2018 Ekim Anneleri

Tum gardrobu degistiresim var.6 kapaklı gardrop şahsıma ait full dolu, ama daha tam kilo veremedim. son 5 kilo var.. ama göbeğim hiç yoktu eskiden, simdi göbek kaldı.. korseyi de taktim ara ara ama fayda göremedim. kis icin 1 siyah tayt-gri kazak ayirdim, 1 kis onu giyecem disari çıkarken :))) epey oldu markete gittim, altta tayt üstte pijama. üstümde kaban var nasılsa dedim :))))

Kızlar bir şey soracağım iki aylık verem aşısından sonra bebeğinin kolu enfeksiyon gibi beyazlamış olan var mı? Akşam oğlumu yıkarken farkettim normal mi bilemedim bu zamana kadar bir şey yoktu

Aynen bende :) bu arada hamak beşiğimiz geldi şimdi onda sallana sallana uyuyo beyaz gürültü olmadan ama sallanmak da ne kadar sağlıklı bilemicem.en azından mutfakta aspiratör önünde yaşamaktan kurtulurum :)

Benim de daha 8 kilo var hamilelik öncesine normal olacağım kiloya ise 14 yeni bir şeyler almak istiyorum tabi zayıflamak da istiyorum birkaç giydiğim şey var diğerleri dolabı bekliyor

Çoğu zaman girip mesajlarınızı okuyorum aynı sıkıntılar aynı gelişimsel süreçler falan takip etmesi çok güzel. Yalnız olmadığım hissi bile yetiyor. Bu sebeple sadece okuyup çıkmaya gönlüm elvermedi. Muhabbetlere çok katılamasam da en azından teşekkür edeyüm dedim. İyi ki varsınız

Benim hiç bir şeyim olmuyor malesef öyle aşırı yemiyorum ama kilo veremiyorum sizin fazla kilonuz kalmamış ne güzel

Kızlar bir şey soracağım iki aylık verem aşısından sonra bebeğinin kolu enfeksiyon gibi beyazlamış olan var mı? Akşam oğlumu yıkarken farkettim normal mi bilemedim bu zamana kadar bir şey yoktu

İyileşmesi 3 ayı bulur demişti ebeler ama inşallah bi sorun yoktur

Kizlar istanbulda yasayan varmi
ben anadolu yakasindayim

ebe olur demisti banada sonradanda olabilir panik yapip gelme dedi

Kesinlikle.. lohusa kadın çocukla mı ilgilensin, kendi ağrısı, dikişi, sütü, derdiyle mi uğraşsın, ikram mı yapsın.. bizde hiç kimse ikram beklemez, yakın hisseden herkes de dolu gelir çok şükür. Çay veya kahve ikram ederiz yanında lokum..
U Umudumbitmedi_ en ağır misafire yapmadım ben o bahsettiğiniz yemekleri :)) biz daha çok sohbet severiz, yemek bahane bir arada olmak şahane :))

Benim hiç bir şeyim olmuyor malesef öyle aşırı yemiyorum ama kilo veremiyorum sizin fazla kilonuz kalmamış ne güzel
Kilo durumları biraz da adet olunca normale dönecek canım kilo olmasa bile farklı bir göbek ve şişkinlik hali oluyor insanda adetle rahatlayacak eski haline dönecek ilk çocuğumda adetten sonra bir on kilo vermiştim eskisinden daha ince olmuştum şimdi de olsun diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…