2018 Ekim Anneleri

Küvette oyunu seviyor benim sıpa :) sabah akşam suda oynamak için kirlendim ben diyor :)
Büyük değil mi onu yapan:) kızım canlandı gözümde gece yıkasam sabah gelir anneee saçlarım çok kirlenmiş banyo yapmam lazım diye. Yalnız bizim banyo faslı en az 1.5 saat çünkü fena kıvırcık banyodan banyoya taranıyor en az yarım saatte açıyorum saçlarının dolaşmış halini. İki günde bir yıkıyoruz dolaşıklık yine aynı

Ayy benim esimin saclari kivircik. Insallah kiz sana benzemez diyorum. Nasil ugrascam o saclarla. Benim saclarim dumduz.

İnanki büyüyene kadar ben de öyle süslemedim en süslü halimiz elbise saç bandıydı ama bizim kız nerelerden görüyor da öyle olmakstiyor bilmiyorum. Valla aynı ben hiç öyle şununla şu uygunmuş onu takayım diye düşünmem içimden gelmiyor

Ayy benim esimin saclari kivircik. Insallah kiz sana benzemez diyorum. Nasil ugrascam o saclarla. Benim saclarim dumduz.
Ama öyle tatlı oluyorlar ki canım kıvırcık kıvırcık bakımı zor ama çok yakışıyor bizim önüne gelen tanıyan tanımayan ayy kıvırcık ne tatlı diye gelirdi:)

Yaaa avm falan geziyorsunuz maşallah ben çok korkuyorum ya evdede bunalıyorum

Aynen canım ben cok faydasını gördüm normalde esim kullanirdi annemlere verirdim inanirmisin 2senedir filan aliniyor ilk kez kullandım ben bu sene olips gibi şekerdir faydali olmaz diyordum ama cok fark ettiriyor

Bastan beri prima ve pampers premium care ve aktif bebe kullandik. Memnundum aslinda ama kokusu genzimi yakiyor. uzun sure ayni kokuya maruz kaldigimda sıkılıyorum. Dun sleepy aldik. Daha cok hosuma gitti. Daha yumusak.
Gerçekten mi deneyim bekliyoruö biz premium care kullanıyoruz aktif bebeğe mi geçsem diyordum sleppy daha mı güzel

Evin nemi nasıl?

Yaaa avm falan geziyorsunuz maşallah ben çok korkuyorum ya evdede bunalıyorum
Ben oo merkezinde olsam bide avm olsa evde hiç otururmuyum:))
Kanguruyu baglarim bebisi de icine atarim.bide dis taraftan müslin battaniyesiyle kapatirim.yallah sokağa:)
Acıktı mı girerim kabinlerin birine.zaten 5 dakika emiyor.geri koyarim.zaten bizim ufaklik da gezmeyi ve kucakta dolanmayi etrafa bakmayi cok seviyor.
Bizim burda kardan yollar kapali ve hava -14 derece.
Yine de dün saglik ocagindan sonra markete girdik.arabamiz yok.battaniyeye sarili bi sekilde markette dolandik alisveris yaptik.kicagimizda uyudu.hic uyanmadi.sonrada evimize geldik.
Baharin gelmesini iple cekiyorum.atacam beboşu arabasina hadi oğlum biz parklara:)

Ben 9 gibi altini degistirip emzirip uyutuyorum.
Gece uyandiginda sadece emziriyorum.altini acmiyorim.sabah 8 de en son altini degistiriyorum.kaka yapmamiş oluyor.sadece çiş yapiyor.
Kakayı gündüz yada akşam saatlerinde yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…