Ben hamileyken yoktum 40 ından sonra açtım herhalde kullanıcıyı da :) 25 ekim doğumluyuz o yüzden bazı şeylerde 1-2 hafta gerideyiz önden duymak açısından iyi oluyor ama aşıda falan hep okudum önde yazılanları çok uyursa normalmiş iyi falan diyorum rahat oluyor:)
Benimde kasım 15 ti tahmini ama sürpriz yaptı :) Ata ismiYa ondan alisiyor gozum yeni yeni demek :) Tabloda da yok ismin.
Nelerin gelecegini bilmek gb oluyor degil mi?:))
Ben Eylul (21) annesi oldum tahmini Ekim 4tü gerci belliydi ama bastan burda olunca ayrilamadim :) Guzel grup olduk saygiyla ilerliyor.Minişinin adı ne?
Yok canım eşim korunuyor ama bi sefer bişey olmaz diyip korunmamıştık sonra pişman oldum ya kalırsam diye korktuğum başıma gelmedi şükür.
Bende merak ediyorum komplo teorileri üretiyorum ya böyleyse ya şöyleyse diye artıkBi yandan kızım yeteri besini alamazsa tabi mama vericem diyorum kendime bi yandan ya beni bırakırsa mama süt kadar besleyici olmaz diyip kendime kızıyorum. İnşallah güzel olur sonuç.
Bizimki de öyle bi inceliyorki özellikle farklı bi yerde isek odada göz gezdirmediği yer kalmıyor meraklı insanlar gibi
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşir bir an önce. Bu mevsim çocukları sanırım mutlaka hastalanıyor
Düzenli adet olmaya başlayan var mı? Benim 10. haftada 2-3 günlük kanamam oldu adet sandım ama kısa sürdü. Doktorumuz 3 aya kadar olmayabilirsin demişti anlamadım ne kanaması olduğunu.
Evet ben hep okudugum seylere uymasini istiyorum. Ya da buyukler diyor ya kucaga alistirmissin calismaya baslayinca napicaksin diye. Cocuga kiziyorum bu sefer kaliplara uymayinca.
Kitaplari da bosverdim artik. Herkesin ne dedigini de. Memeye mi duskunmus calismaya baslayinca zaten bulamayacak. Icimden ve kalbimden geleni yapiyorum artik
Rezene ve kimyon kokusundan gina gelen var mi?
Sosyal medyada bi yorumda kadın rezeneden dolayı oğlunun ciğerinde mi ne bir şey oldupunu yazmıştı tam hatırlayamadım bende etkilenip bırakmıştım içmeyi
Ben çok gevezeyim galiba annesine çekmiş bıdır bıdır konuşmaya çalışıyo bizimkide :)Iste ilk sesli gulus yani kahkaha 3 ayı 1 hafta gecince geldi :) Not aldim defterine :)
Ilk agusunuda 59 gunlukken babasinin kucaginda bana soylemisti :)
O hööo,hıiii konusmalar apayri tatli❤
10 gun sonra 4 ay saka gb geliyor.Zaman ne hizli..Hep iyi olsunlarda❤
benimkide nefret ediyor kundaktan hatta ilk doğduğunda kundaktan kolunu çıkarmış yetmemiş bodysindende çıkarmış kolu boynunun altında cıbıl cıbıl açıkta bi baktık hala nasıl becerdi şaşkınız ben uğraşsam imkanı yok yapamam ne kadar nefret ettiyse :) ama uyku tulumu büyük rahatlık çok üzülürüm onda da durmaZsa şimdi yaZını okuyunca korkmadım değilYuzustu guzel uyuyabilmelerinin sebebide boyle cok tepinememekten galiba :)
Kundaktada kendi uyandirma olmuyor.
O da mizac mi acaba?
Bnm buyuk kiz Mayis dogumlu.Hic corapla yatirmazdim.Gerci kucugude yatirmiyorum suan.Sadece ayakli alt giydiriyorum.Neyse.
Buyugu boyle seyleri hic sevmedi.
Kucukken agliyor diye kullanamadim.Biraz buyudu heves ya torba tulum aldim.Gece bi gittim onu cikarmis oyle yatmis :)))) hala yaz kis ayaklari disarda uyur.
Ben uzun zamandir icmiyorum.sende icmesen de olur.zaten artik kendileri atiyor gazlarini.
Son cümleni anlamadim.canim
Annem sürekli emzir diyor kilosunu toparlasın diye. Kayınvalidem çok su içiyorsun süt sulanıyor belki ondan almıyor kilo diyor.
