2018 Ekim Anneleri

Canim bebekler sonradan dönebiliyor mu?
Ben ve esimde sariya yakin kumraliz.ama bebis bi doğdu saclar somsiyah ten esmer:)
Cok şaşirdik.görenler diyorki sen bembeyazsin bu niye esmer:)
Ben ve esim bebekken sarı saçlıymişız.bu döner mi sence?

Evet canım o yukardakiydi şimdi ne yapayım ne alayım :)

Cok kullaniyorsan yazidaki gb alabilirsin sizde kullanabilirsiniz.
Ben Bruno almistim göz icinde kullanilabiliyor.Ondan var elimde.Ama dedigim gb en iyisi banyo :)

Anneler rahatliyor yani artik ek gida basliyor doyar nasilsa gb dusunuluyor ya :)

aynısı bizede oldu. hatta annem bebekleri karıştırmışlar bile dedi düşün artık. ben beyaz eşim beyaz hatta sülale boyu beyazız çocuk esmerdi.şimdi 3. aylık olmak üzere rengi açıldı birde saçları kumrala dönmeye başladı. açılır merak etmeyin. yoğun bakımda kaldığı süre hemşireler bile kime çekmiş bu bebek diyorlardı :)

Anneler rahatliyor yani artik ek gida basliyor doyar nasilsa gb dusunuluyor ya :)
Anladim canim.cok tsk.ederim aciklama icin:)

Aynen canim.kaşi bana benzemese bu cocuk benim degil dicem:)
Benim ailem sarisin.esim de zaten akrabam.bu nerden cikti dedik:)
Hatta bacagina yakin elimi tuttum.elim yaninda bembeyaz kaldi:)
Zira en koyu yerim ellerim guneste yaniyor diye.
Neyse belki döner
Dönmezse yine benim:)

Ben her yaptigim seyde farkli bi seslenis kullandigimi bi sure sonra onunda yaptigini farkettim kesmedim :)
Acikinca hööüü diye dudak uzatarak aglamakli bi hal aliyor,uyuyacaksa ee eee,kaka yaptiysada ehhh seklinde eeyi daha derinden :) cani sıkılmışsa valla yaygara gb heeyyy agzi acip kapatip bi yandan bakip kontrol ediyor külhan beyi gb hesapta kız ama ahahahha:)))))))
Gazi varsa daha farkli.
Cani yanarsa ya da korkarsa bayaa icli agliyor hatta alt dudak bukuluyor ust dudagin ustune dogru :) abla bazen sert öpüyor ya da aniden kosturarak gelirse fln korkup agliyor kuzum :)

Gozler mesela döndü canim.Onu biliyorsundur.Saclarda degisebilir.
Kiziminda acildi bayaa hep ama buyudukcede koyulasabilir galiba:)
Ten pek degismez sanki ama :)
Belli olmaz

Gozler mesela döndü canim.Onu biliyorsundur.Saclarda degisebilir.
Kiziminda acildi bayaa hep ama buyudukcede koyulasabilir galiba:)
Ten pek degismez sanki ama :)
Belli olmaz
Canim bizimkinin saçlari epey seyreldi.
Saç tamamen dökülüp sari sac mi cikiyor yoksa dipten gelen saç mi açılarak geliyor?

Kızlar bi cılgınlik yapip saçımı boyiyim diyorum.diplere sürmicem.saçim kumral.uzun zamandir. boya yapmadim.2 kutu boya alip şampuan gibi sürmek istiyorum .daha öncede yapmistim ve bebek sarısı gibi olmuştu.
Emzirirken sütüme gecermi.diplere sürmicem.

Ben süte geçer mi geçmez mi diye bir bilgim yoktu geçebileceğinide hiç düşünmemiştim 1 aylıktı kızım boyadım o uyuyunca yanına girmedim hiç ilk boyadan sonrada sürekli kapalı durdum yanında kucağıma falan alınca koku rahatsız eder diye

Instagramda #ybb etiketiyle yikanabilir bebek bezi var. Bak istersen. Insanlar buna donmeye basladi.

aynen ona baktım 1 saar önce etikete hatta videolar izledim youtube dan bi mantıklı geldi evet daha sağlıklı ama 2 saatte bir değiştirin bebek beZi kadar sızdırmaz değil olayı pek içime sinmedi gece ben bunun altını nasıl değiştireyim 2 saatte bir

Ben koku olayini hic düsunememistim.tsk ederim canim.bi süre erteliyim.

Canim arkadasim ve esi kumral. Kucukken sarisinmislar. Ilk kizlari dogdugunda kapkaraydi. 4 yasinda su an kumral. Ikinci cocuklari bildigin civciv.

Son düzenleme:
Ben iki kere boyadim. kadin dogum doktorum boya dedi. Mutlu anne mutlu bebek dedi.

Yani yapmayi cok istiyorsan en azindan gece hazir bez baglayip gunduz yapabilirsin. Disarda gezmekte nasil olur bilemedim. Bana utopik geliyor ama yapanlara saygim sonsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…