Hepsi şahsına münhasır maşallah. Doğal içerikli diye ısrarla Otacı Oka Mentol verdi benimkiBen mentollu istemistim. Eczaci 'niye bogazin daha cok ususun diye mi!' demisti.
Onu da denerim canim. Kulot bez degil mi? Rahat mi acaba giydirmesi falan kolay mi?Goon tavsiye ederim canım. Sıfır koku :))
Büyük değil mi onu yapan:) kızım canlandı gözümde gece yıkasam sabah gelir anneee saçlarım çok kirlenmiş banyo yapmam lazım diye. Yalnız bizim banyo faslı en az 1.5 saat çünkü fena kıvırcık banyodan banyoya taranıyor en az yarım saatte açıyorum saçlarının dolaşmış halini. İki günde bir yıkıyoruz dolaşıklık yine aynıKüvette oyunu seviyor benim sıpa :) sabah akşam suda oynamak için kirlendim ben diyor :)
Uykusu acilmiyor mu canim?3 yada 4 uyanmasına bagli
Ayy benim esimin saclari kivircik. Insallah kiz sana benzemez diyorum. Nasil ugrascam o saclarla. Benim saclarim dumduz.Büyük değil mi onu yapan:) kızım canlandı gözümde gece yıkasam sabah gelir anneee saçlarım çok kirlenmiş banyo yapmam lazım diye. Yalnız bizim banyo faslı en az 1.5 saat çünkü fena kıvırcık banyodan banyoya taranıyor en az yarım saatte açıyorum saçlarının dolaşmış halini. İki günde bir yıkıyoruz dolaşıklık yine aynı
İnanki büyüyene kadar ben de öyle süslemedim en süslü halimiz elbise saç bandıydı ama bizim kız nerelerden görüyor da öyle olmakstiyor bilmiyorum. Valla aynı ben hiç öyle şununla şu uygunmuş onu takayım diye düşünmem içimden gelmiyorBen de hic suslu degilim. Yani boncuklu payetli seylerim var ama aksesuar kullanmam. Bi kolyeyi uc ay takarim. Sonra cikarir baska takarim bes ay. Kizi da hic suslemiyorum. Zaten kafasina bant, sapka bir sey taktirmiyor. Gecen sari gri giydirmistim. Avm de bir hanim prenses falan dedi. Nerden anladiniz kiz oldugunu diyorum. Gozlerinden belli diyor. Bakalim buyuyunce nasil olcak.
Ama öyle tatlı oluyorlar ki canım kıvırcık kıvırcık bakımı zor ama çok yakışıyor bizim önüne gelen tanıyan tanımayan ayy kıvırcık ne tatlı diye gelirdi:)Ayy benim esimin saclari kivircik. Insallah kiz sana benzemez diyorum. Nasil ugrascam o saclarla. Benim saclarim dumduz.
Yaaa avm falan geziyorsunuz maşallah ben çok korkuyorum ya evdede bunalıyorumBen de hic suslu degilim. Yani boncuklu payetli seylerim var ama aksesuar kullanmam. Bi kolyeyi uc ay takarim. Sonra cikarir baska takarim bes ay. Kizi da hic suslemiyorum. Zaten kafasina bant, sapka bir sey taktirmiyor. Gecen sari gri giydirmistim. Avm de bir hanim prenses falan dedi. Nerden anladiniz kiz oldugunu diyorum. Gozlerinden belli diyor. Bakalim buyuyunce nasil olcak.
Gece bebek bezini kac kere degistiriyorsunuz?
Sezonda pahalı. Nette anasayfada indirim bölümünden çocuğu tıklayın. Orda uygun şeyler oluyo.H&m bu ara pahali geliyor bana. Bir iki gittigimde de pek bir sey bulamadim. Oysa hediye aldigimda hep ordan alirdim.
Aynen canım ben cok faydasını gördüm normalde esim kullanirdi annemlere verirdim inanirmisin 2senedir filan aliniyor ilk kez kullandım ben bu sene olips gibi şekerdir faydali olmaz diyordum ama cok fark ettiriyorHalbuki ikisinin de fiyatı aynı. Niye onu satmakta ısrar ettiyse. Benim eczacı biraz paranoyak galiba :) strepsils çeşitlerini severim lezzetli gelir bana ama oka mentol adı üstünde mentollü bişey. Neyse ki oğlum da sevdi, ikimiz beraber kullanıyoruz. Bi dahaki sefere strepsils istiyim bari ısrarla :)
Gerçekten mi deneyim bekliyoruö biz premium care kullanıyoruz aktif bebeğe mi geçsem diyordum sleppy daha mı güzelBastan beri prima ve pampers premium care ve aktif bebe kullandik. Memnundum aslinda ama kokusu genzimi yakiyor. uzun sure ayni kokuya maruz kaldigimda sıkılıyorum. Dun sleepy aldik. Daha cok hosuma gitti. Daha yumusak.
Evin nemi nasıl?Kızlar bir şey daha soracağım .. Kızımın 2 gündür sürekli burnu tıkanıyor uykudan uyandırıyor damla damlatıyorum nerdeyse 6 seferi buluyor ve 3 4 kerede asprarörle çekmek zorunda kalıyorum .. Şimdi yine uyuttum yatırdım burnu tıkanık ağlayarak uyandı damlayı damlattım çekeyim dedim bir şey de yok ama tıkalı gibi neden acaba ?
Ben mentollu istemistim. Eczaci 'niye bogazin daha cok ususun diye mi!' demisti.
Evet canım rotaKızlar bn kaçırdım hangi aşıdan bahsediyorsunuz rota mi ?
Prima p. Care almıştım dogumumda..Bir arkadaşım da çok tavsiye etmişti hamileyken. Şimdi Sleepy i kullanıyoruzGerçekten mi deneyim bekliyoruö biz premium care kullanıyoruz aktif bebeğe mi geçsem diyordum sleppy daha mı güzel
Evet nem çok önemli bizim ev 55 60 iken kalorifer bir yandı 32lere düştü çocuğun burnu tıkanıyor nem cihazı aldık hemenEvin nemi nasıl?
Bizde bir deneyelim bakalım birdahaki alışaPrima p. Care almıştım dogumumda..Bir arkadaşım da çok tavsiye etmişti hamileyken. Şimdi Sleepy i kullanıyoruz
Ben oo merkezinde olsam bide avm olsa evde hiç otururmuyum:))Yaaa avm falan geziyorsunuz maşallah ben çok korkuyorum ya evdede bunalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?