2018 Ekim Anneleri

Aynı durumdayız.. giydirmek çok zor.. kusuyor, ağzının suyu akıyor.. hadi bakalım yeniden soy giydir.. çok neşeli bir bebek ama giyinmeyi sevmiyor. Bitirip kucağıma alınca susuyor ancak

Saglikli olsun en onemlisi :) daha hizli aliyorlar,cabucak toparlaniyorlar masallah :)
Benim ilk kizimda 2014te 2640kg dogdu 40 haftalik ustelik :)
Simdi kucugu 2 hafta erken dogunca daha da zayif olur diye dusunmustum kuvoze girer mi diye dertlenmistim ama Allah oyle bir ibret verdi ki bosuna uzulme diye :) Kucugude tam 2640 kg dogdu 38 haftalik :)
Buyugude ne cok zayif oldu ne cok toplu hala oyledir eti budu yerinde naif :)))) iyi olsunlar yeter ki.

Suyu bileğime tutup ayarlıyorum son ayarda açmıyorum babası suyu tutuyor yakın mesafeden ben kucağımda yıkıyorum sonra eşim havluyla alıp gidiyor odaya bende o kurulayana kadar su döküp çıkıyorum saçlarımı falan yıkamıyorum yani

Belki biliyorsundur ama Tangle Teezer sac açıcı tarak bazilarinda cok işe yariyor.

Dalinle yıkıyordum hiçbirşey olmamıştı tertemizdi kafası bi sayfada iyi olmadığını gördüm isim veremiyorum uyarı geldi :) baby me aldım içeriği incelenmiş iyiymiş diye daha bir kere yıkadım konak olmuş çok şaşkınım

Ben banyonun camını kapatıp elektrik sobasını takıyorum sıcacık oluyor

Kullandığım bebek deterjanı iyi çıkarmıyor lekeleri. Bazen önce Arielle yıkayıp makine durunca hiç açmadan bir de bebek deterjani ile yıkıyorum. Iyi bir önerisi olan var mı?

Ben lekeli olabilecek yerleri beyaz sabunla elimde akitiyorum bi.Kakali badiler ozellikle.Deterjanim Green Clean Baby.
Bir de bebek programinda yikiyorum o ön yikama yapip islak biraz bekletiyor sonra normal yikamaya geciyor.
Bebekler icin olan leke cikaricilardan denedin mi?

Onu da denerim canim. Kulot bez degil mi? Rahat mi acaba giydirmesi falan kolay mi?
Ben henüz külot olanından almadım, bantlı kullanıyorum, memnunum. 3 numarada külot da var bahtlı da. Bantlı devam etmek istiyorum, bacak ve göbek çevresine göre ayarlamak daha kullanışlı olacak bence. Külot alırsam bacaklarda sızma yapar diye çekiniyorum. Primanın külot bezleri ile ilgili benzer bir şikayet duymuştum. Belki bunda olmaz, hem bantlı hem külot olanı alıp denemek lazım.
Bu arada minies 3 beden aldım, hiç memnun değilim. Çocuğun tenine yapışmış şekilde oluyor açtığımda. Kapasite çok az. İki saatte değiştiriyorum yine de ıslak oluyor açtığımda. Hemen goon'a geri döneceğim

Kızlar banyoda bebek yıkayan arkadaşlara sunu anlatayim
Burda doktorda bir kadınla tanıştım banyo suyundan bebegi bakteri kapmış beraber giriyorlarmış banyoya. Ben küvette yıkıyorum birde hazır su ile
Nasıl yani ya banyo temiz olduktan sonra bir şey olmaz Allahın izniyle canım korkma

Evet canım, oğlum 4,5 yaşında, her fırsatta banyoya giriyor. Onunki de uzun sürüyor ama oyun sebebiyle. Bir sürü oyuncağı var banyoda. Hepsini alıyor küvete, oyun kuruyor. Babasını da bekletiyor başında :)
Kızına maşallah kıvırcık çok sevimlidir kesin ❤ tarama derdi olmasa keşke :))

Ben uzun zamandir kucagimda dusta yikiyorum.Ama oturabilecegim bi yer var once orda dizlerime kaymayacagi bisy koyup vucudunu basini yikayip sonra ayaga kalkip uzun uzun su döküyorum :) Bıcır bıcır bide guluyor :)
En son kendi kuvetinde yikadigimda dönüp suyu yalamaya calisiyordu :)))))))))

Uykusu acilmiyor mu canim?
Alt degistirince bizimkien az bir saat takiliyor. Bariz kaka yaptigini duyarsam aciyorum.
Ben de her uyandığında değiştiriyorum, kaka oluyor her açtığımda. Daha küçük olduğu için belki. Bir kere sabah 7'ye kadar değiştirmedim, gece 23:30 gibi takmıştım. 3'te uyandı, yokladım boştu bez. Sonra sabah bir baktım pijama ıslak, çarşaf ıslak.. bir daha tövbe :) gece emmeye kalkınca değiştiriyorum. Bazen açılıyor uykusu, bazen hiç bozuntuya vermiyor

Kızlar banyoda bebek yıkayan arkadaşlara sunu anlatayim
Burda doktorda bir kadınla tanıştım banyo suyundan bebegi bakteri kapmış beraber giriyorlarmış banyoya. Ben küvette yıkıyorum birde hazır su ile

Ayni suyu banyoda kullanabilirsin kuvete gerek yok sadece :)

Aynen canım ben cok faydasını gördüm normalde esim kullanirdi annemlere verirdim inanirmisin 2senedir filan aliniyor ilk kez kullandım ben bu sene olips gibi şekerdir faydali olmaz diyordum ama cok fark ettiriyor
Hem ağrı kesici hem mikrop kırıcı özelliği var. Tam bir kurtarıcı. Boğazım hafif sızlamaya başlayınca hemen pastili atarım ağzıma

Bende Sleepy'den memnunum.
Minies denemistim son 2 pakette sirt bolgesinde elime takilan kucucuk kabartilar vardi.Biraktim.Bakmiyorsan instagramdan MuhendisinOglu iceriklerini inceleyerek acikladi

:)))) ay bende az once yazdim yasaklamasinlar beni :)))))))))
Eline döküp direkt kafasina sürdüysen öyle yapma canim.Ama herseyin disinda iyi gelmemiste olabilir.
Bazisinin teni seciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…