2018 Ekim Anneleri

Bu aralar benimkide birden ciglik cigliğa agliyor.3 gündür çok fena.gece bi bagirdi.korktuk.hemen aldim.gündüzde birden aglayip uyaniyor.
Bide sabah altini degistim.bir ayagina pikamayi soktum bas bas bagirdi.
Gece uyutacagim zaman da cok agkiyor
Huy mu degistirdi yoksa dis mi cikariyor bilmiyorum.
Dün yatarkende kulaginin icini parcalamiş.kanatmiş.

benimki de gozkapaklarini.. sabah bi uyanıyor kipkirmizi yapmış..

Yeni anneyiz ve zamanla öğreniyoruz, eleştirmek degil cozum. yazınızdaki gibi `surekli cocuga bakmiyorsun, almiyorsun, emzirmiyorsun`denirse insanin özgüveni yerle bir olur..

Oy yavrum kıyamam ya kendilerine zarar veriyorlar bu dış çıkarma da zor bir süreç sanırım bizimkinin eli de hep ağzında mırç mırç mırç boğazına kadar sokuyor

benimki de gozkapaklarini.. sabah bi uyanıyor kipkirmizi yapmış..
Iyiki gözüne sokmamis.
Yeni anneyiz ve zamanla öğreniyoruz, eleştirmek degil cozum. yazınızdaki gibi `surekli cocuga bakmiyorsun, almiyorsun, emzirmiyorsun`denirse insanin özgüveni yerle bir olur..
Benim esim bebek ağlayinca ayni yerimde durursam kiziyor.kalk gezdir sakiblestir diyor ama bu sefer de cocuk gezmeye alisiyor.oturunca agliyor.

Oy yavrum kıyamam ya kendilerine zarar veriyorlar bu dış çıkarma da zor bir süreç sanırım bizimkinin eli de hep ağzında mırç mırç mırç boğazına kadar sokuyor
Evet ya.bende cok üzüldum
Hemen tirnaklarini dipten kestim.bizimkide elini agzina sokuyor
Kusacak gibi oluyor.
Kasinın baslamgic yerini de kizartiyor.
Ben bide sunu farkettim.bebegim uykusu gelince elini agzina sokuyor.sende bi dene canim.elini agzina sokunca al emzir bak uyuyor mu?

bizler super anne degiliz, kimse de degildir.. öyle bir dünya yok yani.. hem ev derle,yemek yap, hem bebek bak tek basına bi de aksam es evdeyken bak. nerde o bolluk :)))
bebek ağlıyorsa ikimiz de yanındaysak birimiz cay icerken digerimiz alir. yok öyle sen annesisin vs durumları.
kadinin sakin olması erkeklerin elinde. yoksa en ufak seyde patlamaya hazır dolaşır kadın,
tum yük kadinda olursa huzurlu bir yuva ancak rüyada...

Çocuk ağlayınca bizde strese giriyoruz eşim benden alıyor ben eşimden o bana diyo ver çocuğu ben ona diyorum :)) çocuk iyice daralıyor bizden hiç susmuyor :)))

Bu arada oyun halısında elini yemekten kendi kendine söylenmekten oyuncaklara uzanmıyor sizin bebişler nasıl tutmalar başladı mı bende çok aceleciyim yaf

Birde sabahtan beri 10 oldu hapşurması benden hastalık geçti diye korktum normal mi öyle hapşurması maskede taktım ama

Akşamları diyorum al çocuğu birazda ben dinlenicem eşimde diyor ben dışarda dinlenip geldim zaten ver :))) veriyosun 2 dkka sonra ıh dese koşup geliyosun ben ne yapayım ıh dedirtme o zaman :)))
koşup geri almayın derim, bizde de babasıyla da vakit gecirsin diye aksam veriyorum, babasindayken ağlarsa susturma isi babasınin sorumluluğunda :))

Ay canim. Bizimkinin de yuzu cizik icinde. Surekli tirnak kesiyoruz. Nasil hizli uzuyor anlamadim.
Benim mememi de cok acitmaya basladi. Eziyor. Seninki de oyle yapiyor mu? Disi mi kasiniyo acaba gercekten?
Ben dikkat ettim ama gunduz iki saat uyursa oyle bagirmiyor.

Hic boyle biri de degil aslinda. Surekli yorgunmusum. Bunu soyleyip duruyor. Daha sabah dedim. Bana aksam boyle dedin canim sıkıldi diye. Ozur diledi. Sonra yine aynisi.
Belki o da yoruluyor. Ondandir. Bilemiyorum.

Allah Allah. Kendi kalksin gezdirsin madem. Ayaklari ne gune duruyor.

hamileyken stresten uzak durmak cok zor.ben de hergun isyerinde gelen vatandasla tartisirdim.ki normalde cok sakin bir insanimdir.her gun bagris cagris.guvenligi cagirmalar.odadan vatandasi kovmalar.hicbisey yapamayinca odayi terketmeler felan.cikar binanin cevresinde tur atardim sinirden.hamileyken hic cekilmiyor stresli isler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…