Caniiim.Benim çatlak kv beşiğin sallantısı ile yetinmiyor, ekstra sarsıyor sallarken, çocuğun kafası sağa sola yalpalıyor resmen. Kaç kere uyardım yapma zararlı diye.. e ama durmuyor diyor.. öyle uyuttuğunu bildiğim için ona bırakmaya gönlüm el vermiyor. Sersem ediyor çocuğu, ben eve dönünce hemen ağlamaya başlıyor yavrum sesimi duyunca. Sanki şikayet ediyor kuzucum
Dun o kadar kek börek konuşursak rüyaya girer tabi :))) bu arada siz bisey yazdiginizda fotoya bakip bu bebeğe "maşallah" diyorum çok tatliiiiU Umudumbitmedi_ rüyamda seni gördüm kek resmi gönderiyorsun ama ben onu yiyip tadına bakıyorum nasıl oluyorsa :) siz de bir şeyler yapıp gelin diyorsun hahhaha :)
Mersinli misin? Benim de esim Tarsuslu.Mersinliyim:)
Ne oldu canim?
bazi cocuklar hircin oluyor malesef.Evde de kırayım dökeyim modunda değildir canım başkalarına gittiğimizde de orayı burayı karıştırayım dökeyim bir şeyleri demez hatta çıkarken vaktimiz varsa oyuncaklarını da toplatmaya çalışıyorum bu alışkanlıkları çocuğa vermenin önemli olduğuna inanıyorum. Ya bir arkadaşımız var aynı apartmandayız kızımdan bir buçuk ay küçük aslında genel olarak kızımla iyi anlaşsalar da bazen kızımı aşağılar gibi davranıyor kızımın oyuncaklarını benim diye sahiplenip kızım dokununca çığlıklar atıyor adeta çirkeflik yapıyor dayanamıyorum hiç. Kızım da yazık anne arkadaşım bana küstü diye geliyor o haliyle kızım siz birbirinizi çok seviyorsunuz arkadaşın şöyle düşünmüştür yapmak ya da vermek istememiştir bazen sen de istemeyebikiyorsun deyip gönderiyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum ben bunu yaptığım halde onun anne babası hiçbir şey yapmıyor demiyor. Ah ahh büyüyünce de bu dertler işin içine giriyor
Ama kucağında sallar gibi mi yaniKafa sisiyor degil mi.
Aslinda saga sola degil yukari asagi sallanmalari gerekiyormus. Anne karni gibi. Sag sol sersemletiyormus. Bayilip uyuyormus gibi bir sey.
Kucaginda hafifce ziplamak. Titremek gibi aslinda. Dogru olani oymus.Ama kucağında sallar gibi mi yani
Çocuklar çok acımasızlar ya okulda da tanık oluyoruz ama insanın kendisi yaşamışsa ya da çocuğu yaşıyorsa daha kötü oluyorbazi cocuklar hircin oluyor malesef.
arkadasim sana makyaj yapicam deyip alnima enayi yazmisti. Hic unutmam. Aynaya bakyirmayip Simdi git salona annemlere goster demisti.
Dun o kadar kek börek konuşursak rüyaya girer tabi :))) bu arada siz bisey yazdiginizda fotoya bakip bu bebeğe "maşallah" diyorum çok tatliiii
Evde de kırayım dökeyim modunda değildir canım başkalarına gittiğimizde de orayı burayı karıştırayım dökeyim bir şeyleri demez hatta çıkarken vaktimiz varsa oyuncaklarını da toplatmaya çalışıyorum bu alışkanlıkları çocuğa vermenin önemli olduğuna inanıyorum. Ya bir arkadaşımız var aynı apartmandayız kızımdan bir buçuk ay küçük aslında genel olarak kızımla iyi anlaşsalar da bazen kızımı aşağılar gibi davranıyor kızımın oyuncaklarını benim diye sahiplenip kızım dokununca çığlıklar atıyor adeta çirkeflik yapıyor dayanamıyorum hiç. Kızım da yazık anne arkadaşım bana küstü diye geliyor o haliyle kızım siz birbirinizi çok seviyorsunuz arkadaşın şöyle düşünmüştür yapmak ya da vermek istememiştir bazen sen de istemeyebikiyorsun deyip gönderiyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum ben bunu yaptığım halde onun anne babası hiçbir şey yapmıyor demiyor. Ah ahh büyüyünce de bu dertler işin içine giriyor
O şekilde sallayan birine ben de emanet etmek istemezdim.Hem böyle haldur huldur sallanmaya alışırsa yavaş sallamak kesmez zamanlaBenim çatlak kv beşiğin sallantısı ile yetinmiyor, ekstra sarsıyor sallarken, çocuğun kafası sağa sola yalpalıyor resmen. Kaç kere uyardım yapma zararlı diye.. e ama durmuyor diyor.. öyle uyuttuğunu bildiğim için ona bırakmaya gönlüm el vermiyor. Sersem ediyor çocuğu, ben eve dönünce hemen ağlamaya başlıyor yavrum sesimi duyunca. Sanki şikayet ediyor kuzucum
O şekilde uyutmak ileri aylarda çok zor olur.Ayakta hafif sallantıya devam.Aman ya bizi de salladılar bişey olmadı çok şükür.Her bir şeye dikkat et et nereye kadar.Deli gibi ordan oraya sallamadıkça bence bişey olmaz.Kucaginda hafifce ziplamak. Titremek gibi aslinda. Dogru olani oymus.
