- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim elim iyilessin cesaret edersin.hem cok da güzel yikarsin.bi kere yikasan sonrakiler cok kolay gelir.hay masaallah. haftada 2 yıkıyoruz, banyo benim icin yorucu oluyor, usendigimizden hafta 2.
tek hiç yikamadim. korkarım.. bi de elim de sorun var ya..cesaret edemem..
Elimde köpürtüp sürüyorum ama dediğin gibi bize iyi gelmedi galiba bi de ben şimdi nasıl kurtulcam bunlardan :)
Ayyy onlarda minicik doğmuş ne tesadüf hemde rabbim ne büyük :) el kadarmış desenize sizinkiler ben bizimkini kucağa almaya korkuyordum daha da küçükmüş onlar 200 gram 200 gramdır :)
Aynen altı açarken çok neşeli bez kapanmaya başlayınca suratın şekli hemen değişiyor:)Evet benim kız normalde de giyinmeyi hiç sevmiyor mesela çok ağlar susturamazsam hemen üstünü soymaya başlıyorum daha altından bir patik çıkartayım hemen başlıyor gülmelere ses çıkarmalara sonra üşütmesin diye geri giydireyim diyorum başlıyor ağlamaya :) altını açarken falan çok keyifleniyor
Ben bayadır 4 numara kullanıyorum canım 3 bitene kadar mahvolduk her bez değişiminde kıyafet değiştiriyorduk 4 çok iyi oturuyor taşma yapmıyor. Yeni alacaksan 4 deneyebilirsin bizim bebişler iriler birazCanim siz kac numara kullaniyorsunuz.benim bebeğe 3 numara artik tam oturuyor.dun kaka yapmisti sızdi kenarindan pijamasina cikmis.
Elimde bi 10 günlük 3 numara var.sence 4 numaraya gecmeli miyim?
Benimki sürekli annne annnee gibi sesler çıkarıyor babası duydukça bozulup gelip baba baba diye ses çıkarıyor sıpa gülüp yine annee diyor:):)Ayyy diyor benimki de dünden beri :))) bana mı öyle geliyor acaba diye düşünüyorum :)
Ben yanlış anlamisim pardon
O kadın duşa beraber girmiş bebegi ile
Aynı anda yikanmislar yani akan su mikroplu olunca bebek bakteri kapmış
Ay valla aynılar :) ben de örmeyi çok severim ama saçlar o kadar karışıyor ki kurutur kurutmaz birbirine giriyor sadece at kuyruğu ya da topuz yapabiliyorum kıvırcık olduğundan açık halde önden az öreyim dedim kaç kez ördüm kıvırcıkların arasında kalıyor:) tamamını zaten öremiyorum saçlar ayrılmıyor birbirinden:)Aynisi aynisiiii :)))))
Rengarenk bilekliklerle dolu kollar, babasina siparis veriyor ördürüyor bileklik renk renk :)
Saclari tariyor topluyor kendisi :) Bazende ördürüyor :) Ben cok örerim degisik degisik :)
Kiyafet zaten beni hic cagirmiyor artik degisip geliyor.Oyuna gore kostum gb oluyor bazen :))))
Tam dedigin gb yalniz bende süslü degilimdir benim tam aksim parlak pullu seyler sever :))))))
Takip ediyorum canim. Ondan sleepy aldik bu sefer.Baktiysan iceriklerini gormussundur instagramda canim.Hani şu icerik inceleyen sayfalar :) Losyonlu oldugu icinmis koku.Ek gidadan sonra daha beter kokuyor.Buyugunde bende onu kullanmistim malesef,ek gidayla degistirip Huggies almistik.
Uçuklar risk zaten bebeklerde ya. Dikkat edin. Uçuk kremleri oluyor eczanelerde. Geçmiş olsun3 gündür dudagimda uçuk var.beboşumu öpemiyorum
Bebekler alt değiştirirken pek ağlamıyorlar. Bunu oyun görüyorlarmış çünküAynen altı açarken çok neşeli bez kapanmaya başlayınca suratın şekli hemen değişiyor:)
Ay valla aynılar :) ben de örmeyi çok severim ama saçlar o kadar karışıyor ki kurutur kurutmaz birbirine giriyor sadece at kuyruğu ya da topuz yapabiliyorum kıvırcık olduğundan açık halde önden az öreyim dedim kaç kez ördüm kıvırcıkların arasında kalıyor:) tamamını zaten öremiyorum saçlar ayrılmıyor birbirinden:)
Teşekkür ederim canım evet onu duymuştum 3 dakika ısıtılıyormuşB Bir mucize Canim eklemek istiyorum onemli bisy.Zeytinyagi kullanirken benmari usulu isitilmasini onerirler bebeklerde.Asidik oldugu icin.
Simdi başa sürünce fln istersen bildigin birinede sor daha net bilgi al
Kolay tarama spreylerinden kullanıyoruz canım o halde böyle. Aslında sorunun kaynağı uçlarından kestirmemesi kestirse ölü olan uçlar gidecek daha kolaylaşacak işimiz ama kabul etmiyorBelki biliyorsundur ama Tangle Teezer sac açıcı tarak bazilarinda cok işe yariyor.
Bana daha yumusak geldi. Iki markanin da 3 numarasini kullandim en son. Sleepy daha iyi sariyor sanki.
Çok tatlı duruyor evet saçları ama dediğin gibi tarama derdi olmasa keşke. Üç günde sokak çocuklarına dönüyor resmen saçlar tak bir bütün oluyor birbirine girip:) diyorum seni görenler hiç mi yıkamıyor bu çocuğu diyecekler:)Evet canım, oğlum 4,5 yaşında, her fırsatta banyoya giriyor. Onunki de uzun sürüyor ama oyun sebebiyle. Bir sürü oyuncağı var banyoda. Hepsini alıyor küvete, oyun kuruyor. Babasını da bekletiyor başında :)
Kızına maşallah kıvırcık çok sevimlidir kesin ❤ tarama derdi olmasa keşke :))
Benim bebegim 5.6 kilo. 3 numara bize su an tam geldi. Ustunde 10 kiloya kadar yaziyor ama o yazanlar hic tutmaz. Bi de 3+ var. Bi daha ondan alcaz.Ben de sleepy sipariş verip deneyeceğim de bebeğiniz kaç kilo 3 numara uyuyor bize gibi geldi de yanlış almayayım
2 hafta sonra 3 aylık kontrolü var da, onu taktım kafama. Benim bebiş ilk ay 400 gr alabildi sadece. En son günde 26 gr alıyordu. Takığım bu kilo işineBöyle devam edilebilir bence canım ne güzel boşaltıyorsa göğsünü. Neden ikisini emzirmeliyim diye düşündün ki bebeğinin kilo alımı iyi değil mi ya da doymuyor ağlıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?