör calisirken mama sandalyesinde uyuyor.
Sonrakinde iyice sessiz kalmak istiyor odaya goturuyorum bazen pişpişliyorum bazen kucagimda hafif sallantiyla uyutuyorum esim gb tutmaya calisip,onun kucagini cok seviyor :)))).Aksamustu uyuyor bide 5 gb onda da hic belli olmuyor bazen mutfakta oluyoruz yine bazende cok zorluyor.
1 haftadir cok degisti ama uykulari oturmaya basladi.O ara uyumalar kalkti dalip uyanip fln.Duzenliyor sanirim.
Kahkahalarla gulmeye basladi ve elinde oyuncaklari tutuyor artik :) az az tutuyordu ama bugun kizim verdi kahvalti yaparken tuttu :) anakucagindaki oyuncaginida artik ellerini kapatip yavasca yakinlastirip tutuyor :)))

Masallah canim❤
Ataklar gelisimlerinin bi parcasi ya buara ogreneceklerine bi zemin aslinda.Degisirlerde boyle zaman zaman.
Daha buyudukce neleri arayacaz acaba :)

Ama o zamanda hastaydiniz zaten :) cok muallakta durumunuz.Cok merak ediyorum yarin kontrolu.Insallah guzel haberler olacak❤

Yalnız olmadığımı görmek güzel ne zor ya benimki de ağlıyor dışa dönük gezdirince susuyor hanımefendi

İnanılmaz bir salgın var şu sıra dışarıda kapmıştır bizimkide kaptı biz hastanede yattık hatta 5 gün insan kendini bile suçluyor ben mi bir yerde hata yaptım diye. Üzülmeyin geçecek inşallah hepsi böyle böyle büyüyecekler. Tedaviye devam edeceksiniz mecburen bitkisel yolla sanmam geçsin edin de allah korusun ilerlemesi daha kötü ilaç aldırmıcam diye inat etmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…