2018 Ekim Anneleri

En cok banyoda cikiyor ve aciliyor.Ben bol bol döküyorum kucagindayken kafasindan su.Yatip kalmasin canim yuzustu tutmayi dene.

Gece bebek bezini kac kere degistiriyorsunuz?
normalde saat 10a dogru yatmadan degistiriyordum.sabah da 6da kalkinca degistiriyordum arada hic uyanmiyordu.bu ara gece bi kere kalkmaya basladi.kalktigi zaman degistiriyorum.yani 22de koydugum bezi saat 2 gibi bi de sabah 6 gibi degistirmis oldum bikac gundur.ama bir aydir hic kalkmazdi gece.

Yazik olmus cidden.
Anne ne kadar onemli iste

gun icinde tek memeyi 5-10dk emiyor.ama gece yatmadan 10ar dakika iki memeyi emiyor.bi de gece kalktiginde 5 birini 10 birini toplam 15 dk emiyor.ama gunduz hep tek meme.

Oyy cok fena rüyaaa
Hayır olsun insallah nasilda bereketli :)

Valla ilacta ödüyor canim hastane de hicbirseye para vermiyorum tahlil olsun muayene nst vs
Esimde marphre vardi sonra acibademe gecti ilaci ödemiyor mesela
Bende hic böyle bilmiyordum en başta isimden memnun degildum vs hamilelik olup çocuk olunca dedim şanslıyım kıymetini bilmeliyim
Kardeşim mesela atanamadi ücretli öğretmen o da eczaneye gitse 50-60 tl rahat ödüyordu geçen cok kötü üşüttü aradim durumu anlatim soguk alginligi ilaci Ağrı kesici ates düşürücü öksürük şurubu iğne bir çanta dolusu ilac yolladılar daha sonra receteyi yazdırıp goturdum
Sağolsun cok yardimcilar eczanemde

Ona da sukur cidden :) bide ust baş degistiriyor hergun,kac posta

Pozisyon degistirerek uzatabilirsin.
Kullandigin parfum vb urun varsa onlari bi sure iptal et canim.
Bu aylarin biraz getirdikleri bunlar dikkatte dagiliyor yavas yavas.Hep biberon vereceksen bide onu degistirebilirsin diye dusundum.

Bu sayfada da olmustu canim. Ben 32 de uye oldum ama 5 haftaliktan beri takip ediyorum.

Evet baslarda oldu ama genel durum iyi sukur :) oturana kadar oluyor.
Halbuki kac kisiyiz hepimizin fikirleri ayri zaten hepimiz ayni seyi dusunup ayni seylerden memnunsak sorundur.Acik olmak lazim fikirlere❤

Teşekkür ederim serum fizyolojik duyuyorum hep ama benimki damla ondan alayım en iyisi böyle işe yaramadı

Kizlar cevvaldir canim :) ya da bnmkilerde oyle :) herseyi erken olabilir ogluna gore de cok sasirtabilir seni :)

Onu ben de okudum da etrafimda kimsenin basina gelmedi. Baska sebebi vardir bence. doktor bebege verme ama kendin bir iki fincan icebilirsin dedi. Gaza iyi geliyor gercekten. Ama midem bulandi artik. Ki cok severdim kokusunu.
Ben içerken limon sıkıyordum bazen bir çay kaşığı bal koyuyordum bir kupaya doğrumu bilmiyorum ama diğer türlü hiç sevmemiştim :) çayıda şekersiz içtiğim için balla çok tatlı gelmişti bana deneyebilirsin

En cok banyoda cikiyor ve aciliyor.Ben bol bol döküyorum kucagindayken kafasindan su.Yatip kalmasin canim yuzustu tutmayi dene.
Suyu çok seviyor ama kafasına ve yüzüne gelince korkup ağlıyor bende yüzüne değdirmeden yıkıyorum kafasını yüzünede elimle siler gibi sürüyorum nasıl yapsam acaba alıştıramadım

Bizde tek meme.Aynen dedigin gb.Emme suresi maksimum 7-10 dk.Gece daha uzun sadece.Daha yavas :)

Bende doktora sordum icmeden içebilirsiniz dedi icinde paraseramol var parolda da var ayni madde
Halbuki ikisinin de fiyatı aynı. Niye onu satmakta ısrar ettiyse. Benim eczacı biraz paranoyak galiba :) strepsils çeşitlerini severim lezzetli gelir bana ama oka mentol adı üstünde mentollü bişey. Neyse ki oğlum da sevdi, ikimiz beraber kullanıyoruz. Bi dahaki sefere strepsils istiyim bari ısrarla :)

Suyu çok seviyor ama kafasına ve yüzüne gelince korkup ağlıyor bende yüzüne değdirmeden yıkıyorum kafasını yüzünede elimle siler gibi sürüyorum nasıl yapsam acaba alıştıramadım

Mesela bol bol dedigim ara ara az tutuyorum canim.Kucagimda oluyor belki ondan cesaretleniyordur ya da sakindir.
Dizlerimde yikiyorum mesela basini vucudunu fln sonra kalkiyorum kucagima alip,dik duruyor yani.
Benimkilerinde ikiside su kurbağası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…