Kıbrıs tatlısı bayılırım çok da sık yaparım ama şerbetli ve kremalı olunca biraz ağır olup yiyeni kesen bir tatlı. Aslında çok meşakkatli değil ya malzemeleri hazırlarken şerbeti koyarsan ocağa hemen kaynıyor o soğurken kekini çırpıp atıyorsun ben fırında pişerken de kremasını hazırlıyorum soğurken gelip gidip karıştırıyorum kısa sürede hazır oluyor. Ayy anlattım canım çekti en kısa sürede birilerini davet edeyim de yapayım bir de tabi oğlumda süt ters tepki yapmazsa az daha deneyeyim ondan sonra yapayım
Ince tulbent gibi bisey le gozlerini kapa benimkide karanlikta sırıtıyor bana kapatiyorum bende. Bazen cocuga iskence yapiyo gibi geliyor ama uyumamasi daha kotu onun icin yaDuru kuşum yine uyumuyor gözlerini faltaşı gibi açmış sanki kahve içirmişler kıza karanlıkta bir çift göz hiç uyumaya niyetim yok der gibi
Kızının ismi duru muydu canım? Benim büyük kızımın ismi de duru:)İnşalllah ters tepki yapmaz da afiyetle yersin canım :)
Kızının ismi duru muydu canım? Benim büyük kızımın ismi de duru:)
Ince tulbent gibi bisey le gozlerini kapa benimkide karanlikta sırıtıyor bana kapatiyorum bende. Bazen cocuga iskence yapiyo gibi geliyor ama uyumamasi daha kotu onun icin ya
Ay cok uzagiz canimBen umraniye.
Biraz utangaç ortamını buldu mu bıcır bıcır bir kız konuşmayı dans etmeyi çok sever duygular konusunda çok duyarlı bir çocuk yüzümü biraz asık görsün anne sen mutlu musun değil misin diye sorar durur. En büyük problemimiz ise sağımızın solumuzun belli olmaması bir bakmışsın çoook uyumlu bir de bakmışsın aman aman modunda:) saydığım her şeye rağmen söz dinleyen uyumlu bir çocuk dışarıda çok başına buyruk hareket edip yormaz insanı. Benim aklıma gelenler bunlar bakalım senin durun nasıl olacak:)Evet canım :) nasıl bi kız senin Duru :)
Sen nerdesin ki? Beylikduzu mu? Bana bi orasi uzak geliyor.Ay cok uzagiz canim
Biraz utangaç ortamını buldu mu bıcır bıcır bir kız konuşmayı dans etmeyi çok sever duygular konusunda çok duyarlı bir çocuk yüzümü biraz asık görsün anne sen mutlu musun değil misin diye sorar durur. En büyük problemimiz ise sağımızın solumuzun belli olmaması bir bakmışsın çoook uyumlu bir de bakmışsın aman aman modunda:) saydığım her şeye rağmen söz dinleyen uyumlu bir çocuk dışarıda çok başına buyruk hareket edip yormaz insanı. Benim aklıma gelenler bunlar bakalım senin durun nasıl olacak:)
Canim ayni Durumdayız ben dün doktordaydim dis sancıları başlamış ama bu hemen dis cikaracagi anlamina gelmez dedi. Gerci bende ilk 4 aylikken çıkarmışımGünaydın kızlardün Bi misafir geldi ve benim huysuz kuşumun diş çıkaracağını söyledi daha çok erken değil mi diye şöyle bir araştırdım gerçekten olabiliyormuş. Alt tarafında diğer yerlere nazaran beyaz kabarık Bi yer var. İlk kızım taa 7. Ayın sonunda diş çıkarmıştı. Kaç gündür memeyi reddediyor,, Bi iştahsız sanki hiç acıkmıyor, uyku düzeni diye bir şey kalmadı, salya akıtıyor, eli hep apzındaydı ama bu ara sanki elini kemiriyor ve meme ucumu ısırıyor resmen, sıkıştırıyor ve asılarak bırakıyor, tabi müthiş canımı yakıyor. Durduk yere ağlıyor ve susturmam çok zor oluyor Hiç ağlamazdı. Calpol verdim iki kez rahatladı resmen Ne dersiniz? Büyüme atağı diye düşünmüştüm ama...
