- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Anladım canim.benim kaynanamin sorunu bambaşka.artniyetlidir.evlatlarinda aynibseyi söyler.Yani cok yakin iliskiler kurulamadigi icin belki de seni de tanima firsatini vermiyor kendisine.Belki bi denese ne guzel yoldas olurdunuz birbirinize.Yani akraba kelimesi cok manasiz kaliyor sanirim onun icin bi yakinlik degil onun icin :)
Amaaan.Olmasanizda sonucta insansin.Iyi olmak baska bisy :) senin icin rahat ya gerisini bosver
Benim temmuz kuzusu da yaz kış komple çorapsız gezer. Ayağı buz kesiyor ama gitmiyor çorabı. Yalandan örtünün altına giriyor, sonra bir bakmışsın mutfağa gidiyor o çıplak ayaklarla. Neyse ki odadan çıkarken terlik giymeye alıştı :) buna da şükürYuzustu guzel uyuyabilmelerinin sebebide boyle cok tepinememekten galiba :)
Kundaktada kendi uyandirma olmuyor.
O da mizac mi acaba?
Bnm buyuk kiz Mayis dogumlu.Hic corapla yatirmazdim.Gerci kucugude yatirmiyorum suan.Sadece ayakli alt giydiriyorum.Neyse.
Buyugu boyle seyleri hic sevmedi.
Kucukken agliyor diye kullanamadim.Biraz buyudu heves ya torba tulum aldim.Gece bi gittim onu cikarmis oyle yatmis :)))) hala yaz kis ayaklari disarda uyur.
Ahahha:)))) bende ohh ne güzel afiyet olsun yazcktmm. Ruyaların gerçk olsun inş diyin o zamn :)Kızlar biz bugün esimle çok güzel yemekler yedik.
Burdaki bi yerden yemek sipariş ettik.üstüne bi sürü yemek geldi.burdaki vali icin yemek yapmislar.
O da yemeğe gelmemiş.
Yemekleri siparisleri olanlarin yemeklerine eklemisler.sonucta bi sürü cesit çesit yemekler gelmis.
Bizde esimle hepsini bölüsüp yedik.çok güzeldi.
Ağzımı şapurdatıyordum ki agzımdan sular yastiga ve üstüme akmiş.
Meğer hepsi rüyaymış
Amin canim.Ahahha:)))) bende ohh ne güzel afiyet olsun yazcktmm. Ruyaların gerçk olsun inş diyin o zamn :)
Valla can istemesinide, isteyip bulamamayıda çok iyi anlarım. Hatta en iyi ben anlarım. Ne diyim bilemedm. Belli olmaz belki biri hayrına getirir.Amin canim.
Ama olmadi böyle.emziriyorum canim istiyor.o yemekler burda yapilmiyor bide
Yapilsa alıp yicem:)
Kızlar biz bugün esimle çok güzel yemekler yedik.
Burdaki bi yerden yemek sipariş ettik.üstüne bi sürü yemek geldi.burdaki vali icin yemek yapmislar.
O da yemeğe gelmemiş.
Yemekleri siparisleri olanlarin yemeklerine eklemisler.sonucta bi sürü cesit çesit yemekler gelmis.
Bizde esimle hepsini bölüsüp yedik.çok güzeldi.
Ağzımı şapurdatıyordum ki agzımdan sular yastiga ve üstüme akmiş.
Meğer hepsi rüyaymış
Ben kızımı 29 Ekim'de bekliyordum Kasım'a kaldı :) yine de geç doğan bir bebek olarak oldukça tombul ve gelişimi de ileride gibi. Bir haftadır başını kaldırıyor yattığı yerde. Hemşire görünce şaşırdı. Gözle takip de 1 ayı doldurmadan başladı. Seninki vaktinde mi doğdu?Bizim de aynı tepkileri. günler yakınmış biz de 64 günlüğüz en geç gelen bebek benim heralde :)
Ben kızımı 29 Ekim'de bekliyordum Kasım'a kaldı :) yine de geç doğan bir bebek olarak oldukça tombul ve gelişimi de ileride gibi. Bir haftadır başını kaldırıyor yattığı yerde. Hemşire görünce şaşırdı. Gözle takip de 1 ayı doldurmadan başladı. Seninki vaktinde mi doğdu?
İlk hasta olduğunda kızımda öyleydi bi kaç gece baş ucuna soğan kesip koydum iyi geldi bayağı.Kızlar bir şey daha soracağım .. Kızımın 2 gündür sürekli burnu tıkanıyor uykudan uyandırıyor damla damlatıyorum nerdeyse 6 seferi buluyor ve 3 4 kerede asprarörle çekmek zorunda kalıyorum .. Şimdi yine uyuttum yatırdım burnu tıkanık ağlayarak uyandı damlayı damlattım çekeyim dedim bir şey de yok ama tıkalı gibi neden acaba ?
