Alla alla ne sigortası o?
Bende çok tüketiyorum pastili iyi oluyor para ile aldım hep. Hatta kızımın ilaçlarını devlet karşılamadı hasta olduğunda özel sigortayı sordum bizde geçmez dedi eczane.
aynisini dun yasadim emmedi butun gun toplasan 2 3 dk aksam sagdigim sutu biberonla iciriyim ac kalmasin dedim onuda icmedi ne uyudu ne durdu aglama krizleri de gelince doktora goturduk muayene etti bisey yok tekrar dene emzirmeyi dedi hastanede bi 10 dk emdi eve gelip uyuyunca duzeldi gece biraz zor uyudu ama gunduze nazaran iyiydi. 17 ekim dogumlu atak donemindeyiz heraldeyardimmmmmm
oğlum bugün ilk defa memeye direndi, çok denedim sabrettim olmadi sagdigim sütten verdim aç kalmasın diye sonra yine huzursuz oynadık müzik açtım dans ettik felan gaz çıkarmalar yeniden emzirmeyi denedim yine direndi ama ben de direndim 18 dk emdi. ama bu durum beni korkuttu. ben işteyken her gün bir kez biberonla süt veriliyor. oğlum hicbir şekilde memeye hayır demez gibi geliyordu ama bugün korku düştü içime. 15 ekim doğumluyuz yani 12hafta + 3 gün acabaa dedim atak döneminde olur mu ki ? ne yapsam sizce ?
Onu ben de okudum da etrafimda kimsenin basina gelmedi. Baska sebebi vardir bence. doktor bebege verme ama kendin bir iki fincan icebilirsin dedi. Gaza iyi geliyor gercekten. Ama midem bulandi artik. Ki cok severdim kokusunu.Sosyal medyada bi yorumda kadın rezeneden dolayı oğlunun ciğerinde mi ne bir şey oldupunu yazmıştı tam hatırlayamadım bende etkilenip bırakmıştım içmeyi
Canim sadece gaz degil, rezenenin sakinlestirici etkisi de var ya, belki bir umut uyur diye iciyorum. Kendim uykusuzluk cektigim donemde antidepresan versin diye doktora gitmistim. Rezene ic demisti bana.Ben uzun zamandir icmiyorum.sende icmesen de olur.zaten artik kendileri atiyor gazlarini.
Son cümleni anlamadim.canim
Aglarken ayyyy diyor bazen. Cok komik. Ben de niliko cok dertli bebek sarkisini soyluyorum.Iste ilk sesli gulus yani kahkaha 3 ayı 1 hafta gecince geldi :) Not aldim defterine :)
Ilk agusunuda 59 gunlukken babasinin kucaginda bana soylemisti :)
O hööo,hıiii konusmalar apayri tatli❤
10 gun sonra 4 ay saka gb geliyor.Zaman ne hizli..Hep iyi olsunlarda❤
Masallah. Yavrum, adiyla yasasin.Benimde kasım 15 ti tahmini ama sürpriz yaptı :) Ata ismi
Bu sayfada da olmustu canim. Ben 32 de uye oldum ama 5 haftaliktan beri takip ediyorum.Bi kahvelik boslugu harcadim :) simdiden iyi geceler hanimlar bugun cok gevezelik ettim :)❤
Boyle saygiyla ilerleyen bi sayfa olmasi guzel.Buyuk sans aslinda boyle genel bi sayfada :) cok tartismalar oluyormus genelde.
Ilkinde dostluklarimiz olunca bikac kisiye soylemistim hep cok kavga ediyorlar bakmadim bidaha demislerdi :)))))))
Nazar olmasinda
H&m bu ara pahali geliyor bana. Bir iki gittigimde de pek bir sey bulamadim. Oysa hediye aldigimda hep ordan alirdim.H m ve lcw de buluyorum dediklerinizi. şunlardan da aldım. Fermuar da kolaylik
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Hirka/3245611/580014
Kek miii?Rezene günde 2 fincan içiyorum. Yanina güzel bir kek vs olursa katlanıyorum :)))
Benimki 3 hafta erken dogdu ama ama dogdugunda basini kaldiriyordu. Zaten dogdugundan beri de yatmayi sevmiyor. Yatak dosek dusmani.Benim de 29 Ekim di :) 7 kasımda suyum geldi ama tüm suni sancılara rağmen bebeğim aşağı inmedi sezaryen oldum. Maşallah bizimki de başını 3 haftalıkken kaldırıyordu az az gözü de seninki gibi çok kalınca içeride gelişmişler :)
aynisini dun yasadim emmedi butun gun toplasan 2 3 dk aksam sagdigim sutu biberonla iciriyim ac kalmasin dedim onuda icmedi ne uyudu ne durdu aglama krizleri de gelince doktora goturduk muayene etti bisey yok tekrar dene emzirmeyi dedi hastanede bi 10 dk emdi eve gelip uyuyunca duzeldi gece biraz zor uyudu ama gunduze nazaran iyiydi. 17 ekim dogumlu atak donemindeyiz heralde
aynisini dun yasadim emmedi butun gun toplasan 2 3 dk aksam sagdigim sutu biberonla iciriyim ac kalmasin dedim onuda icmedi ne uyudu ne durdu aglama krizleri de gelince doktora goturduk muayene etti bisey yok tekrar dene emzirmeyi dedi hastanede bi 10 dk emdi eve gelip uyuyunca duzeldi gece biraz zor uyudu ama gunduze nazaran iyiydi. 17 ekim dogumlu atak donemindeyiz heralde
Mesajlarınızı okudum arkadaşlar ve içim rahatladı. Biz de 17 ekim doğumluyuz ve üç gündür benim Deniz hanım da memeyi reddediyor, ağlama krizine giriyor. Çok korktum sakinleşince vermeye çalıştım Çok ağlıyor sanki Bi yeri ağrıyor diye calpol bile içirdim Uyku sersemi emiyor ama. Ben de büyüme atağına yormuştum. Sizleri okuyunca içim rahatladı. İnşallah emmeyi falan bırakmazlar. Allah sağlık versin bebişlerimize...
