- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Sünger minderim vardı onu koydum altına canım sağol ..Canim oyunhalinin altina minik bi yun dosek yaptiramazmisin?
Kv yün dösek yorgan filan yaptirmis.en cok onu kullaniyorum.
Petegin yanina seriyorum.oyunhalisini da ustune koyuyorym.cok iyi oluyor.bende bi kenarina oturuyorum.
Oglumla güzel bi kösemiz oldu.hep orda oturyoruz.
Fikir olur diye yazdim.
Oohh mis :) çok güzel olmuş gerçekten bende böyle yapayım en iyisi kendimede minder koyayım yanına :)
Hahahahahahah ay kusura bakmada çok güldüm ya hemde şuan öfkeden patlamak üzereyken :)))Caniiim.
Benim de babam kucaginda hizlica bi o yana bi bu yana salliyor. Yapma beyni sarsilcak dedim. Seninki sarsilmadi dedi.
Bilincatina nasil ittiysen artik:)canin mi istedi yoksa.yapip gındereyim.canim.
Bu sefer resmini degil gerçegini gönderirim.
Ben ayağıma koyuyorum bazen titreşim şeklinde uyutuyorumKucaginda hafifce ziplamak. Titremek gibi aslinda. Dogru olani oymus.
O şekilde uyutmak ileri aylarda çok zor olur.Ayakta hafif sallantıya devam.Aman ya bizi de salladılar bişey olmadı çok şükür.Her bir şeye dikkat et et nereye kadar.Deli gibi ordan oraya sallamadıkça bence bişey olmaz.
lohusayken gelen misafirlerle 10 dk oturdum pijamali halimle kalkip hicbisey ikram etmedim.annem ve gorumcem ilgilendi misafirlerle hep.disardan hazir borek pasta gibi seyler ikram ettik.bisey yapmakla ugrasmalarini istemedim.lohusayken kimse ziyaret edilmemeli bence.o ameliyat dikislerimle sersefil halimle bi de gelen gidenle oturup sutun geldi mi.yetiyo mu.agliyo mu uyuyo mu gibi sorulara muhatap olup bi de emzigi pekmeze batir gibi tavsiyeleri duymak hic hos degildi.lohusalik daha kolay gecebilecekken guya iyilik yaptigini zanneden bu misafirler sebebiyle bircok kadinin sıkıntılı geciyor bence.
O da olur canim.sende sagol.Sünger minderim vardı onu koydum altına canım sağol ..
Iyi oluyor böyle.bebek yanimda oluyor.sabah geliyoruz oturma odasina.aksam gidiyoruz.dönmeye baslayinca çekyata hic koyamicaz zaten.Oohh mis :) çok güzel olmuş gerçekten bende böyle yapayım en iyisi kendimede minder koyayım yanına :)
lSağol düşünmen yeter yemiş kadar oldum:) zaten rüyada tadını aldım yedim ğerek kalmadı :)
Bnmkinde de aynı durumda. Dişler geliyormuş dra gittik çılgın gibi neyibisiracagibi şaşırıyor buna bbm görüşüm de dahil. Eczaneden bitkisel nurse harvey in jelini aldık rahatladı biraz. Calpol yerine bunu öneririm.daha sağlıklı. Ateş vs olunca mecbur calpol vereceğiz zaten.Günaydın kızlardün Bi misafir geldi ve benim huysuz kuşumun diş çıkaracağını söyledi daha çok erken değil mi diye şöyle bir araştırdım gerçekten olabiliyormuş. Alt tarafında diğer yerlere nazaran beyaz kabarık Bi yer var. İlk kızım taa 7. Ayın sonunda diş çıkarmıştı. Kaç gündür memeyi reddediyor,, Bi iştahsız sanki hiç acıkmıyor, uyku düzeni diye bir şey kalmadı, salya akıtıyor, eli hep apzındaydı ama bu ara sanki elini kemiriyor ve meme ucumu ısırıyor resmen, sıkıştırıyor ve asılarak bırakıyor, tabi müthiş canımı yakıyor. Durduk yere ağlıyor ve susturmam çok zor oluyor Hiç ağlamazdı. Calpol verdim iki kez rahatladı resmen Ne dersiniz? Büyüme atağı diye düşünmüştüm ama...
