- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Bu aralar benimkide birden ciglik cigliğa agliyor.3 gündür çok fena.gece bi bagirdi.korktuk.hemen aldim.gündüzde birden aglayip uyaniyor.mizildaniyordu. Altina bakayim da emzireyim dedim. Yataga koydum. Ne bagirmak. Altina da bakamadan memeye taktim. Memede ama agzi oynuyor su an. Uyur gibi. Emzik oldum ya.
Esim de surekli cocuga bakmiyorsun, almiyorsun, emzirmiyorsun diyor. Dun gece 2 saatte bir kalkti. Sabahtan beri bazen saatte bir bazen 2 saatte bir emdi. 8den beri uc kere 40 dk 1 saat arasi uyudu.
hamileyken basta erkek olacagini hissetmistim. Aslinda kiz istiyordum. Ama doktor kiz olacak deyince 'eyvah cok yaramaz olacak o zaman' demistim. Ilk bes ay okula gidiyordum ya her gun uzuntu, gerginlik. Ondan mi boyle sinirli oldu acaba bu cocuk. Hamileyken stres yapmayin deniyor ama olmuyor ki.
benimki de gozkapaklarini.. sabah bi uyanıyor kipkirmizi yapmış..Bu aralar benimkide birden ciglik cigliğa agliyor.3 gündür çok fena.gece bi bagirdi.korktuk.hemen aldim.gündüzde birden aglayip uyaniyor.
Bide sabah altini degistim.bir ayagina pikamayi soktum bas bas bagirdi.
Gece uyutacagim zaman da cok agkiyor
Huy mu degistirdi yoksa dis mi cikariyor bilmiyorum.
Dün yatarkende kulaginin icini parcalamiş.kanatmiş.
Yeni anneyiz ve zamanla öğreniyoruz, eleştirmek degil cozum. yazınızdaki gibi `surekli cocuga bakmiyorsun, almiyorsun, emzirmiyorsun`denirse insanin özgüveni yerle bir olur..mizildaniyordu. Altina bakayim da emzireyim dedim. Yataga koydum. Ne bagirmak. Altina da bakamadan memeye taktim. Memede ama agzi oynuyor su an. Uyur gibi. Emzik oldum ya.
Esim de surekli cocuga bakmiyorsun, almiyorsun, emzirmiyorsun diyor. Dun gece 2 saatte bir kalkti. Sabahtan beri bazen saatte bir bazen 2 saatte bir emdi. 8den beri uc kere 40 dk 1 saat arasi uyudu.
hamileyken basta erkek olacagini hissetmistim. Aslinda kiz istiyordum. Ama doktor kiz olacak deyince 'eyvah cok yaramaz olacak o zaman' demistim. Ilk bes ay okula gidiyordum ya her gun uzuntu, gerginlik. Ondan mi boyle sinirli oldu acaba bu cocuk. Hamileyken stres yapmayin deniyor ama olmuyor ki.
Bu aralar benimkide birden ciglik cigliğa agliyor.3 gündür çok fena.gece bi bagirdi.korktuk.hemen aldim.gündüzde birden aglayip uyaniyor.
Iyiki gözüne sokmamis.benimki de gozkapaklarini.. sabah bi uyanıyor kipkirmizi yapmış..
Benim esim bebek ağlayinca ayni yerimde durursam kiziyor.kalk gezdir sakiblestir diyor ama bu sefer de cocuk gezmeye alisiyor.oturunca agliyor.Yeni anneyiz ve zamanla öğreniyoruz, eleştirmek degil cozum. yazınızdaki gibi `surekli cocuga bakmiyorsun, almiyorsun, emzirmiyorsun`denirse insanin özgüveni yerle bir olur..
