- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Onlar da yorgun geliyor. O konuda haklılar. Ama akşam anne çay içerken babalar bakarsa anne de biraz dinlenmiş olacak. Fedakarlık şartHic boyle biri de degil aslinda. Surekli yorgunmusum. Bunu soyleyip duruyor. Daha sabah dedim. Bana aksam boyle dedin canim sıkıldi diye. Ozur diledi. Sonra yine aynisi.
Belki o da yoruluyor. Ondandir. Bilemiyorum.
Hangi semt?Ankara grubu olarak görüşelim çok güzel olur
Esim cok bakar zaten. ama surekli bu ac diye bana getiriyor. Emzirebilsem sana birakmam diyor. Beni begenmiyor anlayacagin.Onlar da yorgun geliyor. O konuda haklılar. Ama akşam anne çay içerken babalar bakarsa anne de biraz dinlenmiş olacak. Fedakarlık şart
Bizim de bir buçuk ay küçük arkadaşımız var. Gelip herşeyi sahipleniyor, vermezse bana şikayet ediyor. Önceden oğlumu paylaşması için telkin ederdim ama artık sinirime dokunuyor. En son geldiğinde oğlumun elinden tableti almaya çalışmış, vermeyince gelip şikayet etti. Ben de gayet soğukkanlı bir şekilde, o onun tableti, ben karışamam, isteniyorsa vermez dedim. Çocuk kendi evinde gibi her yere girip çıkıyor, bütün oyuncakları yere seriyor. Uyuyan bebeğin yanında avazı çıktığı kadar bağırıyor. Annesini severim, zaptetmek için çabalıyor ancak bunu evde halledip gelmeli. Şimdi oraya gidiyoruz ama orası bizim evimiz değil, bebek var, düzgün davran diye uyarabilir. Çocukları sessiz olun diye tembihliyorum, öyle sessizliğe alıştırma sıkıntı çekersin diyor. İyi de TV hep açık, biz de normal tonda konuşuyoruz içeride. Ben çığlık atmasına tepki gösteriyorum. Normal ton yok zaten çocukta, devamlı bağırıyor, emirler veriyor oğluma. İyice soğudum çocuktan, böyle giderse mesafe koyarım, oğlumu ezdirmem gözümün önündeEvde de kırayım dökeyim modunda değildir canım başkalarına gittiğimizde de orayı burayı karıştırayım dökeyim bir şeyleri demez hatta çıkarken vaktimiz varsa oyuncaklarını da toplatmaya çalışıyorum bu alışkanlıkları çocuğa vermenin önemli olduğuna inanıyorum. Ya bir arkadaşımız var aynı apartmandayız kızımdan bir buçuk ay küçük aslında genel olarak kızımla iyi anlaşsalar da bazen kızımı aşağılar gibi davranıyor kızımın oyuncaklarını benim diye sahiplenip kızım dokununca çığlıklar atıyor adeta çirkeflik yapıyor dayanamıyorum hiç. Kızım da yazık anne arkadaşım bana küstü diye geliyor o haliyle kızım siz birbirinizi çok seviyorsunuz arkadaşın şöyle düşünmüştür yapmak ya da vermek istememiştir bazen sen de istemeyebikiyorsun deyip gönderiyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum ben bunu yaptığım halde onun anne babası hiçbir şey yapmıyor demiyor. Ah ahh büyüyünce de bu dertler işin içine giriyor
Arkadaşa bak düşman başına :/bazi cocuklar hircin oluyor malesef.
arkadasim sana makyaj yapicam deyip alnima enayi yazmisti. Hic unutmam. Aynaya bakyirmayip Simdi git salona annemlere goster demisti.
Bizde de var öyle bir arkadaş. Başka seçenek yoksa oğluma yapışır, sevdiği başka arkadaş katılırsa oyuna, hemen sırtını dönüyor garibime. Rahmetli kayınpeder, iyi insanın yeri yok bu dünyada derdi. Oğlum da sessiz efendi, cazgırlık etmez, şikayet etmez.. muhtemelen ezilecek okulda.. bazen çocuklarımı fanusa koyup saklayasım geliyor :/Ya bir de en yakın arkadaşlarımız bunlar babası kızıyor çocuğun ama annesi bir şey demiyor babayla anne de en çok bu yüzden karşı karşıya geliyor yanımızda bile. Her şey ayarında güzel. Ya aynı çocuk yanında başka bir çocuk daha olursa kızımı dışta bırakıyor kızım sürekli yanımıza geliyor bana söylediğinde benim onun adına çözmediğimi bildiği için çocukların annelerine gidiyor söylüyor kızım bazen onlar gidip müdahil oluyorlar. Kötü düşünmek ya da çocuğuma o çocukla ilgili kötü şeyler söylemek istemiyorum çünkü neticede şimdi oynamasa yarım saat sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar alışmaya çalışıyorum
Bizde de var öyle bir arkadaş. Başka seçenek yoksa oğluma yapışır, sevdiği başka arkadaş katılırsa oyuna, hemen sırtını dönüyor garibime. Rahmetli kayınpeder, iyi insanın yeri yok bu dünyada derdi. Oğlum da sessiz efendi, cazgırlık etmez, şikayet etmez.. muhtemelen ezilecek okulda.. bazen çocuklarımı fanusa koyup saklayasım geliyor :/
