2018 Ekim Anneleri

Son cumlede bastim kahkahayi

Biz o kucuk siselerin icine siringayla dolduruyoruz

Ya benimki de animasyon patron bebek var izlediniz mi bilmiyorum aynen o modda eller sürekli göğsünde birleşik halde yanaklar puf puf:) çok komikler
bizimkide bi ara oykeydi simdi eller hep agizda biliyorum patron bebegi bizimkilerde bizden gizli yapiyolarmidir ki oyle

cok güldüm hatta emzirmeye çalışıyorum az emdin biraz daha em diye usteledim yuzume ayni oyle baktı

Kizlar bebeler buyuyor suan anne yani besiginde yatiyor ama eller carpiyor kenarlarina artik benim gibi 6.ayda degilde yasina yakin oda yapip ayirmayi dusunenler gecici olsrak ne yapacaksiniz
Park yatak kullanan var mi

Bende hep bebek arabasında uyutuyorum valla bilsem sizinkiler kucak istiyo önerirdim. Hoş şuan sağ kolum nasıl sertleşmiş o arabayı öne arlaya it çek yapa yapa hepsi sonunda bize patlıyo bir şekilde. Hamak beşik aldım o yüzden yarın gelecek tecrübemizi yazarım size de

Hımm Allah Allah ben hayal ettim de o zaman da kollarım ağrır gibi geldi.Nasıl konsantre oluyorsam artık hiç ağrım olmuyo benlm:)) bi dahakine dikkat edicem

Kizlar bebeler buyuyor suan anne yani besiginde yatiyor ama eller carpiyor kenarlarina artik benim gibi 6.ayda degilde yasina yakin oda yapip ayirmayi dusunenler gecici olsrak ne yapacaksiniz
Ben direkt park yatak alacaktım eşimin sepet beşik hevesi yüzünden onu aldık malesef ve hiç memnun kalmadım yani şuan tekrar masraf olacak ona göre hava hoş ama ben fuzuli masraf sevmiyorum oda yapmıştım ama ayıramam şimdi 1 yaş 2 yaş belki yanımda istiyorum bende kaldırabileceğim bir model çok yer kaplamayan katlanan falan bir şey bakıyorum

Odana sığarsa park yatağa da koyabilirsin. Ama bana bu sepet tarzı olanlar 4 aydan sonra güvenli gelmiyor. Özellkle hareketli bebekler için. Bende park yatağa geçicem. Bekliyorum:)

Ilk kez bebekle beraber Ağladım-öyle hüngür hüngür değil- sıktım kendimi.İhtiyç halinde kullanmak üzere dolapta sütler depoluyordum.Amma velakin Boşa gidiyo hepsi çünkü bebitom bineron görünce deliye Dönüyor istemiyor almıyor.Sütüm az oluyo akşamları diye az önce denedik yine bastı çığlığı.Eşime dedim şırınga getir getirdi.Şırıngaya süt çekip bebek memedeyken ağzının kenarından az az sıktı eşim.Memeyi Bıraktı her zamankinden gür bir sesle ağlamaya başladı.Sütten vazgeçtim artık meme tutayım dedim gel sakinleşir,yok yok yok..memeyi de bırakıyor diye çok korktum ağlaması da çok acıydı içim parçalandı

Şimdi bişey sorcam.6 ay bitince 1 nisanda işe Dönmeyi planlıyorum.Bakıcı olarak anlaştığımız bayan ek gıdayı ben hazırlar veririm dedi.Okulda süt sağarsın bir öğün de süt veririm dedi.Ay nasıl olcak o ya ? Süt öğünü olmasa olmaz mı ? Yerine ne koyabiliriz biberon almadığına göre süt veremeyecek
plojovic
ve diğer fikri olan arkadaşlar ?

Bir videoda görmüştüm yenidoğana şurup ölçeği gibi bir şeyle içiriyordu sütü çay kaşığıda olabilir demişti hemşire

ikea besik bizimki. 6. ayda da zor gibi. çünkü dış çıkarma donemleri vs. Sureye takılmam. zaman gösterir nasıl sekil alacagimizi..

Oyy masallah ona❤
Insan merak ediyor nasil olacak diye :) Esim buyugunde acaba sesi nasil olacak diye cok merak ederdi,artik susmuyor
Ay yazdığını okuyunca kızımda eşimle aramızdaki muhabbet geldi aklıma kızım ilk dişlerini 9 ay civarı çıkardı o zamana kadar nineler gibiydi öyle alışmıştık ki acaba dişli hali nasıl olacak diyorduk:)

Rota aşısıyla alakalı bir şey daha soracağım kızlar .. Eczaneden kendimiz alıp hastanede mi yaptırıyoruz nasıl oluyor ? Dr değiştircem bulamadım istediğim gibide size sorayım dedim :)

Canim 6 aylik oldugu gibi diger besinler bile öğün gibi olmayacak hemen.Ardindan emzirme ile yavas yavas oturacak.Sutunu kullanacak yani her turlu.Ögün olarak otursalar bile sutun olmasada mama vermeye devam etmelisin.Cunku gunluk ihtiyaclari.
Simdiden en ac oldugu zamanlarda şu Medela Calma'yı alip denesen?
Mesela bnmkide diyorum ya cumartesi gunleri kizimi baleye goturunce 1 tur biberonla icmesi gerekiyor.Suavinex var bende normal bi biberon.Almiyor.Aciktigini hissedip memelerim sizlayinca annemi ariyorum simdi tekrar dener misin anne diye.O zaman aliyor yani gercekten acikinca.
Emme araliklarini uzatiyor olabilir bebegin.Bizimkide daha uzun durmaya basladi.Cok degisken bi donem.

Rota aşısıyla alakalı bir şey daha soracağım kızlar .. Eczaneden kendimiz alıp hastanede mi yaptırıyoruz nasıl oluyor ? Dr değiştircem bulamadım istediğim gibide size sorayım dedim :)
eczaneden alip sağlık ocağında yaptırabilirsiniz, biz evde yaptık :)) nasılsa ağız yoluyla. hemşire emzirmeden yarim saat sonra yapabilirsiniz demisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…