Aynı durumdayız.. giydirmek çok zor.. kusuyor, ağzının suyu akıyor.. hadi bakalım yeniden soy giydir.. çok neşeli bir bebek ama giyinmeyi sevmiyor. Bitirip kucağıma alınca susuyor ancakBanyolar iyi hoş da bizimki giyinmeyi hiç sevemedi bamyoyu güle oynaya yaptırıyoruz havluyu sardığımız anda basıyor çığlığı giyinme işi bitene kadar helak oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum
Yaaa çok teşekkür ederiZ güZel temmennileriE amin cümlemizin bebişi inşallah. Adımız beğenilince ayrı bir mutlu oluyorum daha erkek dendi ata dedik isim aramadık başka.2800 doğdu tabi benim bıdık çok üzüldüm ama yakaladı sanki en son 10 gün önce hönce 5500 olmuştu
Suyu bileğime tutup ayarlıyorum son ayarda açmıyorum babası suyu tutuyor yakın mesafeden ben kucağımda yıkıyorum sonra eşim havluyla alıp gidiyor odaya bende o kurulayana kadar su döküp çıkıyorum saçlarımı falan yıkamıyorum yaniYıkadıktan sonra sen hemen çıkamıyorsun ıslandığın için o sırada bebeği kim giydiriyor eşin mi? Bebek duşta korkmuyor mu su yukarıdan hep gelince? Birde suyun sıcaklığını nasıl ayarlıyorsun?
Kafamdakı soru işaretlerini giderip bende yıkamak istiyorum o şekilde.
Odada üşümesin diye alel acele yıkıyoruz canım sıcak olsa da. Çok hareket ediyor file de korkuyor birde eşyaları suyu hazırla sonra geri toparla suyu dök daha zahmetli geliyor bana.
Büyük değil mi onu yapan:) kızım canlandı gözümde gece yıkasam sabah gelir anneee saçlarım çok kirlenmiş banyo yapmam lazım diye. Yalnız bizim banyo faslı en az 1.5 saat çünkü fena kıvırcık banyodan banyoya taranıyor en az yarım saatte açıyorum saçlarının dolaşmış halini. İki günde bir yıkıyoruz dolaşıklık yine aynı
Ben banyonun camını kapatıp elektrik sobasını takıyorum sıcacık oluyorBiz odada küvetinde yıkıyoruz çünkü ısıtıcı kullanıyoruz bebek için.Petekler tek başına ortamı yeterince ısıtmıyor.Ortamı çok ısıtıyoruz aman hasta Olmasın diye ,banyoda yıkasak donar herhalde ama küvet de tartıyor bakalım nolcak nereye kadar böyle
Kullandığım bebek deterjanı iyi çıkarmıyor lekeleri. Bazen önce Arielle yıkayıp makine durunca hiç açmadan bir de bebek deterjani ile yıkıyorum. Iyi bir önerisi olan var mı?
Ben henüz külot olanından almadım, bantlı kullanıyorum, memnunum. 3 numarada külot da var bahtlı da. Bantlı devam etmek istiyorum, bacak ve göbek çevresine göre ayarlamak daha kullanışlı olacak bence. Külot alırsam bacaklarda sızma yapar diye çekiniyorum. Primanın külot bezleri ile ilgili benzer bir şikayet duymuştum. Belki bunda olmaz, hem bantlı hem külot olanı alıp denemek lazım.Onu da denerim canim. Kulot bez degil mi? Rahat mi acaba giydirmesi falan kolay mi?
Bizimki de aguluyor ve hala "ıngaaaaa" diye ağlıyor :) kahkahalar da başladı nadir de olsa yerim ya tatlılar :)
Rota aşısı 3 ay 1 haftalıkken mi yapılıyor ?
Peteklerin üstünde birer suluk var o şekilde işe yaramadı sanıyorum hepsine birer ıslak havlu koydum birde ama hiç ölçmedim doğrusu
Nasıl yani ya banyo temiz olduktan sonra bir şey olmaz Allahın izniyle canım korkmaKızlar banyoda bebek yıkayan arkadaşlara sunu anlatayim
Burda doktorda bir kadınla tanıştım banyo suyundan bebegi bakteri kapmış beraber giriyorlarmış banyoya. Ben küvette yıkıyorum birde hazır su ile
Evet canım, oğlum 4,5 yaşında, her fırsatta banyoya giriyor. Onunki de uzun sürüyor ama oyun sebebiyle. Bir sürü oyuncağı var banyoda. Hepsini alıyor küvete, oyun kuruyor. Babasını da bekletiyor başında :)Büyük değil mi onu yapan:) kızım canlandı gözümde gece yıkasam sabah gelir anneee saçlarım çok kirlenmiş banyo yapmam lazım diye. Yalnız bizim banyo faslı en az 1.5 saat çünkü fena kıvırcık banyodan banyoya taranıyor en az yarım saatte açıyorum saçlarının dolaşmış halini. İki günde bir yıkıyoruz dolaşıklık yine aynı
Bebekleri küvetlerinde mi yıkıyorsunuz kucağınıza alıp duşta mı yıkanıyorsunuz? Küvet çok külfet gelmeye başladı yıkaması 5 dk öncesi ve sonrası 1 saat resmen. Kucağımda yıkamak istiyorum ama cesaret edemedim hangisi daha rahat?
Ben de her uyandığında değiştiriyorum, kaka oluyor her açtığımda. Daha küçük olduğu için belki. Bir kere sabah 7'ye kadar değiştirmedim, gece 23:30 gibi takmıştım. 3'te uyandı, yokladım boştu bez. Sonra sabah bir baktım pijama ıslak, çarşaf ıslak.. bir daha tövbe :) gece emmeye kalkınca değiştiriyorum. Bazen açılıyor uykusu, bazen hiç bozuntuya vermiyorUykusu acilmiyor mu canim?
Alt degistirince bizimkien az bir saat takiliyor. Bariz kaka yaptigini duyarsam aciyorum.
Kızlar banyoda bebek yıkayan arkadaşlara sunu anlatayim
Burda doktorda bir kadınla tanıştım banyo suyundan bebegi bakteri kapmış beraber giriyorlarmış banyoya. Ben küvette yıkıyorum birde hazır su ile
en gec 14. hafta diye biliyorum amaRota aşısı 3 ay 1 haftalıkken mi yapılıyor ?
Hem ağrı kesici hem mikrop kırıcı özelliği var. Tam bir kurtarıcı. Boğazım hafif sızlamaya başlayınca hemen pastili atarım ağzımaAynen canım ben cok faydasını gördüm normalde esim kullanirdi annemlere verirdim inanirmisin 2senedir filan aliniyor ilk kez kullandım ben bu sene olips gibi şekerdir faydali olmaz diyordum ama cok fark ettiriyor
Huggies çok güZelmiş ama türkiye piyasasından çekilmesine üzüldüm. Hatta çekildi diye 2 bedeni e bebekte tanesi 0,60 kuruştu baya ucuZdu biz full aldık 2 bedenini oradan ama değiştircez şimdi 3’te bakalım ne alıcaz.
:)))) ay bende az once yazdim yasaklamasinlar beni :)))))))))Dalinle yıkıyordum hiçbirşey olmamıştı tertemizdi kafası bi sayfada iyi olmadığını gördüm isim veremiyorum uyarı geldi :) baby me aldım içeriği incelenmiş iyiymiş diye daha bir kere yıkadım konak olmuş çok şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?