Gittiği yerlerde çocuğuna sahip Çıkmayan annelerden hiç hoşlanmıyorum.Evde de kırayım dökeyim modunda değildir canım başkalarına gittiğimizde de orayı burayı karıştırayım dökeyim bir şeyleri demez hatta çıkarken vaktimiz varsa oyuncaklarını da toplatmaya çalışıyorum bu alışkanlıkları çocuğa vermenin önemli olduğuna inanıyorum. Ya bir arkadaşımız var aynı apartmandayız kızımdan bir buçuk ay küçük aslında genel olarak kızımla iyi anlaşsalar da bazen kızımı aşağılar gibi davranıyor kızımın oyuncaklarını benim diye sahiplenip kızım dokununca çığlıklar atıyor adeta çirkeflik yapıyor dayanamıyorum hiç. Kızım da yazık anne arkadaşım bana küstü diye geliyor o haliyle kızım siz birbirinizi çok seviyorsunuz arkadaşın şöyle düşünmüştür yapmak ya da vermek istememiştir bazen sen de istemeyebikiyorsun deyip gönderiyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum ben bunu yaptığım halde onun anne babası hiçbir şey yapmıyor demiyor. Ah ahh büyüyünce de bu dertler işin içine giriyor
Aynen.. ona dikkat et buna dikkat et. Yok su olur yok bu olurr.. of ki offf Paranoyak anne mi olacaz :)))O şekilde uyutmak ileri aylarda çok zor olur.Ayakta hafif sallantıya devam.Aman ya bizi de salladılar bişey olmadı çok şükür.Her bir şeye dikkat et et nereye kadar.Deli gibi ordan oraya sallamadıkça bence bişey olmaz.
Ben de çok üzülüyorum ama her zaman yanında olamam onun adına çözemem o yüzden ona olumlu şekilde yaklaşmaya çalışıyorum ve sorununu kendisi çözmesi gerektiğini vermeye çalışıyorum. Şimdi zaten çok uzatamıyorlar yaştan kaynaklı. Okula başladıklarında maalesef sıkça karşılaşacağız kızlar ilkokulda çalışınca bana en çok bu vakalar geliyor bazen anne baba çözmeye çalışıyor bazen çocuk yanlış şekilde çözmeye çalışıyor zarar veriyor bazen de tepkisiz kalıp eziliyor her durum da sıkıntılar doğuruyor maalesef. Bebişler biraz büyüdüklerinde arkadaşlık kurmaya kreşe okula gitmeye başlayınca daha iyi anlayacaksınız söylemeye çalıştığım şeyleriYa ben böyle şeyleri çok takarım Allah iyilerle karşılaştırsın
Ya bir de en yakın arkadaşlarımız bunlar babası kızıyor çocuğun ama annesi bir şey demiyor babayla anne de en çok bu yüzden karşı karşıya geliyor yanımızda bile. Her şey ayarında güzel. Ya aynı çocuk yanında başka bir çocuk daha olursa kızımı dışta bırakıyor kızım sürekli yanımıza geliyor bana söylediğinde benim onun adına çözmediğimi bildiği için çocukların annelerine gidiyor söylüyor kızım bazen onlar gidip müdahil oluyorlar. Kötü düşünmek ya da çocuğuma o çocukla ilgili kötü şeyler söylemek istemiyorum çünkü neticede şimdi oynamasa yarım saat sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar alışmaya çalışıyorumGittiği yerlerde çocuğuna sahip Çıkmayan annelerden hiç hoşlanmıyorum.
Tsk ederim.Bayıldım köşenize ❤ muhabbetiniz bol olsun :)
Evet galiba.ben hic dikkat etmedim.Oynasanıza yerine oynayınsanıza deyince arkadaşım geldi aklıma :) Akdeniz bölgesi ağızı sanırım ❤
Bilincatina nasil ittiysen artik:)canin mi istedi yoksa.yapip gındereyim.canim.U Umudumbitmedi_ rüyamda seni gördüm kek resmi gönderiyorsun ama ben onu yiyip tadına bakıyorum nasıl oluyorsa :) siz de bir şeyler yapıp gelin diyorsun hahhaha :)
Evet canim.dogma büyüme mersin.annem tarsusta okumuş.orada oturmuşlar.Mersinli misin? Benim de esim Tarsuslu.
Ya bana da bütün bebekler tatli geliyor artik:)Sorma kekler börekler havada uçuşuyordu :) teşekkür ederim tüm bebekler tatlı geliyor artık bana :)
Canim bunun icine ne giydiriyorsun.yine de uzun kollu zibin sart.terini cekmesi lazim.Üstleri giydirmek çok zor geliyor bana. Şunlar iyi oldu..foto ekliyorum
Yarım kol citcitli body sadece.. ev sıcak zaten.Canim bunun icine ne giydiriyorsun.yine de uzun kollu zibin sart.terini cekmesi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?