2018 Ekim Anneleri

Küvette oyunu seviyor benim sıpa :) sabah akşam suda oynamak için kirlendim ben diyor :)

Aynilar yaa :) küvet dolmadan yikanmaz hanimefendi.
Simay'ı bebek kuvetinde yikadiktan sonra da temizleyip bebeklerine havuz yaptik ilk zamanlar hep :) Su olsun yeter ki :))))
Kışın kar varsa mutlu yoksa hergun havuz hayali kuruyoruz :))

Bizde tek meme.Aynen dedigin gb.Emme suresi maksimum 7-10 dk.Gece daha uzun sadece.Daha yavas :)
Ben tek meme emzirirsem öbürü sıkıntı yaratıyor. Emmeye başladığında diğer meme anında dolmaya başlıyor ihtiyaç oldu diye. Eğer kızım uyuyakalır da emmezse öbür memeyi, tekrar acıkıp uyanana kadar şişip ağrıyor, yattığım yerde dönemiyorum ağrısından. Sağmak da pek mümkün olmuyor. Haliyle her seferinde ikisini de emzirmeye çalışıyorum. Ağrı sebebi de kistlerin sıkışması sanırım

Yazın denize gitme hayaliyle yaşıyor benimki de :)) zaten terasta şişme havuzu var, yaz boyunca her gün içinde oynuyor

Doyuyorsa gerek yok bence. ya da bir memeyi 15 dk emzir. Sonra digerine gec.

Böyle devam edilebilir bence canım ne güzel boşaltıyorsa göğsünü. Neden ikisini emzirmeliyim diye düşündün ki bebeğinin kilo alımı iyi değil mi ya da doymuyor ağlıyor mu?

Ben mentollu istemistim. Eczaci 'niye bogazin daha cok ususun diye mi!' demisti.

Aynen canım insallah saglik ocağında yapilmaya başlanır ücretsiz olarak
Gelişmiş ülkelerde rutin her bebege yapılırmış ve ücretsiz olarak
Allah hepimizin yavrularını korusun nazardan saklasin
Kızlar bn kaçırdım hangi aşıdan bahsediyorsunuz rota mi ?

Bastan beri prima ve pampers premium care ve aktif bebe kullandik. Memnundum aslinda ama kokusu genzimi yakiyor. uzun sure ayni kokuya maruz kaldigimda sıkılıyorum. Dun sleepy aldik. Daha cok hosuma gitti. Daha yumusak.

Ona da sukur cidden :) bide ust baş degistiriyor hergun,kac posta
Ay bir tane de bende var ondan sabah kalkar kahvaltıdan önce anne ben elbise giyeceğim etek giyeceğim der dolabı açarız gösterdiklerimi beğenmez illa kendi istediği olacak gün içinde gider yine dolaptan bir şeyler getirir anne ben bunları giyeceğim dite tabi en çok aksesuarlarla işimiz kafasına koyduğu bir bileklik toka falan varsa mutlaka bulup takacak hele dışarı çıkarken unuttuysa mutlaka geri döner ve bu kadar takıp çıkarınca tahmin edileceği üzere evin her yeri toka bileklik saat:) kime çekti bilmiyorum ben de pek süslü değilimdir bu kızı ayna karşısından alamıypruz saçım güzel olmuş mu anne şöyle bağlalarla geçiyor gün:)

Bastan beri prima ve pampers premium care ve aktif bebe kullandik. Memnundum aslinda ama kokusu genzimi yakiyor. uzun sure ayni kokuya maruz kaldigimda sıkılıyorum. Dun sleepy aldik. Daha cok hosuma gitti. Daha yumusak.
Goon tavsiye ederim canım. Sıfır koku :))

Suyu çok seviyor ama kafasına ve yüzüne gelince korkup ağlıyor bende yüzüne değdirmeden yıkıyorum kafasını yüzünede elimle siler gibi sürüyorum nasıl yapsam acaba alıştıramadım
Banyolar iyi hoş da bizimki giyinmeyi hiç sevemedi bamyoyu güle oynaya yaptırıyoruz havluyu sardığımız anda basıyor çığlığı giyinme işi bitene kadar helak oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum

Aceleci cikmis :) Ismi cok guzelmis❤
Saglikla buyuun insallah,sizlerle❤

Masallah. Yavrum, adiyla yasasin.

Merhaba his geldin . Bebisin ismi sahane adiyla buyusun ins. bnm de bebiş eylülde doğdu ama grup şahane paylaşımlar çok iyi o yüzden kopamıyorum burdan
Yaaa çok teşekkür ederiZ güZel temmennileriE amin cümlemizin bebişi inşallah. Adımız beğenilince ayrı bir mutlu oluyorum daha erkek dendi ata dedik isim aramadık başka.2800 doğdu tabi benim bıdık çok üzüldüm ama yakaladı sanki en son 10 gün önce hönce 5500 olmuştu

Ben de hic suslu degilim. Yani boncuklu payetli seylerim var ama aksesuar kullanmam. Bi kolyeyi uc ay takarim. Sonra cikarir baska takarim bes ay. Kizi da hic suslemiyorum. Zaten kafasina bant, sapka bir sey taktirmiyor. Gecen sari gri giydirmistim. Avm de bir hanim prenses falan dedi. Nerden anladiniz kiz oldugunu diyorum. Gozlerinden belli diyor. Bakalim buyuyunce nasil olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…