Yani muhtemelen denemişsinizdir ama yaAyım dedim başka biberon denediniZmi hani emzik seçiyorlar ya belkş biberonda seçiyordur akışı çok yüksek ya da düşük geliyor olabilir veya aventin anne memeaine yakın olanı vardı nasıl bilmiyorum tabi. Ben dr. Brown kullanıyorum şu gaz yapmasın diye olandan içinde yeşil bir çubuğu var.Ilk kez bebekle beraber Ağladım-öyle hüngür hüngür değil- sıktım kendimi.İhtiyç halinde kullanmak üzere dolapta sütler depoluyordum.Amma velakin Boşa gidiyo hepsi çünkü bebitom bineron görünce deliye Dönüyor istemiyor almıyor.Sütüm az oluyo akşamları diye az önce denedik yine bastı çığlığı.Eşime dedim şırınga getir getirdi.Şırıngaya süt çekip bebek memedeyken ağzının kenarından az az sıktı eşim.Memeyi Bıraktı her zamankinden gür bir sesle ağlamaya başladı.Sütten vazgeçtim artık meme tutayım dedim gel sakinleşir,yok yok yok..memeyi de bırakıyor diye çok korktum ağlaması da çok acıydı içim parçalandı
Şimdi bişey sorcam.6 ay bitince 1 nisanda işe Dönmeyi planlıyorum.Bakıcı olarak anlaştığımız bayan ek gıdayı ben hazırlar veririm dedi.Okulda süt sağarsın bir öğün de süt veririm dedi.Ay nasıl olcak o ya ? Süt öğünü olmasa olmaz mı ? Yerine ne koyabiliriz biberon almadığına göre süt veremeyecek
plojovic
ve diğer fikri olan arkadaşlar ?
Benimkide ayni canim.miziklanmayla karisik ifade ediyor.tabi bi ben anliyorum.esim ne derdi var anlayabilmis degil hala:)Benimkinin uyku ağlaması daha değişik : hıııııı hıııııı dşye kesik kesik :) kaprisli bir mızıklama şeklinde :)
Boyat canim.valla moral oluyor.eminim çok güzel olmustur:)U Umudumbitmedi_ ben kırkımız çıkar çıkmaz gittim kuaföre..kendime geldim de dipler gelmeye başladı yine boyatıcam işe dönmeye yakın boyatıcam inş
Canım annem diyorki fincanla yada minik çay bardağiyla ver kızim biberon kullanma diye.memeni de birakmaz diyor.Ilk kez bebekle beraber Ağladım-öyle hüngür hüngür değil- sıktım kendimi.İhtiyç halinde kullanmak üzere dolapta sütler depoluyordum.Amma velakin Boşa gidiyo hepsi çünkü bebitom bineron görünce deliye Dönüyor istemiyor almıyor.Sütüm az oluyo akşamları diye az önce denedik yine bastı çığlığı.Eşime dedim şırınga getir getirdi.Şırıngaya süt çekip bebek memedeyken ağzının kenarından az az sıktı eşim.Memeyi Bıraktı her zamankinden gür bir sesle ağlamaya başladı.Sütten vazgeçtim artık meme tutayım dedim gel sakinleşir,yok yok yok..memeyi de bırakıyor diye çok korktum ağlaması da çok acıydı içim parçalandı
Şimdi bişey sorcam.6 ay bitince 1 nisanda işe Dönmeyi planlıyorum.Bakıcı olarak anlaştığımız bayan ek gıdayı ben hazırlar veririm dedi.Okulda süt sağarsın bir öğün de süt veririm dedi.Ay nasıl olcak o ya ? Süt öğünü olmasa olmaz mı ? Yerine ne koyabiliriz biberon almadığına göre süt veremeyecek
plojovic
Ay yazdığını okuyunca kızımda eşimle aramızdaki muhabbet geldi aklıma kızım ilk dişlerini 9 ay civarı çıkardı o zamana kadar nineler gibiydi öyle alışmıştık ki acaba dişli hali nasıl olacak diyorduk:)
Ben kullanıyorum canım 1.5-2 yaşa kadar rahat kullanılıyor ve taşıması çok kolay kızımda kaç kez memlekete götürdük toplayıpKizlar bebeler buyuyor suan anne yani besiginde yatiyor ama eller carpiyor kenarlarina artik benim gibi 6.ayda degilde yasina yakin oda yapip ayirmayi dusunenler gecici olsrak ne yapacaksiniz
Park yatak kullanan var mi
