- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Ben 40 çıkar çıkmaz doktor kontrolünde sordum. Organik boya ile boyat dedi..hemen kuaföre koşup boyatmıştım.. Bir de kestirmiştim. Dünya varmış dedim. Moral oldu valla :)))Kızlar bi cılgınlik yapip saçımı boyiyim diyorum.diplere sürmicem.saçim kumral.uzun zamandir. boya yapmadim.2 kutu boya alip şampuan gibi sürmek istiyorum .daha öncede yapmistim ve bebek sarısı gibi olmuştu.
Emzirirken sütüme gecermi.diplere sürmicem.
Geçen aynaya baktım. Yorgun gördüm kendimi. Erkekler annelerine benzer kadınları sever efsanesi var ya. Dedim oğlumun göz zevkini bozmayım. :))) Evde sade makyaj yaptım tabi bebeğin umrunda değil bana moral olmuş oldu :)))Ben iki kere boyadim. kadin dogum doktorum boya dedi. Mutlu anne mutlu bebek dedi.
Ben de bu sabah bebek arabasinda sakince dururken gel dedim banyoya gidelim. Bak dedim bunun adi far. Goze surulur. Rengi mavi. bu rimel. Bu kirpik. Kirpige surulur. Bu kalem. Kalemle yazi yazilir. Ama bunu gozumuze kullaniyoruz. Manyaklastim iyice. Cocuga anlata anlata makyaj yaptim. Bi meraba arkadaslar kanalima hosgeldiniz demem eksikti.Geçen aynaya baktım. Yorgun gördüm kendimi. Erkekler annelerine benzer kadınları sever efsanesi var ya. Dedim oğlumun göz zevkini bozmayım. :))) Evde sade makyaj yaptım tabi bebeğin umrunda değil bana moral olmuş oldu :)))
Erteleme :)) duş aldıkça koku vs kalmıyor ki.. çok tereddüt ediyorsan evde bone vs kullanabilirsiniz 2 gün. Boyayın, moral olsun :)))Ben koku olayini hic düsunememistim.tsk ederim canim.bi süre erteliyim.
:)))) eşlere de moral oluyor. Evde sürekli saçlar topuz halde, 0 makyaj, pijamayla gezen tipler olduk :)))Ben de bu sabah bebek arabasinda sakince dururken gel dedim banyoya gidelim. Bak dedim bunun adi far. Goze surulur. Rengi mavi. bu rimel. Bu kirpik. Kirpige surulur. Bu kalem. Kalemle yazi yazilir. Ama bunu gozumuze kullaniyoruz. Manyaklastim iyice. Cocuga anlata anlata makyaj yaptim. Bi meraba arkadaslar kanalima hosgeldiniz demem eksikti.
Hahahaha evet çok sinir bozucu ama ben sinir olduğumu belli etmiyorum edersem üstüme üstüme oynarlar :))Ne sinir bozucu dimi.benimki de geldi bana benziyor diyor.
Düpedüz bana benziyor.bi kendisi kendine benzetti:)
Ha esmerligi kastediyorsa dogru:)
Bizimki arabanın anakucağında duruyordu halada koysam duruyor ama onda yata yata kafada düzleşme başlamış koyamıyorum ev tipi anakucağı almıştım şimdi onada koyamıyorum ondada hemen düzlüyor kafasını yan tutmuyor şimdi gecede uyanmaya başladı sürekli ve ben grip oluyorum yaB Bir mucize E exelanss
Sizin bebekler de gunduz uyumuyordu degil mi?
Bizimkini bu hafta neredeyse her gun bebek arabasinda ileri geri yapa yapa uyuttum. Bi deneyin isterseniz. Onceden kucak haric hic bir yerde durmuyordu. Yavas yavas durmaya basladi. Hatta durmuyor diye ana kucagi ve hamak besik almadim. Belki artik alirim.
Aman benim esim cocuk uyusunda balkona ciksin nargile bira icsin derdinde. Küstüm ona. Yarin annemlere gitcez de gelince nargilesini cope atcam. Cok canimi sıkıyor.:)))) eşlere de moral oluyor. Evde sürekli saçlar topuz halde, 0 makyaj, pijamayla gezen tipler olduk :)))
Yok yok erteleme ben boyadım evdeyken kokusu gidene kadar boneyle dolaştım öyle yapabilirsin ya da açıksan şapka takarsın bandana takarsın :)Ben koku olayini hic düsunememistim.tsk ederim canim.bi süre erteliyim.
