- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim bebekler sonradan dönebiliyor mu?Esimin kuzenlerinin ufakliklar cok sarı :) bizimkiler oyle degil esimde degildir kucukken sariymis o da :) gerci bende kucukken sariymisim :)
Sezen sonradan 6 aya dogru bayaa döndü saclari gittikce açildi :) Simay'da simdiden bi parliyor dönecek belli ki :)
Yuklerim resim buraya ama silinmiyor sonra kaldiramam cok genel bi sayfa canim bizden baskalarida bakabiliyor.Instagram var ama sende yoktu :) Özelden atarim :)
Evet canım o yukardakiydi şimdi ne yapayım ne alayım :)
O da güzel canim.onemli olan bebişlerimizin üsümemesi:)
Çok.güzel canim.bebis sıcacik olur.
Bende 6 aylik olmayi iple cekiyorum.ama ben baharin gelmesi icin:)oğlusu bebek arabasina koyup temiz havada yürüyüş yapmak icin:)
Bu da guzel canim.bende sleppy yenidogan ıslak mendil kullaniyorum.pisik de yapmadi.
Canim 6 aydan sonra ne oluyor.ne acıdan rahatliyorlar?
aynısı bizede oldu. hatta annem bebekleri karıştırmışlar bile dedi düşün artık. ben beyaz eşim beyaz hatta sülale boyu beyazız çocuk esmerdi.şimdi 3. aylık olmak üzere rengi açıldı birde saçları kumrala dönmeye başladı. açılır merak etmeyin. yoğun bakımda kaldığı süre hemşireler bile kime çekmiş bu bebek diyorlardı :)Canim bebekler sonradan dönebiliyor mu?
Ben ve esimde sariya yakin kumraliz.ama bebis bi doğdu saclar somsiyah ten esmer:)
Cok şaşirdik.görenler diyorki sen bembeyazsin bu niye esmer:)
Ben ve esim bebekken sarı saçlıymişız.bu döner mi sence?
Korkma suyu dök diyorsun :))Cok kullaniyorsan yazidaki gb alabilirsin sizde kullanabilirsiniz.
Ben Bruno almistim göz icinde kullanilabiliyor.Ondan var elimde.Ama dedigim gb en iyisi banyo :)
Anladim canim.cok tsk.ederim aciklama icin:)Anneler rahatliyor yani artik ek gida basliyor doyar nasilsa gb dusunuluyor ya :)
Aynen canim.kaşi bana benzemese bu cocuk benim degil dicem:)aynısı bizede oldu. hatta annem bebekleri karıştırmışlar bile dedi düşün artık. ben beyaz eşim beyaz hatta sülale boyu beyazız çocuk esmerdi.şimdi 3. aylık olmak üzere rengi açıldı birde saçları kumrala dönmeye başladı. açılır merak etmeyin. yoğun bakımda kaldığı süre hemşireler bile kime çekmiş bu bebek diyorlardı :)
Bebeklerin ağlarken bu doğal refleksleriyle bir takım sesler çıkardığını anlatan Yusufoff, ”neh” sesinin ”açım’, ”Ovh”un ”uykum var”, ”Heh”in ”rahatsızım”, ”eh”in ”Gazım var”, ”Eair”in ise ”karnım ağrıyor” anlamına geldiğini ifade etti.
Doğru mu kızlar :)
Canim bebekler sonradan dönebiliyor mu?
Ben ve esimde sariya yakin kumraliz.ama bebis bi doğdu saclar somsiyah ten esmer:)
Benim kızımın saçlar simsiyahtı sarıya doğru gidiyor :)) gözlerde mavi şuan bakalım ne olacak :)Gozler mesela döndü canim.Onu biliyorsundur.Saclarda degisebilir.
Kiziminda acildi bayaa hep ama buyudukcede koyulasabilir galiba:)
Ten pek degismez sanki ama :)
Belli olmaz
Maşallah güzel bi kız olacak.merak ettim simdi:)Benim kızımın saçlar simsiyahtı sarıya doğru gidiyor :)) gözlerde mavi şuan bakalım ne olacak :)
Canim bizimkinin saçlari epey seyreldi.Gozler mesela döndü canim.Onu biliyorsundur.Saclarda degisebilir.
Kiziminda acildi bayaa hep ama buyudukcede koyulasabilir galiba:)
Ten pek degismez sanki ama :)
Belli olmaz
Benimde kayınvalide maviş pek hevesli bana benziyor diye hahahahaMaşallah güzel bi kız olacak.merak ettim simdi:)
Benim kayinbabam mavi gözlü
Esim ela gözlü.bebis bana cekmiş.kahve:)
Ben süte geçer mi geçmez mi diye bir bilgim yoktu geçebileceğinide hiç düşünmemiştim 1 aylıktı kızım boyadım o uyuyunca yanına girmedim hiç ilk boyadan sonrada sürekli kapalı durdum yanında kucağıma falan alınca koku rahatsız eder diyeKızlar bi cılgınlik yapip saçımı boyiyim diyorum.diplere sürmicem.saçim kumral.uzun zamandir. boya yapmadim.2 kutu boya alip şampuan gibi sürmek istiyorum .daha öncede yapmistim ve bebek sarısı gibi olmuştu.
Emzirirken sütüme gecermi.diplere sürmicem.
Instagramda #ybb etiketiyle yikanabilir bebek bezi var. Bak istersen. Insanlar buna donmeye basladi.
Ne sinir bozucu dimi.benimki de geldi bana benziyor diyor.Benimde kayınvalide maviş pek hevesli bana benziyor diye hahahaha
Ben koku olayini hic düsunememistim.tsk ederim canim.bi süre erteliyim.Ben süte geçer mi geçmez mi diye bir bilgim yoktu geçebileceğinide hiç düşünmemiştim 1 aylıktı kızım boyadım o uyuyunca yanına girmedim hiç ilk boyadan sonrada sürekli kapalı durdum yanında kucağıma falan alınca koku rahatsız eder diye
Canim arkadasim ve esi kumral. Kucukken sarisinmislar. Ilk kizlari dogdugunda kapkaraydi. 4 yasinda su an kumral. Ikinci cocuklari bildigin civciv.Canim bebekler sonradan dönebiliyor mu?
Ben iki kere boyadim. kadin dogum doktorum boya dedi. Mutlu anne mutlu bebek dedi.Kızlar bi cılgınlik yapip saçımı boyiyim diyorum.diplere sürmicem.saçim kumral.uzun zamandir. boya yapmadim.2 kutu boya alip şampuan gibi sürmek istiyorum .daha öncede yapmistim ve bebek sarısı gibi olmuştu.
Emzirirken sütüme gecermi.diplere sürmicem.
Yani yapmayi cok istiyorsan en azindan gece hazir bez baglayip gunduz yapabilirsin. Disarda gezmekte nasil olur bilemedim. Bana utopik geliyor ama yapanlara saygim sonsuz.aynen ona baktım 1 saar önce etikete hatta videolar izledim youtube dan bi mantıklı geldi evet daha sağlıklı ama 2 saatte bir değiştirin bebek beZi kadar sızdırmaz değil olayı pek içime sinmedi gece ben bunun altını nasıl değiştireyim 2 saatte bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?