2018 Ekim Anneleri

Gerçekten mi deneyim bekliyoruö biz premium care kullanıyoruz aktif bebeğe mi geçsem diyordum sleppy daha mı güzel
Her bebeğe iyi gelen ürün farklı olabiliyor premium care ve molfixte pişik olduk sleepy de gayet iyi popomuz. Biz memnun kaldık olmasa yine başka bir ürün deneyecektim. İsterseniz küçük paketlerinden alıp bir tane deneyebilirsiniz fikir verir size

Ben 9 gibi altini degistirip emzirip uyutuyorum.
Gece uyandiginda sadece emziriyorum.altini acmiyorim.sabah 8 de en son altini degistiriyorum.kaka yapmamiş oluyor.sadece çiş yapiyor.
Kakayı gündüz yada akşam saatlerinde yapiyor.
Aynen. Çünkü uykuluyken değiştirmeye kalktığımda hep uyandı. Uyutana kadar perişan oldum.

Evet bende bir iki kere küvetinde yıkadım sonra banyoda yıkamaya başladım orda daha keyifli ama yüzüne hala su geldimi panikliyor :) küvetteki kadar olmasada

Kullandığım bebek deterjanı iyi çıkarmıyor lekeleri. Bazen önce Arielle yıkayıp makine durunca hiç açmadan bir de bebek deterjani ile yıkıyorum. Iyi bir önerisi olan var mı?

Bizimki de aguluyor ve hala "ıngaaaaa" diye ağlıyor :) kahkahalar da başladı nadir de olsa yerim ya tatlılar :)

Yaaa avm falan geziyorsunuz maşallah ben çok korkuyorum ya evdede bunalıyorum
Neden korkuyorsun canim? Kangurudaysa uyuyor zaten. Emzirme odasina gidiyorum gerekirse. Bebek arabasiyla gidersek aglarsa kotu oluyor. Esim varsa o bebegi tutuyor ben arabayi. Hemen eve geliyoruz o zaman.

Evet benim kız normalde de giyinmeyi hiç sevmiyor mesela çok ağlar susturamazsam hemen üstünü soymaya başlıyorum daha altından bir patik çıkartayım hemen başlıyor gülmelere ses çıkarmalara sonra üşütmesin diye geri giydireyim diyorum başlıyor ağlamaya :) altını açarken falan çok keyifleniyor

Gece bebek bezini kac kere degistiriyorsunuz?
Gece açmıyorum sabah uyanıp kakasını yapıyor öyle açıyorum yoksa boş oluyor bez neredeyse.
Hep tek meme verdim kilo alımı azalınca çift memeye döndüm 1 haftadır

Çok güzelmiş, sağol canım bilgi için bakarım bendr inşallah vardır bizde de boşuna para vermem rota da var önümüzde daha.
Teşekkür ederim serum fizyolojik duyuyorum hep ama benimki damla ondan alayım en iyisi böyle işe yaramadı
Mutlaka dene çok işe yarıyor.
Ne tatlı ya maşallah :))

Kullandığım bebek deterjanı iyi çıkarmıyor lekeleri. Bazen önce Arielle yıkayıp makine durunca hiç açmadan bir de bebek deterjani ile yıkıyorum. Iyi bir önerisi olan var mı?
Arielin bebek deterjanini denedin mi? Ben denemedim de merak ediyorum.

Canim siz kac numara kullaniyorsunuz.benim bebeğe 3 numara artik tam oturuyor.dun kaka yapmisti sızdi kenarindan pijamasina cikmis.
Elimde bi 10 günlük 3 numara var.sence 4 numaraya gecmeli miyim?

Bebekleri küvetlerinde mi yıkıyorsunuz kucağınıza alıp duşta mı yıkanıyorsunuz? Küvet çok külfet gelmeye başladı yıkaması 5 dk öncesi ve sonrası 1 saat resmen. Kucağımda yıkamak istiyorum ama cesaret edemedim hangisi daha rahat?

Kıyafetleri lekelendiğinde hemen akıtıyorum biraz deterjanla yıkamayı bekleyene kadar kalırsa çıkmıyor lekeleri. Akıtırsam daha az leke kalıyor.

Kucakta daha rahat geldi bana küvette yıkamıyorum bayadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…