Süt iznin olmayacak mı canım gelip emzirirsin olmaz mı öyle evden çıkmadan emzirirsin katı gıda da verir bakıcın diyeceğim ama tam bir öğün gibi olmuyor o dönemler tadımlık oluyor. İstersen ara ara biberonu tekrar deneyebilirsin henüz zamanın var telaş yapma şimdiden. Belki biberonu ağzına yaklaştırıp süt gelecek şekilde biraz emziğini de sıkabilirsin. Keyfi yerindeyken oyun gibi damla damla da olabilir ya da uyuklarken... farklı çözüm yollarını deneye yanıla bulabilirsin diye düşünüyorum aklıma bunlar geldi benimIlk kez bebekle beraber Ağladım-öyle hüngür hüngür değil- sıktım kendimi.İhtiyç halinde kullanmak üzere dolapta sütler depoluyordum.Amma velakin Boşa gidiyo hepsi çünkü bebitom bineron görünce deliye Dönüyor istemiyor almıyor.Sütüm az oluyo akşamları diye az önce denedik yine bastı çığlığı.Eşime dedim şırınga getir getirdi.Şırıngaya süt çekip bebek memedeyken ağzının kenarından az az sıktı eşim.Memeyi Bıraktı her zamankinden gür bir sesle ağlamaya başladı.Sütten vazgeçtim artık meme tutayım dedim gel sakinleşir,yok yok yok..memeyi de bırakıyor diye çok korktum ağlaması da çok acıydı içim parçalandı
plojovic
Seninki de 4 lü çıkarmıştı değil mi dişlerini kızım da 1 ayın içinde çıkardı ilk dörtlüyü o kadar komikti ki annemlerdeydim yoğurt yedirirken kaşığa çarptı bir baktım diş :) önce sol alt ardından sağ üst sonra sol üst çıktı hepsi beşer gün arayla 15 günde üç dişi vardı sonuncusundan 15 gün sonra da 4. Diş çıktı. Dişlerin çıkma sırası çok komik gelmişti çaprazlama:) ya bir de ilk dişini gören hediye alırmış ya talihsizlik bu ya bütün dişlerini ben gördüm ailemin yanında olmama rağmen:):) şimdi düşünüyorum da ilk hevesler ne değişik geliyordu şu an ise yüzde bir tebessümle hatırlıyoruz o günleri:)))) ahh anilar.
Bizim kizlarda ne kadar benzermis bizde ilk disi 9.ayda gormustuk :)
Özleniyor herseyleri❤
Her şeyi reddediyor.D vitamini sonrası bir Çay kasığı su veriyorum ben onu bile dışarı atmaya uğraşıyo ağlıyo genzine kaçıyorBir videoda görmüştüm yenidoğana şurup ölçeği gibi bir şeyle içiriyordu sütü çay kaşığıda olabilir demişti hemşire
Zor tabi normal pamukla ama tasarruf etmeye çalışıyorum. Kızım biraz dar zamanımızda doğdu. İmar barışı, doğalgaz derken sıkıştık.. idare ediyoruz, bu günümüze halimize şükürBen bir bazen iki ıslakla siliyorum bir kuruyla kurulayarak siliyorum birde her alt açmada ya iki ya 3 kullanıyorum 15 li paketi 65 tl normal pamukla nasıl olur ki bilemedim kolay oluyor mu
Canim eczaneden alip yaptiriyosun.ama ozel hastaneye gotureceksen ara sor artik hastanelerdede var bu asi.Rota aşısıyla alakalı bir şey daha soracağım kızlar .. Eczaneden kendimiz alıp hastanede mi yaptırıyoruz nasıl oluyor ? Dr değiştircem bulamadım istediğim gibide size sorayım dedim :)
Kizlar ben alt aalari yarim yarim kullaniyorum kesiyorum 9rtadan daha tasarruflu oluyorZor tabi normal pamukla ama tasarruf etmeye çalışıyorum. Kızım biraz dar zamanımızda doğdu. İmar barışı, doğalgaz derken sıkıştık.. idare ediyoruz, bu günümüze halimize şükür
Mama kullanmıyorum canım şimdilik.Sütüm günü kurtarıyor aslında ama bazı Akşamlar ağlaya ağlaya uyuyo acaba diyorum doymuyor da mi ağlıyor.çünkü gündüzleri Karnı doyunca çok sakin oluyor akşam memeler yumuşuyo.Meme istemedi sakinleştirip yatırdım ayağıma.Bu sıralar uyumaya yatırdığımda ağlamasa da havayı yalıyo yine öyle yaptı boş meme tuttum boş boş emzik gibi kullanıp uykuya daldı.Acaba diyorum uyuduğuna göre tok muydu ? Ya da eşim sütü tam ısıtmamıştı ona göre sıcaktı bana göre soğuktu süt ondan da almamı olabilir mi Yarin kalan sütü deneyeceğim Bakslım iyi ısıtarak.Canim 6 aylik oldugu gibi diger besinler bile öğün gibi olmayacak hemen.Ardindan emzirme ile yavas yavas oturacak.Sutunu kullanacak yani her turlu.Ögün olarak otursalar bile sutun olmasada mama vermeye devam etmelisin.Cunku gunluk ihtiyaclari.
