2018 Ekim Anneleri

Alla alla ne sigortası o?

Bende çok tüketiyorum pastili iyi oluyor para ile aldım hep. Hatta kızımın ilaçlarını devlet karşılamadı hasta olduğunda özel sigortayı sordum bizde geçmez dedi eczane.

Allianz sigorta canim ssk yok benim emekli sandigi görünüyor
Evet pastil ben olips gibi ucuz düşünüyordum 3-5 tl bisey sanıyordum meger kutusu 25 tl mis.

aynisini dun yasadim emmedi butun gun toplasan 2 3 dk aksam sagdigim sutu biberonla iciriyim ac kalmasin dedim onuda icmedi ne uyudu ne durdu aglama krizleri de gelince doktora goturduk muayene etti bisey yok tekrar dene emzirmeyi dedi hastanede bi 10 dk emdi eve gelip uyuyunca duzeldi gece biraz zor uyudu ama gunduze nazaran iyiydi. 17 ekim dogumlu atak donemindeyiz heralde

Sosyal medyada bi yorumda kadın rezeneden dolayı oğlunun ciğerinde mi ne bir şey oldupunu yazmıştı tam hatırlayamadım bende etkilenip bırakmıştım içmeyi
Onu ben de okudum da etrafimda kimsenin basina gelmedi. Baska sebebi vardir bence. doktor bebege verme ama kendin bir iki fincan icebilirsin dedi. Gaza iyi geliyor gercekten. Ama midem bulandi artik. Ki cok severdim kokusunu.

Ben uzun zamandir icmiyorum.sende icmesen de olur.zaten artik kendileri atiyor gazlarini.

Son cümleni anlamadim.canim
Canim sadece gaz degil, rezenenin sakinlestirici etkisi de var ya, belki bir umut uyur diye iciyorum. Kendim uykusuzluk cektigim donemde antidepresan versin diye doktora gitmistim. Rezene ic demisti bana.

Aglarken ayyyy diyor bazen. Cok komik. Ben de niliko cok dertli bebek sarkisini soyluyorum.

Bu sayfada da olmustu canim. Ben 32 de uye oldum ama 5 haftaliktan beri takip ediyorum.

Benimki 3 hafta erken dogdu ama ama dogdugunda basini kaldiriyordu. Zaten dogdugundan beri de yatmayi sevmiyor. Yatak dosek dusmani.
Goz takibi falan yeni ama.

Mesajlarınızı okudum arkadaşlar ve içim rahatladı. Biz de 17 ekim doğumluyuz ve üç gündür benim Deniz hanım da memeyi reddediyor, ağlama krizine giriyor. Çok korktum sakinleşince vermeye çalıştım Çok ağlıyor sanki Bi yeri ağrıyor diye calpol bile içirdim Uyku sersemi emiyor ama. Ben de büyüme atağına yormuştum. Sizleri okuyunca içim rahatladı. İnşallah emmeyi falan bırakmazlar. Allah sağlık versin bebişlerimize...

umarım ataktır sadece. şu anda emiyor misal ama uyku sersemi de olabir. ataksada bitsin hemen ya ben işe gidemem bu korkuyla

Benimki 3 hafta erken dogdu ama ama dogdugunda basini kaldiriyordu. Zaten dogdugundan beri de yatmayi sevmiyor. Yatak dosek dusmani.
Goz takibi falan yeni ama.
Başını kaldırmaktan kastım kucakta dururken başını dik tutmak değil, yattığı yerden yarım mekik çeker gibi doğrulmaya çalışıyor. Bu harekete ebe bile şaşırdı. Bunu yeni doğan bebek yapamaz ki :)

Strepsils istedim, önermedi eczacım. Emziren anneler için tavsiye edilen otacı oka mentol kullanıyorum. Eşim için Strepsils almıştım kata dutlu, oğlum da rahatsızdı verdim çok sevdi. Sonra prospektüse baktım, 6 yaş altı çocuklara uygun değilmiş, üzüldüm verdiğime. Oğlum 4,5 yaşında..

Allianz sigorta canim ssk yok benim emekli sandigi görünüyor
Evet pastil ben olips gibi ucuz düşünüyordum 3-5 tl bisey sanıyordum meger kutusu 25 tl mis.
Kıskandım şu an :) Şaka bi yana bizde mapfre var ama ilaç ödediğini bilmiyordum biraz araştırayım inşallah vardır öyle bişey onda da. Eczaneye girince dünyanın parasını verip çıkıyorum hep.
Aglarken ayyyy diyor bazen. Cok komik. Ben de niliko cok dertli bebek sarkisini soyluyorum.
Bizimkide öyle hatta bazen anne diyor tabi bilinçsiz olarak. Çok tatlı oluyorlar ya :) Şarkı da çok güzelmiş :)
Bana strepsils verdi direk eczane pastilde farketmez diye. Bu eczacılar da değişiyor aynı doktorlar gibi. İnşallah sıkıntısı yoktur 1 haftada bitirdim 1 paketi çokta iyi geldi.

Bende doktora sordum icmeden içebilirsiniz dedi icinde paraseramol var parolda da var ayni madde

Hanımlar bebişin karnı acıktığında iki memeyi de mi boşaltıyorsunuz yoksa tek memeyi mi? Ben önce birini emziriyorum yaklaşık 30 dk emiyor. 2-3-4 saat sonra bu sefer diğerini emziriyorum yine 30 dk.

Acaba her seferinde ikisini de emzirsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…