3 bucuk yildir ayni binada oturuyorum 26 daire var ben sadece yan evdeki kadinin adini biliyorum oda pas pasin ustunde yaziyo
Calisan insan olunca pekte tanismaya fırsat kalmıyor malesefHahaha çok güldüm canım İstanbul böyle işte napalım
İş arkadaşlarını severim bizimkiler gibi olunca benimkiler gelirken kendiler yapar bende yerim hatta birde canımın istediklerini söylerim sipariş veriyorum utanmadanistanbuldamiydinbenim de pazartesi misafirim var esimin isyerinden arkadaslari gelicek kisir börek kek sarma bide tatli uydursam yeter
Yaa valla keşke yakın olsanız misafir ağırlamayı çok severim sadece bir arkadaş vardı burada bana yakın başka da kimse yok maalesef o arkadaş da bu sıralar pek girmiyor ankara istanbul izmir gibi bir yerlerde yaşasam tanışmak misafir olarak ağırlamak çok isterdimAy canim cekti beni cagir
Bana kalabalık misafir gelse genelde akraba grubu gelir, onlar da ikramlıkları kendileri getirir :))) kimseye bir lokma hazırlamadım şu ana kadarYapılışını bilmiyorum.ama evde havuc var.havuc tarator yapabilirim:)
Ayıp ediyorsun canim.niye artanları?
Sende onlarla gelirdin.
Benim komsularim iyiler.birisi 40 gun boyunca her sabah gelip bebegimi yikadi.aksamlari sormaya di.yaninda ne pisirdiyse getirdi.cok severim.hala getiriyor.
Diger kapikomsularimda iyiler.onlar da yemek gönderir.birisine hatta kızmıstim cocukca küsmelerinden dolayi.o bile ben hamileyken meyve gönderdi.kek gönderirdi.simdi de yemek yapinca gönderir.
Baska bi komsum da ben hamileyken buranin yöresel bi yemegini yapip getirmisti tepsiyle.
Bizim burda bi birbirimizden hic cekinmeyiz.herseyi isteriz.
Karsi komsum kizi icin yemek ister.bende biseyler isterim.hic utanmam.
Öteki komsum sen gelmeyince nefesim cikmiyor der.gitmesem küser.gidince sofra hazirlar.
Sonra ben evde bisey yoksa bisey yapmak istemiyorsam karinimi doyurmak icin de giderim.
Tabi bende onalrin cocuklarini anneleri yoksa alirom.karinlarini doyururum.ne isterlerse veririm.karne harcligi veririm.
Aramiz iyidir.
Havuc tarator da böyle yapiliyor canim.çok tsk edrrim:)
Bende doymuyorum ya.esime elin boş gelme diyorum:)aburcuburlara aşiğım
Yemekleri dr cok seviyorum.
Ben bi de bunlar uyur mu dinlenir mi diye dusunmeyenlere sasiriyorum.Kimse getirmedi bişeyler yapıp. Kayınvalidemim komşusu helva yapmıştı yeni dopduğumda süt yapar diye bi onu gördüm hep gelenlere biz yapıp yedirdik bi kişi de düşünmedi hazır bişeyler alıp gelen oldu 1-2 o kadar.
Etrafımda hamile olsun doğum yapan olsun mutlaka yapıp götüreceğim çok ihtiyaç oluyor gerçekten.
Ahh ah herkesin “düşünceli”liği kendine gerçekten.Ben bi de bunlar uyur mu dinlenir mi diye dusunmeyenlere sasiriyorum.
Aynen ya keske tanissak hepimiz ama herkez bir yerlerde .afiyet olsun simdiden arkadasimYaa valla keşke yakın olsanız misafir ağırlamayı çok severim sadece bir arkadaş vardı burada bana yakın başka da kimse yok maalesef o arkadaş da bu sıralar pek girmiyor ankara istanbul izmir gibi bir yerlerde yaşasam tanışmak misafir olarak ağırlamak çok isterdim
Kimse getirmedi bişeyler yapıp. Kayınvalidemim komşusu helva yapmıştı yeni dopduğumda süt yapar diye bi onu gördüm hep gelenlere biz yapıp yedirdik bi kişi de düşünmedi hazır bişeyler alıp gelen oldu 1-2 o kadar.
Etrafımda hamile olsun doğum yapan olsun mutlaka yapıp götüreceğim çok ihtiyaç oluyor gerçekten.
