babamız dr bizim şanslıyız o açıdan biraz anında farketti ilk öksürüğünde bu hastalık diye götürdü ilerlemeden tedaviye başlandı ben olsam boğazını temizliyor herhalde falan derdim balgam görene kadar herhalde.ciğerlere çok inmemişken yatırayım dedi doktorumuz hızlıda toparladı o yüzden 5 günde bitti ama evde 20 güne kadar sürüyor yazanlar olmuş yeğenimde hasta oldu benim o kadar sürdü. Ama hastanede de içim acıdı benim yavruma iki durumunda iyi kötü yanı var ama geçti şükür darısı sizin miniğinize. Okula giden ablası varsa hastalık daha normal siZde herşeyi kapıyorlar orada.Yok canım istemeyerek te olsa igneleri yaptıracam başka çarem yok,sizede çok geçmiş olsun neden yattin canim çokmu ilerlemisti hastalığı bide kaç gün sürdü 10 gün oldu hala duzelmedi yavrum
Bize okula giden ablamizdan bulasti okadarda dikkat ettim ama genede bulaştı..
Ben hamileyken yoktum 40 ından sonra açtım herhalde kullanıcıyı da :) 25 ekim doğumluyuz o yüzden bazı şeylerde 1-2 hafta gerideyiz önden duymak açısından iyi oluyor ama aşıda falan hep okudum önde yazılanları çok uyursa normalmiş iyi falan diyorum rahat oluyor:)Valla insan agz acik guluyor :))))))
Ikinci nasil olsa derler halbuki ama nasil heyecan yeniden yasamak ❤
Bilse de gulerler ya buyugune bazen guluyorum mesela anne hic komik degil diyor sonra bnmle guluyor sarilip :)))))
Cok guzel gonulleri...
Seninki ne zaman dogmustu?
Sen yoktun sanki buralarda yoksa nick fln mi degistin? :)
Yok canım eşim korunuyor ama bi sefer bişey olmaz diyip korunmamıştık sonra pişman oldum ya kalırsam diye korktuğum başıma gelmedi şükür.İnşallah canım sizdemi geri çekilmeyle korunuyorsunuz
Bende merak ediyorum komplo teorileri üretiyorum ya böyleyse ya şöyleyse diye artıkAma o zamanda hastaydiniz zaten :) cok muallakta durumunuz.Cok merak ediyorum yarin kontrolu.Insallah guzel haberler olacak❤
Bizimki de öyle bi inceliyorki özellikle farklı bi yerde isek odada göz gezdirmediği yer kalmıyor meraklı insanlar gibiAy ne guldum. Biz de hep yuzumuz disa donuk evi geziyoruz. Gecenin ikisinde gezdik. Yavrum karanlik zaten. Gozun mu goruyo. Napicaksin. Bi de teftis eder gibi her yere bakiyo ya. Kaynana sanki.
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşir bir an önce. Bu mevsim çocukları sanırım mutlaka hastalanıyorYok canım istemeyerek te olsa igneleri yaptıracam başka çarem yok,sizede çok geçmiş olsun neden yattin canim çokmu ilerlemisti hastalığı bide kaç gün sürdü 10 gün oldu hala duzelmedi yavrum
Bize okula giden ablamizdan bulasti okadarda dikkat ettim ama genede bulaştı..
Ben de zarf seklindeki bodyleri seviyorum ama digerlerinden daha cok bulunuyor magazalarda. Aramak gerekiyor biraz.Başından geçirmeleri kazak eşofman gibi ustleri giydirmek o kadar zor geliyor ki. Artık fermuarli ve hırka gibi düğmeli giysiler alıyorum..
Evet ben hep okudugum seylere uymasini istiyorum. Ya da buyukler diyor ya kucaga alistirmissin calismaya baslayinca napicaksin diye. Cocuga kiziyorum bu sefer kaliplara uymayinca.Hep söylerim.. annelik akıl işi değil, yürek işidir ❤
Yok canım eşim korunuyor ama bi sefer bişey olmaz diyip korunmamıştık sonra pişman oldum ya kalırsam diye korktuğum başıma gelmedi şükür.
Bende merak ediyorum komplo teorileri üretiyorum ya böyleyse ya şöyleyse diye artıkBi yandan kızım yeteri besini alamazsa tabi mama vericem diyorum kendime bi yandan ya beni bırakırsa mama süt kadar besleyici olmaz diyip kendime kızıyorum. İnşallah güzel olur sonuç.