Anlatıyorum ikisine de öyle olmadığını kötü niyetli değiller ama bi neden bulmaları lazım bi fikir yürütmeleri lazım illa :)
Aynen canım şimdiye kadar aldı bundan sonra da be kadar yeterse o kadar alacak. O sağlıklı olsun da ne gerekli ise yapacağız artık doğumda da normal istemiştim sezaryen oldu hayatını kendisi yönetiyor şimdiden. İsmini ele avuca sığmasın özgür bağımsız olsun diye koymuştuk hakkını veriyor sıpa :)Hic sikinti yapma.Yine seninle de devam edecek alsada.Hic anne sutu alamayanlarda var.Gonul istiyor evet ama yine de buna sukur❤ onun icin en gerekli sensin❤ mutlu bi anne❤
Adet sanmıştım mutlu olmuştum ne güzel ara kanamaydı sanırım. Böyle korkuyor insan ya.Bana emzirme devam ettigi surece ara kanamalar olabilir normaldir demisti doktorum.1 kez bende de oldu sadece 1 gun
Benimde kasım 15 ti tahmini ama sürpriz yaptı :) Ata ismi
Ben çok gevezeyim galiba annesine çekmiş bıdır bıdır konuşmaya çalışıyo bizimkide :)
benimkide nefret ediyor kundaktan hatta ilk doğduğunda kundaktan kolunu çıkarmış yetmemiş bodysindende çıkarmış kolu boynunun altında cıbıl cıbıl açıkta bi baktık hala nasıl becerdi şaşkınız ben uğraşsam imkanı yok yapamam ne kadar nefret ettiyse :) ama uyku tulumu büyük rahatlık çok üzülürüm onda da durmaZsa şimdi yaZını okuyunca korkmadım değil
Aynen canım şimdiye kadar aldı bundan sonra da be kadar yeterse o kadar alacak. O sağlıklı olsun da ne gerekli ise yapacağız artık doğumda da normal istemiştim sezaryen oldu hayatını kendisi yönetiyor şimdiden. İsmini ele avuca sığmasın özgür bağımsız olsun diye koymuştuk hakkını veriyor sıpa :)
Adet sanmıştım mutlu olmuştum ne güzel ara kanamaydı sanırım. Böyle korkuyor insan ya.
H m ve lcw de buluyorum dediklerinizi. şunlardan da aldım. Fermuar da kolaylikBen de zarf seklindeki bodyleri seviyorum ama digerlerinden daha cok bulunuyor magazalarda. Aramak gerekiyor biraz.
Bi kahvelik boslugu harcadim :) simdiden iyi geceler hanimlar bugun cok gevezelik ettim :)❤
Boyle saygiyla ilerleyen bi sayfa olmasi guzel.Buyuk sans aslinda boyle genel bi sayfada :) cok tartismalar oluyormus genelde.
Ilkinde dostluklarimiz olunca bikac kisiye soylemistim hep cok kavga ediyorlar bakmadim bidaha demislerdi :)))))))
Nazar olmasinda
Rezene günde 2 fincan içiyorum. Yanina güzel bir kek vs olursa katlanıyorum :)))Rezene ve kimyon kokusundan gina gelen var mi?
Ata ismini çok severim erkek olsaydı koyacaklarımız arasındaydı. Maşallah ismi ile yaşasın inşallah minik.Benimde kasım 15 ti tahmini ama sürpriz yaptı :) Ata ismi
Hadi inşallah :)minik yaniltacak onlari yarin❤
Bende onu anladım. Sen neyi ne kadar istersen iste tamamen bebeğin karakteri ile ilgili çoğu şey.Ya iste o isimler hep yasaniyor cidden :))
Cocuk konusunda hamile kaldiktan sknra hep nasip demek galiba :)
İyi geceler :)Bi kahvelik boslugu harcadim :) simdiden iyi geceler hanimlar bugun cok gevezelik ettim :)❤
Boyle saygiyla ilerleyen bi sayfa olmasi guzel.Buyuk sans aslinda boyle genel bi sayfada :) cok tartismalar oluyormus genelde.
Ilkinde dostluklarimiz olunca bikac kisiye soylemistim hep cok kavga ediyorlar bakmadim bidaha demislerdi :)))))))
Nazar olmasinda
fermuarli giysiler almaya başladım.Yenidoganken ellerimin disinda gerip avuclarimla kafasini tutarak gecirirdim simdi tamamen esyayi kivirip alninin ustune önünü ayayip arkadan parmaklarimla basini kaldirip geciriyorum.
El aliskanligi galiba :)
Ama şu kol sokmalar kendi ittirip giydikce daha kolay oluyor :) Bıdıklar oturana kadsr devamm :)
Ben lohusa sonunda adet gördüm hemen sonra da ayda bir olmam devam ettiAyy maşallah, nasıl başladı bi anda normal adet gibi mi yoksa öncesinde düzensiz kanamalar oldu mu?
Ya var ya insanlara laf olsun. Yeterki konuşmak istesinler. Emse çok emiyor emmese emmiyor olur hiç bi zaman memnun edemezsin insanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?