- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Bunu yeni duydum hemen bakayım :)care kundakyarim kundak yapiyorum ben iki kolunu kistiriyorum cikarip ememiyor owlinin uyku gurusunu aldim. Halonunki daha güzel ama turkiyede bulmak zor
İnanılmaz bir salgın var şu sıra dışarıda kapmıştır bizimkide kaptı biz hastanede yattık hatta 5 gün insan kendini bile suçluyor ben mi bir yerde hata yaptım diye. Üzülmeyin geçecek inşallah hepsi böyle böyle büyüyecekler. Tedaviye devam edeceksiniz mecburen bitkisel yolla sanmam geçsin edin de allah korusun ilerlemesi daha kötü ilaç aldırmıcam diye inat etmekten
Saol canim.biberonla veriyorum.Kızım memede sürekli ağlıyor gazdan gibi ama
Maşallah canım sütü biberonla mı veriyorsun
Böyle iyi insanlarin olmasi cok güzel.keske kv kerde iyi olsaBenim annem de görümce olarak çok iyidir. Olması gereken de odur.. Her zaman gelinlerinin yanında yer alır :)))
Benim.halama çok benziyor.Benim halam da anneme aynı şekilde çok düşkündür, yardımcı olmak için çırpınır sağolsun. Zaten annem çok uzakta, ben halamla aile hasretini gideriyorum. Her fırsatta gelir ilgilenir sağolsun. Kızıma çuval dolusu hediyeler almışlar, altın da taktı. Kv biraz kendine müslüman. Soğuk bir insan. İletişim kurmak için çok çabaladım başaramadım. Eşim de, bırak uğraşma boş yere dedi. Kabullendim zamanla.. yine de koyuyor insana.. ben burda sıkıntı çekerken sokak sokak geziyor. Bizim aile yapımıza ters ama yapacak bir şey yok. Ben de onun davranışına karşı çektim elimi eteğimi. Evini temizlerdim eskiden fırsat buldukça. Şimdi çocuklardan fırsat bulamam zaten ama istemem de. Eşim çok şeye şahit oldu, hak veriyor bana. Kızı gelip yapıyor hizmetini, benden bu kadar. Komşu gibiyiz artık
Benim annemde anneannemin yaslilik zamandinda dogmus.16 kardesler.kaynanam teyzemin kızı.kaynanam 65 yasinda ve annemden büyük.eşim kuzenimin oğlu:)Benim anneannem annemi 48 yasindayken dogurmus :))))) ve annem 14. cocuk :))
Yasayan 7 taneydiler bi dayimida 2 sene once kaybettik.
Gecen aksam konusuyorduk ömrü hamile gecmis diye.Ama cok evlat acisi yasamis hep dogup ölmüşler bazisi 2 yasinda bitanesi 27 yasinda iken...
Ben hamileyfim.hastane cikisinda durakta bekliyordum.bi kadin bana hamilelik zordur dedi.ben 15 tane doğurdum diyor:)Cennete yol yapmış mübarek ❤ eskiler korunma nedir bilmeden yaşamış, bir sürü çocuk doğurmuş. Günümüzde her türlü imkan varken halen daha 5-10 çocuklu aileler çok. Allah ıslah etsin diyorum, yazık çocuklar perişan.. sosyal medyada bir resim dolanıyordu, annesi battaniyeden çanta dikmiş.. kadınla röportaj yaptılar, küçücük evde bir sürü çocuk. Benim 8 çocuğum var, kumamın 11 dedi.. ben şok! Yazık o çocuklara :/
Yatıp uyusana canim.benimki saglik ocagindan gekdik uyuttum.bende uyudum:)Iki saattir kesintisiz uyuyor. Ozledim. Durtup uyandirsam mi
Cok gecmis olsun.
Sigara icenlerden uzak tutmalisin.
Eve gelenleri bi sure ertelemelisin.
Kendini bile kirgin hissetsen maske tak canim tekrarlamasin ustuste halledilmeden.
Cok buyuk caresizlik onlarin hasta olmasi...
Maşallah kahkaha bizimkindede var ama kahkaha atarken bile sonunu ağlamaya bağlıyor :))) bende eline çıngırak tutturmaya çalışıyorum ama tuttuğunun farkında değil sanki hala 5 10 sn tutuyor sonra elini ağzına götürürken düşürüyor yani kendi sıkı sıkıya tutmamış oluyor dimi
O kahkahalar beni de öldürüyor eriyorum yatam sinirlenicem kahkaha atıyo veya ben onunla dalga geçiyorum bazen komik bir şey olunca kahkaha atarken ben safım saf saf o da atıyo bilse kendiyle alay ediliyo
care kundakyarim kundak yapiyorum ben iki kolunu kistiriyorum cikarip ememiyor owlinin uyku gurusunu aldim. Halonunki daha güzel ama turkiyede bulmak zor
Saol canim.biberonla veriyorum.
Böyle iyi insanlarin olmasi cok güzel.keske kv kerde iyi olsa
Benim.halama çok benziyor.
