2018 Ekim Anneleri

Ben bi de bunlar uyur mu dinlenir mi diye dusunmeyenlere sasiriyorum.
Sabahın 9 buçuğunda gelen komşu var bizde.. kayınvalide ona aylak diyor :) bir ayda 3 kere geldi. 69 yaşında aklı başında kadın. Daha kahvaltı etmemişiz, oturup sohbet ediyoruz. Çocuklarım aç aloo :) geçen gün yine geldi, kayınvalide aşağıda ağırladı, göndermedi yukarı. Ayak yolu belledi kadın benim evi :)

Yatsiyi kaciriyor ama.

Benim esim daha evlenmeden istiyordu. Ben istemiyordum. Boyle yorulacagimi biliyordum. Uyudugu zaman diyoruz ki hep boyle olsa bes tane yapariz. Ama o da goze alamiyor artik.
Ben onceden sanirdim ki uykusu gelince iki salliycaksin uyuycak.

Sarma, ıspanaklı börek, gelin pastası veya kıbrıs tatlısı, kısır veya fellah köfte poğaça ve yoğurtlu bişey :) kendi sevdiklerimi yazdım hahah ben yapamam çocukla tabi sen çok hamaratsın
Kıbrıs tatlısı çok meşakkatli ve masraflı yaa :)) çok hoşuma gitmişti yemek uygulamasında görünce ama yapmaya cesaret edemedim :))

Ben de xs herseyimi genc kuzenime ayirdim. Taytlarimi diger kuzenime. Kotlarimi anneme. Bi posette artik giymeyecegim seyler var. Copun yanina ustune giysi yazip koycam. Iki pantolon almistim gecen kis. Skinny. Hamile kaldim giyemedim. Belinden yaglar portluyor. Zayiflasam da giysem. Ne 71mis arkadas bir gram oynamadi. 6 kilo versem eski halime doncem ama o zaman da sismandim. Ben kalcaliyim. Ustum zayifti. Artik gobegim var bayagi yagli.

Kızlar bir şey soracağım iki aylık verem aşısından sonra bebeğinin kolu enfeksiyon gibi beyazlamış olan var mı? Akşam oğlumu yıkarken farkettim normal mi bilemedim bu zamana kadar bir şey yoktu
Internette normal diye okumustum. Bizde yok. Sadece kizarik biraz hala.

Aynen bende :) bu arada hamak beşiğimiz geldi şimdi onda sallana sallana uyuyo beyaz gürültü olmadan ama sallanmak da ne kadar sağlıklı bilemicem.en azından mutfakta aspiratör önünde yaşamaktan kurtulurum :)
Kafa sisiyor degil mi.
Aslinda saga sola degil yukari asagi sallanmalari gerekiyormus. Anne karni gibi. Sag sol sersemletiyormus. Bayilip uyuyormus gibi bir sey.

Ay inşallah canım bana da öyle geliyor birden 5 kilo şişer mi insan ya bir an önce oluruz inşallah

Erken uyuynca erken uyaniyo diye 1 saat ileri attim:)))
6 da uyuttgm zaman 5te kalkiyo bu sfer buyuk kizimda onun sese uyaniyor
Smdi kucuk 7de buyuk 8de yatiyr uyku saatlermz boyle. Yaza 8 9 yaparm. Bidahaki kis artik ikisininde ayni olur diye dusunuyrm benn:)) bakalim onlarda bana uyarsa. Benm uyku saatmde 11 ama bugun baya geciktim

Gelse de bir ise yardim etse bari. Dese ki ben buyugu yediririm kizim sen kucuge bak.

Ben kacta uyutursam uyutayim 6.30da kalkiyor. Becerebilirsem bir saat daha uyutuyorum. Bi gece 11de yatti sevindim 11de kalkar diye. Yok dikildi yine ezanda.

Ben kacta uyutursam uyutayim 6.30da kalkiyor. Becerebilirsem bir saat daha uyutuyorum. Bi gece 11de yatti sevindim 11de kalkar diye. Yok dikildi yine ezanda.
Aynen ne kadargec yatsalarda isikla uyaniyolar bence:) hatta daha hiiic aydinlanmadan bile uyanabilirler. Benmki sese acayip duyarli. Her ne kadar alisir deselerde olmadi 2 ay ikiside birbirini hep uyandirdi. Artik hangisi uyuyani sessz alana koyuyorum valla

Evet ya 3 aşamalı ya uğraştırıyor ben de sinir olmuştum yaparken ama genelde herkes beğenir onu:)
Kıbrıs tatlısı bayılırım çok da sık yaparım ama şerbetli ve kremalı olunca biraz ağır olup yiyeni kesen bir tatlı. Aslında çok meşakkatli değil ya malzemeleri hazırlarken şerbeti koyarsan ocağa hemen kaynıyor o soğurken kekini çırpıp atıyorsun ben fırında pişerken de kremasını hazırlıyorum soğurken gelip gidip karıştırıyorum kısa sürede hazır oluyor. Ayy anlattım canım çekti en kısa sürede birilerini davet edeyim de yapayım bir de tabi oğlumda süt ters tepki yapmazsa az daha deneyeyim ondan sonra yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…