U Umudumbitmedi_ itiraf ediyorum..hayatımda hiç sarma sarmadım desem, yaş 38. :))) Ya hazır aldım ya Annem yaptı. Denemedim hiç. Uğraşamam gibi geldi hep nedense..ıtiraf ediyorum hiç biber de doldurmadım :)))
Kizlar mama ile beslenen bebekler ne zaman ek gidaya baslar?
Maşallah canim.marifetlisin sende.ben bitlisteyim canim.ama yaza tayin isticez.ins daha iyi komsularim olur.
Ben malatyaliyim.ondan fellah köftesi diyorsun.yakınız sonucta.
Ya benim üniversiteden en yakin arkadasimda elazığlı.adi da gülcan:)
Bu arada neden istanbulda oturuyorsun.kalıcı mısın?
Bide kadinlarin bizi anlamasi gerekirdi oysa......Kimse getirmedi bişeyler yapıp. Kayınvalidemim komşusu helva yapmıştı yeni dopduğumda süt yapar diye bi onu gördüm hep gelenlere biz yapıp yedirdik bi kişi de düşünmedi hazır bişeyler alıp gelen oldu 1-2 o kadar.
Etrafımda hamile olsun doğum yapan olsun mutlaka yapıp götüreceğim çok ihtiyaç oluyor gerçekten.
oo baya varmis. cok iyi..Pixielix jenep zeynepcuk meki06 belki de daha fazlası :) yazın olabilir valla
U Umudumbitmedi_ gibi bi komşumuz yok ki, ogretsee :)))Sarma neyse de biber basit ya :) cok severim :)
Aynen ben de buna şaşırıyorum en çok.Bırak bişeyler getirmeyi bahçede kahvaltılar yapmalar,yemekler yemeler ben 8-9 aylık hamile !Bide kadinlarin bizi anlamasi gerekirdi oysa......
Herkes bu yoldan gecmis ama maalesfff
21.00-22.00 arası..banyo yapmışsa 20.30 şu an mesela banyo yaptı odaya geldik uyumaya :)Kizlar kacta aksam uykusuna yatırıyorsunuz?
Dün vermeye çalıştığım yeni çözünmüştü.biberon ağza Girdiği anda Başlıyor Çığlık tadına bakmadan dahaCozulen sutte 24 saat durabiliyor biliyorsundur.
Anne sutunde lipaz bulunur.Insan sutundeki yaglarin sindirimi icin bir maddeymis.O yuzden tadida degismisse almiyor olabilir bebegin.
Ögünler oturunca yapmasi tabii cok guzel olur ki gerekli olanda budur.Ama 6 aylikken bunlarin oturmus olmasi icin bayaa 4 aylikken baslamis olmak gerekir tatlara fln.Yani zamanin daralmasi iyi degil.Belki alerjisi cikmayacaktir hic bir urunde ama cikarsa en başa donersin mesela neler verdiysen en bastan 3 gun kuralina uya uya devam etmeye ugrasirsin.
Zamanin var bunlar hep oturur hic kendini sıkma
Ne guzel canım ya ben hava soguk diye gündüz banyo yapmaya korkuyorum, birde kendim yapamıyorum hala annemler geliyor :) bende şimdi uyutmaya çalışıyorum ama direniyor21.00-22.00 arası..banyo yapmışsa 20.30 şu an mesela banyo yaptı odaya geldik uyumaya :)
20.00 de yaptırdık canım biz.Uykusu mu yok acabaNe guzel canım ya ben hava soguk diye gündüz banyo yapmaya korkuyorum, birde kendim yapamıyorum hala annemler geliyor :) bende şimdi uyutmaya çalışıyorum ama direniyor
Sagol canim. Fiyatlar cok iyi gercekten. Zarf body de var.
Bizimki aksam ezaniyla uyuyor. Daha gec saate cekmeye calisiyorum olmuyor. Cok huysuzlaniyor.Kizlar kacta aksam uykusuna yatırıyorsunuz?
Cnm mısır unlu sogasnli patates, soğanlı mantar, ispanakli patatesli gözleme, istiridye mantarı ve yesillik, ve hamur kızartması ekmek hamurundanBebeğinde besin alerjisi çıkan anneler nasıl besleniyorsunuz kafayı yemek üzereyüm sürekli bir şeyler yemek isteyip hiçbir şey yiyemiyorum özellikle kahvaltıda süt yumurta bal çıkarınca geriye zeytin kaldı sadece ne yiyeceğimi şaşırdım sürekli açımbana tavsiyeleriniz var mı kaçamak yaptım dün bugün bezimizde yine kaka vardı of off
gece yarısına kadar durur büyük adam gibi :)))Kizlar kacta aksam uykusuna yatırıyorsunuz?
Papatya yağı da öneriliyormuş aslında aldım da ama nasıl kullanılacağını bilmediğim için kaldı diş zamanı yine danışırız canım.Evet jeller hic onerilmiyor.
Arkadasimin esi dis doktoru o da hic onermiyor ve kendi cocuklarinda bile kullanmadilar.
Tetagil var bide onu cok duymustum kullanani ama ben kullanmadim :) Zaten ilac özürlüyümdür.Ne kullanabilirim ne severim.
Pirasanin ici cikar diye dusunmustum bende hic vermedim :) Taze soganda derler.
Karanfil yagi yapmistim ben.Ya da zeytinyagi ile karanfil yagi inceltilip surulebiliyor.
8.aya bayaa oturmus olur bazi seyler :)
Labneyide kendin yaparsan ver canim.
Ben yogurdunu yaparken bi yandan az sütüde kesip lor yapiyordum.
Dr takibinde olan arkadaşlara dr tavsiyelerde bulunacaktırb mutlaka bazı dr lar 4. Ayda başlatabiliyorlar canım anne sütünü almayanlarda. Her durumda olduğu gibi bunda da farklılıklar olabiliyorBenim bildigim ayni zamanda.Cunku gelisimleri ile alakali bu sure.
Mamanin yerine gecmeyecek ek gidalar.Gunluk sut miktari yine belirlenecek canim.
Yanlis mi acaba bilen biri yazinca bende ogrenirim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?