2018 Ekim Anneleri

Sünger minderim vardı onu koydum altına canım sağol ..

Canim sen ayagimda salliyorum dedigin gunden beri boyle yapiyorum 3 gundur masallah ise yariyor hic degilse yarim saat uyuyor ama sallamayi birakinca hareketleniyor bunun icin ne yapiyorsun?

İnsan basina gelmeden anlamiyor. Bundan sonra dogum yapan birine ki bu cok yakin arkadasim olsa dahi 40 gunu gecmeden gitmeyecegim gittigimde de mutlaka bi tencere yemek corba yada hosaf yapip goturecegim

Sünger minderim vardı onu koydum altına canım sağol ..
O da olur canim.sende sagol.
Oohh mis :) çok güzel olmuş gerçekten bende böyle yapayım en iyisi kendimede minder koyayım yanına :)
Iyi oluyor böyle.bebek yanimda oluyor.sabah geliyoruz oturma odasina.aksam gidiyoruz.dönmeye baslayinca çekyata hic koyamicaz zaten.
Sağol düşünmen yeter yemiş kadar oldum:) zaten rüyada tadını aldım yedim ğerek kalmadı :)
l
Tamam canim.bebisi öp benim yerime.

Bnmkinde de aynı durumda. Dişler geliyormuş dra gittik çılgın gibi neyibisiracagibi şaşırıyor buna bbm görüşüm de dahil. Eczaneden bitkisel nurse harvey in jelini aldık rahatladı biraz. Calpol yerine bunu öneririm.daha sağlıklı. Ateş vs olunca mecbur calpol vereceğiz zaten.

Üstleri giydirmek çok zor geliyor bana. Şunlar iyi oldu..foto ekliyorum
Bende bunlarla rahat ediyirum kolları geçirmek ölüm... bide tutuyor:)biraktirabilene aşkolsun. Savaş veriyorum.ev sicak zaten bir kısa kollu çit çitli zıbın usta de böyle önden düğmeli citcitli bisey tamam

Cengiz topeli biliyorum canim. Esimin kuzenleri orda okuyor simdi.

Canim sen ayagimda salliyorum dedigin gunden beri boyle yapiyorum 3 gundur masallah ise yariyor hic degilse yarim saat uyuyor ama sallamayi birakinca hareketleniyor bunun icin ne yapiyorsun?
Sallarken ayni zaman da piş piş de yapıyorum yumuşak bir ses tonuyla.Sallamayı bıraksam da pis piş devam ediyo biraz daha sonra piş pişi de sesimi kısa kısa bırakıyorum.İyice dalıncaya kadar sallıyorum ama canım.

Bende bunlarla rahat ediyirum kolları geçirmek ölüm... bide tutuyor:)biraktirabilene aşkolsun. Savaş veriyorum.ev sicak zaten bir kısa kollu çit çitli zıbın usta de böyle önden düğmeli citcitli bisey tamam
ben uzun kollu zıbın da giydiremiyorum. yarim kol body ler giydiriyorum.. hepsi elimde kaldı uzun kollular, birine veririm artik..
bi de bastan gecmeli üstler degil de fermuarlı ve hirka düğmeli pratik geliyor bana..
su da guzelmis bakin
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Fermuarli-Hirka/3258111/584248

o anlarda kucağımda gezdiriyorum ben..agzina da emzik veriyorum.
benimki de daha cok uykudayken ciglik atarak ağlayarak uyanıyor...hem de ne ciglik..

mizildaniyordu. Altina bakayim da emzireyim dedim. Yataga koydum. Ne bagirmak. Altina da bakamadan memeye taktim. Memede ama agzi oynuyor su an. Uyur gibi. Emzik oldum ya.
Esim de surekli cocuga bakmiyorsun, almiyorsun, emzirmiyorsun diyor. Dun gece 2 saatte bir kalkti. Sabahtan beri bazen saatte bir bazen 2 saatte bir emdi. 8den beri uc kere 40 dk 1 saat arasi uyudu.

Senin bebeği merak ediyorum çok fena :)
hamileyken basta erkek olacagini hissetmistim. Aslinda kiz istiyordum. Ama doktor kiz olacak deyince 'eyvah cok yaramaz olacak o zaman' demistim. Ilk bes ay okula gidiyordum ya her gun uzuntu, gerginlik. Ondan mi boyle sinirli oldu acaba bu cocuk. Hamileyken stres yapmayin deniyor ama olmuyor ki.

Malesef olmuyor işimiz de stresli olunca elde olmadan etkileniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…