Bizimki de öyle bi inceliyorki özellikle farklı bi yerde isek odada göz gezdirmediği yer kalmıyor meraklı insanlar gibi
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşir bir an önce. Bu mevsim çocukları sanırım mutlaka hastalanıyor
Ben varım canım bugün 3.adetimi oldumDüzenli adet olmaya başlayan var mı? Benim 10. haftada 2-3 günlük kanamam oldu adet sandım ama kısa sürdü. Doktorumuz 3 aya kadar olmayabilirsin demişti anlamadım ne kanaması olduğunu.
Herkes herşeyi çok biliyor zaten benim kızım bi ara memeye yapıştı sürekli memedeydi ona bile konuştular neymil efendim ne gelseler emiyormuş sevemiyorlarmış çocuk doyduğunu bilmiyomuş sürekli meme veriyomuşum öyle olmazmış bunu bile saçmaladılar düşünün şimdide verdiğim tepkiler çok sertmiş miş napacaktım ya başımamı çıksınlar :)Evet ben hep okudugum seylere uymasini istiyorum. Ya da buyukler diyor ya kucaga alistirmissin calismaya baslayinca napicaksin diye. Cocuga kiziyorum bu sefer kaliplara uymayinca.
Kitaplari da bosverdim artik. Herkesin ne dedigini de. Memeye mi duskunmus calismaya baslayinca zaten bulamayacak. Icimden ve kalbimden geleni yapiyorum artik
Sosyal medyada bi yorumda kadın rezeneden dolayı oğlunun ciğerinde mi ne bir şey oldupunu yazmıştı tam hatırlayamadım bende etkilenip bırakmıştım içmeyiRezene ve kimyon kokusundan gina gelen var mi?
Evet canim.
cahillik işte.dedem 2 hanimlı.o kadar çocuk yapip ilgilenmemisler.en kücük cocuk olunca digerleri evlenip gidiyor.kardeslik bağı da kurulmuyor malesef.evler yollar ta n bastan ayri oluyor.ne dayilarim.ne de teyzelerim gercek bi akraba gibi.
Şunu farkettim ne kadar cok cocuk olursa ilgi ve yakinlik da azaliyor.
Kücük ailelerde bağlar daha güçlü.
Ayy maşallah, nasıl başladı bi anda normal adet gibi mi yoksa öncesinde düzensiz kanamalar oldu mu?Ben varım canım bugün 3.adetimi oldum
Ya var ya insanlara laf olsun. Yeterki konuşmak istesinler. Emse çok emiyor emmese emmiyor olur hiç bi zaman memnun edemezsin insanları.Herkes herşeyi çok biliyor zaten benim kızım bi ara memeye yapıştı sürekli memedeydi ona bile konuştular neymil efendim ne gelseler emiyormuş sevemiyorlarmış çocuk doyduğunu bilmiyomuş sürekli meme veriyomuşum öyle olmazmış bunu bile saçmaladılar düşünün şimdide verdiğim tepkiler çok sertmiş miş napacaktım ya başımamı çıksınlar :)
Ben uzun zamandir icmiyorum.sende icmesen de olur.zaten artik kendileri atiyor gazlarini.Rezene ve kimyon kokusundan gina gelen var mi?
Son cümleni anlamadim.canimSimdi daha iyi oturdu kafamda :)
Tabii birlikte buyumek,paylasimlar zaten insani baglayan kandan ziyade bence.Arada yas farki cok olunca oyle evlenecek kadar gormemislerdir bile kardeslerini.
Buyuklere cok gorev dusuyor tabii cocuk oldu bitti denecek bisy degil ama sartlar secimler hep hayatin icinde.Kaynananin demek ki oyle yakinlikla neden bakamadigida ortada.
Amerikalilar isi biliyor onlar 6 aya kadar kundak yaparlar
Başından geçirmeleri kazak eşofman gibi ustleri giydirmek o kadar zor geliyor ki. Artık fermuarli ve hırka gibi düğmeli giysiler alıyorum..
Ay ne güzel yaa ❤ benimki daha yeni sesli gülüyor sohbet hoşuna gidince :) hiii yapıyor :)) kahkaha atacağı günler yakındır inşallah ❤ ellerini daha kullanamıyor, gelişi güzel sallıyor, anca kendini uyandırmaya yarıyor. 69 günlük olduk ❤
Ay ne güzel yaa ❤ benimki daha yeni sesli gülüyor sohbet hoşuna gidince :) hiii yapıyor :)) kahkaha atacağı günler yakındır inşallah ❤ ellerini daha kullanamıyor, gelişi güzel sallıyor, anca kendini uyandırmaya yarıyor. 69 günlük olduk ❤
Rezene ve kimyon kokusundan gina gelen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?