Al benden bi tane dahaBiz de hic bir sey yapmayarak korunuyoruz. Dogumdan beri bes kere olmus mudur bilmem. bebek uyuyunca ikimiz de hangi kosede bayildigimizi sasiriyoruz.
haaa şöyle :)))))Düşünsünler rahatladım buraya içimi dökünce Hamileysem de dicem anası belli babası belli ben bakıcam sizene
Annesi eşini kaç yaşında doğurmuş maşallah ne doğurgan hatunmuş :)))Benim eşimin abisiyle babam aynı yaşta :)) kayınvalidemde 87 yaşında benimki çok fenaydı yatak odamızın kapısına gelir vururdu sabahın 7 8 inde kalkın bugün cuma diye hergün bir şey bahane ederdi gerçi :))) kombiyi kapatmışlığı bile vardır anladınız siz onu :))) en son dayanamadım tabi ev ayrıldı şimdi alt katta oturuyor eskiye göre çok çok iyi sesim çıkması gerekiyormuş saygı gösterdikçe tepeme çıktılar .. Lohusalıktada sürekli geldi uyusam bile pat diye odama dalıp beni uyandırdılar hem kendi hem kızı sürekli çocuğu uyandırıp kucaklarına aldılar ben emzirmeye alsam tepeme dikilip izlediler emmesi biter bitmez kucağımdan aldılar açıkcası yine beni kendileri bu noktaya getirdiler şimdide dr a mı gitsen diyorlar
Bende aynı hamileyken kilo verdim şimdi o kiloları alicam galiba dün akşam 3 tabak mantı yedim üstüne pırasa kesmedi birde sutlac yedim ve hiç şişkinlik yaşamadım. korkuyorum kendimdenkadinin biri emzirme doneminde cok kilo aliniyo demisti de gulmustum.alicak olsam hamileyken alirdim diye dusunmustum.hamilelikte istahimda bi degisiklik yoktu hersey normaldi.simdi kendimi mutfaktan alamiyorum kilo aliyorum
48 yaşında doğurmuş :)Annesi eşini kaç yaşında doğurmuş maşallah ne doğurgan hatunmuş :)))
Tekne kazıntısı desene :) ben de ileri yaşta doğurdum çocukları, bakalım gelin alana kadar kaç yaşına geleceğiz :)48 yaşında doğurmuş :)
Birden uyumasada en azindan dinlenir canim.Uyumadan once hareketlerde yavaslama sonra bi yere dalma gb durma en son uyumaya geciyor mesela Simay.Birden uyumalar yenidoganlikta kaldi bizde :)
kanguru kullanıyor musunuz?Bugun 3 ay kontrolune gittik. 62 cm 5500 kusur gram. 1 ayda 4.5 cm uzamis, 950 gr falan almis. Doktora uyumadikca emiyo, Ogleden sonra 2 saat 3 saat bekleyemiyoruz dedim. Bebek emmek istiyorsa daha sık emebilir dedi. Ama agzinda emzik gibi tutmasini istemeyiz dedi.
Rota asisi 215 lira dediler. Esim ucretini sigortadan alacak sonra. Yan etkisi olmazmis.
Galibe 19. Hafta atagimiz simdiden basladi. Yorgunluktan geberiyoruz. Neyse artik bebek arabasinda duruyor. Bir saattir arabayi evde gezdiriyorum. bir saat uyusa bari.
Bugun 3 ay kontrolune gittik. 62 cm 5500 kusur gram. 1 ayda 4.5 cm uzamis, 950 gr falan almis. Doktora uyumadikca emiyo, Ogleden sonra 2 saat 3 saat bekleyemiyoruz dedim. Bebek emmek istiyorsa daha sık emebilir dedi. Ama agzinda emzik gibi tutmasini istemeyiz dedi.
Rota asisi 215 lira dediler. Esim ucretini sigortadan alacak sonra. Yan etkisi olmazmis.
Galibe 19. Hafta atagimiz simdiden basladi. Yorgunluktan geberiyoruz. Neyse artik bebek arabasinda duruyor. Bir saattir arabayi evde gezdiriyorum. bir saat uyusa bari.
Aslannnn iste bu
Heheh valla aldım gazı E elaelif123MoonfacedMom nasıl gaz verdiysem costu :))) ama öyle bu hayat sizin. kimsenin degil.
Canım doktor kilo almamış dediğinde de ağlamıyordu ondan emin olamıyorum ama bana da anneme de sanki toparlamış görünüyor yarın doktora götüreceğim inşallah öyledir.Bence senin sutun gayet iyi canim.Yoksa bebegin inan ki durmaz.Teklif ettiginide bitirip aglar.Son kontrol ne zaman?
.
Hastanede mi sigorta karşılıyor bi kısmını? Eczanede sorduğumda özel sigorta bizde geçmiyor demişti.Aşı eczanede 215 di ben 40 tl ödedim sigortam karşılıyordu ama cok pahali karsilamasaydi da dün yaptirdik rotayi isal filan yapabilir dediler ama bi sorun olmadi
Benimde korkulu rüyam bu. Bi kere test yaptım negatif çıktı üstüne 2-3 gün kanamam oldu içim rahatladı. Çok küçükler daha inşallah sende de bişey yoktur henüz.Sürekli diyorlardı da takmıyordm kafaya kızımda memeyi emmeyince nette de araştırdım yaşadıklarımın aynısı. Bu benim hamile olduğumu göstermez yinede ama gebeliklerim normal geçmiyor iğne vuruluyorm eğer Hamileysem erken öğrenmem gerek ki karnımdakini de kendimi de tehlikeye atmayayım. Gebelik düşünmüyodm daha kendimi toparlayamadım yeni yeni birbirimizi anlamaya başladık kızımla çok zor olacak benim için. Pazartesi test alayım Bi deneyeym olmadı lan veririm hayırlısı bakalım
Bunu bende merak ediyorum sanki yenidoğan desteği ile küçük gelmeye başladı puseti.Kizlar bu bebek arabasinin anakucagindan bel destegini ne zaman cikarmak gerekir. Bizimki hala duruyor ama onunla sigmamaya basladi sanki ayaklari disarda kaliyor
Kullaniyorum. Kanguruyla gezdiysek eve gelince yine uyaniyor. Evde gezerek uyuttuysam da oturunca uyaniyor. Hareket sensoru var hanimda.kanguru kullanıyor musunuz?
Ayni ayni. Arabayi it dur. Kucakta gezdirmekten iyidir. Artik kollarim sirtim kaldirmiyor.Ayagimda salladim uyudu biraktim uyandi salladim yine uyudu salla dur yaptim uyandi mindar oldu cocugun uykusu kufur eder gibi agliyor simdi :)
Canim devlette varmi o asi bilmiyorum.ama eczaneden alip yaptirabilirsin ya da ozel hastanelerde var zatenBen hastane de yaptırdım birde 50 tl muayene ücreti verdim .devlet hastanesi yapar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?