2018 Ekim Anneleri

Canim siz kac numara kullaniyorsunuz.benim bebeğe 3 numara artik tam oturuyor.dun kaka yapmisti sızdi kenarindan pijamasina cikmis.
Elimde bi 10 günlük 3 numara var.sence 4 numaraya gecmeli miyim?
4 u alin. kenarda dursun denersin.. baktin oluyor 3 almazsınız.. bol gelirse 3 alirsiniz 1 paket daha

Son düzenleme:
küvete devam..

aynen.. kombi zaten yüksekte yanıyor. banyo oncesi oda ufo ile isiniyor. küvette yıkıyoruz odada. ama belim kopuyor

benimki de 38+3 de 2700 dogdu.

konak bizde de var. doktorumuz Mustela yenidoğan kopuk şampuanı önerdi. bi de banyo oncesi zeytinyağı sur dedi..

Benimkiler engel tanımaz, akardı önceden. Şimdi niye akmıyor bilmiyorum. Taş gibi oluyor canımı yakıyor emmezse

Benim bebiş yıkama rutinim şöyle.
Hep sabah 9 da yikarim.
Yıkamadan en az yarim saat önce emziririm.
Giyecegi kiyafetleri bezi havluyu yanima alirim.
Önceden ufoyu calistiririm.
Suyu yikayacagim sudan biraz sicak getiririm.cünkü yikayana kadar sogumasin diye.
Suyu da atesölcerle ölcerim.tam 40 da yikarim.
Üstumde atlet olur.
Bebegi kuvetin filesine yatiririm.sag elimle su dökerim.sol elimle de bebegi desteklerim alttan.
Bir kere lif,2 kere de basini yikar.yavaşça rüzgar vermeden havluyu üstüne kapatir kucagimda isıtarak kurularim.
Bebegim hic ağlamaz.
Banyodan sonra da uyumak icin biraz emer ve uyur.

Benimkiler engel tanımaz, akardı önceden. Şimdi niye akmıyor bilmiyorum. Taş gibi oluyor canımı yakıyor emmezse

Engel olsada akmasi baska o ilk zamanlar daha cok oluyor :) Sonra bebege gore ayarlandikca sut daha terbiyeli oluyor :))))))
Ama birini emzirirken digerinin ucunu serbest,açık birakmayi dene :)
O da hareketlenirmis ve engellememek gerekirmis

:)))) ay bende az once yazdim yasaklamasinlar beni :)))))))))
Eline döküp direkt kafasina sürdüysen öyle yapma canim.Ama herseyin disinda iyi gelmemiste olabilir.
Bazisinin teni seciyor
Elimde köpürtüp sürüyorum ama dediğin gibi bize iyi gelmedi galiba bi de ben şimdi nasıl kurtulcam bunlardan :)

hay masaallah. haftada 2 yıkıyoruz, banyo benim icin yorucu oluyor, usendigimizden hafta 2.
tek hiç yikamadim. korkarım.. bi de elim de sorun var ya..cesaret edemem..

Ayyy onlarda minicik doğmuş ne tesadüf hemde rabbim ne büyük :) el kadarmış desenize sizinkiler ben bizimkini kucağa almaya korkuyordum daha da küçükmüş onlar 200 gram 200 gramdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…