2018 Ekim Anneleri

Bende 6.aydan sonra ek gidaya baslariz oh bebegimin doydugunu hissederim diye biliyordum megersem oyle degilmis gecen komsum anlatti cay kasiginin ucuyla labne yine o kdr yumurta sarisi ile baslaniyor ve 3 gun devam ediliyor ama ana ogun her zmn sut dedi şok oldum ben sandim ki 6.ayda ek gida daha cok gece yatarken belki anne sutu ister diye dusundum ve ben 8. Ayda ise baslayacagim nasil olacak bilmiyorum calisan bi arkadasim 2 yasina kadar emzirdi oyle dusunme diyo ise baslayinca sutum azalicak iste kizim sutten soguyacak diye sen gun icinde ayni emzirir gibi 3 saatte bir sagcaksin diyo

Bizimki de cikiyor. Tekerleklerini domolun islak mendiliyle siliyorum.

Bizde asansorde yok anakucagi küp gibi hep arabaya takili o zaten bizimki ana kucaginda iki buklum gibi durdugundan sevmiyor gerine gerine uyumasil lazim ve artik kucaktada uyumuyor ben 2 gundur ayagimda salladim ( ki bu konuda acayip onyargiliydim alistirmak istemiyordum) salladigin surece sorun yok dalinca durunca uyaniyor hani soyle Eylul uyudu bende uyuyayim veya yemegimi yapayim olmuyor

Anladim canim. Allah kolaylik versin.

Mudurlere yukardan talimat gelmis herhalde mobbing yapin diye. Baska aciklamasi olamaz. birlikte calistigim son uc mudur de yapmiyor. Hele bu sonuncu... sene basinda bi program yapiyor. Allah'in emri gibi. Haziran'a kadar degistirmiyor.
Allah bu insanlara vicdan ve merhamet versin. Zamanla idarecilik ysparken yüreği katılaşıyor sanırım bazılarının.size yapsa başkaları da başka şeyler ister diye düşünüyor sanırım

8. Aya kadar sizde bir şeyler oturur yoluna ancak arkadaşının dediği gibi süt her zaman var öğünlede belki bir yaştan sonra niraz değişiyor durumlar.daha katı gıda dönwmine gelemedik kimi sevmeyecek birçok yiyeceği kiminin alerjisi olacak vs o zamanlar daha renkli geçecek:)

Canım benim kızım da ne biberon ne emzik almıştı, her markayı her ucu denemiştim. Biberon almayınca çok zor oluyor, 6 aylıkken işe başladım ve sınıf öğretmenliğinde süt izni olmuyor. O yılda Bi din kültürü bir de İngilizce dersinde boştum müdür o zaman izin veriyordu.
Meyve suyuyla falan çocuk doymuyor maalesef, senin sütünü kaşıkla vermeyi deneyin alırsa iyi olur. En önemli tavsiyem ise kaşık maması vermen olacak. Biberon maması değil, sen yokken Bi öğün kaşık maması verecekler alırsa sütünü de kaşıkla verecekler. Ben 5. Ayda ek gıdaya alıştırmıştım 6 aydan sonra sütsüz muhallebi ve milupanın kaşık mamalarını veriyordum. Muhallebiyi ev yapımı buğday nişastası almıştım onu baya katı olmayan muhallebi yapıyordum. Ben yokken doyurucu oluyordu. Kaşık mamalarını da seviyorlar. Sen yokken Bi öğün verilebilir kurtarıcı olur.
Ben de ikinci dönem biraz rapor alacağım. Sonrasında ücretsiz izin alacağım. Seneye başlayacağım. O zamana bir yaşına gelmiş olacak Ev okul arası 11 km ve aracımla gidiyorum, müdürümüz de çok anlayışlı, seneye rahat ederim inşallah...

Allah bu insanlara vicdan ve merhamet versin. Zamanla idarecilik ysparken yüreği katılaşıyor sanırım bazılarının.size yapsa başkaları da başka şeyler ister diye düşünüyor sanırım
Sen nerde calisiyordun canim?
Ben istanbul umraniye'deyim. Daha once kucukcekmecedeydim. Calistigim okullarda hep 90 civari ogretmen oldu. Basa cikamiyorlar sanirim. Bi mudurum cok iyiydi. Orasi da 750 ogrencili 3 veya 4er subeli bir okuldu.
Evim okuluma yakin diye ozel istekte bulunmadim. Bir gun iki dersim var. Uc gun arada bosluklarim var. Sadece persembe 6 ders ust uste. Bakalim nasil olcak. Benim siniflarim da kotu bayagi. Cok terbiyesiz ogrenciler var birinde. Insallah cok sinirlenmem. Ama biraz da sallamam gibi geliyor. Bakalim nasil olcak.

