ben hic suslu değilim iki kulagimda da 3 er delik olmasina ragmen kupe bile takmam makyaj bile ozel gunlerde anca kizim olsa napardim bilmem iyiki oglum var herseyleri basit
Ben de banyo rutinimizi anlatayim. Yatak odasinda klima var. 24 dereceye getiriyorum ama oda daha sicak oluyor. Suyu hazirliyorum. Termometre yok. Bilegimin iciyle olcuyorum. Havlusunu esyalarini hazirliyorum. Kuveti suyu getiriyorum. kopuk fileyi petegin ustunde isitiyorum. Bazen tek basima bazen esimle yikiyoruz. Tekken de hic zorlanmiyorum. Lif kullanmiyorum. Bi kere bebek sungeri kullandim. Kizardi vucudu. Elimi kopurtup yikiyorum. Yikama bitince bi havluyla kurulayip baska havluya koyuyorum. Yag veya losyon suruyorum. Giydiriyorum. Kuveti bosaltiyorum. Yeri siliyorum. Haliyi seriyorum. Emziriyorum. Genelde uyuyor. kizla bas edemedigimde yikiyorum. Genelde her gun veya gun asiri. Cok yorgunken haftada iki yikadigimiz da olmustu.
Dusta yikayamam ya tutamam elimden kayar.
Bizim banyo dar,ısıtıcı geniş csnım sığmazBen banyonun camını kapatıp elektrik sobasını takıyorum sıcacık oluyor
Siz yazınca bir göz attım sayfaya annelerimizin usulü pamuk üstünede naylon alıp elimde yıkıcam nerdeyseBende Sleepy'den memnunum.
Minies denemistim son 2 pakette sirt bolgesinde elime takilan kucucuk kabartilar vardi.Biraktim.Bakmiyorsan instagramdan MuhendisinOglu iceriklerini inceleyerek acikladi
Hemen stok yapalım sudan ucuz :))))Internette gezerken bi sitenin reklami vardi. Tikladim. Ikili mama onlugu 109 lira. Ne kadar da ucuz diğ mi?
bi kutu dalin bitirdim canim memnunum da senin gibi. ya ben cok takmiyorum oyle seyleri.tamamen organik denen bicok urunde bile kimyasallar oluyor.sonucta son kullanma tarihini uzatmak icin hepsine birseyler ekleniyor.Dalinle yıkıyordum hiçbirşey olmamıştı tertemizdi kafası bi sayfada iyi olmadığını gördüm isim veremiyorum uyarı geldi :) baby me aldım içeriği incelenmiş iyiymiş diye daha bir kere yıkadım konak olmuş çok şaşkınım
AminnnnMasallah❤
Eksik olmasin yuzlerinden gulucukleri❤ :) cok tatlilar yahuu :))
Kızlar bebeklerinizin poposu ıslak mendille üsuyorsa.petegein üstünde bulundurabilirsiniz.tabi 40ın üzeri çalışmıyorsa.
Pamuk ve suyla temizliyorum, suyu peteğin üstünde ısıtıyorum. Bir kere idrar yolu enfeksiyonu oldu, o zamandan beri mendille silmek zorunda kalsam bile mendilleri yıkayıp siliyorum. Ben bezi de peteğin üstünde ısıtırım, içine giyeceği her kıyafeti, çorapları v.s. her alt açmada ısıtırımKızlar bebeklerinizin poposu ıslak mendille üsuyorsa.petegein üstünde bulundurabilirsiniz.tabi 40ın üzeri çalışmıyorsa.
Diz çöküyorum ben,eşimle yıkıyoruz zaten ben başını çenesini destekliyorumaynen.. kombi zaten yüksekte yanıyor. banyo oncesi oda ufo ile isiniyor. küvette yıkıyoruz odada. ama belim kopuyor
Aslında ha mendil ha pamuk ikiside aynı değil mi yani ha kavanozun kapağını açmışım ha mendil kutusunun bana zor gelmiyor açıkcası dışardada pamuk kullanıyorum .. Kavanoza katlayıp katlayıp koyuyorum üstüste pamukları üstlerine kaynamış su döküyorum bir gün yetiyor bana küçük sos kavanozuna yaptım fikir olsun diye yazdım canım ..Pamuk ve suyla temizliyorum, suyu peteğin üstünde ısıtıyorum. Bir kere idrar yolu enfeksiyonu oldu, o zamandan beri mendille silmek zorunda kalsam bile mendilleri yıkayıp siliyorum. Ben bezi de peteğin üstünde ısıtırım, içine giyeceği her kıyafeti, çorapları v.s. her alt açmada ısıtırım
Babayı delirtenlerde bugün :)))))?Benimki sürekli annne annnee gibi sesler çıkarıyor babası duydukça bozulup gelip baba baba diye ses çıkarıyor sıpa gülüp yine annee diyor:):)
O katlanan yerleri kurulamazsam kıpkırmızı oluyor zaten inşallah canı yanmıyordur kuzumun çoook tatlı oluyor ya yaz olmaması bi bu açıdan iyi sanırım pişik olmuyor en azından.Ben banyoda daha sıcak oldugunu dusunuyorum.File zaten hic kullanmadim hemen soguyor onda vucut ilk kizimda 2 kez yikayip bidaha kullanmamistim.Ustunden cikan esyalarini ve battaniye koyup oyle yikiyordum sicak kalsin diye ilk zamanlar kuvetinde de.
