Varda direndi dokuzda uyudu canim, peki kacta kalkiyor gece :)20.00 de yaptırdık canım biz.Uykusu mu yok acaba
Allah kolaylık versin o zaman canim :) ben bir an önce uyutup dinlenmek istiyorum :)gece yarısına kadar durur büyük adam gibi :)))
Teşekkür ederim canım deneme yanılma yoluyla anlamaya çalışıyorum neyde sıkıntı var diye kaşar yediğim gün küçük birkaç parça kan gördüm sonra yemedim salıdan beri yumurta yiyorum sıkıntı yok yoğurt çorbası yedim iki gün beyaz peynir iki gündür yiyorum bugün sütle pankek yaptım şimdilik bir şey yok bakalım devamında ne olacak durumu çözemezsem alerji uzmanına götüreceğim ama sonuçta aynı yollardan geçeceğiz o yüzden her gün farklı bir alerji yapabilecek nitelikte yiyecek ekliyorum menüye en geç bir sonraki sabaha belli ediyor zaten kendiniCnm mısır unlu sogasnli patates, soğanlı mantar, ispanakli patatesli gözleme, istiridye mantarı ve yesillik, ve hamur kızartması ekmek hamurundan
varmi oyle cocuk ya gun içinde uyuyomu bari biiznki gece 1 2 iste ne kadar direnirseBizimki aksam ezaniyla uyuyor. Daha gec saate cekmeye calisiyorum olmuyor. Cok huysuzlaniyor.
Butun gun uyumayan cocugun aksam oldu mu uyumasi ilginc.
Sabah da ezanla kalkiyor.
6 idi. 7 yaptim artikKizlar kacta aksam uykusuna yatırıyorsunuz?
Sizinde erkenmis canım kaçta kalkiyor peki sonra?6 idi. 7 yaptim artik
Sabah 7 aksam 7 arasi 3 kere yarim saat uyudu canim.varmi oyle cocuk ya gun içinde uyuyomu bari biiznki gece 1 2 iste ne kadar direnirse
Gaz doktoru okudum aklım ne kadar ordaysa allah allah gaz doktoru ne diyorum içimden :))Goz doktoruna gidildiğinde,1. yas da tekrar gelin dedi goz doktoru...
Gündüz uyumuyor gece iyi uyuyor o zaman uykusuz almanız açısından çok iyi bizimki 3 saatte bir kalkıyor 1 1,5 saat uyanık kalıyor ama Gündüz hic uyumamasi da tek yorar akşam uyumamsi da ayri dert hepsinin türlü türlü huyu var :)Sabah 7 aksam 7 arasi 3 kere yarim saat uyudu canim.
Tşk ederim canim.Benimde aklima kabak havuc geldi ayri ayri kavurup sonra birlestirip dereotu yogurt fln cok guzel oluyor :) Aksamdan kavuruyorum.
Yufka yalanci su boregi (en son kesip katisimi tepsinin tumune döküyorsun) ya da tava boregi cok basit oluyor :)
Yanina tuzlu kek yapabilirsin.
Ve fincan tatlisi oneririm hem cok basit hemde guzel :)
Gaz doktoru okudum aklım ne kadar ordaysa allah allah gaz doktoru ne diyorum içimden :))
Gece genelde once 5 saat uyuyor. Sonra 3 veya 2 saatte bir kalkiyor. Ben de bi gun erken yatiyorum. Bi gun isleri yapiyorum. Artik gunduz bebek arabasinda duruyor. Onceden hep kucakta gezdiriyordum. Butun gun yoruldum diye agliyordum. Bi de bos bos oturmayi cok seven bir insanim. O eski halimden eser yok simdi.Gündüz uyumuyor gece iyi uyuyor o zaman uykusuz almanız açısından çok iyi bizimki 3 saatte bir kalkıyor 1 1,5 saat uyanık kalıyor ama Gündüz hic uyumamasi da tek yorar akşam uyumamsi da ayri dert hepsinin türlü türlü huyu var :)
Gece belli olmuyo 2.00-4.30 arası ...dün akşam 21.30 da uyudu 22.00 de yerine koydum 4.30 da uyandı Devamında 5.30,6.30,8.20 de uyandı ..en geç 8.30 da da güne başlıyorVarda direndi dokuzda uyudu canim, peki kacta kalkiyor gece :)
Kis gunu de 8.30 erken geliyor.Gece belli olmuyo 2.00-4.30 arası ...dün akşam 21.30 da uyudu 22.00 de yerine koydum 4.30 da uyandı Devamında 5.30,6.30,8.20 de uyandı ..en geç 8.30 da da güne başlıyor
Tşk ederim canim.
Fincan tatlisi nasil?nette var mi?
Ezanla ilgisi yoktur canım öyle denk geliyordur :) sabah 8.30 bana da erken geliyor ama onu Alıp bizim yatağa koyduğumdaki şebeklikleri sayesinde kendini affettiriyo uykum kaçıyo :))Kis gunu de 8.30 erken geliyor.
Benimkinin aksam ve sabah ezani muhabbeti yaza devam ederse yandim. 9-4 arasi uyuycak sadece.
Esinin görevi ne canim?Hadi ya ne güzel:) İstanbul dayız doğma büyüme ama şark görevi var eşimin biz de doğuya gidicez mecburi
Estağfullah Canim.tarif verim yaparsin güzelce.U Umudumbitmedi_ gibi bi komşumuz yok ki, ogretsee :)))
tembelim ben, gunu kurtarsam yeterciyim :)))
Ben çok kötüydüm.ölümü düsünüyordum.hayat bitmisti artik benim icin.artik eskisi gibi olamicam diye korkuyordum.lohusalik kadınlar icin uykusuzluk, bebeğe adapte olmaya calismakla geciyor hele ilk aylar, Allahtan eslerimiz destek.. lohusalik evlilikler icin de cidden imtihan..
bir arkadasım bebeği 3 aylıkken dava açarak bosanmisti esinden..
bugun aklıma geldi de.. o donemde kimbilir kizcagiz neler yaşadı diye uzuldum..
Çocuk namazini kılıp yatiyor.sabah da namaza kalkiyor iste canim:)Bizimki aksam ezaniyla uyuyor. Daha gec saate cekmeye calisiyorum olmuyor. Cok huysuzlaniyor.
Butun gun uyumayan cocugun aksam oldu mu uyumasi ilginc.
Sabah da ezanla kalkiyor.
Neden canim?uyusun elleme hic.keske benimki de aksam olunca uyusa bende herifle biseyler yiyip icsem.film izlesek:)6 idi. 7 yaptim artik
Valla cımbızlamadan duramicam.bende boş boş oturmayi cok severim:)Gece genelde once 5 saat uyuyor. Sonra 3 veya 2 saatte bir kalkiyor. Ben de bi gun erken yatiyorum. Bi gun isleri yapiyorum. Artik gunduz bebek arabasinda duruyor. Onceden hep kucakta gezdiriyordum. Butun gun yoruldum diye agliyordum. Bi de bos bos oturmayi cok seven bir insanim. O eski halimden eser yok simdi.
ben de varim keciorende :) evet iyilessin bulusalim insallahPurpplee var Ankarada bildiğim.. başka var mi? Havalar iyi olsun, görüşelim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?