2018 Ekim Anneleri

Ben 40 çıkar çıkmaz doktor kontrolünde sordum. Organik boya ile boyat dedi..hemen kuaföre koşup boyatmıştım.. Bir de kestirmiştim. Dünya varmış dedim. Moral oldu valla :)))

Ben iki kere boyadim. kadin dogum doktorum boya dedi. Mutlu anne mutlu bebek dedi.
Geçen aynaya baktım. Yorgun gördüm kendimi. Erkekler annelerine benzer kadınları sever efsanesi var ya. Dedim oğlumun göz zevkini bozmayım. :))) Evde sade makyaj yaptım tabi bebeğin umrunda değil bana moral olmuş oldu :)))

B Bir mucize E exelanss
Sizin bebekler de gunduz uyumuyordu degil mi?
Bizimkini bu hafta neredeyse her gun bebek arabasinda ileri geri yapa yapa uyuttum. Bi deneyin isterseniz. Onceden kucak haric hic bir yerde durmuyordu. Yavas yavas durmaya basladi. Hatta durmuyor diye ana kucagi ve hamak besik almadim. Belki artik alirim.

Ben de bu sabah bebek arabasinda sakince dururken gel dedim banyoya gidelim. Bak dedim bunun adi far. Goze surulur. Rengi mavi. bu rimel. Bu kirpik. Kirpige surulur. Bu kalem. Kalemle yazi yazilir. Ama bunu gozumuze kullaniyoruz. Manyaklastim iyice. Cocuga anlata anlata makyaj yaptim. Bi meraba arkadaslar kanalima hosgeldiniz demem eksikti.

:)))) eşlere de moral oluyor. Evde sürekli saçlar topuz halde, 0 makyaj, pijamayla gezen tipler olduk :)))

Bizimki arabanın anakucağında duruyordu halada koysam duruyor ama onda yata yata kafada düzleşme başlamış koyamıyorum ev tipi anakucağı almıştım şimdi onada koyamıyorum ondada hemen düzlüyor kafasını yan tutmuyor şimdi gecede uyanmaya başladı sürekli ve ben grip oluyorum ya

:)))) eşlere de moral oluyor. Evde sürekli saçlar topuz halde, 0 makyaj, pijamayla gezen tipler olduk :)))
Aman benim esim cocuk uyusunda balkona ciksin nargile bira icsin derdinde. Küstüm ona. Yarin annemlere gitcez de gelince nargilesini cope atcam. Cok canimi sıkıyor.

Gecmis olsun. Dikkat et. Bizim gibi butun gun kucakta bebek gezdirenlere cok zor. Cocuk doktoru emzirme haric kucaginiza almayin diyor. Nasil yapcaz ki? esim hasta olmustu. Ben oldum. O ara cocugun burnu hep tikaliydi ama serum fizyolojikle atlattik.
Kafa duzlesmesine dikkat etmedim. Ben de yamuk uyuyor diye uzuluyorum. Insallah bir sey olmaz. Arkadasima sordum omurgasi zarar gorur mu diye. Gorse benim cocuklar zarar gorurdu her yerde yattilar dedi.

Bende şimdi maske istedim eşimden inşallah kızıma geçmez

Canim arkadasim ve esi kumral. Kucukken sarisinmislar. Ilk kizlari dogdugunda kapkaraydi. 4 yasinda su an kumral. Ikinci cocuklari bildigin civciv.
Biz o arkadasin gibiyiz canim.minnak da ilk kızlari gibi:)
Genlerimizde neler var kimbilir:)

Ben iki kere boyadim. kadin dogum doktorum boya dedi. Mutlu anne mutlu bebek dedi.
Bende öyle dusündum canim.ama kokudan yana vazgectim.
Ben 40 çıkar çıkmaz doktor kontrolünde sordum. Organik boya ile boyat dedi..hemen kuaföre koşup boyatmıştım.. Bir de kestirmiştim. Dünya varmış dedim. Moral oldu valla :)))
Senin adina sevindim canim.güzel olmuşsundur eminim:)
Ben saćlarimi uzatacam.yaza kadar kalcama gelir heralde.o zaman daha iyi olur.
Erteleme :)) duş aldıkça koku vs kalmıyor ki.. çok tereddüt ediyorsan evde bone vs kullanabilirsiniz 2 gün. Boyayın, moral olsun :)))
Ben eve boya kokusu siner diye endiseliyim.malum burasi ćok soguk.havalanadirma imkanim yok.bebisin ciğerleri zarar görür.

Hahahaha evet çok sinir bozucu ama ben sinir olduğumu belli etmiyorum edersem üstüme üstüme oynarlar :))
Ne gıcıklarmiş:)
Aman benim esim cocuk uyusunda balkona ciksin nargile bira icsin derdinde. Küstüm ona. Yarin annemlere gitcez de gelince nargilesini cope atcam. Cok canimi sıkıyor.
Benimkide masasina cekilip.kitap okumak telefonda oyun oynamak derdinde:)
Hep kızıyorum.banamisin demiyor.
Yok yok erteleme ben boyadım evdeyken kokusu gidene kadar boneyle dolaştım öyle yapabilirsin ya da açıksan şapka takarsın bandana takarsın :)
Bastaki koku icin tamam da eve sinen koku icin bisey yapamam.parfüm bile kullanmiyorum.yaza kadar durayim canim.

Bizim bebek arabasi sokaga cikiyor eve nasil alayimki simdi onu

Benim kızımın saçlar simsiyahtı sarıya doğru gidiyor :)) gözlerde mavi şuan bakalım ne olacak :)

Oyy masallah ona❤
Insan merak ediyor nasil olacak diye :) Esim buyugunde acaba sesi nasil olacak diye cok merak ederdi,artik susmuyor

Bnmkde fece uyanmaya basladi canim hic degilse gece uyuyo diyodum gaz saolsun birakmadi yakamizi geceleri
Seninki neden uyaniyor

Bende mama sandalyesinde hafiften araba gibi yapiyorum :))))) Ondan duruyor galiba :))))
Esim gecen odaya dogru getirirken nasil bakiniyor dedi,dedim ki arabasi yok ya degisik geliyordur :))) benim saskinda diyor ki sen istemedin araba:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…