Evet ya.bende cok üzüldumOy yavrum kıyamam ya kendilerine zarar veriyorlarbu dış çıkarma da zor bir süreç sanırım bizimkinin eli de hep ağzında mırç mırç mırç boğazına kadar sokuyor
aman biraz da babalarında dursunlar, rahat edelim :))))Çocuk ağlayınca bizde strese giriyoruz eşim benden alıyor ben eşimden o bana diyo ver çocuğu ben ona diyorum :)) çocuk iyice daralıyor bizden hiç susmuyor :)))
tutmuyordu, eline baska oyuncaklar yaklastirip eline surtunce tutmaya çalısmaya başladı...Bu arada oyun halısında elini yemekten kendi kendine söylenmekten oyuncaklara uzanmıyor sizin bebişler nasıl tutmalar başladı mı bende çok aceleciyim yaf
Akşamları diyorum al çocuğu birazda ben dinlenicem eşimde diyor ben dışarda dinlenip geldim zaten ver :))) veriyosun 2 dkka sonra ıh dese koşup geliyosun ben ne yapayım ıh dedirtme o zaman :)))aman biraz da babalarında dursunlar, rahat edelim :))))
Dün ilk koyar koymaz yakaladı iki üç kere ağzına çekiyor gelmeyince sinirleniyor bugün hiç tutmadı konuşup duruyor :) deneyim bendetutmuyordu, eline baska oyuncaklar yaklastirip eline surtunce tutmaya çalısmaya başladı...
koşup geri almayın derim, bizde de babasıyla da vakit gecirsin diye aksam veriyorum, babasindayken ağlarsa susturma isi babasınin sorumluluğunda :))Akşamları diyorum al çocuğu birazda ben dinlenicem eşimde diyor ben dışarda dinlenip geldim zaten ver :))) veriyosun 2 dkka sonra ıh dese koşup geliyosun ben ne yapayım ıh dedirtme o zaman :)))
Aslında susturuyorda ben niye koşuyorsam hemen stres oluyorum ağlayınca yakoşup geri almayın derim, bizde de babasıyla da vakit gecirsin diye aksam veriyorum, babasindayken ağlarsa susturma isi babasınin sorumluluğunda :))
Ay canim. Bizimkinin de yuzu cizik icinde. Surekli tirnak kesiyoruz. Nasil hizli uzuyor anlamadim.Bu aralar benimkide birden ciglik cigliğa agliyor.3 gündür çok fena.gece bi bagirdi.korktuk.hemen aldim.gündüzde birden aglayip uyaniyor.
Ankara grubu olarak görüşelim çok güzel olurPixielix jenep zeynepcuk meki06 belki de daha fazlası :) yazın olabilir valla
Hic boyle biri de degil aslinda. Surekli yorgunmusum. Bunu soyleyip duruyor. Daha sabah dedim. Bana aksam boyle dedin canim sıkıldi diye. Ozur diledi. Sonra yine aynisi.Yeni anneyiz ve zamanla öğreniyoruz, eleştirmek degil cozum. yazınızdaki gibi `surekli cocuga bakmiyorsun, almiyorsun, emzirmiyorsun`denirse insanin özgüveni yerle bir olur..
Allah Allah. Kendi kalksin gezdirsin madem. Ayaklari ne gune duruyor.Benim esim bebek ağlayinca ayni yerimde durursam kiziyor.kalk gezdir sakiblestir diyor ama bu sefer de cocuk gezmeye alisiyor.oturunca agliyor.
Evet ya.bende cok üzüldum
Hemen tirnaklarini dipten kestim.bizimkide elini agzina sokuyor
Kusacak gibi oluyor.
Kasinın baslamgic yerini de kizartiyor.
Ben bide sunu farkettim.bebegim uykusu gelince elini agzina sokuyor.sende bi dene canim.elini agzina sokunca al emzir bak uyuyor mu?
hamileyken stresten uzak durmak cok zor.ben de hergun isyerinde gelen vatandasla tartisirdim.ki normalde cok sakin bir insanimdir.her gun bagris cagris.guvenligi cagirmalar.odadan vatandasi kovmalar.hicbisey yapamayinca odayi terketmeler felan.cikar binanin cevresinde tur atardim sinirden.hamileyken hic cekilmiyor stresli isler.mizildaniyordu. Altina bakayim da emzireyim dedim. Yataga koydum. Ne bagirmak. Altina da bakamadan memeye taktim. Memede ama agzi oynuyor su an. Uyur gibi. Emzik oldum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?