2018 Ekim Anneleri

O zamanin meraki ve heyecani❤
simdinin ne kadar manidar olusu❤
Evet canim hep 4er cikardi disleri :) Ilk disler hicbisymis tabii zamanla onu goruyor insan :)
Annelerden baskasi nasil gorecek ama :) genelde sessiz kalirmis anneler
Ben ilk görmüş olmanın heyecanıyla söyşedim hemen:) ya bizi en çok birkaç azı dişiyle köpek dişleri mahvetmişti bakalım oğlumda neler yaşayacağız

Sağol csnım ama ağxına meme dışında bişeyle süt verilmesini kabul etmiyor.D vitaminini su ile veriyorum bir Çay kaşığı onda bile yüzünü ekşitiyo dışarı itiyor

Canim d vitamini yag ile cozunur bu yuzden icinde zeytinyagi vardir.
Su farkli bi etkilesim.Bu konuyu doktoruna sormani tavsiye ederim.

Canım sınıf öğretmeni de olsan normalde kullanılıyor en azından bizim sınıf öğretmeni arkadaşlara branş derslerini son saatlere alarak yardımcı oluyorlardı belki işe yarar yaparlarsa. Bebedorun biberonu fazla akıtıyor canım bizde aventin var fena değildi. Ağzına farklı bir şey almama konusuna gelince oğlumun da midesi bulanıyor çay kaşığını hele hiç almıyor ööğğ yapıyor katı gıdada sorun yaşatmaz umarım

Bu arada 6 ay civarı katı gıdalar çok doyumluk olmuyor öğünü karşılamıyor canım tadımlık oluyor öyle hemen katı gıdaya başladık emme zamanlarının yerini alacak diye düşünmemek gerek. Umarım bir çözüm bulursunuz

Ustune icsin diye sut birakirsin yine de.Simdiden bencede stres yapma.Elinin altinda sut olsun kadinin yeter,ve bunun ciddi ihtiyaci oldugunu bilsin.

Sahsi fikrim ben olsam biberondan yana sansimi iyi kullanirdim simdiden.

Ben ilk görmüş olmanın heyecanıyla söyşedim hemen:) ya bizi en çok birkaç azı dişiyle köpek dişleri mahvetmişti bakalım oğlumda neler yaşayacağız

Evet en zor onlardi.Bence dis olarakta zorlar zaten.
Ayy dusununce ne zor onlar icin :)

Ustune icsin diye sut birakirsin yine de.Simdiden bencede stres yapma.Elinin altinda sut olsun kadinin yeter,ve bunun ciddi ihtiyaci oldugunu bilsin.

Katılıyorum canım ana öğünü süt olacak bebeğin ve bakıcıyı mutlaka sıkı sıkı tembihlemek gerek bence şimdiden Purpplee ben buna 5 öğün yediririm deyip birçok gıdayı aynı anda başlamaması önemli. Aklınızda bulunsun her bakıcı çok bilinçli olmayabiliyor aman ne olacak diye umursamamazlık yapmasın mutlaka takip et ben hala kızım büyümesine rağmen dikkat edilmesini istediğim şeyleri yüz kez söylerim kadın alıştı halime :)

Canım eğer ısıtılan sütü tekrar ısıtacaksan ısıtma ha dolapta duran ısıya maruz kalmayansa kullanabilirsin görünce yazayım dedim
Hayır arkadaşlar buzluktan 130 ml süt olan kabı indirdim tafra eridi 30 ml ini ısıttım Boşa gitti diğeri tafra beklemeye devam ediyor ondan 30 ml daha deneyeyim diyordum.Aynı sütü iki defa ısıtmak değil.
plojovic ayyyy hiç bakamam tadına :)))) bilemiyorum ki..buzluktan indirmiştim
Ek gıdayla ilgili verdiğin bilgiler için de Sağol canım..ama şöyle bişey var bakıcımız bu işi meslek edinmiş bunlara uyacak mi acaba daha şimdiden bir günde hem yoğurt hem sebze hem Çorba hem meyve bunlardan bahsediyor