Oy.Allah yardimciniz olsun canim.U Umudumbitmedi_ eşim polis canım bizim psikolojiler fena anlayacağın :)
Bende rahat zannederrdim.cevremdekilerden görünce.ama her cocuk bir olmuyormus.bide perde arkasinsaki sorunlardan haberimiz yokmuş.Benim esim daha evlenmeden istiyordu. Ben istemiyordum. Boyle yorulacagimi biliyordum. Uyudugu zaman diyoruz ki hep boyle olsa bes tane yapariz. Ama o da goze alamiyor artik.
Ben onceden sanirdim ki uykusu gelince iki salliycaksin uyuycak.
Benimki ne zaman yatatsa yatsin saat 2 de kalkacak 3 4 6 da.sonrada en son 7 bucukta uyanacak.Erken uyuynca erken uyaniyo diye 1 saat ileri attim:)))
6 da uyuttgm zaman 5te kalkiyo bu sfer buyuk kizimda onun sese uyaniyor
Smdi kucuk 7de buyuk 8de yatiyr uyku saatlermz boyle. Yaza 8 9 yaparm. Bidahaki kis artik ikisininde ayni olur diye dusunuyrm benn:)) bakalim onlarda bana uyarsa. Benm uyku saatmde 11 ama bugun baya geciktim
Iste o gözler.bitiriyor insani.karanlikta tvnin minik isigina vermis gözünü bakiyor.Duru kuşum yine uyumuyor gözlerini faltaşı gibi açmış sanki kahve içirmişler kıza karanlıkta bir çift göz hiç uyumaya niyetim yok der gibi
Eğer az yediğiniz halde kilo veremiyorsanız metabolizma zayıflamıştır. Diyetisyenler bu durumda proteine yüklenin diyorlar.Aklınızda olsun..Benim hiç bir şeyim olmuyor malesef öyle aşırı yemiyorum ama kilo veremiyorum sizin fazla kilonuz kalmamış ne güzel
Bi de evde eşofman giymeyin deniyor. Taytta görüyoruz gerçek bedenimizi..gri eşofman içinde alınan kilolar farkedilmiyor hiçBen de xs herseyimi genc kuzenime ayirdim. Taytlarimi diger kuzenime. Kotlarimi anneme. Bi posette artik giymeyecegim seyler var. Copun yanina ustune giysi yazip koycam. Iki pantolon almistim gecen kis. Skinny. Hamile kaldim giyemedim. Belinden yaglar portluyor. Zayiflasam da giysem. Ne 71mis arkadas bir gram oynamadi. 6 kilo versem eski halime doncem ama o zaman da sismandim. Ben kalcaliyim. Ustum zayifti. Artik gobegim var bayagi yagli.
Kafayı değil de tüm Vücudu sallayacak şekilde hafif ritmik sallama Zararlı değilmişAynen bende :) bu arada hamak beşiğimiz geldi şimdi onda sallana sallana uyuyo beyaz gürültü olmadan ama sallanmak da ne kadar sağlıklı bilemicem.en azından mutfakta aspiratör önünde yaşamaktan kurtulurum :)
Bencedee. En guzel dar seylerde belli oluyolar:))Bi de evde eşofman giymeyin deniyor. Taytta görüyoruz gerçek bedenimizi..gri eşofman içinde alınan kilolar farkedilmiyor hiç
Bizde dün aldık mağazada kafamız karıştı top havuzlu istiyordum küçük diye başka bakayım dedim bunlarda pek büyük değilmiş çoğunda ölçü yazmıyor halılar ince akşam gelir gelmez kurduk sevdi oynadı oyuncağın birini uzanıp yakaladı hatta :) duvara ışık yansıtan tepede bi müzikli oyuncağı var onu açtım ışığı söndürdüm duvara yansımasını izlemek için başladı ağlamaya şimdi ışık açıkkende müziği açınca ağlıyor :)Bizim bebege oyun halisi aldik.cocuk oynamayi bilmiyor.piyanoyu bi tekmeleyisi var.diger odaya gidiyorum.pat küt ses geliyor.
Piyanonun müziginin sesi gelmesi gerekmez miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?