2018 Ekim Anneleri

Sarma neyse de biber basit ya :) cok severim :)

Kizlar mama ile beslenen bebekler ne zaman ek gidaya baslar?

Benim bildigim ayni zamanda.Cunku gelisimleri ile alakali bu sure.
Mamanin yerine gecmeyecek ek gidalar.Gunluk sut miktari yine belirlenecek canim.
Yanlis mi acaba bilen biri yazinca bende ogrenirim :)))

Hadi ya ne güzel:) İstanbul dayız doğma büyüme ama şark görevi var eşimin biz de doğuya gidicez mecburi

Bide kadinlarin bizi anlamasi gerekirdi oysa......
Herkes bu yoldan gecmis ama maalesfff

Dün vermeye çalıştığım yeni çözünmüştü.biberon ağza Girdiği anda Başlıyor Çığlık tadına bakmadan daha
Bu arada canım 24 saati biliyordum normal raf Ömrü geçerli olur sanıyordum söylediğin iyi oldu :)

lohusalik kadınlar icin uykusuzluk, bebeğe adapte olmaya calismakla geciyor hele ilk aylar, Allahtan eslerimiz destek.. lohusalik evlilikler icin de cidden imtihan..
bir arkadasım bebeği 3 aylıkken dava açarak bosanmisti esinden..
bugun aklıma geldi de.. o donemde kimbilir kizcagiz neler yaşadı diye uzuldum..

Cnm mısır unlu sogasnli patates, soğanlı mantar, ispanakli patatesli gözleme, istiridye mantarı ve yesillik, ve hamur kızartması ekmek hamurundan

Papatya yağı da öneriliyormuş aslında aldım da ama nasıl kullanılacağını bilmediğim için kaldı diş zamanı yine danışırız canım.

Benim bildigim ayni zamanda.Cunku gelisimleri ile alakali bu sure.
Mamanin yerine gecmeyecek ek gidalar.Gunluk sut miktari yine belirlenecek canim.
Yanlis mi acaba bilen biri yazinca bende ogrenirim :)))
Dr takibinde olan arkadaşlara dr tavsiyelerde bulunacaktırb mutlaka bazı dr lar 4. Ayda başlatabiliyorlar canım anne sütünü almayanlarda. Her durumda olduğu gibi bunda da farklılıklar olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…