Canim d vitamini yag ile cozunur bu yuzden icinde zeytinyagi vardir.
Su farkli bi etkilesim.Bu konuyu doktoruna sormani tavsiye ederim.
Bir Arkadaşım bu D vitamini damlalarının dişleri çürüttüğünü duymuş kendisi su veriyormuş arkasından.Ben de suya başladım öylelikle ama doktora sormadım sorayım

Süt izni ile ilgili yönetmelikte sınıf öğrt Hariç tutuluyordu en son okuduğumda..branş dersler olarak da 3 ders İngilizce 2 ders din kült var..En fazla üç güne yayılabilir ki bizim idare hiç Kimseye böyle tolerans tanımamıştır sanmıyorum garip bi adam

Acilen almasını sağlamalıyım dimi evet biberonu değişeyim Yarin bir de sıcak yapayım sütü keyifli anında deneyim

Nasıl takip edebilirim ki bunu acaba ? Kadının bir Komşusu var tam da " aman ne olacak " tarzında biri,kadını etkilemese..O komşusuna kalsa diyor ki gece yatmadan pirinç unu ver uzun uyur.Bakıcı olacdk kadın da yok onun hiç besleyici yani yok diyor inş lafta kalmaz bunlar.Bilmişlik de yapmaz inş dinler beni ne zor işler ya

Silikon uçlu mama kaşığı alabilirsin. Hem damağı rahatsız olmaz değince. Ben oğlumda kullandım, rahat ettim

Canim nisana daha var. Onun icin simdiden uzulme.
Benimki hep kucakta geziyor bakici bunu nasil butun gun gezdirecek kimse ugrasmaz diye uzuluyordum. Simdi durmaya basladi.
Senin de o zamana kadar 2 bucuk ay suren var. Denersin ara ara degisik yollar. Cozulur diye umuuorum.

Buzluktan cikan sutte sabunumsu bir tat oluyor. Bazi bebekler onu sevmiyor. Gercekten cok kotu. Benim cok midemi bulandirmisti. Bi damlanin tadina baktim. Bizim kiz obur ama. Ona hava hos.

Evet en zor onlardi.Bence dis olarakta zorlar zaten.
Ayy dusununce ne zor onlar icin :)
Zor olmaz mı canım kim bilir ne kadar ağrıları oluyor benim kız köpek dişlerini çok geç çıkardı 2 yaşa yaklaşıyordu neredeyse o haliyle bile zorladı. Calgel miydi damaklara sürülen jel ondan da hiç kullanmadım içeriği sıkıntılı diye duyunca garibim böyle böyle çıkardı. Ya dişler çıkmaya başlayınca muhabbet edilir yine de ben şuna çok takılıyordum bebeklere pırasa veriyorlsrmış kemirsin diye hiç çevremde falan duymadığımdan tuhaf gelmişti
Aslında bir lütuf gibi görülse de olmayacak bir şey değil bizim okula branş dersleri tek tek yapıldığı için arkadaşlara böyle ayatlıyorlardı. Ne olacak sanki böyle yapsalar dünyanın sonu gelmez

İşe başlayana kadar bir süre alabilirsin kadını çocuğa ve prensiplerine alışması için. Senin için nelerin önemli olduğunu vurgularsın sık sık neyi nasıl yapıyorsun nasıl yapılmasını bekliyorsun anlatabilirsin diyorum ya ben hala anlatırım uzun uzun

Silikon uçlu mama kaşığı alabilirsin. Hem damağı rahatsız olmaz değince. Ben oğlumda kullandım, rahat ettim
Aventin var canım evde ama sıkıntı şu ki oğlum silikon uçlu şeylerde de tiksiniyor almıyor. Neyse alışacak artık

Aslında bir lütuf gibi görülse de olmayacak bir şey değil bizim okula branş dersleri tek tek yapıldığı için arkadaşlara böyle ayatlıyorlardı. Ne olacak sanki böyle yapsalar dünyanın sonu gelmez
Mudurlere yukardan talimat gelmis herhalde mobbing yapin diye. Baska aciklamasi olamaz. birlikte calistigim son uc mudur de yapmiyor. Hele bu sonuncu... sene basinda bi program yapiyor. Allah'in emri gibi. Haziran'a kadar degistirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…