Oda bebegime bezine kadar aldi.altin takti.herseyini yapti.
Ama kvnin aldiklarini gorsen sinir olursun.
Kv dene Allah merhamet versin düsünce versin biraz.
Benim esim de bana hak veriyor.sonuna kadar haklisin diyor.hep beni savunur.
Bende gittigimde iş filan yapmicam.çekilecem odama bebegimle ilgilenicem.
Benim annemde anneannemin yaslilik zamandinda dogmus.16 kardesler.kaynanam teyzemin kızı.kaynanam 65 yasinda ve annemden büyük.eşim kuzenimin oğlu:)
Ben hamileyfim.hastane cikisinda durakta bekliyordum.bi kadin bana hamilelik zordur dedi.ben 15 tane doğurdum diyor:)
Yatıp uyusana canim.benimki saglik ocagindan gekdik uyuttum.bende uyudum:)
Aynen canım ben maske takiyorum her ihtimale karsi,
evime kimse gelmiyor acikca soyledim zaten çocuk hasta gelmeyin diye,
artı ben bile bir yere gitmiyorum,
ev sağlık ocağı ev hastane mekik dokuyoruz
Gercekten çok çaresiz kalıyor insan çok minik daha o iğne yapılıyor ama benim yüreğim cizliyor resmen(
Full uyku modundaydı bir kaç gündür neler yaptım uyandırmak için bana mısın demedi. gece gündüz uykuydu çok korkmuştum doğru düzgün beslenemiyordu bile hoş gene az besleniyor.şuanda yeni daldı uykuya... bakalım gece ne olur yaşayıp görücez. eli sürekli burnunda kulağında kulağımı ağrıyor acaba,burnumu kaşınıyor vs diye kafa yemece bizim ki olmadı hafta sonu tekrar bir doktora götürmek istiyorum. sol göz altında da hafif şişlik var. çok zor gerçekten çocuk büyütmek; kaka yapsa bir dert (renginden dolayı), yapmasa başka bir dert, uyusa dert uyumasa dert... Allah sağlık sıhhat versin tüm bebeklere inş.Ay ne mutlu sana bende azicik uyusa diye gozunun icine bakiyorum 1 saat once wcye gidecektim unuttum o bile geri kacti :) gece nasil peki uykusu
Evet canim.3 kez okudum yaa :)))) beynim yandi iliskiyi kurana kadar :)))) yaslar farkedince arada demek bayaa nesil degismis
Kanguru kullanmanızı tavsiye ederim.Büyüme atağı 2 3 gün sürer yazıyordu bizim uzadı galiba pertim çıktı artık :))) kız ne istediğini bilmiyor emmek istiyor memeye gelince ağlıyor kucakta ağlıyor salıncakta ağlıyor anakucağında ağlıyor beşikte ağlıyor yüzü dışa dönük evi gezecekmişiz her yeri inceliyor tmam ama ne zamana kadar bir süre sonra ondanda sıkılıyor sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum :)) dün kahvaltı yapabildim yemek için eşimi bekledim ne zaman normale döneceğiz inşallah :)
Ilk basta icinde tepinebilir:) ben fermuari acik sekilde uyutuyorum uyuduktan sonra kapatıyorumBunu yeni duydum hemen bakayım :)
Kangurudada durmuyor malesef dışa dönük olmak istiyor çünküKanguru kullanmanızı tavsiye ederim.
Amerikalilar isi biliyor onlar 6 aya kadar kundak yaparlarEvet owlininki cok guzel.
Bizde gece var elleri tutturmak hala ama sanki yine de uyuyacaksa ben korkudan acamiyorum gb hissediyorum buara :)))) cocuk uyuyor halbuki.Sonra kendimi teselli ediyorum iyi iyi boyle gogsude usumez diye :)))))
Hmm evet bunu görmüştüm ama ne tam ne yarım kundak yapmayacağım dedim ve incelemedim :) ama şuan için evet işimi görür teşekkürler :)Ilk basta icinde tepinebilir:) ben fermuari acik sekilde uyutuyorum uyuduktan sonra kapatıyorum
Hep söylerim.. annelik akıl işi değil, yürek işidir ❤ahh bu analık...Resmen delilikk
Ay ne güzel yaa ❤ benimki daha yeni sesli gülüyor sohbet hoşuna gidince :) hiii yapıyor :)) kahkaha atacağı günler yakındır inşallah ❤ ellerini daha kullanamıyor, gelişi güzel sallıyor, anca kendini uyandırmaya yarıyor. 69 günlük olduk ❤Bizim kız 1 haftadir kahkahalarla sesli gulmeye basladi :)
Bir de oyuncak verince tutuyordu az az,bugun daha da gorunce direkt ellerini kavusturup tutmaya basladi,anakucaginin oyuncaginin biri uzun bugun onu tuttu oraya her koydugumda caldi muzigini :)
Keyifleniyorlar gitgide...
Bu guzelliklerin ataklarla gelmeside heralde teselli icin :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?