05:30 gibi kızımın bezini değiştirip yatırdım, doğru mutfağa. Yoğurt ekmek yedim yattım :))Kek miii?
Cok aciktim. Aksam bebekten sonra girdim yataga. En son oglen yemek yemistim. Bu saatte de yiyemem ki. Demir ilaci ictim.
Başını kaldırmaktan kastım kucakta dururken başını dik tutmak değil, yattığı yerden yarım mekik çeker gibi doğrulmaya çalışıyor. Bu harekete ebe bile şaşırdı. Bunu yeni doğan bebek yapamaz ki :)Benimki 3 hafta erken dogdu ama ama dogdugunda basini kaldiriyordu. Zaten dogdugundan beri de yatmayi sevmiyor. Yatak dosek dusmani.
Goz takibi falan yeni ama.
Strepsils istedim, önermedi eczacım. Emziren anneler için tavsiye edilen otacı oka mentol kullanıyorum. Eşim için Strepsils almıştım kata dutlu, oğlum da rahatsızdı verdim çok sevdi. Sonra prospektüse baktım, 6 yaş altı çocuklara uygun değilmiş, üzüldüm verdiğime. Oğlum 4,5 yaşında..Eczanemiz anlasmali cok şükür mesela ayda 4 kutu strepsils pastil 2kutuda pharmaton karsiliyor sigortam recete yazdırıp gidip aliyorum valla annemlere filanda veriyorum cok iyi
Gece mesela kac kere terli emzirmeye kalktim sabah boğazım şişip yutkunamazdim pastille atlattim
Asiyida sordum abla sen yazdir karsiliyor dedi öyle aldim canim
Kıskandım şu an :) Şaka bi yana bizde mapfre var ama ilaç ödediğini bilmiyordum biraz araştırayım inşallah vardır öyle bişey onda da. Eczaneye girince dünyanın parasını verip çıkıyorum hep.Allianz sigorta canim ssk yok benim emekli sandigi görünüyor
Evet pastil ben olips gibi ucuz düşünüyordum 3-5 tl bisey sanıyordum meger kutusu 25 tl mis.
Bizimkide öyle hatta bazen anne diyor tabi bilinçsiz olarak. Çok tatlı oluyorlar ya :) Şarkı da çok güzelmiş :)Aglarken ayyyy diyor bazen. Cok komik. Ben de niliko cok dertli bebek sarkisini soyluyorum.
Bana strepsils verdi direk eczane pastilde farketmez diye. Bu eczacılar da değişiyor aynı doktorlar gibi. İnşallah sıkıntısı yoktur 1 haftada bitirdim 1 paketi çokta iyi geldi.Strepsils istedim, önermedi eczacım. Emziren anneler için tavsiye edilen otacı oka mentol kullanıyorum. Eşim için Strepsils almıştım kata dutlu, oğlum da rahatsızdı verdim çok sevdi. Sonra prospektüse baktım, 6 yaş altı çocuklara uygun değilmiş, üzüldüm verdiğime. Oğlum 4,5 yaşında..
Masallah bebegine canim.Başını kaldırmaktan kastım kucakta dururken başını dik tutmak değil, yattığı yerden yarım mekik çeker gibi doğrulmaya çalışıyor. Bu harekete ebe bile şaşırdı. Bunu yeni doğan bebek yapamaz ki :)
Strepsils istedim, önermedi eczacım. Emziren anneler için tavsiye edilen otacı oka mentol kullanıyorum. Eşim için Strepsils almıştım kata dutlu, oğlum da rahatsızdı verdim çok sevdi. Sonra prospektüse baktım, 6 yaş altı çocuklara uygun değilmiş, üzüldüm verdiğime. Oğlum 4,5 yaşında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?