2018 Ekim Anneleri

Hah bende onu sorcaktim hepsinde alt ust kademe var mi cunku suan cok kucuk egilip koymak cok zor olur peki icine ne serdin cok haşur huşur ses cikaryor gibi
kraft joy park yatak var bizde.ust kademesinde icine uygun 60x120 yatak aldik.kislik ve yazlik tarafi var.ses yapmiyor.kislik tarafinda yatiyor simdi.yani normal yataktan hicbi farki yok.biraz buyuyunce ust kati kaldiricaz yatagi alt kata koyucaz.cocugun kendi girip cikabilecegi yeri de var

Cok guzelmis. Gule gule kullanin. Biz de kiza oda yaptik. O bizim yatakta yatiyor. Biz cekyatta yatiyoruz. Oda süs gibi duruyor.

Valla benim kız memeden asla vazgeçmemişti, kase kase mama yese de üstüne meme emiyordu. Her bebek farklı tabi umarım sorun yaşamazsın

Selam kızlar bir şey okudum da pko lu olanlarda yetersiz süt üretimi olabiliyormuş duyan var mı acaba ben her şeyi deniyorum arttırmak için ama son damlasına kadar içince anca doyuyor Durucuk. Aklıma soğan kürü geldi bi de onu deneyeyim diyorum çok gaz yapmazsa

Cok guzelmis. Gule gule kullanin. Biz de kiza oda yaptik. O bizim yatakta yatiyor. Biz cekyatta yatiyoruz. Oda süs gibi duruyor.
biz bu yatagi yatak odasinda ayakucumuza koyduk.yanimiza koycak yer yok cunku.oda yapmadik.ben evlenmeden bisene once yatak dolap ve kitapliktan olusan bi genc odasi yapmistim kendime tek yasarken.buyuyunce oraya gececek insallah.1.5 yil yattim hic eskimedi yatak.ogluma yatak olacak :) sizin de zamanla gecer yatagina duzen oturur.bizim gunduz kanepede(kanepe uzerine incecik bir minder seriyorum yatak gibi) aksam yataginda uyuyor.

Bende de pko görünümü var dediler tüp bebek yaparken her ay adet görüyorum ben gerçi düzenli şuan bile başladı adetim günü gününe :) elhamdülillah sütümde var .. Prolaktin hormonuyla alakalı değil mi süt .. Bakın ebe bana demiştiki eğitim sırası sakın sütüm gelecek mi gelmeyecek mi bebeğime yeter mi doydu mu doymadı mı diye düşünme sadece emzir ve bol su iç bende öyle yaptım hastanede ilk gün hemen mama teklif ettiler vermedim ağladıkça emzirdim sütüm geldi çok şükür psikolojik olarak rahatlatın kendinizi biraz olur Allahın izniyle .. Canını sıkma yani bende pcos var sütüm yok diye sonuçta doyuyor öyle düşün benim bide tek meme bi ara görümcemin yüzünden yetmeyecek tek meme doymaz stresine girdim ikisi birden çekildi resmen hemen kendimi rahatlattım hayır tek memede olsa benim çocuğum doyuyor diye ki çok şükür düzeldi yine .. Havuç denemediysen onu duymyştum doğru mu bilmiyorun tam olarak havuç suyuda süt yaparmış

Çok haklısın takmamak için elimden geleni yapıyorum da işte bi kaç hafta önceye göre daha iyi şükür. Maşallah sana canım. Havuç kürü de var evet onu da deneyeyim aklımda:)

Cok guzel gorunuyor canim huzurla uyusun da saglikli buyusun minis :) peki kac yasa kadar kullaniliyor bunlar birde tekerlekli sanirim demi

Kizlar bebeler buyuyor suan anne yani besiginde yatiyor ama eller carpiyor kenarlarina artik benim gibi 6.ayda degilde yasina yakin oda yapip ayirmayi dusunenler gecici olsrak ne yapacaksiniz
Park yatak kullanan var mi
Bizimki bizimle uyuyor ama artık anne yanı beşiğine geçireceğim. Tutunmaya başladığında park yatak var kardeşimden kalma ona yatırırım alt kısmı var sadece onun. Yatağı yok içinde ayarlamam lazım ona. 1 yaş gibi oda hazırlayacağım direk odasında yatacak inşallah. Montessori yatak düşünüyorum odasına da.

Benimki de biberon almıyor çok denedim uğraştım damağında sıkıştırıyor ama emmiyor sütte gelmiyor o yüzden. Avent var şu an bende pompanın biberonu. Medela calma alacağım sanırım şubatta başlıyorum işe. Evden çalışacağım ama haftada 1-2 çıkmam gerekebilir evdeyken de yoğun olursam biberonla içmesi gerekebilir sütü.

Normal biberonu kabul etmeyen bebişler medela calmayı alıyor mu? Onu da kabul etmezse boşuna para vermek istemiyorum o kadar.

Kızlar carsamba gunü esimin okulundan bayan ögretmenler gelecek bebeği görmeye.
Sizce neler hazirlayayim.fikri olan var mi?

Kek. Kurabiye vs Yufkadan borek. Salata olarak.kisir veya markette Hazır közlenmiş patlıcan közlenmiş biberi karıştırıp ustune zeytinyağı az sirke ve biraz soğan. Patlıcan salata yani..

Kek. Kurabiye vs Yufkadan borek. Salata olarak.kisir veya markette Hazır közlenmiş patlıcan közlenmiş biberi karıştırıp ustune zeytinyağı az sirke ve biraz soğan. Patlıcan salata yani..
Benzer seyleri düsünmüsuz canim.
İslak kek, hazir yufkadan sigara böreği, mercimekli köfte.ve yanina 2 3 cesit daha yapayim.
ugrasabilirsen sarma. Cok severim.
Uğrasırim da canim bu sene yapragim yok.
Hem gecen sene kermese göndermistim.hocalar kimseye vermeden toptan satin aldilar.
Keske yakinda olsan yapar verirsim sana da:)

Yoğurtlu kabak salatası cevizli

Ya seninkiler benim tam yapacagim şeyler:)
Ya keske sende gelsen.senin tabagini doldururum:)
Ah ahhhh :)))) Başıma gelince anladım.Hamile ya da bebek annesinin kapısını çalıp çalıp bişeyler ikram edecekmişsin :) ne çok makbule geçer..şurda yalnızım hamilelikte de kimseciklerden bişey görmedim be :) insanlık kalmamış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…