2018 Ekim Anneleri

Ya ondan alisiyor gozum yeni yeni demek :) Tabloda da yok ismin.
Nelerin gelecegini bilmek gb oluyor degil mi?:))
Ben Eylul (21) annesi oldum tahmini Ekim 4tü gerci belliydi ama bastan burda olunca ayrilamadim :) Guzel grup olduk saygiyla ilerliyor.Minişinin adı ne?

Benimde kasım 15 ti tahmini ama sürpriz yaptı :) Ata ismi

Hic sikinti yapma.Yine seninle de devam edecek alsada.Hic anne sutu alamayanlarda var.Gonul istiyor evet ama yine de buna sukur❤ onun icin en gerekli sensin❤ mutlu bi anne❤

Düzenli adet olmaya başlayan var mı? Benim 10. haftada 2-3 günlük kanamam oldu adet sandım ama kısa sürdü. Doktorumuz 3 aya kadar olmayabilirsin demişti anlamadım ne kanaması olduğunu.

Bana emzirme devam ettigi surece ara kanamalar olabilir normaldir demisti doktorum.1 kez bende de oldu sadece 1 gun

Hep diyorum bu yuzden,hicbiseyi kural gb gormemek lazim.Herkesi evi bambaska.
Kitap cok okurum ama ne nedendir vb seyler oturuyor kafada yarari mutlaka cok ama süzmek gerekiyor kendine,evladina,evine ve ailene gore.
Mesela ben buyuk kizimi 8de hic aksam uykusuna yatirmadim.Cunku bnm esimin eve gelisi 7bucuk.Yemegi hep birlikte yedik birlikte vakit gecirdiler.Bunlar bnm icin daha onemliydi ve bence evladim icinde..

Rezene ve kimyon kokusundan gina gelen var mi?

Ben hic icmedim ya.Cayi ictim bi kutu sadece.
Canim istedi diye esime dun aktardan rezene,papatya,ısırgan aldirdim.

Ben çok gevezeyim galiba annesine çekmiş bıdır bıdır konuşmaya çalışıyo bizimkide :)
benimkide nefret ediyor kundaktan hatta ilk doğduğunda kundaktan kolunu çıkarmış yetmemiş bodysindende çıkarmış kolu boynunun altında cıbıl cıbıl açıkta bi baktık hala nasıl becerdi şaşkınız ben uğraşsam imkanı yok yapamam ne kadar nefret ettiyse :) ama uyku tulumu büyük rahatlık çok üzülürüm onda da durmaZsa şimdi yaZını okuyunca korkmadım değil

Ben uzun zamandir icmiyorum.sende icmesen de olur.zaten artik kendileri atiyor gazlarini.

Son cümleni anlamadim.canim

Yani cok yakin iliskiler kurulamadigi icin belki de seni de tanima firsatini vermiyor kendisine.Belki bi denese ne guzel yoldas olurdunuz birbirinize.Yani akraba kelimesi cok manasiz kaliyor sanirim onun icin bi yakinlik degil onun icin :)
Amaaan.Olmasanizda sonucta insansin.Iyi olmak baska bisy :) senin icin rahat ya gerisini bosver

minik yaniltacak onlari yarin❤

Hic sikinti yapma.Yine seninle de devam edecek alsada.Hic anne sutu alamayanlarda var.Gonul istiyor evet ama yine de buna sukur❤ onun icin en gerekli sensin❤ mutlu bi anne❤
Aynen canım şimdiye kadar aldı bundan sonra da be kadar yeterse o kadar alacak. O sağlıklı olsun da ne gerekli ise yapacağız artık doğumda da normal istemiştim sezaryen oldu hayatını kendisi yönetiyor şimdiden. İsmini ele avuca sığmasın özgür bağımsız olsun diye koymuştuk hakkını veriyor sıpa :)
Bana emzirme devam ettigi surece ara kanamalar olabilir normaldir demisti doktorum.1 kez bende de oldu sadece 1 gun
Adet sanmıştım mutlu olmuştum ne güzel ara kanamaydı sanırım. Böyle korkuyor insan ya.

Surekli konustukca cok farkediyor ama bu bi gercek :) konusmaya basladiginda kelimelerinden cumlelerinden cok farkedeceksin hatta :)

Insallah sever tulumu sen hic aksini dusunme :))))Tulum kullandim ama ayaksiz hep yani ayaklar hep cıbıl kaldı :)

Ya iste o isimler hep yasaniyor cidden :))
Cocuk konusunda hamile kaldiktan sknra hep nasip demek galiba :)

Bi kahvelik boslugu harcadim :) simdiden iyi geceler hanimlar bugun cok gevezelik ettim :)❤
Boyle saygiyla ilerleyen bi sayfa olmasi guzel.Buyuk sans aslinda boyle genel bi sayfada :) cok tartismalar oluyormus genelde.
Ilkinde dostluklarimiz olunca bikac kisiye soylemistim hep cok kavga ediyorlar bakmadim bidaha demislerdi :)))))))
Nazar olmasinda

Sen hep gevezelik et valla içim rahatlıyor yazdıklarını okuyunca tam ümitsizliğe kapılınca buraya girip okuyorum çok güzel olmuş eline sağlık:)

Benimde kasım 15 ti tahmini ama sürpriz yaptı :) Ata ismi
Ata ismini çok severim erkek olsaydı koyacaklarımız arasındaydı. Maşallah ismi ile yaşasın inşallah minik.
minik yaniltacak onlari yarin❤
Hadi inşallah :)
Ya iste o isimler hep yasaniyor cidden :))
Cocuk konusunda hamile kaldiktan sknra hep nasip demek galiba :)
Bende onu anladım. Sen neyi ne kadar istersen iste tamamen bebeğin karakteri ile ilgili çoğu şey.
İyi geceler :)
Bende çok seviyorum burayı benzer şeyleri yaşamak, birbirine destek olmak, dışarıda bulunamayan empati çoğu zaman oluyor burada inşallah hep devam eder.
Özelliklede sen herkese çok yardımcı oluyorsun enerjin çok güzel :)

fermuarli giysiler almaya başladım.

Ben lohusa sonunda adet gördüm hemen sonra da ayda bir olmam devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…