Ben amasyanın bir ilçesindeyim canım 33-34 civarı öğretmeniz benim branş rehberlik olunca bende pek sıkıntı olmuyor idare ediyorlar sınıf öğretmeni arkadaşlar da dediğim gibi branş derslerini kullanıyorlardı.branşa göre ayrım olması da kötü bir durum. Sizin okul kalabalıkmış dediğim gibi birine yapsam diğerleri de isteyecek diye düşünüp hareket ediyorlar o noktada

Buzluktan cikan sutte sabunumsu bir tat oluyor. Bazi bebekler onu sevmiyor. Gercekten cok kotu. Benim cok midemi bulandirmisti. Bi damlanin tadina baktim. Bizim kiz obur ama. Ona hava hos.
Buzluğa koymicam o zaman okulda sağıp ertesi gün kullanıcaz herhalde..tşk ler csnım sorunlarımıx çözülür inş

Evet işe başladım önce bir hafta bize gelecek canım

Karşı komşum kızını 3 aylıkken bırakmak zorunda kaldı şimdi 1.5 Yaşında ve hala memeye yapışık.Bu arada ben de ek gıdaya geçince her şey süper olacak sanıyordum.Okulda çocuk stresinden verimli süt gelir mi acaba bilemiyorum

Demi birde o var hadi simdi stres yorgunluk uykusuzluk var ama bi gulusuyle kokusuyla hormonlar cosup sut doluyor :) ama ise baslayinca farkli streslerle nasil olur bilemedim

Kizlar bebeler buyuyor suan anne yani besiginde yatiyor ama eller carpiyor kenarlarina artik benim gibi 6.ayda degilde yasina yakin oda yapip ayirmayi dusunenler gecici olsrak ne yapacaksiniz
Park yatak kullanan var mi
dogdugundan beri park yatakta yatiriyorum canim.ust katinda yatiyor.biraz buyuyunce alt katinda yatacak.15 kiloya kadar tasiyormus.birkac sene yatar diye dusunuyorum park yatakta.odasini da bebegin durumuna gore ayiricam insallah.

dogdugundan beri park yatakta yatiriyorum canim.ust katinda yatiyor.biraz buyuyunce alt katinda yatacak.15 kiloya kadar tasiyormus.birkac sene yatar diye dusunuyorum park yatakta.odasini da bebegin durumuna gore ayiricam insallah.

Hah bende onu sorcaktim hepsinde alt ust kademe var mi cunku suan cok kucuk egilip koymak cok zor olur peki icine ne serdin cok haşur huşur ses cikaryor gibi

Hımm Allah Allah ben hayal ettim de o zaman da kollarım ağrır gibi geldi.Nasıl konsantre oluyorsam artık hiç ağrım olmuyo benlm:)) bi dahakine dikkat edicem
Yok çok rahat oluyor tezgahta yemek yapıyor gibi düşün :) ben de izlediğim videolardan keşfettim hep yüksekte yıkıyorlardı. keşke suyu sevse her gün yıkamak istiyorum ama işte suda çok ağlıyor neler neler yaptım

Sağol csnım önerilerin için.Bizim boş derslerde destek eğitimi veriliyor boş ders de boş değil Anlayış zaten yok.
Ben mama vermiyorum ilk ay dilinden anlamadığımız için aç herhajde deyip vermiştik sadece 4-5 kez.Kaşık mamasının tadını severse süt emmek istemezse ?

Bizimki de çok ağlıyordu üç defadır elimle kolumla başını çenesini destekliyorum yüzü bi yere değmediği için olacdk ki ağlamıyor artık

Son düzenleme:
Bizimki de çok ağlıyordu üç defadır elimle kolumla başını çenesini destekliyorum yüzü bi yere değmediği için galiba olacdk ki ağlamıyor artık
Ben de öyle yapıyorum yüzünü kafasını en son yıkıyorum hatta ama yok sevmiyor göbeğine şu geldi mi tamam basıyor çığlığı göbeğine şu gelmeden de olmaz ki göbeğine atletini örtüp yıkıyorum ona da alıştı yine ağlıyor galiba küvete sığmıyor artık

Tutunup kalkmaya başladıktan sonra alt kısma almak gerekiyor canim ve o zamanlar çok da uzak değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…