2018 Ekim Anneleri

Cok gecmis olsun.
Sigara icenlerden uzak tutmalisin.
Eve gelenleri bi sure ertelemelisin.
Kendini bile kirgin hissetsen maske tak canim tekrarlamasin ustuste halledilmeden.
Cok buyuk caresizlik onlarin hasta olmasi...

Cennete yol yapmış mübarek ❤ eskiler korunma nedir bilmeden yaşamış, bir sürü çocuk doğurmuş. Günümüzde her türlü imkan varken halen daha 5-10 çocuklu aileler çok. Allah ıslah etsin diyorum, yazık çocuklar perişan.. sosyal medyada bir resim dolanıyordu, annesi battaniyeden çanta dikmiş.. kadınla röportaj yaptılar, küçücük evde bir sürü çocuk. Benim 8 çocuğum var, kumamın 11 dedi.. ben şok! Yazık o çocuklara :/

Mesela Aralik 14 gb 75tl'den vardi eczanelerde.
Sonra geri toplatilmis 1 hafta sonrasinda biz 214ten aldik sadece tanidik diye 190a düstü.
Ebede asilar yeni suspansiyonlari hazir degisikler diye eczaneyi aradi hatta o da sordu fiyati onun eczacisida Ocak'ta tekrar dagitilacaklar bizde bekliyoruz dedi.
Ne garip...

Bi de hala tek meme emiyor memedede hal kalmadı :) dinlenemediğim için fos bi görüntüsü var ama hiç sütüm yetiyormu yetmiyor mu stresine girmedim diğer meme yine tırtladı :) sıkıyorum hiç yok su gibi bir iki damla geldi o kadar .. Gece uykusuda gitti 3 gündür 12 1 gibi uyuyor 6 7 gibi uyanıyordu şimdi saat başı uyanıyor elini emiyor durmadan ısrarla emzik almıyor uykudanda ona uyanıyor buna bir çare yok mu :)

Hadi eskiye eski diyoruzda suan saglikocaklari bile ucretsiz yardimci oluyor korunma icin.Cidden yazik...
Gelecegimiz diyoruz ama resmen cogu oyle gelisine buyuyor ne oldugunu anlayamadan...
Buyuklere acimiyorum uzuluyorum ne de olsa insaniz ama cocuklari gorunce icim acıyor...

Yok artiiiiiiik :) saka gibi resmen!
Cok sevindim suan herseyin degistigine.Yazik ya
Yok artık dedirtecek o kadar çok şey yaptılar ki bu kadar sabırlı olduğumu ben bile bilmiyordum :))) neyseki şükür evim ayrıldı bir takım anlayışsızlıklar devam etsede buna şükür gerçektende

Ay ne guldum. Biz de hep yuzumuz disa donuk evi geziyoruz. Gecenin ikisinde gezdik. Yavrum karanlik zaten. Gozun mu goruyo. Napicaksin. Bi de teftis eder gibi her yere bakiyo ya. Kaynana sanki.

Yalnız olmadığımı görmek güzel ne zor ya benimki de ağlıyor dışa dönük gezdirince susuyor hanımefendi
Bide yere doğru eğiliyor sanki oturacak yerde ne arıyorsa :)) hevesle bi kanguru aldım ilk zamanlar küçük diye kendim korktum kullanamadım şimdide kızım içinde durmuyor dışarı izleme sevdasından :)

Ay ne guldum. Biz de hep yuzumuz disa donuk evi geziyoruz. Gecenin ikisinde gezdik. Yavrum karanlik zaten. Gozun mu goruyo. Napicaksin. Bi de teftis eder gibi her yere bakiyo ya. Kaynana sanki.
Hahaha aynayada çok bakıyor benimki baktırma falan diyorlar ama neden bilmiyorum aynadan bakışıyoruz bi 5 dkka falanda öyle susuyor :))

Bizim kız 1 haftadir kahkahalarla sesli gulmeye basladi :)
Bir de oyuncak verince tutuyordu az az,bugun daha da gorunce direkt ellerini kavusturup tutmaya basladi,anakucaginin oyuncaginin biri uzun bugun onu tuttu oraya her koydugumda caldi muzigini :)
Keyifleniyorlar gitgide...
Bu guzelliklerin ataklarla gelmeside heralde teselli icin :))))))

Maşallah kahkaha bizimkindede var ama kahkaha atarken bile sonunu ağlamaya bağlıyor :))) bende eline çıngırak tutturmaya çalışıyorum ama tuttuğunun farkında değil sanki hala 5 10 sn tutuyor sonra elini ağzına götürürken düşürüyor yani kendi sıkı sıkıya tutmamış oluyor dimi

O kahkahalar beni de öldürüyor eriyorum ya tam sinirlenicem kahkaha atıyo veya ben onunla dalga geçiyorum bazen komik bir şey olunca kahkaha atarken ben safım saf saf o da atıyo bilse kendiyle alay ediliyo

care kundak yarim kundak yapiyorum ben iki kolunu kistiriyorum cikarip ememiyor owlinin uyku gurusunu aldim. Halonunki daha güzel ama turkiyede bulmak zor

canim emzirdikten sonra uyuyakalinca yuzustu yatirmayi denesen.ama sen de yaninda otur basini yataga gommesin diye.benimki bugun o sekilde kesintisiz 3 saat uyudu.yuzustunu sevdi.
Kucagimda uyuyunca hic elleyemiyorum canim. Geri uyanmasin diye. Daha akli ermezken yapiyordum. Simdi cin oldu. Odu patliyor. Uyuycak da arkasindan is cevircez zannediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…