Siz yazınca bir göz attım sayfaya annelerimizin usulü pamuk üstünede naylon alıp elimde yıkıcam nerdeyse
Bu arada dediğin tarağa bir bakayım ismini tekrar yazabilir misin canımBu spreylerin disinda,tarak.
Arkadasim cok memnundu aklima gelince söyleyim dedim :)
Yok kestirmezler :) Sordun mu hic,benim ki onceden aciyacak saniyordu :) simdi ogrendi ama istemiyor yine de :)
Evet bende bunu kullanıyorumBen de her seferinde ketildan su ılıtıp sunu kullanıyorum
https://www.e-bebek.com/baby-me-beb...MIwvDr3_Pl3wIVWouyCh1-TwBzEAQYAiABEgLycfD_BwE
O katlanan yerleri kurulamazsam kıpkırmızı oluyor zaten inşallah canı yanmıyordur kuzumun çoook tatlı oluyor ya yaz olmaması bi bu açıdan iyi sanırım pişik olmuyor en azından.
File üstüne de kıyafet battaniye falan koyuyorum yine de çok rahat hissetmiyor kendini.
De canım de :)
O kadar rahatladım ki diğer doktoru dinleseydim mamaya başlayacaktım çoktan boşu boşuna.
İkisi de sevindi. Sütüm yetmiyor olayını kapatmış olduk böylece :)
Ya benimki de animasyon patron bebek var izlediniz mi bilmiyorum aynen o modda eller sürekli göğsünde birleşik halde yanaklar puf puf:) çok komiklerUstundeki kazagi çekip bakip bakip gülüyor benim ona ayrı bi gulesim geliyor sapsik ya
Büyük kızım vajinal yapışıklık yaşamıştı dr ıslak mendil ve kremler de sebep olabiliyor deyince ıslak mendili bırakıp pamuğa dönmüştük neredeyse iki sene öyle kullandık. En güzeli yıkamak ya da pamukla silmek hele de kız bebeklerdePamuk ve suyla temizliyorum, suyu peteğin üstünde ısıtıyorum. Bir kere idrar yolu enfeksiyonu oldu, o zamandan beri mendille silmek zorunda kalsam bile mendilleri yıkayıp siliyorum. Ben bezi de peteğin üstünde ısıtırım, içine giyeceği her kıyafeti, çorapları v.s. her alt açmada ısıtırım
Soruyorum canım zamab zaman hatta kitap bile aldık uzun saçları olup çabucak kirlenen taraması zor olan bir kız çocuk kestirmemek için mazeretler buluyor sürekli sonra annesi ikna edip götürüyor kuaföre kestiriyorlar çok memnun oluyor falan bizimkine söylüyorum ama yok acır diyor. En son bu hafta ben kestirmeyi düşünüyorum yanımda götüreceğim kuaföre
İpek marka da var canım o da güzel kampanya olunca alınabilir biz o daha uygun diye almıştık aklında bulunsunBen de her seferinde ketildan su ılıtıp sunu kullanıyorum
https://www.e-bebek.com/baby-me-beb...MIwvDr3_Pl3wIVWouyCh1-TwBzEAQYAiABEgLycfD_BwE
Bu arada dediğin tarağa bir bakayım ismini tekrar yazabilir misin canım
İşte saçlarımız düz olsa ben de kestieirmem ama saçların dolaşmasındaki yegane sebebimiz uçlar bizim o yüzden ucundan kestirmek istiyorum ama nafile. Bakalım daha ne kadar duracakYaa iste acıyacak sanıyor di miiiii :)kiyamam :)
O dönem gormustu benim kiz da benim saclar kesilirken ama yok vazgecmedi :) simdide uzatacakmis diye kestirmiyor :)
Uzunlar zaten daha ne kadar tutacak bakalim :)
Hic kestirmedim buarada ilk saclari :)Bende azcik ucundan alinip saglikli olsun pesindeyim ama dinleyen kim :)
Bifizol tavsiye ederim. Açıyor burnunu hemen
Bi arkadaş serum fizyolojik tavsiye etmişti bulamadım :) görürse tekrar yazabilirsin ss aldım sandım alamamışım
Adına bakıp da bir şey sanmayın; serum fizyolojik 1 litre saf suda 9 gram sodyum klorür yani bildiğimiz sofra tuzu bulunan bir çözeltiden başka bir şey değildir.
Her birinde 5 ml serum fizyolojik bulunan 12 flakonun fiyatı tam 20 lira.
Evet, yanlış okumadınız, 60 mililitre su ve yarım gram tuzun fiyatı 20 lira, yazı ile ‘yirmi lira’.
Yani litresi yaklaşık 350 tl ye geliyor.
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'nın da hastalarına yazdığı 1 litresi 2-3 lira olan ve üstelik de damara zerk edilebilecek kadar ‘steril’ olan serumlardan alın ; bütün aile aylarca kullanın.
Bizim doktorda öncesinde fahiş fiyatlı olanı tavsıye etti ve bizde bilmediğimizden uzunca bir süre kullandık(kazıklandık-dolandırıldık).
Daha sonra Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'nın konuyla ilgili yazdıklarını okudum.
Sonuç olarak eczaneden 3,5 Tl ye yarım litrelik (500 ml) Poliforma marka PF %0,9 İZOTONİK SODYUM KLORÜR İ.V İNFÜZYON İÇİN ÇÖZELTİ adlı ürünü kullanıyoruz artık. Bırde şırınga almanız gerekiyor 50 kuruşa.
Doktorumuza tekrar konuyu açtığımızda iyi yapmışşınız dedı.(neden en başta bizi bu sekılde yonlendırmediği ayrı bir soru işareti tabiki . sitede bakarken şunu buldum
İçinde 60 tane varmış. Maksimum 3 günde biter. Normal pamuk kullanıyorum ben. Daha fazla dayanıyorEvet bende bunu kullanıyorum
İşte saçlarımız düz olsa ben de kestieirmem ama saçların dolaşmasındaki yegane sebebimiz uçlar bizim o yüzden ucundan kestirmek istiyorum ama nafile. Bakalım daha ne kadar duracak
https://www.anneysen.com/ilk-yil/ma...begin-ic-sesi-anneme-neler-oluyor-boyle_10805
Hanımlar şu linkteki yazıya bayıldım
Bizimkiler Boşnak dedin ya, çok merak ediyorum senin prensesleri ❤ nasıl sarıdır onlar şimdi, pamuk gibidirler ❤Aynen cok zordur.Bizim ki düz uclar enseden itibaren lüle lüle ve bele kadar,sarı kizcem :))))
Süpermiş ❤ baştaki foto aynı benim kızım ❤https://www.anneysen.com/ilk-yil/ma...begin-ic-sesi-anneme-neler-oluyor-boyle_10805
Hanımlar şu linkteki yazıya bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?