Her bebeğe iyi gelen ürün farklı olabiliyor premium care ve molfixte pişik olduk sleepy de gayet iyi popomuz. Biz memnun kaldık olmasa yine başka bir ürün deneyecektim. İsterseniz küçük paketlerinden alıp bir tane deneyebilirsiniz fikir verir sizeGerçekten mi deneyim bekliyoruö biz premium care kullanıyoruz aktif bebeğe mi geçsem diyordum sleppy daha mı güzel
Artık gece 2 de uyuduğundan sabaha kadar aralarda ağlıyo besleniyo vs hiç degistirmiyorum sabaha kadar.Gece bebek bezini kac kere degistiriyorsunuz?
Aynen. Çünkü uykuluyken değiştirmeye kalktığımda hep uyandı. Uyutana kadar perişan oldum.Ben 9 gibi altini degistirip emzirip uyutuyorum.
Gece uyandiginda sadece emziriyorum.altini acmiyorim.sabah 8 de en son altini degistiriyorum.kaka yapmamiş oluyor.sadece çiş yapiyor.
Kakayı gündüz yada akşam saatlerinde yapiyor.
Evet.canin seninki de zor uyuyormus.Aynen. Çünkü uykuluyken değiştirmeye kalktığımda hep uyandı. Uyutana kadar perişan oldum.
Evet bende bir iki kere küvetinde yıkadım sonra banyoda yıkamaya başladım orda daha keyifli ama yüzüne hala su geldimi panikliyor :) küvetteki kadar olmasadaMesela bol bol dedigim ara ara az tutuyorum canim.Kucagimda oluyor belki ondan cesaretleniyordur ya da sakindir.
Dizlerimde yikiyorum mesela basini vucudunu fln sonra kalkiyorum kucagima alip,dik duruyor yani.
Benimkilerinde ikiside su kurbağası :)
Bizimki de aguluyor ve hala "ıngaaaaa" diye ağlıyor :) kahkahalar da başladı nadir de olsa yerim ya tatlılar :)Iste ilk sesli gulus yani kahkaha 3 ayı 1 hafta gecince geldi :) Not aldim defterine :)
Ilk agusunuda 59 gunlukken babasinin kucaginda bana soylemisti :)
O hööo,hıiii konusmalar apayri tatli❤
10 gun sonra 4 ay saka gb geliyor.Zaman ne hizli..Hep iyi olsunlarda❤
Neden korkuyorsun canim? Kangurudaysa uyuyor zaten. Emzirme odasina gidiyorum gerekirse. Bebek arabasiyla gidersek aglarsa kotu oluyor. Esim varsa o bebegi tutuyor ben arabayi. Hemen eve geliyoruz o zaman.Yaaa avm falan geziyorsunuz maşallah ben çok korkuyorum ya evdede bunalıyorum
Evet benim kız normalde de giyinmeyi hiç sevmiyor mesela çok ağlar susturamazsam hemen üstünü soymaya başlıyorum daha altından bir patik çıkartayım hemen başlıyor gülmelere ses çıkarmalara sonra üşütmesin diye geri giydireyim diyorum başlıyor ağlamaya :) altını açarken falan çok keyifleniyorBanyolar iyi hoş da bizimki giyinmeyi hiç sevemedi bamyoyu güle oynaya yaptırıyoruz havluyu sardığımız anda basıyor çığlığı giyinme işi bitene kadar helak oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum
Tesekkurler. Bakarim. Bu arada bayagi bir sey aldim aslinda. Uzun sure gider.Sezonda pahalı. Nette anasayfada indirim bölümünden çocuğu tıklayın. Orda uygun şeyler oluyo.
Peteklerin üstünde birer suluk var o şekilde işe yaramadı sanıyorum hepsine birer ıslak havlu koydum birde ama hiç ölçmedim doğrusuEvin nemi nasıl?
Bana daha yumusak geldi. Iki markanin da 3 numarasini kullandim en son. Sleepy daha iyi sariyor sanki.Gerçekten mi deneyim bekliyoruö biz premium care kullanıyoruz aktif bebeğe mi geçsem diyordum sleppy daha mı güzel
Gece açmıyorum sabah uyanıp kakasını yapıyor öyle açıyorum yoksa boş oluyor bez neredeyse.Gece bebek bezini kac kere degistiriyorsunuz?
