2018 Ekim Anneleri

ben hic suslu değilim iki kulagimda da 3 er delik olmasina ragmen kupe bile takmam makyaj bile ozel gunlerde anca kizim olsa napardim bilmem iyiki oglum var herseyleri basit

Bende senin gibiyim inan bi kulak deliklerim 1er tane onlarda olmasada olurmus :) Ama benimle alakasi yok kizın :))))))
Insallah gecicidir :))))

Elimi kopurtup yikiyorum kismini okuyunca oyy oyy diye sevesim geldi :))))))))
Ben dizlerime esya ya da battaniyesinden koyuyorum ama evet dikkatli olmak lazim biraz oturmaya basladiklarinda banyolar icin kolayliklarda var daha iyi olur :)

Bende Sleepy'den memnunum.
Minies denemistim son 2 pakette sirt bolgesinde elime takilan kucucuk kabartilar vardi.Biraktim.Bakmiyorsan instagramdan MuhendisinOglu iceriklerini inceleyerek acikladi
Siz yazınca bir göz attım sayfaya annelerimizin usulü pamuk üstünede naylon alıp elimde yıkıcam nerdeyse

bi kutu dalin bitirdim canim memnunum da senin gibi. ya ben cok takmiyorum oyle seyleri.tamamen organik denen bicok urunde bile kimyasallar oluyor.sonucta son kullanma tarihini uzatmak icin hepsine birseyler ekleniyor.

Kızlar bebeklerinizin poposu ıslak mendille üsuyorsa.petegein üstünde bulundurabilirsiniz.tabi 40ın üzeri çalışmıyorsa.
Pamuk ve suyla temizliyorum, suyu peteğin üstünde ısıtıyorum. Bir kere idrar yolu enfeksiyonu oldu, o zamandan beri mendille silmek zorunda kalsam bile mendilleri yıkayıp siliyorum. Ben bezi de peteğin üstünde ısıtırım, içine giyeceği her kıyafeti, çorapları v.s. her alt açmada ısıtırım

Aslında ha mendil ha pamuk ikiside aynı değil mi yani ha kavanozun kapağını açmışım ha mendil kutusunun bana zor gelmiyor açıkcası dışardada pamuk kullanıyorum .. Kavanoza katlayıp katlayıp koyuyorum üstüste pamukları üstlerine kaynamış su döküyorum bir gün yetiyor bana küçük sos kavanozuna yaptım fikir olsun diye yazdım canım ..

O katlanan yerleri kurulamazsam kıpkırmızı oluyor zaten inşallah canı yanmıyordur kuzumun çoook tatlı oluyor ya yaz olmaması bi bu açıdan iyi sanırım pişik olmuyor en azından.

File üstüne de kıyafet battaniye falan koyuyorum yine de çok rahat hissetmiyor kendini.
Demistim demeyeyim di mi
Çoook sevindimm❤
Senin icinin rahatlamasinada ayri sevindim❤
Anneanne ve babaanneyede selam olsun
De canım de :)
O kadar rahatladım ki diğer doktoru dinleseydim mamaya başlayacaktım çoktan boşu boşuna.

İkisi de sevindi. Sütüm yetmiyor olayını kapatmış olduk böylece :)

Kısmetse 6 aylık olunca banyoya transfer Olmayı düşünüyorum ben oğluşla :) hem ortalık ısınmaya başlıyo o vakit :))

Öyle yapmak aklıma hiç gelmedi, iyi fikirmiş :) hastaneye giderken mendil götürüyorum, emzirme odasında çeşmede yıkıyorum güzelce, öyle kullanıyorum. Kolaylığı zorluğundan ziyade bebeğim zarar görmesin diye çabalıyorum

Ben de her seferinde ketildan su ılıtıp sunu kullanıyorum
https://www.e-bebek.com/baby-me-beb...MIwvDr3_Pl3wIVWouyCh1-TwBzEAQYAiABEgLycfD_BwE

Bu spreylerin disinda,tarak.
Arkadasim cok memnundu aklima gelince söyleyim dedim :)
Yok kestirmezler :) Sordun mu hic,benim ki onceden aciyacak saniyordu :) simdi ogrendi ama istemiyor yine de :)
Soruyorum canım zamab zaman hatta kitap bile aldık uzun saçları olup çabucak kirlenen taraması zor olan bir kız çocuk kestirmemek için mazeretler buluyor sürekli sonra annesi ikna edip götürüyor kuaföre kestiriyorlar çok memnun oluyor falan bizimkine söylüyorum ama yok acır diyor. En son bu hafta ben kestirmeyi düşünüyorum yanımda götüreceğim kuaföre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…