Simdiden en ac oldugu zamanlarda şu Medela Calma'yı alip denesen?
Mesela bnmkide diyorum ya cumartesi gunleri kizimi baleye goturunce 1 tur biberonla icmesi gerekiyor.Suavinex var bende normal bi biberon.Almiyor.Aciktigini hissedip memelerim sizlayinca annemi ariyorum simdi tekrar dener misin anne diye.O zaman aliyor yani gercekten acikinca.
Emme araliklarini uzatiyor olabilir bebegin.Bizimkide daha uzun durmaya basladi.Cok degisken bi donem.
Seninki de 4 lü çıkarmıştı değil mi dişlerini kızım da 1 ayın içinde çıkardı ilk dörtlüyü o kadar komikti ki annemlerdeydim yoğurt yedirirken kaşığa çarptı bir baktım diş :) önce sol alt ardından sağ üst sonra sol üst çıktı hepsi beşer gün arayla 15 günde üç dişi vardı sonuncusundan 15 gün sonra da 4. Diş çıktı. Dişlerin çıkma sırası çok komik gelmişti çaprazlama:) ya bir de ilk dişini gören hediye alırmış ya talihsizlik bu ya bütün dişlerini ben gördüm ailemin yanında olmama rağmen:):) şimdi düşünüyorum da ilk hevesler ne değişik geliyordu şu an ise yüzde bir tebessümle hatırlıyoruz o günleri
Bebedorunkini kullandık sadece başka denemedik canım çünkü ilk zamanlar alıyordu.Sonra bi kaç gün emzik denemedi yaptık emziği almadı biberonu da emzik sanarak iyice Bıraktı.farklı biberon alayım ben yarınYani muhtemelen denemişsinizdir ama yaAyım dedim başka biberon denediniZmi hani emzik seçiyorlar ya belkş biberonda seçiyordur akışı çok yüksek ya da düşük geliyor olabilir veya aventin anne memeaine yakın olanı vardı nasıl bilmiyorum tabi. Ben dr. Brown kullanıyorum şu gaz yapmasın diye olandan içinde yeşil bir çubuğu var.
Çok şükür canım Rabbim bolluk bereket versin rızkınız kazancınız helal bereketli olsunZor tabi normal pamukla ama tasarruf etmeye çalışıyorum. Kızım biraz dar zamanımızda doğdu. İmar barışı, doğalgaz derken sıkıştık.. idare ediyoruz, bu günümüze halimize şükür
Sağol csnım ama ağxına meme dışında bişeyle süt verilmesini kabul etmiyor.D vitaminini su ile veriyorum bir Çay kaşığı onda bile yüzünü ekşitiyo dışarı itiyorBenimkide ayni canim.miziklanmayla karisik ifade ediyor.tabi bi ben anliyorum.esim ne derdi var anlayabilmis degil hala:)
Boyat canim.valla moral oluyor.eminim çok güzel olmustur:)
Canım annem diyorki fincanla yada minik çay bardağiyla ver kızim biberon kullanma diye.memeni de birakmaz diyor.
