kraft joy park yatak var bizde.ust kademesinde icine uygun 60x120 yatak aldik.kislik ve yazlik tarafi var.ses yapmiyor.kislik tarafinda yatiyor simdi.yani normal yataktan hicbi farki yok.biraz buyuyunce ust kati kaldiricaz yatagi alt kata koyucaz.cocugun kendi girip cikabilecegi yeri de varHah bende onu sorcaktim hepsinde alt ust kademe var mi cunku suan cok kucuk egilip koymak cok zor olur peki icine ne serdin cok haşur huşur ses cikaryor gibi
Cok guzelmis. Gule gule kullanin. Biz de kiza oda yaptik. O bizim yatakta yatiyor. Biz cekyatta yatiyoruz. Oda süs gibi duruyor.kraft joy park yatak var bizde.ust kademesinde icine uygun 60x120 yatak aldik.kislik ve yazlik tarafi var.ses yapmiyor.kislik tarafinda yatiyor simdi.yani normal yataktan hicbi farki yok.biraz buyuyunce ust kati kaldiricaz yatagi alt kata koyucaz.cocugun kendi girip cikabilecegi yeri de varEki Görüntüle 2224245
Sağol csnım önerilerin için.Bizim boş derslerde destek eğitimi veriliyor boş ders de boş değil Anlayış zaten yok.
Ben mama vermiyorum ilk ay dilinden anlamadığımız için aç herhajde deyip vermiştik sadece 4-5 kez.Kaşık mamasının tadını severse süt emmek istemezse ?
biz bu yatagi yatak odasinda ayakucumuza koyduk.yanimiza koycak yer yok cunku.oda yapmadik.ben evlenmeden bisene once yatak dolap ve kitapliktan olusan bi genc odasi yapmistim kendime tek yasarken.buyuyunce oraya gececek insallah.1.5 yil yattim hic eskimedi yatak.ogluma yatak olacak :) sizin de zamanla gecer yatagina duzen oturur.bizim gunduz kanepede(kanepe uzerine incecik bir minder seriyorum yatak gibi) aksam yataginda uyuyor.Cok guzelmis. Gule gule kullanin. Biz de kiza oda yaptik. O bizim yatakta yatiyor. Biz cekyatta yatiyoruz. Oda süs gibi duruyor.
Bende de pko görünümü var dediler tüp bebek yaparken her ay adet görüyorum ben gerçi düzenli şuan bile başladı adetim günü gününe :) elhamdülillah sütümde var .. Prolaktin hormonuyla alakalı değil mi süt .. Bakın ebe bana demiştiki eğitim sırası sakın sütüm gelecek mi gelmeyecek mi bebeğime yeter mi doydu mu doymadı mı diye düşünme sadece emzir ve bol su iç bende öyle yaptım hastanede ilk gün hemen mama teklif ettiler vermedim ağladıkça emzirdim sütüm geldi çok şükür psikolojik olarak rahatlatın kendinizi biraz olur Allahın izniyle .. Canını sıkma yani bende pcos var sütüm yok diye sonuçta doyuyor öyle düşün benim bide tek meme bi ara görümcemin yüzünden yetmeyecek tek meme doymaz stresine girdim ikisi birden çekildi resmen hemen kendimi rahatlattım hayır tek memede olsa benim çocuğum doyuyor diye ki çok şükür düzeldi yine .. Havuç denemediysen onu duymyştum doğru mu bilmiyorun tam olarak havuç suyuda süt yaparmışSelam kızlar bir şey okudum da pko lu olanlarda yetersiz süt üretimi olabiliyormuş duyan var mı acaba ben her şeyi deniyorum arttırmak için ama son damlasına kadar içince anca doyuyor Durucuk. Aklıma soğan kürü geldi bi de onu deneyeyim diyorum çok gaz yapmazsa
Bende de pko görünümü var dediler tüp bebek yaparken her ay adet görüyorum ben gerçi düzenli şuan bile başladı adetim günü gününe :) elhamdülillah sütümde var .. Prolaktin hormonuyla alakalı değil mi süt .. Bakın ebe bana demiştiki eğitim sırası sakın sütüm gelecek mi gelmeyecek mi bebeğime yeter mi doydu mu doymadı mı diye düşünme sadece emzir ve bol su iç bende öyle yaptım hastanede ilk gün hemen mama teklif ettiler vermedim ağladıkça emzirdim sütüm geldi çok şükür psikolojik olarak rahatlatın kendinizi biraz olur Allahın izniyle .. Canını sıkma yani bende pcos var sütüm yok diye sonuçta doyuyor öyle düşün benim bide tek meme bi ara görümcemin yüzünden yetmeyecek tek meme doymaz stresine girdim ikisi birden çekildi resmen hemen kendimi rahatlattım hayır tek memede olsa benim çocuğum doyuyor diye ki çok şükür düzeldi yine .. Havuç denemediysen onu duymyştum doğru mu bilmiyorun tam olarak havuç suyuda süt yaparmış