Su sessizlige alistirma diyenlere ifrit oluyorum. 47 gun esimin halasi vardi. Her gece 2ye kadar salonda tv acik bebek uyutmaya ugrastilar. Hala gitti bebekle 9 gibi odamiza gectik. O gun bugundur aksam uyuyor cocugum. Bence biraz da cocugun fitratinda var.Bizim de bir buçuk ay küçük arkadaşımız var. Gelip herşeyi sahipleniyor, vermezse bana şikayet ediyor. Önceden oğlumu paylaşması için telkin ederdim ama artık sinirime dokunuyor. En son geldiğinde oğlumun elinden tableti almaya çalışmış, vermeyince gelip şikayet etti. Ben de gayet soğukkanlı bir şekilde, o onun tableti, ben karışamam, isteniyorsa vermez dedim. Çocuk kendi evinde gibi her yere girip çıkıyor, bütün oyuncakları yere seriyor. Uyuyan bebeğin yanında avazı çıktığı kadar bağırıyor. Annesini severim, zaptetmek için çabalıyor ancak bunu evde halledip gelmeli. Şimdi oraya gidiyoruz ama orası bizim evimiz değil, bebek var, düzgün davran diye uyarabilir. Çocukları sessiz olun diye tembihliyorum, öyle sessizliğe alıştırma sıkıntı çekersin diyor. İyi de TV hep açık, biz de normal tonda konuşuyoruz içeride. Ben çığlık atmasına tepki gösteriyorum. Normal ton yok zaten çocukta, devamlı bağırıyor, emirler veriyor oğluma. İyice soğudum çocuktan, böyle giderse mesafe koyarım, oğlumu ezdirmem gözümün önünde
Ay yavrum kiyamam.Bizde de var öyle bir arkadaş. Başka seçenek yoksa oğluma yapışır, sevdiği başka arkadaş katılırsa oyuna, hemen sırtını dönüyor garibime. Rahmetli kayınpeder, iyi insanın yeri yok bu dünyada derdi. Oğlum da sessiz efendi, cazgırlık etmez, şikayet etmez.. muhtemelen ezilecek okulda.. bazen çocuklarımı fanusa koyup saklayasım geliyor :/
Allah iyilerle karşılaştırsin diye dua edecez. Yapacak birşey yok ..Canım ya... ne yapacağız nasıl yetiştireceğiz nasıl koruyacağız böyle bi dünyada bilmiyorum hep derdim hayatta en korktuğum şey çoçuk yetiştirmek böyle bi dünyada
Yok canim benimki göğsümu ezmiyor.tırnaklarini birakmamak lazim.Ay canim. Bizimkinin de yuzu cizik icinde. Surekli tirnak kesiyoruz. Nasil hizli uzuyor anlamadim.
Benim mememi de cok acitmaya basladi. Eziyor. Seninki de oyle yapiyor mu? Disi mi kasiniyo acaba gercekten?
Ben dikkat ettim ama gunduz iki saat uyursa oyle bagirmiyor.
Ara sira gezdiriyor.bel fıtığı var.hep belim koptu gel al diyor.Allah Allah. Kendi kalksin gezdirsin madem. Ayaklari ne gune duruyor.
Benimde en sinir olduğum şey çocuğu sese alıştır .. Sanane ! Benimki çıta uyanıyor ne yapayım şimdi kafasında bando çalıp uyutmaya çalışacak halim yokSu sessizlige alistirma diyenlere ifrit oluyorum. 47 gun esimin halasi vardi. Her gece 2ye kadar salonda tv acik bebek uyutmaya ugrastilar. Hala gitti bebekle 9 gibi odamiza gectik. O gun bugundur aksam uyuyor cocugum. Bence biraz da cocugun fitratinda var.
Hem sana ne yaaa ay sinir oldum. Ister alistiririm ister alistirmam. Biz esimle cok sessiz insanlariz zaten. Evde ikimizken bile odadan odaya bagirmazdik.
Benim soytari da biz kavga edince uyuyor.Benimde en sinir olduğum şey çocuğu sese alıştır .. Sanane ! Benimki çıta uyanıyor ne yapayım şimdi kafasında bando çalıp uyutmaya çalışacak halim yok
Benimki aģlamadan yatmiyor
Öyle değil canım.Yatır-kaldır Yöntemi'yle uyku eğitimi diye bişey varmış ondan bahsediyorum.Bir bak istersen Google denBenimki aģlamadan yatmiyor
Illa bi huzursuzluk cikaracak.
Tamam canim:)Öyle değil canım.Yatır-kaldır Yöntemi'yle uyku eğitimi diye bişey varmış ondan bahsediyorum.Bir bak istersen Google den
Yabancı kaynaklardan da okuyorum. Özetini buradan yazarım.Öyle değil canım.Yatır-kaldır Yöntemi'yle uyku eğitimi diye bişey varmış ondan bahsediyorum.Bir bak istersen Google den
Ana kucağına koyun arada. Kucağına da bi peluş oyuncak. Ona dokunuyor vs kısa sürede olsa oyalıyor. Etrafa bakmak istiyorlar artık.Yok canim benimki göğsümu ezmiyor.tırnaklarini birakmamak lazim.
Bizimki kulağinin etini koparmiş.parcalamis resmen.
Besikte uyurken yapmis.kendimi baya sucladim.üzüldüm.
Ara sira gezdiriyor.bel fıtığı var.hep belim koptu gel al diyor.
Bende cok.gezdirmeye alistirmak istemiyorum.3 ayi gectik ya kucaga alişiyor.birakinca feryat figan.
Bütün uyku eğitimleri ağlatarak mı ben onu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?