Katlanan yerlerini iyi durulamayi unutma sadece acele etsende :)
Boyun alti bilekler bacaklardaki bogumlar fln :)
Yaparsin bence :) deneyimledikce pratiklesiyor insan :)
De canım de :)Demistim demeyeyim di mi
Çoook sevindimm❤
Senin icinin rahatlamasinada ayri sevindim❤
Anneanne ve babaanneyede selam olsun
Kısmetse 6 aylık olunca banyoya transfer Olmayı düşünüyorum ben oğluşla :) hem ortalık ısınmaya başlıyo o vakit :))Banyoda risk olmasın ya lütfen şimdi olmasa bile biraz daha büyüyünce banyoda oyunlar oynamanın hayalini kuruyorum ben :) Küçük kardeşimle yapardık saatlerce şarkılar söyler oyunlar oynardık kızımda da yapmak istiyorum.
Sağolun kızlar bi cesaret deneyeyim bakalım sarıp eşime veririm kızımu yıkayıp su dökünüp çıkarım bende. Oda da elektrikli ısıtıcı ile yıkıyoruz ama yine de sanki üşür gibi geliyor. Elde tutması da zor olmaya başladı yüzüstü çabuk çabuk yıkarken sanki tam temizleyememiş ya da durulayamamış hissediyorum bu sefer. Yakın zamanda duşu deneyeceğim :)
Öyle yapmak aklıma hiç gelmedi, iyi fikirmiş :) hastaneye giderken mendil götürüyorum, emzirme odasında çeşmede yıkıyorum güzelce, öyle kullanıyorum. Kolaylığı zorluğundan ziyade bebeğim zarar görmesin diye çabalıyorumAslında ha mendil ha pamuk ikiside aynı değil mi yani ha kavanozun kapağını açmışım ha mendil kutusunun bana zor gelmiyor açıkcası dışardada pamuk kullanıyorum .. Kavanoza katlayıp katlayıp koyuyorum üstüste pamukları üstlerine kaynamış su döküyorum bir gün yetiyor bana küçük sos kavanozuna yaptım fikir olsun diye yazdım canım ..
Ben de her seferinde ketildan su ılıtıp sunu kullanıyorumAslında ha mendil ha pamuk ikiside aynı değil mi yani ha kavanozun kapağını açmışım ha mendil kutusunun bana zor gelmiyor açıkcası dışardada pamuk kullanıyorum .. Kavanoza katlayıp katlayıp koyuyorum üstüste pamukları üstlerine kaynamış su döküyorum bir gün yetiyor bana küçük sos kavanozuna yaptım fikir olsun diye yazdım canım ..
Uyanıyor zaten gece be zaman uyanırsa o zaman degistiriyorum. Deliksiz max. 4 saat uyuyor. Uykular oturmadı daha bizim sipada uyumayı sevmiyorUykusu acilmiyor mu canim?
Alt degistirince bizimkien az bir saat takiliyor. Bariz kaka yaptigini duyarsam aciyorum.
Soruyorum canım zamab zaman hatta kitap bile aldık uzun saçları olup çabucak kirlenen taraması zor olan bir kız çocuk kestirmemek için mazeretler buluyor sürekli sonra annesi ikna edip götürüyor kuaföre kestiriyorlar çok memnun oluyor falan bizimkine söylüyorum ama yok acır diyor. En son bu hafta ben kestirmeyi düşünüyorum yanımda götüreceğim kuaföreBu spreylerin disinda,tarak.
Arkadasim cok memnundu aklima gelince söyleyim dedim :)
Yok kestirmezler :) Sordun mu hic,benim ki onceden aciyacak saniyordu :) simdi ogrendi ama istemiyor yine de :)
Sağlık ocaklari yapıyorEvet canım rota
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?