Kuvet niye zor geldi canim? Sonra suyu dokuyorum o kadar. File kullanmiyor musun?Bebekleri küvetlerinde mi yıkıyorsunuz kucağınıza alıp duşta mı yıkanıyorsunuz? Küvet çok külfet gelmeye başladı yıkaması 5 dk öncesi ve sonrası 1 saat resmen. Kucağımda yıkamak istiyorum ama cesaret edemedim hangisi daha rahat?
Canim siz kac numara kullaniyorsunuz.benim bebeğe 3 numara artik tam oturuyor.dun kaka yapmisti sızdi kenarindan pijamasina cikmis.
Elimde bi 10 günlük 3 numara var.sence 4 numaraya gecmeli miyim?
Yıkadıktan sonra sen hemen çıkamıyorsun ıslandığın için o sırada bebeği kim giydiriyor eşin mi? Bebek duşta korkmuyor mu su yukarıdan hep gelince? Birde suyun sıcaklığını nasıl ayarlıyorsun?Kucakta daha rahat geldi bana küvette yıkamıyorum bayadır
Odada üşümesin diye alel acele yıkıyoruz canım sıcak olsa da. Çok hareket ediyor file de korkuyor birde eşyaları suyu hazırla sonra geri toparla suyu dök daha zahmetli geliyor bana.Kuvet niye zor geldi canim? Sonra suyu dokuyorum o kadar. File kullanmiyor musun?
Bebekleri küvetlerinde mi yıkıyorsunuz kucağınıza alıp duşta mı yıkanıyorsunuz? Küvet çok külfet gelmeye başladı yıkaması 5 dk öncesi ve sonrası 1 saat resmen. Kucağımda yıkamak istiyorum ama cesaret edemedim hangisi daha rahat?
Biz odada küvetinde yıkıyoruz çünkü ısıtıcı kullanıyoruz bebek için.Petekler tek başına ortamı yeterince ısıtmıyor.Ortamı çok ısıtıyoruz aman hasta Olmasın diye ,banyoda yıkasak donar herhalde ama küvet de tartıyor bakalım nolcak nereye kadar böyleBebekleri küvetlerinde mi yıkıyorsunuz kucağınıza alıp duşta mı yıkanıyorsunuz? Küvet çok külfet gelmeye başladı yıkaması 5 dk öncesi ve sonrası 1 saat resmen. Kucağımda yıkamak istiyorum ama cesaret edemedim hangisi daha rahat?
Yıkadıktan sonra sen hemen çıkamıyorsun ıslandığın için o sırada bebeği kim giydiriyor eşin mi? Bebek duşta korkmuyor mu su yukarıdan hep gelince? Birde suyun sıcaklığını nasıl ayarlıyorsun?
Kafamdakı soru işaretlerini giderip bende yıkamak istiyorum o şekilde.
Odada üşümesin diye alel acele yıkıyoruz canım sıcak olsa da. Çok hareket ediyor file de korkuyor birde eşyaları suyu hazırla sonra geri toparla suyu dök daha zahmetli geliyor bana.
Ne bileyim bir hastalık atlattık ya şizofrene bağladım avmde sanki kapalı ortam herkes hasta gibi olmamam lazım bu kadar ömür geçmez böyle ama atamıyorum üstümdenNeden korkuyorsun canim? Kangurudaysa uyuyor zaten. Emzirme odasina gidiyorum gerekirse. Bebek arabasiyla gidersek aglarsa kotu oluyor. Esim varsa o bebegi tutuyor ben arabayi. Hemen eve geliyoruz o zaman.
Düz filemi kullanıyorsunuz bizimki öyleydi sevmedi hemde alta çok çöküyor onlar köpüklü havlu fileler var ondan aldık hem üzerinde keyifle yatıyor hemde köpükleri su döktükçe sıcasık ısınıyor üşümüyor.Odada üşümesin diye alel acele yıkıyoruz canım sıcak olsa da. Çok hareket ediyor file de korkuyor birde eşyaları suyu hazırla sonra geri toparla suyu dök daha zahmetli geliyor bana.