Maşallah canim.marifetlisin sende.ben bitlisteyim canim.ama yaza tayin isticez.ins daha iyi komsularim olur.Ne güzel hangi şehirdeydin sen canım öyle bi ortamım olsa keşke ben Elazığlıyım aslen de ben de güzel yaparım çok araştırırım her şeyi denerim severler genelde ama şuan yapamıyorum tabi:)
Seninki daha iyiymis canim:)Bana kalabalık misafir gelse genelde akraba grubu gelir, onlar da ikramlıkları kendileri getirir :))) kimseye bir lokma hazırlamadım şu ana kadar
Saol canim.bizde yaza tayin isticez.5 yildir burdayim.alistim.Ayy maşallah ne güzelmiş komşuların birde anlaşıyorsan tamamdır. Maşallah bozulmazsın hiç.
Bizim apartmanda benimde komşum yok kayınvalidemle komşular ama benimle değil. Onu muhattap alırlar benden önce o yaşadığı için o evde bende iletişim kurmuyorum artık o yüzden onlarla. Ama mahallede var 1-2 arkadaşım. Komşuluğu sevmem de iyi anlaştığın 1-2 kişi olacak mutlaka arkadaşsızlık zor oluyor.
Yaza şehir değiştirme ihtimalimiz var mesela hem seviniyorum hem yalnız kalacağım muhtemelen burkulmuyor değil içim.
Hayır arkadaşlar buzluktan 130 ml süt olan kabı indirdim tafra eridi 30 ml ini ısıttım Boşa gitti diğeri tafra beklemeye devam ediyor ondan 30 ml daha deneyeyim diyordum.Aynı sütü iki defa ısıtmak değil.
plojovic ayyyy hiç bakamam tadına :)))) bilemiyorum ki..buzluktan indirmiştim
Ek gıdayla ilgili verdiğin bilgiler için de Sağol canım..ama şöyle bişey var bakıcımız bu işi meslek edinmiş bunlara uyacak mi acaba daha şimdiden bir günde hem yoğurt hem sebze hem Çorba hem meyve bunlardan bahsediyor
Bir Arkadaşım bu D vitamini damlalarının dişleri çürüttüğünü duymuş kendisi su veriyormuş arkasından.Ben de suya başladım öylelikle ama doktora sormadım sorayım
Zor olmaz mı canım kim bilir ne kadar ağrıları oluyor benim kız köpek dişlerini çok geç çıkardı 2 yaşa yaklaşıyordu neredeyse o haliyle bile zorladı. Calgel miydi damaklara sürülen jel ondan da hiç kullanmadım içeriği sıkıntılı diye duyunca garibim böyle böyle çıkardı. Ya dişler çıkmaya başlayınca muhabbet edilir yine de ben şuna çok takılıyordum bebeklere pırasa veriyorlsrmış kemirsin diye hiç çevremde falan duymadığımdan tuhaf gelmişti
Aslında bir lütuf gibi görülse de olmayacak bir şey değil bizim okula branş dersleri tek tek yapıldığı için arkadaşlara böyle ayatlıyorlardı. Ne olacak sanki böyle yapsalar dünyanın sonu gelmez
Bende 6.aydan sonra ek gidaya baslariz oh bebegimin doydugunu hissederim diye biliyordum megersem oyle degilmis gecen komsum anlatti cay kasiginin ucuyla labne yine o kdr yumurta sarisi ile baslaniyor ve 3 gun devam ediliyor ama ana ogun her zmn sut dedi şok oldum ben sandim ki 6.ayda ek gida daha cok gece yatarken belki anne sutu ister diye dusundum ve ben 8. Ayda ise baslayacagim nasil olacak bilmiyorum calisan bi arkadasim 2 yasina kadar emzirdi oyle dusunme diyo ise baslayinca sutum azalicak iste kizim sutten soguyacak diye sen gun icinde ayni emzirir gibi 3 saatte bir sagcaksin diyo
Pixielix jenep zeynepcuk meki06 belki de daha fazlası :) yazın olabilir vallaPurpplee var Ankarada bildiğim.. başka var mi? Havalar iyi olsun, görüşelim ..
Kızlar carsamba gunü esimin okulundan bayan ögretmenler gelecek bebeği görmeye.
Sizce neler hazirlayayim.fikri olan var mi?
Sarma, ıspanaklı börek, gelin pastası veya kıbrıs tatlısı, kısır veya fellah köfte poğaça ve yoğurtlu bişey :) kendi sevdiklerimi yazdım hahah ben yapamam çocukla tabi sen çok hamaratsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?