2018 Ekim Anneleri

Ellerine saglik canim. Bugun kardesimin dogum gunu. Annem yapmis, yedim. Ama doymuyorum.

Kabağı temizleyip rendeleyip az zeytinyağı ile ocakta soteliyoruz 5 dk gibi. Soğutuyoruz.. Tava yoğurdu az mayonez ve tuz dereotu ceviz içi. Isteğe bağlı az sarımsak
Bir arkadasim hamile. Icimden geciriyorum. Lohusaliginda ona corba yapcam, hosaf yapcam, yemek yapcam goturcem. Simdi yapamiyorum kizdan ama o zamana uslulasir herhalde.

Hahaha insanlık ölmüş

Cok guzel gorunuyor canim huzurla uyusun da saglikli buyusun minis :) peki kac yasa kadar kullaniliyor bunlar birde tekerlekli sanirim demi
sagol canim.yasini bilmiyorum ama 15 kilo yaziyordu sinir olarak.ben ilkokula basladigimda 17 kilo cok zayif bir cocuktum.oglum da bana benzerse ama cocugun aktiflik durumuna gore degisir sanirim.bakalim 15 kiloyu ne zaman gorecek.iki ayaginda tekerlek var iki ayagi sabit.odadan odaya kolay goturuluyor kapilardan geciyor.katlanip kilifina koyunca bir pazar arabasi kadar yer kapliyor.bi de altta demiri var acilip kapanan.acinca sallanabiliyor.yatakta yatip bi yandan elinle sallayabilirsin.biz bunu 500e almistik hepsiburadadan bi indirimle.donencesini de seviyor.bundan sonra evdeki tek kisilik yataga gececegi icin cok para vermek istemedik bebek yatagina.

Bir arkadasim hamile. Icimden geciriyorum. Lohusaliginda ona corba yapcam, hosaf yapcam, yemek yapcam goturcem. Simdi yapamiyorum kizdan ama o zamana uslulasir herhalde.
Babası bakarken 2 saatte yaparsınız hepsini. Ben de bi arkadaşıma lohusayken börek ve kurabiye yapmıştım çokça. Gelenlere de ikram etsin diye çok çok yapmıştım

Kızlar carsamba gunü esimin okulundan bayan ögretmenler gelecek bebeği görmeye.
Sizce neler hazirlayayim.fikri olan var mi?

Sarma, ıspanaklı börek, gelin pastası veya kıbrıs tatlısı, kısır veya fellah köfte poğaça ve yoğurtlu bişey :) kendi sevdiklerimi yazdım hahah ben yapamam çocukla tabi sen çok hamaratsın

Sarma, ıspanaklı börek, gelin pastası veya kıbrıs tatlısı, kısır veya fellah köfte poğaça ve yoğurtlu bişey :) kendi sevdiklerimi yazdım hahah ben yapamam çocukla tabi sen çok hamaratsın
U Umudumbitmedi_ itiraf ediyorum..hayatımda hiç sarma sarmadım desem, yaş 38. :))) Ya hazır aldım ya Annem yaptı. Denemedim hiç. Uğraşamam gibi geldi hep nedense..ıtiraf ediyorum hiç biber de doldurmadım :)))

masallah ne hamaratsin.ben de hazir evdeyken bikac cesit ogreneyim diyorum.calisirken mutfakla cok ilgilenemedim.ama hep heves etmisimdir sarmalar borekler yapmaya :)

U Umudumbitmedi_ Yakın olsak misafir sonrası artanları yemeye giderdik :)))
Ayıp ediyorsun canim.niye artanları?
Sende onlarla gelirdin.
Benim komsularim iyiler.birisi 40 gun boyunca her sabah gelip bebegimi yikadi.aksamlari sormaya di.yaninda ne pisirdiyse getirdi.cok severim.hala getiriyor.
Diger kapikomsularimda iyiler.onlar da yemek gönderir.birisine hatta kızmıstim cocukca küsmelerinden dolayi.o bile ben hamileyken meyve gönderdi.kek gönderirdi.simdi de yemek yapinca gönderir.
Baska bi komsum da ben hamileyken buranin yöresel bi yemegini yapip getirmisti tepsiyle.
Bizim burda bi birbirimizden hic cekinmeyiz.herseyi isteriz.
Karsi komsum kizi icin yemek ister.bende biseyler isterim.hic utanmam.
Öteki komsum sen gelmeyince nefesim cikmiyor der.gitmesem küser.gidince sofra hazirlar.
Sonra ben evde bisey yoksa bisey yapmak istemiyorsam karinimi doyurmak icin de giderim.
Tabi bende onalrin cocuklarini anneleri yoksa alirom.karinlarini doyururum.ne isterlerse veririm.karne harcligi veririm.
Aramiz iyidir.
Kabağı temizleyip rendeleyip az zeytinyağı ile ocakta soteliyoruz 5 dk gibi. Soğutuyoruz.. Tava yoğurdu az mayonez ve tuz dereotu ceviz içi. Isteğe bağlı az sarımsak
Havuc tarator da böyle yapiliyor canim.çok tsk edrrim:)
Ellerine saglik canim. Bugun kardesimin dogum gunu. Annem yapmis, yedim. Ama doymuyorum.
Bende doymuyorum ya.esime elin boş gelme diyorum:)aburcuburlara aşiğım
Yemekleri dr cok seviyorum.

yaa evet bizim eski oturdugumuz yerde esimin amcasi da vardi ayni bina da.amca esi yenge sen dogur bebegine bakicam buyutucem derdi her firsatta.hamileyken bir kap yemek bile vermedi.dogumdan once de tasindilar zaten.madem bi iyiligin dokunmayacak bari oyle buyuk bie hevesle bebegine bakicam deme di mi :)

Doğrudur, denemedim hiç. Biraz diriliği gitsin diye ocakta soteliyoruz hep..
Evet onu da çok severim çiğ yaptıktan sonra sotelemeyi bıraktım artık :) çiğ olanı daha çok sevdim tabi damak meselesi yazın yemeklerin yanına salatayla karışık cacık gibi yapıyorum öylede güzel pratik hemde ..

Hahaha insanlık ölmüş
Inanir misin bize yemek yapmaya bir tek esimin memleketten tanidigi universiteli bir cocuk geldi. Iki kere yemek yapti sagolsun. Komsular hep soyluyor da ben kapiyi calip bana yemek yapin diyemem ki.
Allaha sukur buyudu simdi. Az cok yapiyoruz.

Bizim burda komşuluk sıfır valla ölsek kokumuz çıkana kadar haberleri olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…