Ayyyy banyoyada mı onla gircez tek yalnız kaldığımız yer bari orada 0,5 saniye rahat edelimKızlar banyoda bebek yıkayan arkadaşlara sunu anlatayim
Burda doktorda bir kadınla tanıştım banyo suyundan bebegi bakteri kapmış beraber giriyorlarmış banyoya. Ben küvette yıkıyorum birde hazır su ile
Canim ben kullanıyorum ama kaka lekesi varsa mümkün değil geçmiyor önden yeşil sabunla elde yıkayıp atıyorum derecesi düşük geliyor da olabilir 30da yikiyorumArielin bebek deterjanini denedin mi? Ben denemedim de merak ediyorum.
Ben küvette yıkıyorum hazır su alıyoruz bizim buranın suyu kireçliAyyyy banyoyada mı onla gircez tek yalnız kaldığımız yer bari orada 0,5 saniye rahat edelimzaten ben sokmam risk yok o zaman iyi
Bende onla temas edecek herşeyi hazır suyla yapıyorum ama banyoyu düşünmedim aslında hiç doğru diyorsunuzBen küvette yıkıyorum hazır su alıyoruz bizim buranın suyu kireçli
Ben tek meme emzirirsem öbürü sıkıntı yaratıyor. Emmeye başladığında diğer meme anında dolmaya başlıyor ihtiyaç oldu diye. Eğer kızım uyuyakalır da emmezse öbür memeyi, tekrar acıkıp uyanana kadar şişip ağrıyor, yattığım yerde dönemiyorum ağrısından. Sağmak da pek mümkün olmuyor. Haliyle her seferinde ikisini de emzirmeye çalışıyorum. Ağrı sebebi de kistlerin sıkışması sanırım
Yazın denize gitme hayaliyle yaşıyor benimki de :)) zaten terasta şişme havuzu var, yaz boyunca her gün içinde oynuyor
Her şekilde yutuyor en azindan yasi girene kadarBende onla temas edecek herşeyi hazır suyla yapıyorum ama banyoyu düşünmedim aslında hiç doğru diyorsunuz
Bastan beri prima ve pampers premium care ve aktif bebe kullandik. Memnundum aslinda ama kokusu genzimi yakiyor. uzun sure ayni kokuya maruz kaldigimda sıkılıyorum. Dun sleepy aldik. Daha cok hosuma gitti. Daha yumusak.
Huggies çok güZelmiş ama türkiye piyasasından çekilmesine üzüldüm. Hatta çekildi diye 2 bedeni e bebekte tanesi 0,60 kuruştu baya ucuZdu biz full aldık 2 bedenini oradan ama değiştircez şimdi 3’te bakalım ne alıcaz.Baktiysan iceriklerini gormussundur instagramda canim.Hani şu icerik inceleyen sayfalar :) Losyonlu oldugu icinmis koku.Ek gidadan sonra daha beter kokuyor.Buyugunde bende onu kullanmistim malesef,ek gidayla degistirip Huggies almistik.
Ay bir tane de bende var ondan sabah kalkar kahvaltıdan önce anne ben elbise giyeceğim etek giyeceğim der dolabı açarız gösterdiklerimi beğenmez illa kendi istediği olacak gün içinde gider yine dolaptan bir şeyler getirir anne ben bunları giyeceğim dite tabi en çok aksesuarlarla işimiz kafasına koyduğu bir bileklik toka falan varsa mutlaka bulup takacak hele dışarı çıkarken unuttuysa mutlaka geri döner ve bu kadar takıp çıkarınca tahmin edileceği üzere evin her yeri toka bileklik saat:) kime çekti bilmiyorum ben de pek süslü değilimdir bu kızı ayna karşısından alamıypruz saçım güzel olmuş mu anne şöyle bağlalarla geçiyor gün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?