Hep tek meme verdim kilo alımı azalınca çift memeye döndüm 1 haftadırHanımlar bebişin karnı acıktığında iki memeyi de mi boşaltıyorsunuz yoksa tek memeyi mi? Ben önce birini emziriyorum yaklaşık 30 dk emiyor. 2-3-4 saat sonra bu sefer diğerini emziriyorum yine 30 dk.
Acaba her seferinde ikisini de emzirsem mi?
Çok güzelmiş, sağol canım bilgi için bakarım bendr inşallah vardır bizde de boşuna para vermem rota da var önümüzde daha.Valla ilacta ödüyor canim hastane de hicbirseye para vermiyorum tahlil olsun muayene nst vs
Esimde marphre vardi sonra acibademe gecti ilaci ödemiyor mesela
Bende hic böyle bilmiyordum en başta isimden memnun degildum vs hamilelik olup çocuk olunca dedim şanslıyım kıymetini bilmeliyim
Kardeşim mesela atanamadi ücretli öğretmen o da eczaneye gitse 50-60 tl rahat ödüyordu geçen cok kötü üşüttü aradim durumu anlatim soguk alginligi ilaci Ağrı kesici ates düşürücü öksürük şurubu iğne bir çanta dolusu ilac yolladılar daha sonra receteyi yazdırıp goturdum
Sağolsun cok yardimcilar eczanemde
Mutlaka dene çok işe yarıyor.Teşekkür ederim serum fizyolojik duyuyorum hep ama benimki damla ondan alayım en iyisi böyle işe yaramadı
Ne tatlı ya maşallah :))Ay bir tane de bende var ondan sabah kalkar kahvaltıdan önce anne ben elbise giyeceğim etek giyeceğim der dolabı açarız gösterdiklerimi beğenmez illa kendi istediği olacak gün içinde gider yine dolaptan bir şeyler getirir anne ben bunları giyeceğim dite tabi en çok aksesuarlarla işimiz kafasına koyduğu bir bileklik toka falan varsa mutlaka bulup takacak hele dışarı çıkarken unuttuysa mutlaka geri döner ve bu kadar takıp çıkarınca tahmin edileceği üzere evin her yeri toka bileklik saat:) kime çekti bilmiyorum ben de pek süslü değilimdir bu kızı ayna karşısından alamıypruz saçım güzel olmuş mu anne şöyle bağlalarla geçiyor gün:)
Arielin bebek deterjanini denedin mi? Ben denemedim de merak ediyorum.Kullandığım bebek deterjanı iyi çıkarmıyor lekeleri. Bazen önce Arielle yıkayıp makine durunca hiç açmadan bir de bebek deterjani ile yıkıyorum. Iyi bir önerisi olan var mı?
Canim siz kac numara kullaniyorsunuz.benim bebeğe 3 numara artik tam oturuyor.dun kaka yapmisti sızdi kenarindan pijamasina cikmis.Her bebeğe iyi gelen ürün farklı olabiliyor premium care ve molfixte pişik olduk sleepy de gayet iyi popomuz. Biz memnun kaldık olmasa yine başka bir ürün deneyecektim. İsterseniz küçük paketlerinden alıp bir tane deneyebilirsiniz fikir verir size
Kıyafetleri lekelendiğinde hemen akıtıyorum biraz deterjanla yıkamayı bekleyene kadar kalırsa çıkmıyor lekeleri. Akıtırsam daha az leke kalıyor.Kullandığım bebek deterjanı iyi çıkarmıyor lekeleri. Bazen önce Arielle yıkayıp makine durunca hiç açmadan bir de bebek deterjani ile yıkıyorum. Iyi bir önerisi olan var mı?
Ayyy diyor benimki de dünden beri :))) bana mı öyle geliyor acaba diye düşünüyorum :)Aglarken ayyyy diyor bazen. Cok komik. Ben de niliko cok dertli bebek sarkisini soyluyorum.
Kucakta daha rahat geldi bana küvette yıkamıyorum bayadırBebekleri küvetlerinde mi yıkıyorsunuz kucağınıza alıp duşta mı yıkanıyorsunuz? Küvet çok külfet gelmeye başladı yıkaması 5 dk öncesi ve sonrası 1 saat resmen. Kucağımda yıkamak istiyorum ama cesaret edemedim hangisi daha rahat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?