2018 Ekim Anneleri

Tuhaf bu cocuklar.susun da oynayinsaniza:)
Bizim elimize geçmezdi:)

Canım internette oyun halısı tavsiyeleri ararken gördüm bir sayfada 12 tane kadar modeli her şeyiyle incelemişler ebat da karşılaştırmalı yazmışlardı aslında. Kötü koşullanmış yazık çocuk

Kafa sisiyor degil mi.
Aslinda saga sola degil yukari asagi sallanmalari gerekiyormus. Anne karni gibi. Sag sol sersemletiyormus. Bayilip uyuyormus gibi bir sey.
Benim çatlak kv beşiğin sallantısı ile yetinmiyor, ekstra sarsıyor sallarken, çocuğun kafası sağa sola yalpalıyor resmen. Kaç kere uyardım yapma zararlı diye.. e ama durmuyor diyor.. öyle uyuttuğunu bildiğim için ona bırakmaya gönlüm el vermiyor. Sersem ediyor çocuğu, ben eve dönünce hemen ağlamaya başlıyor yavrum sesimi duyunca. Sanki şikayet ediyor kuzucum

Canim.besikte aglayan cocuk susmaz.hatta almazsaniz icinden daha cok sinirlenir.ben aglamaya baslayinca aliyorum.
Hem sallamak istersem de iki yanina kücuk yastik koyup iyice destekliyorum.cocuk sarsilmasin diye.
Senin kv nin sabri yokmuş ki öyle yapiyor.ne vicdansiz ya.al kucagina gez.sussun cocuk.

Ay inşallah canım bana da öyle geliyor birden 5 kilo şişer mi insan ya bir an önce oluruz inşallah
Ben oğlumda kilo verdiğim halde karnım kalmıştı. Göğüs altından başlıyordu yağlı bir tabaka.. adet bile kurtarmadı. Taa ki oğlum yürümeye başlayana kadar. Hamilelik öncesi kilomun 5 kilo altına düştüm o zaman :) karnım da epey eksildi. Şimdi de hamilelik öncesi kiloma döndüm ama karnım yine önde. Biraz yapı meselesi galiba. Yüzüme bakan çok zayıfladın diyor ama önce yüzüm zayıflıyor, sonra öbür uzuvlar. Keşke yüzümden hiç gitmese :)

Bende güya orada kendim bakıp karar verecektim hem kızım mızmızlandı durmadı hem ben çok hasta olduğum halde gezmeden geri kalmadım iyice kötü oldum modellerde birbirine çok benziyordu renk curcunası bir yandan satış danışmanıda bunlar standart hepsi aynı boy hemen hemen halıların incelikleride aynı diyince aldık çıktık playgronun bari bunda durur inşallah ya anakucağınıda aldık yazık günah duruyor bir köşede

Gelse de bir ise yardim etse bari. Dese ki ben buyugu yediririm kizim sen kucuge bak.
Nerdee.. beni lafa tutuyor, hiç bir işimi yapamıyorum. Gittiği zaman çocuğa kahvaltı hazırlıyorum anca.. insan düşünür, küçük çocukları var, rahatsız etmiyim der.. geçenlerde gelmiş, alt kat ziline basmış, kimse açmayınca benim zile bastı. İndim açtım, kayınvalidene baktım sizde mı dedi, yok dedim, hemen girdi içeri :))

Canim oyunhalinin altina minik bi yun dosek yaptiramazmisin?
Kv yün dösek yorgan filan yaptirmis.en cok onu kullaniyorum.
Petegin yanina seriyorum.oyunhalisini da ustune koyuyorym.cok iyi oluyor.bende bi kenarina oturuyorum.
Oglumla güzel bi kösemiz oldu.hep orda oturyoruz.
Fikir olur diye yazdim.

En sevdiğim çocuk modeli :) dışarıda efendi olsun canımı yesin :) bazı çocuklar var, gittiği yeri talan eder, anne babayı zor durumda bırakır, insan dışarı çıkmak istemez. Benim oğlum da uyumludur evin dışında

Diş kaşıyor belli ki. Ama hemen çıkaracağı anlamına gelmez. İki ay sonra da çıkarabilir, iki hafta sonra da. Çabuk atlatır inşallah

lohusayken gelen misafirlerle 10 dk oturdum pijamali halimle kalkip hicbisey ikram etmedim.annem ve gorumcem ilgilendi misafirlerle hep.disardan hazir borek pasta gibi seyler ikram ettik.bisey yapmakla ugrasmalarini istemedim.lohusayken kimse ziyaret edilmemeli bence.o ameliyat dikislerimle sersefil halimle bi de gelen gidenle oturup sutun geldi mi.yetiyo mu.agliyo mu uyuyo mu gibi sorulara muhatap olup bi de emzigi pekmeze batir gibi tavsiyeleri duymak hic hos degildi.lohusalik daha kolay gecebilecekken guya iyilik yaptigini zanneden bu misafirler sebebiyle bircok kadinin sıkıntılı geciyor bence.

Durur inş canım biraz oyalasa yetecek zaten. Yalnız satış danışmanının da söylemi çok ilginç olmuş boyları şekilleri oyuncak mesafeleri farklı farklı

Evde de kırayım dökeyim modunda değildir canım başkalarına gittiğimizde de orayı burayı karıştırayım dökeyim bir şeyleri demez hatta çıkarken vaktimiz varsa oyuncaklarını da toplatmaya çalışıyorum bu alışkanlıkları çocuğa vermenin önemli olduğuna inanıyorum. Ya bir arkadaşımız var aynı apartmandayız kızımdan bir buçuk ay küçük aslında genel olarak kızımla iyi anlaşsalar da bazen kızımı aşağılar gibi davranıyor kızımın oyuncaklarını benim diye sahiplenip kızım dokununca çığlıklar atıyor adeta çirkeflik yapıyor dayanamıyorum hiç. Kızım da yazık anne arkadaşım bana küstü diye geliyor o haliyle kızım siz birbirinizi çok seviyorsunuz arkadaşın şöyle düşünmüştür yapmak ya da vermek istememiştir bazen sen de istemeyebikiyorsun deyip gönderiyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum ben bunu yaptığım halde onun anne babası hiçbir şey yapmıyor demiyor. Ah ahh büyüyünce de bu dertler işin içine giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…