Ben doğar doğmaz aç olunca annemin de sütü yokmuş.pazar günü ve sabaha karsiymis.şartlar ve imkansizliklar kötü olunca bana çay bardaginda şekerli su vermisler.içmişim.annemi de sütü gelince emmisim.
Sende sağdıgın sütü yavaştan fincanda ver.hem damaklarini da kaşır gibi yapar.di dene canim.
Allah yardimcin olsun.
Amin gülüm Rabbim herkese bereketli hayırlı kazançlar nasip etsin ❤Çok şükür canım Rabbim bolluk bereket versin rızkınız kazancınız helal bereketli olsun
Sağol csnım da biberonun emzik kısmından Fışkırtma işini yaptık her seferinde ama yok onda daha şiddetli ağlıyo..süt soğumasın diye de ısrarcı oluyorum iyice sinirleniyor.Biberonu değişmeyi deneyeceğim.Bizşmkünin ağzı büyük geliyor galiba öğürüyor..Süt iznin olmayacak mı canım gelip emzirirsin olmaz mı öyle evden çıkmadan emzirirsin katı gıda da verir bakıcın diyeceğim ama tam bir öğün gibi olmuyor o dönemler tadımlık oluyor. İstersen ara ara biberonu tekrar deneyebilirsin henüz zamanın var telaş yapma şimdiden. Belki biberonu ağzına yaklaştırıp süt gelecek şekilde biraz emziğini de sıkabilirsin. Keyfi yerindeyken oyun gibi damla damla da olabilir ya da uyuklarken... farklı çözüm yollarını deneye yanıla bulabilirsin diye düşünüyorum aklıma bunlar geldi benim
Mama kullanmıyorum canım şimdilik.Sütüm günü kurtarıyor aslında ama bazı Akşamlar ağlaya ağlaya uyuyo acaba diyorum doymuyor da mi ağlıyor.çünkü gündüzleri Karnı doyunca çok sakin oluyor akşam memeler yumuşuyo.Meme istemedi sakinleştirip yatırdım ayağıma.Bu sıralar uyumaya yatırdığımda ağlamasa da havayı yalıyo yine öyle yaptı boş meme tuttum boş boş emzik gibi kullanıp uykuya daldı.Acaba diyorum uyuduğuna göre tok muydu ? Ya da eşim sütü tam ısıtmamıştı ona göre sıcaktı bana göre soğuktu süt ondan da almamı olabilir mi Yarin kalan sütü deneyeceğim Bakslım iyi ısıtarak.
Bana dediler ki 5.ayda ek gıdaya hazırlık olarak mevsim meyvelerinin suyunu sıkıp tattır,6 aylıkken de posasını ver.Bakıcı kadın da dedi ki günde 5 öğün yiyecek süt dışında.kahvsltı öğle yemeği meyve yoğurt bişey daha vardı unuttum.Böyle bir plan için Erkrn mi 6 ay canım ?
Canım eğer ısıtılan sütü tekrar ısıtacaksan ısıtma ha dolapta duran ısıya maruz kalmayansa kullanabilirsin görünce yazayım dedimMama kullanmıyorum canım şimdilik.Sütüm günü kurtarıyor aslında ama bazı Akşamlar ağlaya ağlaya uyuyo acaba diyorum doymuyor da mi ağlıyor.çünkü gündüzleri Karnı doyunca çok sakin oluyor akşam memeler yumuşuyo.Meme istemedi sakinleştirip yatırdım ayağıma.Bu sıralar uyumaya yatırdığımda ağlamasa da havayı yalıyo yine öyle yaptı boş meme tuttum boş boş emzik gibi kullanıp uykuya daldı.Acaba diyorum uyuduğuna göre tok muydu ? Ya da eşim sütü tam ısıtmamıştı ona göre sıcaktı bana göre soğuktu süt ondan da almamı olabilir mi Yarin kalan sütü deneyeceğim Bakslım iyi ısıtarak.
Bana dediler ki 5.ayda ek gıdaya hazırlık olarak mevsim meyvelerinin suyunu sıkıp tattır,6 aylıkken de posasını ver.Bakıcı kadın da dedi ki günde 5 öğün yiyecek süt dışında.kahvsltı öğle yemeği meyve yoğurt bişey daha vardı unuttum.Böyle bir plan için Erkrn mi 6 ay canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?