Kızlar bebeğim bronşit oldu okadar uzgunümki anlatamam size 10 gündür ne uyku ne huzur alt üst oldum resmen sütüm bile azaldı..
Doktor en son çare iğne verdi 5 tane ,evde sürekli ventolini hava veriyorum bronslar dolu nefes alamiyor bebegim içim gidiyor bu duruma, bitkisel olarak varmi bı çaresi yada bebeği bronsit olmus geçirmiş kimseler yardım edin kızlar çok dardayim
3 saat öyle oturdun mu kurtlanırım ben vallacanim emzirdikten sonra uyuyakalinca yuzustu yatirmayi denesen.ama sen de yaninda otur basini yataga gommesin diye.benimki bugun o sekilde kesintisiz 3 saat uyudu.yuzustunu sevdi.
Cennete yol yapmış mübarek ❤ eskiler korunma nedir bilmeden yaşamış, bir sürü çocuk doğurmuş. Günümüzde her türlü imkan varken halen daha 5-10 çocuklu aileler çok. Allah ıslah etsin diyorum, yazık çocuklar perişan.. sosyal medyada bir resim dolanıyordu, annesi battaniyeden çanta dikmiş.. kadınla röportaj yaptılar, küçücük evde bir sürü çocuk. Benim 8 çocuğum var, kumamın 11 dedi.. ben şok! Yazık o çocuklara :/Benim anneannem annemi 48 yasindayken dogurmus :))))) ve annem 14. cocuk :))
Yasayan 7 taneydiler bi dayimida 2 sene once kaybettik.
Gecen aksam konusuyorduk ömrü hamile gecmis diye.Ama cok evlat acisi yasamis hep dogup ölmüşler bazisi 2 yasinda bitanesi 27 yasinda iken...
Rota aşısı yazılarınızı okuyorumda düştü arttı diye devlet kapsama eğer aldı ise düşüp düşüp artmaz öyle her ay her hafta muhtemelen yeni aldı kapsama bakardım ama vaktim yok.sağlık bakanlığında çalışan biri olarak söylüyorum bunu bazı eczanelerin işgüzarlığıdır 3-5 yere sorup alın derim.
Bi de hala tek meme emiyor memedede hal kalmadı :) dinlenemediğim için fos bi görüntüsü var ama hiç sütüm yetiyormu yetmiyor mu stresine girmedim diğer meme yine tırtladı :) sıkıyorum hiç yok su gibi bir iki damla geldi o kadar .. Gece uykusuda gitti 3 gündür 12 1 gibi uyuyor 6 7 gibi uyanıyordu şimdi saat başı uyanıyor elini emiyor durmadan ısrarla emzik almıyor uykudanda ona uyanıyor buna bir çare yok mu :)Canım huy değiştiriyorlar zaman zaman bir ara benimki de öyle sürekli ayakta dolaştır diyorsu neredeyse 8 kilo oldu kol dayanmıyor günlerce yattım kalktım omuz ve kollarım ağrıdı hala da ağrıyor. Geçecek inş seni anlayabiliyorum çok yorucu ama yoruldum niye uyumuyor falan diye düşünürken farkında olmadan stres yapıyoruz bebişlerin nasıl oluyorsa uykusu daha çok kaçıyor:) sabır sabır birkaç aya durumlar iyice değişecek
Sorma canim. Bugun uyudu ya napicaami sasirdim. Devrildim telefonla oynadim. Uyumadan once aglamaya baslamistim ama cok yorgunum diye.Siz yorulmuyor musunuz bütün gün ayakta maşallah
Cennete yol yapmış mübarek ❤ eskiler korunma nedir bilmeden yaşamış, bir sürü çocuk doğurmuş. Günümüzde her türlü imkan varken halen daha 5-10 çocuklu aileler çok. Allah ıslah etsin diyorum, yazık çocuklar perişan.. sosyal medyada bir resim dolanıyordu, annesi battaniyeden çanta dikmiş.. kadınla röportaj yaptılar, küçücük evde bir sürü çocuk. Benim 8 çocuğum var, kumamın 11 dedi.. ben şok! Yazık o çocuklara :/
Yok artık dedirtecek o kadar çok şey yaptılar ki bu kadar sabırlı olduğumu ben bile bilmiyordum :))) neyseki şükür evim ayrıldı bir takım anlayışsızlıklar devam etsede buna şükür gerçektendeYok artiiiiiiik :) saka gibi resmen!
