- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Tsk ederim canim.iyi fikir.bende ıslak kekin yanina biseyler daha yapayim diyordum.Var var kurtarıcı basit tavsiye edilen bi tatlıben cevap verdim ama dayanamam yemek işlerine :)
Canim bende pasta jölesi var çilekli.tabana 1 kaşik dökerim.pembe ve beyazli kat olur.Var var kurtarıcı basit tavsiye edilen bi tatlıben cevap verdim ama dayanamam yemek işlerine :)
hmmm , hiç duymamistim bu tatlıyı. izledim videoyu hemen..Var var kurtarıcı basit tavsiye edilen bi tatlıben cevap verdim ama dayanamam yemek işlerine :)
Kizlar istanbulda yasayan varmi
Aynen bende :) bu arada hamak beşiğimiz geldi şimdi onda sallana sallana uyuyo beyaz gürültü olmadan ama sallanmak da ne kadar sağlıklı bilemicem.en azından mutfakta aspiratör önünde yaşamaktan kurtulurum :)Gece genelde once 5 saat uyuyor. Sonra 3 veya 2 saatte bir kalkiyor. Ben de bi gun erken yatiyorum. Bi gun isleri yapiyorum. Artik gunduz bebek arabasinda duruyor. Onceden hep kucakta gezdiriyordum. Butun gun yoruldum diye agliyordum. Bi de bos bos oturmayi cok seven bir insanim. O eski halimden eser yok simdi.
Benim de daha 8 kilo var hamilelik öncesine normal olacağım kiloya ise 14Tum gardrobu degistiresim var.6 kapaklı gardrop şahsıma ait full dolu, ama daha tam kilo veremedim. son 5 kilo var.. ama göbeğim hiç yoktu eskiden, simdi göbek kaldı.. korseyi de taktim ara ara ama fayda göremedim. kis icin 1 siyah tayt-gri kazak ayirdim, 1 kis onu giyecem disari çıkarken :))) epey oldu markete gittim, altta tayt üstte pijama. üstümde kaban var nasılsa dedim :))))
ne kadar oldu asi olalı?Kızlar bir şey soracağım iki aylık verem aşısından sonra bebeğinin kolu enfeksiyon gibi beyazlamış olan var mı? Akşam oğlumu yıkarken farkettim normal mi bilemedim bu zamana kadar bir şey yoktu
sizin icin sunu buldumKızlar bir şey soracağım iki aylık verem aşısından sonra bebeğinin kolu enfeksiyon gibi beyazlamış olan var mı? Akşam oğlumu yıkarken farkettim normal mi bilemedim bu zamana kadar bir şey yoktu
5 aralıkta olmuştu canımne kadar oldu asi olalı?
Tum gardrobu degistiresim var.6 kapaklı gardrop şahsıma ait full dolu, ama daha tam kilo veremedim. son 5 kilo var.. ama göbeğim hiç yoktu eskiden, simdi göbek kaldı.. korseyi de taktim ara ara ama fayda göremedim. kis icin 1 siyah tayt-gri kazak ayirdim, 1 kis onu giyecem disari çıkarken :))) epey oldu markete gittim, altta tayt üstte pijama. üstümde kaban var nasılsa dedim :))))
Kızlar bir şey soracağım iki aylık verem aşısından sonra bebeğinin kolu enfeksiyon gibi beyazlamış olan var mı? Akşam oğlumu yıkarken farkettim normal mi bilemedim bu zamana kadar bir şey yoktu
ben anadolu yakasindayimKizlar istanbulda yasayan varmi
ebe olur demisti banada sonradanda olabilir panik yapip gelme dediKızlar bir şey soracağım iki aylık verem aşısından sonra bebeğinin kolu enfeksiyon gibi beyazlamış olan var mı? Akşam oğlumu yıkarken farkettim normal mi bilemedim bu zamana kadar bir şey yoktu
Teşekkür ederim okudum onları da normal gibi duruyor ben de başka kadınlar kulübünde açılmış sayfalara bakıyordum iyi bir şey sanırım yara olup kabuk bağlayacak o zamansizin icin sunu buldum
https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-451195.html
Kesinlikle.. lohusa kadın çocukla mı ilgilensin, kendi ağrısı, dikişi, sütü, derdiyle mi uğraşsın, ikram mı yapsın.. bizde hiç kimse ikram beklemez, yakın hisseden herkes de dolu gelir çok şükür. Çay veya kahve ikram ederiz yanında lokum..Kimse getirmedi bişeyler yapıp. Kayınvalidemim komşusu helva yapmıştı yeni dopduğumda süt yapar diye bi onu gördüm hep gelenlere biz yapıp yedirdik bi kişi de düşünmedi hazır bişeyler alıp gelen oldu 1-2 o kadar.
Etrafımda hamile olsun doğum yapan olsun mutlaka yapıp götüreceğim çok ihtiyaç oluyor gerçekten.
Kilo durumları biraz da adet olunca normale dönecek canım kilo olmasa bile farklı bir göbek ve şişkinlik hali oluyor insanda adetle rahatlayacak eski haline dönecek ilk çocuğumda adetten sonra bir on kilo vermiştim eskisinden daha ince olmuştum şimdi de olsun diye bekliyorumBenim hiç bir şeyim olmuyor malesef öyle aşırı yemiyorum ama kilo veremiyorum sizin fazla kilonuz kalmamış ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?