kraft joy park yatak var bizde.ust kademesinde icine uygun 60x120 yatak aldik.kislik ve yazlik tarafi var.ses yapmiyor.kislik tarafinda yatiyor simdi.yani normal yataktan hicbi farki yok.biraz buyuyunce ust kati kaldiricaz yatagi alt kata koyucaz.cocugun kendi girip cikabilecegi yeri de varEki Görüntüle 2224245
Bizimki bizimle uyuyor ama artık anne yanı beşiğine geçireceğim. Tutunmaya başladığında park yatak var kardeşimden kalma ona yatırırım alt kısmı var sadece onun. Yatağı yok içinde ayarlamam lazım ona. 1 yaş gibi oda hazırlayacağım direk odasında yatacak inşallah. Montessori yatak düşünüyorum odasına da.Kizlar bebeler buyuyor suan anne yani besiginde yatiyor ama eller carpiyor kenarlarina artik benim gibi 6.ayda degilde yasina yakin oda yapip ayirmayi dusunenler gecici olsrak ne yapacaksiniz
Park yatak kullanan var mi
Ilk kez bebekle beraber Ağladım-öyle hüngür hüngür değil- sıktım kendimi.İhtiyç halinde kullanmak üzere dolapta sütler depoluyordum.Amma velakin Boşa gidiyo hepsi çünkü bebitom bineron görünce deliye Dönüyor istemiyor almıyor.Sütüm az oluyo akşamları diye az önce denedik yine bastı çığlığı.Eşime dedim şırınga getir getirdi.Şırıngaya süt çekip bebek memedeyken ağzının kenarından az az sıktı eşim.Memeyi Bıraktı her zamankinden gür bir sesle ağlamaya başladı.Sütten vazgeçtim artık meme tutayım dedim gel sakinleşir,yok yok yok..memeyi de bırakıyor diye çok korktum ağlaması da çok acıydı içim parçalandı
Şimdi bişey sorcam.6 ay bitince 1 nisanda işe Dönmeyi planlıyorum.Bakıcı olarak anlaştığımız bayan ek gıdayı ben hazırlar veririm dedi.Okulda süt sağarsın bir öğün de süt veririm dedi.Ay nasıl olcak o ya ? Süt öğünü olmasa olmaz mı ? Yerine ne koyabiliriz biberon almadığına göre süt veremeyecek
plojovic
ve diğer fikri olan arkadaşlar ?
ugrasabilirsen sarma. Cok severim.Kızlar carsamba gunü esimin okulundan bayan ögretmenler gelecek bebeği görmeye.
Sizce neler hazirlayayim.fikri olan var mi?
Benzer seyleri düsünmüsuz canim.Kek. Kurabiye vs Yufkadan borek. Salata olarak.kisir veya markette Hazır közlenmiş patlıcan közlenmiş biberi karıştırıp ustune zeytinyağı az sirke ve biraz soğan. Patlıcan salata yani..
Uğrasırim da canim bu sene yapragim yok.ugrasabilirsen sarma. Cok severim.
Yoğurtlu kabak salatası cevizliBenzer seyleri düsünmüsuz canim.
İslak kek, hazir yufkadan sigara böreği, mercimekli köfte.ve yanina 2 3 cesit daha yapayim.
Uğrasırim da canim bu sene yapragim yok.
Hem gecen sene kermese göndermistim.hocalar kimseye vermeden toptan satin aldilar.
Keske yakinda olsan yapar verirsim sana da:)
Yapılışını bilmiyorum.ama evde havuc var.havuc tarator yapabilirim:)Yoğurtlu kabak salatası cevizli
Islak kek,poğaça,mercimek köftesi,Rus salatası... Immmmm acıktım yapan olsa da yesek :)Kızlar carsamba gunü esimin okulundan bayan ögretmenler gelecek bebeği görmeye.
Sizce neler hazirlayayim.fikri olan var mi?
Ya seninkiler benim tam yapacagim şeyler:)Islak kek,poğaça,mercimek köftesi,Rus salatası... Immmmm acıktım yapan olsa da yesek :)
U Umudumbitmedi_ Yakın olsak misafir sonrası artanları yemeye giderdik :)))Islak kek,poğaça,mercimek köftesi,Rus salatası... Immmmm acıktım yapan olsa da yesek :)
Ah ahhhh :)))) Başıma gelince anladım.Hamile ya da bebek annesinin kapısını çalıp çalıp bişeyler ikram edecekmişsin :) ne çok makbule geçer..şurda yalnızım hamilelikte de kimseciklerden bişey görmedim be :) insanlık kalmamış sankiYa seninkiler benim tam yapacagim şeyler:)
Ya keske sende gelsen.senin tabagini doldururum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?