- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
yok, alayım bir deneyimArielin bebek deterjanini denedin mi? Ben denemedim de merak ediyorum.
4 u alin. kenarda dursun denersin.. baktin oluyor 3 almazsınız.. bol gelirse 3 alirsiniz 1 paket dahaCanim siz kac numara kullaniyorsunuz.benim bebeğe 3 numara artik tam oturuyor.dun kaka yapmisti sızdi kenarindan pijamasina cikmis.
Elimde bi 10 günlük 3 numara var.sence 4 numaraya gecmeli miyim?
küvete devam..Bebekleri küvetlerinde mi yıkıyorsunuz kucağınıza alıp duşta mı yıkanıyorsunuz? Küvet çok külfet gelmeye başladı yıkaması 5 dk öncesi ve sonrası 1 saat resmen. Kucağımda yıkamak istiyorum ama cesaret edemedim hangisi daha rahat?
aynen.. kombi zaten yüksekte yanıyor. banyo oncesi oda ufo ile isiniyor. küvette yıkıyoruz odada. ama belim kopuyorBiz odada küvetinde yıkıyoruz çünkü ısıtıcı kullanıyoruz bebek için.Petekler tek başına ortamı yeterince ısıtmıyor.Ortamı çok ısıtıyoruz aman hasta Olmasın diye ,banyoda yıkasak donar herhalde ama küvet de tartıyor bakalım nolcak nereye kadar böyle
Tsk ederim.canim.güzel fikir:)4 u alin. kenarda dursun denersin.. baktin oluyor 3 almazsınız.. bol gelirse 3 amirsiniz 1 paket daha
sleepy den memnunumHuggies çok güZelmiş ama türkiye piyasasından çekilmesine üzüldüm. Hatta çekildi diye 2 bedeni e bebekte tanesi 0,60 kuruştu baya ucuZdu biz full aldık 2 bedenini oradan ama değiştircez şimdi 3’te bakalım ne alıcaz.
benimki de 38+3 de 2700 dogdu.Saglikli olsun en onemlisi :) daha hizli aliyorlar,cabucak toparlaniyorlar masallah :)
Benim ilk kizimda 2014te 2640kg dogdu 40 haftalik ustelik :)
Simdi kucugu 2 hafta erken dogunca daha da zayif olur diye dusunmustum kuvoze girer mi diye dertlenmistim ama Allah oyle bir ibret verdi ki bosuna uzulme diye :) Kucugude tam 2640 kg dogdu 38 haftalik :)
Buyugude ne cok zayif oldu ne cok toplu hala oyledir eti budu yerinde naif :)))) iyi olsunlar yeter ki.
Tsk ederim.canim.güzel fikir:)
Bu arada e bebekte bezler ne zaman indirime girecekmiş bilgin var mi canim?
konak bizde de var. doktorumuz Mustela yenidoğan kopuk şampuanı önerdi. bi de banyo oncesi zeytinyağı sur dedi..Dalinle yıkıyordum hiçbirşey olmamıştı tertemizdi kafası bi sayfada iyi olmadığını gördüm isim veremiyorum uyarı geldi :) baby me aldım içeriği incelenmiş iyiymiş diye daha bir kere yıkadım konak olmuş çok şaşkınım
Benimkiler engel tanımaz, akardı önceden. Şimdi niye akmıyor bilmiyorum. Taş gibi oluyor canımı yakıyor emmezseMuhtemelen öyledir.
Ilk kizda bu sekildeydi bnm,Simay'da dogdugundan beri böyle.Daha dolarsa sagıyorum ben gece fln emmeye kalkmadiginda.Sureyi asagi yukari tutturmaya devamliligi saglamaya calisiyorum yani.Hem cumartesi gunleri 1 tur ihtiyac oluyor ben Sezen'i baleye goturunce annem 1 kez veriyor biberonla.Buara gerci daha fazla durmaya basladigi icin sarkıyor ama gelince sagiyorum oyle oluncada.
Evet bnmde birini emerken digeri sizlamaya basliyor akiyor.Acik tutuyorum gogus ucunu rahat birakiyorum.Engellememek gerekiyormus diye biliyorum.
benimki de 38+3 de 2700 dogdu.
Benimkiler engel tanımaz, akardı önceden. Şimdi niye akmıyor bilmiyorum. Taş gibi oluyor canımı yakıyor emmezse
Elimde köpürtüp sürüyorum ama dediğin gibi bize iyi gelmedi galiba bi de ben şimdi nasıl kurtulcam bunlardan :):)))) ay bende az once yazdim yasaklamasinlar beni :)))))))))
Eline döküp direkt kafasina sürdüysen öyle yapma canim.Ama herseyin disinda iyi gelmemiste olabilir.
Bazisinin teni seciyor
Zeytinyağı deneyim teşekkürler ne kadar beklemesi lazım pekikonak bizde de var. doktorumuz Mustela yenidoğan kopuk şampuanı önerdi. bi de banyo oncesi zeytinyağı sur dedi..
hay masaallah. haftada 2 yıkıyoruz, banyo benim icin yorucu oluyor, usendigimizden hafta 2.Benim bebiş yıkama rutinim şöyle.
Hep sabah 9 da yikarim.
Yıkamadan en az yarim saat önce emziririm.
Giyecegi kiyafetleri bezi havluyu yanima alirim.
Önceden ufoyu calistiririm.
Suyu yikayacagim sudan biraz sicak getiririm.cünkü yikayana kadar sogumasin diye.
Suyu da atesölcerle ölcerim.tam 40 da yikarim.
Üstumde atlet olur.
Bebegi kuvetin filesine yatiririm.sag elimle su dökerim.sol elimle de bebegi desteklerim alttan.
Bir kere lif,2 kere de basini yikar.yavaşça rüzgar vermeden havluyu üstüne kapatir kucagimda isıtarak kurularim.
Bebegim hic ağlamaz.
Banyodan sonra da uyumak icin biraz emer ve uyur.
Ayyy onlarda minicik doğmuş ne tesadüf hemde rabbim ne büyük :) el kadarmış desenize sizinkiler ben bizimkini kucağa almaya korkuyordum daha da küçükmüş onlar 200 gram 200 gramdır :)Saglikli olsun en onemlisi :) daha hizli aliyorlar,cabucak toparlaniyorlar masallah :)
Benim ilk kizimda 2014te 2640kg dogdu 40 haftalik ustelik :)
Simdi kucugu 2 hafta erken dogunca daha da zayif olur diye dusunmustum kuvoze girer mi diye dertlenmistim ama Allah oyle bir ibret verdi ki bosuna uzulme diye :) Kucugude tam 2640 kg dogdu 38 haftalik :)
Buyugude ne cok zayif oldu ne cok toplu hala oyledir eti budu yerinde naif :)))) iyi olsunlar yeter ki.
banyodan 10 dk once sur dedi.. sonra banyo.. şampuan bunu önerdiZeytinyağı deneyim teşekkürler ne kadar beklemesi lazım peki
Nasıl yani ya banyo temiz olduktan sonra bir şey olmaz Allahın izniyle canım korkma
Ayni suyu banyoda kullanabilirsin kuvete gerek yok sadece :)
bu nasıl tespit edilebilmis ki...Ben yanlış anlamisim pardon
O kadın duşa beraber girmiş bebegi ile
Aynı anda yikanmislar yani akan su mikroplu olunca bebek bakteri kapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?