Gecmis olsun. Dikkat et. Bizim gibi butun gun kucakta bebek gezdirenlere cok zor. Cocuk doktoru emzirme haric kucaginiza almayin diyor. Nasil yapcaz ki? esim hasta olmustu. Ben oldum. O ara cocugun burnu hep tikaliydi ama serum fizyolojikle atlattik.Bizimki arabanın anakucağında duruyordu halada koysam duruyor ama onda yata yata kafada düzleşme başlamış koyamıyorum ev tipi anakucağı almıştım şimdi onada koyamıyorum ondada hemen düzlüyor kafasını yan tutmuyor şimdi gecede uyanmaya başladı sürekli ve ben grip oluyorum ya
Bende şimdi maske istedim eşimden inşallah kızıma geçmezGecmis olsun. Dikkat et. Bizim gibi butun gun kucakta bebek gezdirenlere cok zor. Cocuk doktoru emzirme haric kucaginiza almayin diyor. Nasil yapcaz ki? esim hasta olmustu. Ben oldum. O ara cocugun burnu hep tikaliydi ama serum fizyolojikle atlattik.
Kafa duzlesmesine dikkat etmedim. Ben de yamuk uyuyor diye uzuluyorum. Insallah bir sey olmaz. Arkadasima sordum omurgasi zarar gorur mu diye. Gorse benim cocuklar zarar gorurdu her yerde yattilar dedi.
Biz o arkadasin gibiyiz canim.minnak da ilk kızlari gibi:)Canim arkadasim ve esi kumral. Kucukken sarisinmislar. Ilk kizlari dogdugunda kapkaraydi. 4 yasinda su an kumral. Ikinci cocuklari bildigin civciv.
Bende öyle dusündum canim.ama kokudan yana vazgectim.Ben iki kere boyadim. kadin dogum doktorum boya dedi. Mutlu anne mutlu bebek dedi.
Senin adina sevindim canim.güzel olmuşsundur eminim:)Ben 40 çıkar çıkmaz doktor kontrolünde sordum. Organik boya ile boyat dedi..hemen kuaföre koşup boyatmıştım.. Bir de kestirmiştim. Dünya varmış dedim. Moral oldu valla :)))
Ben eve boya kokusu siner diye endiseliyim.malum burasi ćok soguk.havalanadirma imkanim yok.bebisin ciğerleri zarar görür.Erteleme :)) duş aldıkça koku vs kalmıyor ki.. çok tereddüt ediyorsan evde bone vs kullanabilirsiniz 2 gün. Boyayın, moral olsun :)))
Ne gıcıklarmiş:)Hahahaha evet çok sinir bozucu ama ben sinir olduğumu belli etmiyorum edersem üstüme üstüme oynarlar :))
Benimkide masasina cekilip.kitap okumak telefonda oyun oynamak derdinde:)Aman benim esim cocuk uyusunda balkona ciksin nargile bira icsin derdinde. Küstüm ona. Yarin annemlere gitcez de gelince nargilesini cope atcam. Cok canimi sıkıyor.
Bastaki koku icin tamam da eve sinen koku icin bisey yapamam.parfüm bile kullanmiyorum.yaza kadar durayim canim.Yok yok erteleme ben boyadım evdeyken kokusu gidene kadar boneyle dolaştım öyle yapabilirsin ya da açıksan şapka takarsın bandana takarsın :)
B Bir mucize E exelanss
Bizimkini bu hafta neredeyse her gun bebek arabasinda ileri geri yapa yapa uyuttum. Bi deneyin isterseniz. Onceden kucak haric hic bir yerde durmuyordu. Yavas yavas durmaya basladi. Hatta durmuyor diye ana kucagi ve hamak besik almadim. Belki artik alirim.
Benim kızımın saçlar simsiyahtı sarıya doğru gidiyor :)) gözlerde mavi şuan bakalım ne olacak :)
Canim bizimkinin saçlari epey seyreldi.
Saç tamamen dökülüp sari sac mi cikiyor yoksa dipten gelen saç mi açılarak geliyor?
Bizimki arabanın anakucağında duruyordu halada koysam duruyor ama onda yata yata kafada düzleşme başlamış koyamıyorum ev tipi anakucağı almıştım şimdi onada koyamıyorum ondada hemen düzlüyor kafasını yan tutmuyor şimdi gecede uyanmaya başladı sürekli ve ben grip oluyorum ya
Canim tekerleklerini ıslak mendille sil.bende öyle yapiyorum.Bizim bebek arabasi sokaga cikiyor eve nasil alayimki simdi onu
Maşallah prensese.Tamamen acildi canim,uclar hep daha sari hatta.Gunes gordukcede farkediyor :)
Benim gözüm kesmedi pek vallaYani yapmayi cok istiyorsan en azindan gece hazir bez baglayip gunduz yapabilirsin. Disarda gezmekte nasil olur bilemedim. Bana utopik geliyor ama yapanlara saygim sonsuz.
B Bir mucize E exelanss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?