Cok sevindim suan herseyin degistigine.Yazik ya
Ay ne guldum. Biz de hep yuzumuz disa donuk evi geziyoruz. Gecenin ikisinde gezdik. Yavrum karanlik zaten. Gozun mu goruyo. Napicaksin. Bi de teftis eder gibi her yere bakiyo ya. Kaynana sanki.Büyüme atağı 2 3 gün sürer yazıyordu bizim uzadı galiba pertim çıktı artık :))) kız ne istediğini bilmiyor emmek istiyor memeye gelince ağlıyor kucakta ağlıyor salıncakta ağlıyor anakucağında ağlıyor beşikte ağlıyor yüzü dışa dönük evi gezecekmişiz her yeri inceliyor tmam ama ne zamana kadar bir süre sonra ondanda sıkılıyor sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum :)) dün kahvaltı yapabildim yemek için eşimi bekledim ne zaman normale döneceğiz inşallah :)
Bide yere doğru eğiliyor sanki oturacak yerde ne arıyorsa :)) hevesle bi kanguru aldım ilk zamanlar küçük diye kendim korktum kullanamadım şimdide kızım içinde durmuyor dışarı izleme sevdasından :)Yalnız olmadığımı görmek güzel ne zor ya benimki de ağlıyor dışa dönük gezdirince susuyor hanımefendi
Iki saattir kesintisiz uyuyor. Ozledim. Durtup uyandirsam mi
Hahaha aynayada çok bakıyor benimki baktırma falan diyorlar ama neden bilmiyorum aynadan bakışıyoruz bi 5 dkka falanda öyle susuyor :))Ay ne guldum. Biz de hep yuzumuz disa donuk evi geziyoruz. Gecenin ikisinde gezdik. Yavrum karanlik zaten. Gozun mu goruyo. Napicaksin. Bi de teftis eder gibi her yere bakiyo ya. Kaynana sanki.
Bende de durumlar aynı uyanıyo hadi uyusun diye bakıyorum uyuyunca da öZlüyorum aynen dürtesim geliyoIki saattir kesintisiz uyuyor. Ozledim. Durtup uyandirsam mi
yok canim oturmadim.yemegimi yaptim evi topladim ara sira gelip gidip kontrol ettim.hani ici rahat etmezse diye yazdim3 saat öyle oturdun mu kurtlanırım ben valla
Maşallah kahkaha bizimkindede var ama kahkaha atarken bile sonunu ağlamaya bağlıyor :))) bende eline çıngırak tutturmaya çalışıyorum ama tuttuğunun farkında değil sanki hala 5 10 sn tutuyor sonra elini ağzına götürürken düşürüyor yani kendi sıkı sıkıya tutmamış oluyor dimiBizim kız 1 haftadir kahkahalarla sesli gulmeye basladi :)
Bir de oyuncak verince tutuyordu az az,bugun daha da gorunce direkt ellerini kavusturup tutmaya basladi,anakucaginin oyuncaginin biri uzun bugun onu tuttu oraya her koydugumda caldi muzigini :)
Keyifleniyorlar gitgide...
Bu guzelliklerin ataklarla gelmeside heralde teselli icin :))))))
O kahkahalar beni de öldürüyor eriyorum yaBizim kız 1 haftadir kahkahalarla sesli gulmeye basladi :)
Bir de oyuncak verince tutuyordu az az,bugun daha da gorunce direkt ellerini kavusturup tutmaya basladi,anakucaginin oyuncaginin biri uzun bugun onu tuttu oraya her koydugumda caldi muzigini :)
Keyifleniyorlar gitgide...
Bu guzelliklerin ataklarla gelmeside heralde teselli icin :))))))
care kundakBi de hala tek meme emiyor memedede hal kalmadı :) dinlenemediğim için fos bi görüntüsü var ama hiç sütüm yetiyormu yetmiyor mu stresine girmedim diğer meme yine tırtladı :) sıkıyorum hiç yok su gibi bir iki damla geldi o kadar .. Gece uykusuda gitti 3 gündür 12 1 gibi uyuyor 6 7 gibi uyanıyordu şimdi saat başı uyanıyor elini emiyor durmadan ısrarla emzik almıyor uykudanda ona uyanıyor buna bir çare yok mu :)
Kucagimda uyuyunca hic elleyemiyorum canim. Geri uyanmasin diye. Daha akli ermezken yapiyordum. Simdi cin oldu. Odu patliyor. Uyuycak da arkasindan is cevircez zannediyor.canim emzirdikten sonra uyuyakalinca yuzustu yatirmayi denesen.ama sen de yaninda otur basini yataga gommesin diye.benimki bugun o sekilde kesintisiz 3 saat uyudu.yuzustunu sevdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?