Bana da hediye geldi çok güzel bir tulum. Giydirsem içinde durur mu meraktayım. Yarın yıkayıp kurutayım bari unutmadan. Oğlumun bir sürü hediye kıyafeti gömme dolapta unutulup küçük kalmıştı. Getirdikleri esnada büyük geldiği için kaldırmıştım, sonra da unuttum gitti. Kızımın kıyafetlerini de unutmasam bari :) öyle güzel hediyeler geldi ki, giydiremezsem yanarımBen çok gevezeyim galiba annesine çekmiş bıdır bıdır konuşmaya çalışıyo bizimkide :)
benimkide nefret ediyor kundaktan hatta ilk doğduğunda kundaktan kolunu çıkarmış yetmemiş bodysindende çıkarmış kolu boynunun altında cıbıl cıbıl açıkta bi baktık hala nasıl becerdi şaşkınız ben uğraşsam imkanı yok yapamam ne kadar nefret ettiyse :) ama uyku tulumu büyük rahatlık çok üzülürüm onda da durmaZsa şimdi yaZını okuyunca korkmadım değil
Senin güzel enerjinin yansıyor olmalı ❤ iyi geceler arkadaşım ❤Bi kahvelik boslugu harcadim :) simdiden iyi geceler hanimlar bugun cok gevezelik ettim :)❤
Boyle saygiyla ilerleyen bi sayfa olmasi guzel.Buyuk sans aslinda boyle genel bi sayfada :) cok tartismalar oluyormus genelde.
Ilkinde dostluklarimiz olunca bikac kisiye soylemistim hep cok kavga ediyorlar bakmadim bidaha demislerdi :)))))))
Nazar olmasinda
Büyüyüp de geldi benim kızım diyorum hep :) iki aylık kontrolde kilosu 7100 Gr, boyu da 62 cmdi maşallah. Yatırıyorum, kaldır beni der gibi hem kafayı kaldırıyor yastıktan hem ayakları. Ha yuvarlandı yuvarlanacak diye korkuyorum. İzlem için sağlık ocağına gittiğimde sedyeye yatırırken hemşire uyardı, aman kenara bırakma döner düşer senin kız çok fena diye :)Benim de 29 Ekim di :) 7 kasımda suyum geldi ama tüm suni sancılara rağmen bebeğim aşağı inmedi sezaryen oldum. Maşallah bizimki de başını 3 haftalıkken kaldırıyordu az az gözü de seninki gibi çok kalınca içeride gelişmişler :)
Tabi canım fiyatı önemli değil yavrularımız herseye değer ama sonuçta durumu iyi olmayan bir çok kişi var keşke sağlık ocağında yapılsaydı diğer aşılar gibi ücretsiz olsaydı daha iyi olur du... Maşallah canım meleğine Allah bağışlasın
Canım doktor kilo almamış dediğinde de ağlamıyordu ondan emin olamıyorum ama bana da anneme de sanki toparlamış görünüyor yarın doktora götüreceğim inşallah öyledir.
Hastanede mi sigorta karşılıyor bi kısmını? Eczanede sorduğumda özel sigorta bizde geçmiyor demişti.
Benimde korkulu rüyam bu. Bi kere test yaptım negatif çıktı üstüne 2-3 gün kanamam oldu içim rahatladı. Çok küçükler daha inşallah sende de bişey yoktur henüz.
Kızlar bebeğim bronşit oldu okadar uzgunümki anlatamam size 10 gündür ne uyku ne huzur alt üst oldum resmen sütüm bile azaldı..
Doktor en son çare iğne verdi 5 tane ,evde sürekli ventolini hava veriyorum bronslar dolu nefes alamiyor bebegim içim gidiyor bu duruma, bitkisel olarak varmi bı çaresi yada bebeği bronsit olmus geçirmiş kimseler yardım edin kızlar çok dardayim
Alla alla ne sigortası o?Eczanemiz anlasmali cok şükür mesela ayda 4 kutu strepsils pastil 2kutuda pharmaton karsiliyor sigortam recete yazdırıp gidip aliyorum valla annemlere filanda veriyorum cok iyi
Gece mesela kac kere terli emzirmeye kalktim sabah boğazım şişip yutkunamazdim pastille atlattim
Asiyida sordum abla sen yazdir karsiliyor dedi öyle aldim canim
Bi kahvelik boslugu harcadim :) simdiden iyi geceler hanimlar bugun cok gevezelik ettim :)❤
Boyle saygiyla ilerleyen bi sayfa olmasi guzel.Buyuk sans aslinda boyle genel bi sayfada :) cok tartismalar oluyormus genelde.
Ilkinde dostluklarimiz olunca bikac kisiye soylemistim hep cok kavga ediyorlar bakmadim bidaha demislerdi :)))))))
Nazar olmasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?