Bende bunlarla rahat ediyirum kolları geçirmek ölüm... bide tutuyor:)biraktirabilene aşkolsun. Savaş veriyorum.ev sicak zaten bir kısa kollu çit çitli zıbın usta de böyle önden düğmeli citcitli bisey tamamÜstleri giydirmek çok zor geliyor bana. Şunlar iyi oldu..foto ekliyorum
Cengiz topeli biliyorum canim. Esimin kuzenleri orda okuyor simdi.Tsk ederim.
Evet galiba.ben hic dikkat etmedim.
Bilincatina nasil ittiysen artik:)canin mi istedi yoksa.yapip gındereyim.canim.
Bu sefer resmini degil gerçegini gönderirim.
Evet canim.dogma büyüme mersin.annem tarsusta okumuş.orada oturmuşlar.
Cengiz topel ortaokulu ve lisesi.eşin belki bilir.
Ya bana da bütün bebekler tatli geliyor artik:)
Hele senin kız çok şirin.yeni resimler bekliyoruz:)
Sallarken ayni zaman da piş piş de yapıyorum yumuşak bir ses tonuyla.Sallamayı bıraksam da pis piş devam ediyo biraz daha sonra piş pişi de sesimi kısa kısa bırakıyorum.İyice dalıncaya kadar sallıyorum ama canım.Canim sen ayagimda salliyorum dedigin gunden beri boyle yapiyorum 3 gundur masallah ise yariyor hic degilse yarim saat uyuyor ama sallamayi birakinca hareketleniyor bunun icin ne yapiyorsun?
ben uzun kollu zıbın da giydiremiyorum. yarim kol body ler giydiriyorum.. hepsi elimde kaldı uzun kollular, birine veririm artik..Bende bunlarla rahat ediyirum kolları geçirmek ölüm... bide tutuyor:)biraktirabilene aşkolsun. Savaş veriyorum.ev sicak zaten bir kısa kollu çit çitli zıbın usta de böyle önden düğmeli citcitli bisey tamam
o anlarda kucağımda gezdiriyorum ben..agzina da emzik veriyorum.Uykusu gelince ambulans gibi cok fena ciglik atarak aglamaya basladi. Elim ayagima dolasiyor ya.
Uykusu gelince ambulans gibi cok fena ciglik atarak aglamaya basladi. Elim ayagima dolasiyor ya.
Evet canim baya uzagizSen nerdesin ki? Beylikduzu mu? Bana bi orasi uzak geliyor.
o anlarda kucağımda gezdiriyorum ben..agzina da emzik veriyorum.
benimki de daha cok uykudayken ciglik atarak ağlayarak uyanıyor...hem de ne ciglik..
hamileyken basta erkek olacagini hissetmistim. Aslinda kiz istiyordum. Ama doktor kiz olacak deyince 'eyvah cok yaramaz olacak o zaman' demistim. Ilk bes ay okula gidiyordum ya her gun uzuntu, gerginlik. Ondan mi boyle sinirli oldu acaba bu cocuk. Hamileyken stres yapmayin deniyor ama olmuyor ki.Senin bebeği merak ediyorum çok fena :)
mizildaniyordu. Altina bakayim da emzireyim dedim. Yataga koydum. Ne bagirmak. Altina da bakamadan memeye taktim. Memede ama agzi oynuyor su an. Uyur gibi. Emzik oldum ya.
Esim de surekli cocuga bakmiyorsun, almiyorsun, emzirmiyorsun diyor. Dun gece 2 saatte bir kalkti. Sabahtan beri bazen saatte bir bazen 2 saatte bir emdi. 8den beri uc kere 40 dk 1 saat arasi uyudu.
hamileyken basta erkek olacagini hissetmistim. Aslinda kiz istiyordum. Ama doktor kiz olacak deyince 'eyvah cok yaramaz olacak o zaman' demistim. Ilk bes ay okula gidiyordum ya her gun uzuntu, gerginlik. Ondan mi boyle sinirli oldu acaba bu cocuk. Hamileyken stres yapmayin deniyor ama olmuyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?