2018 Ekim Anneleri

Kuvet niye zor geldi canim? Sonra suyu dokuyorum o kadar. File kullanmiyor musun?

Ben dalan zeytinyağlı kullandım ilk memnundumda şimdi dalan roxy matik aldım o da iyi ama 40 derece ve uzun programda yıkıyorum artık bazen lekeler çıkmıyordu şimdi yeni gibi oluyor

Kucakta daha rahat geldi bana küvette yıkamıyorum bayadır
Yıkadıktan sonra sen hemen çıkamıyorsun ıslandığın için o sırada bebeği kim giydiriyor eşin mi? Bebek duşta korkmuyor mu su yukarıdan hep gelince? Birde suyun sıcaklığını nasıl ayarlıyorsun?

Kafamdakı soru işaretlerini giderip bende yıkamak istiyorum o şekilde.
Kuvet niye zor geldi canim? Sonra suyu dokuyorum o kadar. File kullanmiyor musun?
Odada üşümesin diye alel acele yıkıyoruz canım sıcak olsa da. Çok hareket ediyor file de korkuyor birde eşyaları suyu hazırla sonra geri toparla suyu dök daha zahmetli geliyor bana.

Ya bizde artik kuvette yikamak istemiyoruz cidden kulfet oluyor annemde diyorki bacaklarinin arasina havlu koy bebegide sıkıstir bacaklarinin arasina nasilsa kafasi artik dik duruyor o sekilde yika diyor daha kolay olur aslinda

Biz odada küvetinde yıkıyoruz çünkü ısıtıcı kullanıyoruz bebek için.Petekler tek başına ortamı yeterince ısıtmıyor.Ortamı çok ısıtıyoruz aman hasta Olmasın diye ,banyoda yıkasak donar herhalde ama küvet de tartıyor bakalım nolcak nereye kadar böyle

Bende diyorum ki bizimki mi hareketlendi demek seninde oyle ya o filede balik gibi yemin ederim simdi cup diye suya duscek diyorum bide filede buyuk kaliyo artik ayaklari sarkiyo asagi oyle hareketli ki gecen bi avuc su yuttu resmen

Neden korkuyorsun canim? Kangurudaysa uyuyor zaten. Emzirme odasina gidiyorum gerekirse. Bebek arabasiyla gidersek aglarsa kotu oluyor. Esim varsa o bebegi tutuyor ben arabayi. Hemen eve geliyoruz o zaman.
Ne bileyim bir hastalık atlattık ya şizofrene bağladım avmde sanki kapalı ortam herkes hasta gibi olmamam lazım bu kadar ömür geçmez böyle ama atamıyorum üstümden

Kızlar banyoda bebek yıkayan arkadaşlara sunu anlatayim
Burda doktorda bir kadınla tanıştım banyo suyundan bebegi bakteri kapmış beraber giriyorlarmış banyoya. Ben küvette yıkıyorum birde hazır su ile

Odada üşümesin diye alel acele yıkıyoruz canım sıcak olsa da. Çok hareket ediyor file de korkuyor birde eşyaları suyu hazırla sonra geri toparla suyu dök daha zahmetli geliyor bana.
Düz filemi kullanıyorsunuz bizimki öyleydi sevmedi hemde alta çok çöküyor onlar köpüklü havlu fileler var ondan aldık hem üzerinde keyifle yatıyor hemde köpükleri su döktükçe sıcasık ısınıyor üşümüyor.

Kızlar banyoda bebek yıkayan arkadaşlara sunu anlatayim
Burda doktorda bir kadınla tanıştım banyo suyundan bebegi bakteri kapmış beraber giriyorlarmış banyoya. Ben küvette yıkıyorum birde hazır su ile
Ayyyy banyoyada mı onla gircez tek yalnız kaldığımız yer bari orada 0,5 saniye rahat edelim zaten ben sokmam risk yok o zaman iyi

Arielin bebek deterjanini denedin mi? Ben denemedim de merak ediyorum.
Canim ben kullanıyorum ama kaka lekesi varsa mümkün değil geçmiyor önden yeşil sabunla elde yıkayıp atıyorum derecesi düşük geliyor da olabilir 30da yikiyorum

Ayyyy banyoyada mı onla gircez tek yalnız kaldığımız yer bari orada 0,5 saniye rahat edelim zaten ben sokmam risk yok o zaman iyi
Ben küvette yıkıyorum hazır su alıyoruz bizim buranın suyu kireçli

Muhtemelen öyledir.
Ilk kizda bu sekildeydi bnm,Simay'da dogdugundan beri böyle.Daha dolarsa sagıyorum ben gece fln emmeye kalkmadiginda.Sureyi asagi yukari tutturmaya devamliligi saglamaya calisiyorum yani.Hem cumartesi gunleri 1 tur ihtiyac oluyor ben Sezen'i baleye goturunce annem 1 kez veriyor biberonla.Buara gerci daha fazla durmaya basladigi icin sarkıyor ama gelince sagiyorum oyle oluncada.
Evet bnmde birini emerken digeri sizlamaya basliyor akiyor.Acik tutuyorum gogus ucunu rahat birakiyorum.Engellememek gerekiyormus diye biliyorum.

Yazın denize gitme hayaliyle yaşıyor benimki de :)) zaten terasta şişme havuzu var, yaz boyunca her gün içinde oynuyor

Ohh miiss :) bizde sık gidiyoruz deniilz yakinimizda,havuz yolumuzun ustunde.Bu sene daha keyifli olacak insallah bakalim :)

Bastan beri prima ve pampers premium care ve aktif bebe kullandik. Memnundum aslinda ama kokusu genzimi yakiyor. uzun sure ayni kokuya maruz kaldigimda sıkılıyorum. Dun sleepy aldik. Daha cok hosuma gitti. Daha yumusak.

Baktiysan iceriklerini gormussundur instagramda canim.Hani şu icerik inceleyen sayfalar :) Losyonlu oldugu icinmis koku.Ek gidadan sonra daha beter kokuyor.Buyugunde bende onu kullanmistim malesef,ek gidayla degistirip Huggies almistik.

Baktiysan iceriklerini gormussundur instagramda canim.Hani şu icerik inceleyen sayfalar :) Losyonlu oldugu icinmis koku.Ek gidadan sonra daha beter kokuyor.Buyugunde bende onu kullanmistim malesef,ek gidayla degistirip Huggies almistik.
Huggies çok güZelmiş ama türkiye piyasasından çekilmesine üzüldüm. Hatta çekildi diye 2 bedeni e bebekte tanesi 0,60 kuruştu baya ucuZdu biz full aldık 2 bedenini oradan ama değiştircez şimdi 3’te bakalım ne alıcaz.

Aynisi aynisiiii :)))))
Rengarenk bilekliklerle dolu kollar, babasina siparis veriyor ördürüyor bileklik renk renk :)
Saclari tariyor topluyor kendisi :) Bazende ördürüyor :) Ben cok örerim degisik degisik :)
Kiyafet zaten beni hic cagirmiyor artik degisip geliyor.Oyuna gore kostum gb oluyor bazen :))))

Tam dedigin gb yalniz bende süslü degilimdir benim tam aksim parlak pullu seyler sever :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…