2018 Ekim Anneleri

Yok canım istemeyerek te olsa igneleri yaptıracam başka çarem yok,sizede çok geçmiş olsun neden yattin canim çokmu ilerlemisti hastalığı bide kaç gün sürdü 10 gün oldu hala duzelmedi yavrum

Bize okula giden ablamizdan bulasti okadarda dikkat ettim ama genede bulaştı..

Kızım memede sürekli ağlıyor gazdan gibi ama

Maşallah canım sütü biberonla mı veriyorsun
Saol canim.biberonla veriyorum.

Benim annem de görümce olarak çok iyidir. Olması gereken de odur.. Her zaman gelinlerinin yanında yer alır :)))
Böyle iyi insanlarin olmasi cok güzel.keske kv kerde iyi olsa
Benim.halama çok benziyor.
Oda bebegime bezine kadar aldi.altin takti.herseyini yapti.
Ama kvnin aldiklarini gorsen sinir olursun.
Kv dene Allah merhamet versin düsünce versin biraz.
Benim esim de bana hak veriyor.sonuna kadar haklisin diyor.hep beni savunur.
Bende gittigimde iş filan yapmicam.çekilecem odama bebegimle ilgilenicem.
Benim annemde anneannemin yaslilik zamandinda dogmus.16 kardesler.kaynanam teyzemin kızı.kaynanam 65 yasinda ve annemden büyük.eşim kuzenimin oğlu:)
Ben hamileyfim.hastane cikisinda durakta bekliyordum.bi kadin bana hamilelik zordur dedi.ben 15 tane doğurdum diyor:)
Iki saattir kesintisiz uyuyor. Ozledim. Durtup uyandirsam mi
Yatıp uyusana canim.benimki saglik ocagindan gekdik uyuttum.bende uyudum:)

Cok gecmis olsun.
Sigara icenlerden uzak tutmalisin.
Eve gelenleri bi sure ertelemelisin.
Kendini bile kirgin hissetsen maske tak canim tekrarlamasin ustuste halledilmeden.
Cok buyuk caresizlik onlarin hasta olmasi...

Aynen canım ben maske takiyorum her ihtimale karsi,
evime kimse gelmiyor acikca soyledim zaten çocuk hasta gelmeyin diye,
artı ben bile bir yere gitmiyorum,

ev sağlık ocağı ev hastane mekik dokuyoruz

Gercekten çok çaresiz kalıyor insan çok minik daha o iğne yapılıyor ama benim yüreğim cizliyor resmen (

Masallah minisine :)
Iste o gucleniyor az az hep :) Ellerini daha yerinde kullanmaya basliyor.Ama gun bile farkediyor canim :)
10 gun fln bizimkilerin arasi galiba.
Kahkahalar denk olmus bak :)
Eliyle tutmasida yakindir belki :) farkeder illa hepsi bir olmaz ama asagi yukari ayni zamanlara tekabul eder :)

O kahkahalar beni de öldürüyor eriyorum ya tam sinirlenicem kahkaha atıyo veya ben onunla dalga geçiyorum bazen komik bir şey olunca kahkaha atarken ben safım saf saf o da atıyo bilse kendiyle alay ediliyo

Valla insan agz acik guluyor :))))))
Ikinci nasil olsa derler halbuki ama nasil heyecan yeniden yasamak ❤
Bilse de gulerler ya buyugune bazen guluyorum mesela anne hic komik degil diyor sonra bnmle guluyor sarilip :)))))
Cok guzel gonulleri...
Seninki ne zaman dogmustu?
Sen yoktun sanki buralarda yoksa nick fln mi degistin? :)

care kundak yarim kundak yapiyorum ben iki kolunu kistiriyorum cikarip ememiyor owlinin uyku gurusunu aldim. Halonunki daha güzel ama turkiyede bulmak zor

Evet owlininki cok guzel.
Bizde gece var elleri tutturmak hala ama sanki yine de uyuyacaksa ben korkudan acamiyorum gb hissediyorum buara :)))) cocuk uyuyor halbuki.Sonra kendimi teselli ediyorum iyi iyi boyle gogsude usumez diye :)))))

3 kez okudum yaa :)))) beynim yandi iliskiyi kurana kadar :)))) yaslar farkedince arada demek bayaa nesil degismis

Okudukca burnumun diregi sizladi,seni tahmin bile edemiyorum...Insallah sifa olsunda..Allah beterinden korusun

Ay ne mutlu sana bende azicik uyusa diye gozunun icine bakiyorum 1 saat once wcye gidecektim unuttum o bile geri kacti :) gece nasil peki uykusu
Full uyku modundaydı bir kaç gündür neler yaptım uyandırmak için bana mısın demedi. gece gündüz uykuydu çok korkmuştum doğru düzgün beslenemiyordu bile hoş gene az besleniyor.şuanda yeni daldı uykuya... bakalım gece ne olur yaşayıp görücez. eli sürekli burnunda kulağında kulağımı ağrıyor acaba,burnumu kaşınıyor vs diye kafa yemece bizim ki olmadı hafta sonu tekrar bir doktora götürmek istiyorum. sol göz altında da hafif şişlik var. çok zor gerçekten çocuk büyütmek; kaka yapsa bir dert (renginden dolayı), yapmasa başka bir dert, uyusa dert uyumasa dert... Allah sağlık sıhhat versin tüm bebeklere inş.

3 kez okudum yaa :)))) beynim yandi iliskiyi kurana kadar :)))) yaslar farkedince arada demek bayaa nesil degismis
Evet canim.
cahillik işte.dedem 2 hanimlı.o kadar çocuk yapip ilgilenmemisler.en kücük cocuk olunca digerleri evlenip gidiyor.kardeslik bağı da kurulmuyor malesef.evler yollar ta n bastan ayri oluyor.ne dayilarim.ne de teyzelerim gercek bi akraba gibi.
Şunu farkettim ne kadar cok cocuk olursa ilgi ve yakinlik da azaliyor.
Kücük ailelerde bağlar daha güçlü.

Kanguru kullanmanızı tavsiye ederim.

Evet owlininki cok guzel.
Bizde gece var elleri tutturmak hala ama sanki yine de uyuyacaksa ben korkudan acamiyorum gb hissediyorum buara :)))) cocuk uyuyor halbuki.Sonra kendimi teselli ediyorum iyi iyi boyle gogsude usumez diye :)))))
Amerikalilar isi biliyor onlar 6 aya kadar kundak yaparlar

Ay ne güzel yaa ❤ benimki daha yeni sesli gülüyor sohbet hoşuna gidince :) hiii yapıyor :)) kahkaha atacağı günler yakındır inşallah ❤ ellerini daha kullanamıyor, gelişi güzel sallıyor, anca kendini uyandırmaya yarıyor. 69 günlük olduk ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…