2018 Ekim Anneleri

Cnm mısır unlu sogasnli patates, soğanlı mantar, ispanakli patatesli gözleme, istiridye mantarı ve yesillik, ve hamur kızartması ekmek hamurundan
Teşekkür ederim canım deneme yanılma yoluyla anlamaya çalışıyorum neyde sıkıntı var diye kaşar yediğim gün küçük birkaç parça kan gördüm sonra yemedim salıdan beri yumurta yiyorum sıkıntı yok yoğurt çorbası yedim iki gün beyaz peynir iki gündür yiyorum bugün sütle pankek yaptım şimdilik bir şey yok bakalım devamında ne olacak durumu çözemezsem alerji uzmanına götüreceğim ama sonuçta aynı yollardan geçeceğiz o yüzden her gün farklı bir alerji yapabilecek nitelikte yiyecek ekliyorum menüye en geç bir sonraki sabaha belli ediyor zaten kendini

Sabah 7 aksam 7 arasi 3 kere yarim saat uyudu canim.
Gündüz uyumuyor gece iyi uyuyor o zaman uykusuz almanız açısından çok iyi bizimki 3 saatte bir kalkıyor 1 1,5 saat uyanık kalıyor ama Gündüz hic uyumamasi da tek yorar akşam uyumamsi da ayri dert hepsinin türlü türlü huyu var :)

Tşk ederim canim.
Fincan tatlisi nasil?nette var mi?

Gece genelde once 5 saat uyuyor. Sonra 3 veya 2 saatte bir kalkiyor. Ben de bi gun erken yatiyorum. Bi gun isleri yapiyorum. Artik gunduz bebek arabasinda duruyor. Onceden hep kucakta gezdiriyordum. Butun gun yoruldum diye agliyordum. Bi de bos bos oturmayi cok seven bir insanim. O eski halimden eser yok simdi.

Gece belli olmuyo 2.00-4.30 arası ...dün akşam 21.30 da uyudu 22.00 de yerine koydum 4.30 da uyandı Devamında 5.30,6.30,8.20 de uyandı ..en geç 8.30 da da güne başlıyor
Kis gunu de 8.30 erken geliyor.
Benimkinin aksam ve sabah ezani muhabbeti yaza devam ederse yandim. 9-4 arasi uyuycak sadece.

Kis gunu de 8.30 erken geliyor.
Benimkinin aksam ve sabah ezani muhabbeti yaza devam ederse yandim. 9-4 arasi uyuycak sadece.
Ezanla ilgisi yoktur canım öyle denk geliyordur :) sabah 8.30 bana da erken geliyor ama onu Alıp bizim yatağa koyduğumdaki şebeklikleri sayesinde kendini affettiriyo uykum kaçıyo :))

Hadi ya ne güzel:) İstanbul dayız doğma büyüme ama şark görevi var eşimin biz de doğuya gidicez mecburi
Esinin görevi ne canim?
Istanbul imkanlar gezme alişveris icin güzel.ama yasamasi nasil bilmiyorum.
U Umudumbitmedi_ gibi bi komşumuz yok ki, ogretsee :)))
tembelim ben, gunu kurtarsam yeterciyim :)))
Estağfullah Canim.tarif verim yaparsin güzelce.
Aslinda damak zevki olan herkes lezzetli yemek yapabilir.
Ben çok kötüydüm.ölümü düsünüyordum.hayat bitmisti artik benim icin.artik eskisi gibi olamicam diye korkuyordum.
Bi kere eczaneye gittik pompa almaya.bebek de yanimizda.adama esim biwey soruyor ama benim yüzüm çok kötü.uykusuzlukla yorgunluk birlesmis üstüne bozuk piskoloji.yüzüm eşki eski bakiyor.adamin da dikkatini cekmisti.
Ćok zor günlerdi.Rabbime cok şükür ki geçti.
Allah kimseye yaşatmasin.
Bizimki aksam ezaniyla uyuyor. Daha gec saate cekmeye calisiyorum olmuyor. Cok huysuzlaniyor.
Butun gun uyumayan cocugun aksam oldu mu uyumasi ilginc.
Sabah da ezanla kalkiyor.
Çocuk namazini kılıp yatiyor.sabah da namaza kalkiyor iste canim:)
Benimki tüm gün uyumuyor üstüne gece de zorla en erken 10 da yatiyor.bide bağrıs çağrıs.illa evde bikac tur atacaz.
Sırtim.ağriyor
6 idi. 7 yaptim artik
Neden canim?uyusun elleme hic.keske benimki de aksam olunca uyusa bende herifle biseyler yiyip icsem.film izlesek:)

Valla cımbızlamadan duramicam.bende boş boş oturmayi cok severim:)
Biz 3 sene cocuk yapmadik.esimle gel keyfim gel.
Gezdik kafamiza göre takildik
Güzel günlerdi:)
Esim.bugün diyorki 2.cocugu istemiyorum.bunu büyütüp rahat etmek istiyormus:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…