2018 Ekim Anneleri

Caniiim.
Benim de babam kucaginda hizlica bi o yana bi bu yana salliyor. Yapma beyni sarsilcak dedim. Seninki sarsilmadi dedi.

U Umudumbitmedi_ rüyamda seni gördüm kek resmi gönderiyorsun ama ben onu yiyip tadına bakıyorum nasıl oluyorsa :) siz de bir şeyler yapıp gelin diyorsun hahhaha :)
Dun o kadar kek börek konuşursak rüyaya girer tabi :))) bu arada siz bisey yazdiginizda fotoya bakip bu bebeğe "maşallah" diyorum çok tatliiii

bazi cocuklar hircin oluyor malesef.
arkadasim sana makyaj yapicam deyip alnima enayi yazmisti. Hic unutmam. Aynaya bakyirmayip Simdi git salona annemlere goster demisti.

bazi cocuklar hircin oluyor malesef.
arkadasim sana makyaj yapicam deyip alnima enayi yazmisti. Hic unutmam. Aynaya bakyirmayip Simdi git salona annemlere goster demisti.
Çocuklar çok acımasızlar ya okulda da tanık oluyoruz ama insanın kendisi yaşamışsa ya da çocuğu yaşıyorsa daha kötü oluyor

Ya ben böyle şeyleri çok takarım Allah iyilerle karşılaştırsın

kizlar emziren annenin zayiflamasiyla ilgili bi diyetisyen tavsiyelerde bulunmus.tatli yemek yerine tahinli sut icin diyor.ara ogun olarak dereotlu yogurt ve mevsim meyvelerinden yiyin diyor.paket paket tahin helvasi yedigim icin tahinli sutu deneyim bari dedim.ekmegi sadece kahvaltida yerseniz sikinti olmaz diyor.

O şekilde sallayan birine ben de emanet etmek istemezdim.Hem böyle haldur huldur sallanmaya alışırsa yavaş sallamak kesmez zamanla

Kucaginda hafifce ziplamak. Titremek gibi aslinda. Dogru olani oymus.
O şekilde uyutmak ileri aylarda çok zor olur.Ayakta hafif sallantıya devam.Aman ya bizi de salladılar bişey olmadı çok şükür.Her bir şeye dikkat et et nereye kadar.Deli gibi ordan oraya sallamadıkça bence bişey olmaz.

Gittiği yerlerde çocuğuna sahip Çıkmayan annelerden hiç hoşlanmıyorum.

Aynen.. ona dikkat et buna dikkat et. Yok su olur yok bu olurr.. of ki offf Paranoyak anne mi olacaz :)))

Ya ben böyle şeyleri çok takarım Allah iyilerle karşılaştırsın
Ben de çok üzülüyorum ama her zaman yanında olamam onun adına çözemem o yüzden ona olumlu şekilde yaklaşmaya çalışıyorum ve sorununu kendisi çözmesi gerektiğini vermeye çalışıyorum. Şimdi zaten çok uzatamıyorlar yaştan kaynaklı. Okula başladıklarında maalesef sıkça karşılaşacağız kızlar ilkokulda çalışınca bana en çok bu vakalar geliyor bazen anne baba çözmeye çalışıyor bazen çocuk yanlış şekilde çözmeye çalışıyor zarar veriyor bazen de tepkisiz kalıp eziliyor her durum da sıkıntılar doğuruyor maalesef. Bebişler biraz büyüdüklerinde arkadaşlık kurmaya kreşe okula gitmeye başlayınca daha iyi anlayacaksınız söylemeye çalıştığım şeyleri

Gittiği yerlerde çocuğuna sahip Çıkmayan annelerden hiç hoşlanmıyorum.
Ya bir de en yakın arkadaşlarımız bunlar babası kızıyor çocuğun ama annesi bir şey demiyor babayla anne de en çok bu yüzden karşı karşıya geliyor yanımızda bile. Her şey ayarında güzel. Ya aynı çocuk yanında başka bir çocuk daha olursa kızımı dışta bırakıyor kızım sürekli yanımıza geliyor bana söylediğinde benim onun adına çözmediğimi bildiği için çocukların annelerine gidiyor söylüyor kızım bazen onlar gidip müdahil oluyorlar. Kötü düşünmek ya da çocuğuma o çocukla ilgili kötü şeyler söylemek istemiyorum çünkü neticede şimdi oynamasa yarım saat sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar alışmaya çalışıyorum

Bayıldım köşenize ❤ muhabbetiniz bol olsun :)
Tsk ederim.

Oynasanıza yerine oynayınsanıza deyince arkadaşım geldi aklıma :) Akdeniz bölgesi ağızı sanırım ❤
Evet galiba.ben hic dikkat etmedim.
U Umudumbitmedi_ rüyamda seni gördüm kek resmi gönderiyorsun ama ben onu yiyip tadına bakıyorum nasıl oluyorsa :) siz de bir şeyler yapıp gelin diyorsun hahhaha :)
Bilincatina nasil ittiysen artik:)canin mi istedi yoksa.yapip gındereyim.canim.
Bu sefer resmini degil gerçegini gönderirim.

Mersinli misin? Benim de esim Tarsuslu.
Evet canim.dogma büyüme mersin.annem tarsusta okumuş.orada oturmuşlar.
Cengiz topel ortaokulu ve lisesi.eşin belki bilir.

Sorma kekler börekler havada uçuşuyordu :) teşekkür ederim tüm bebekler tatlı geliyor artık bana :)
Ya bana da bütün bebekler tatli geliyor artik:)
Hele senin kız çok şirin.yeni resimler bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…