2018 Ekim Anneleri

Hic boyle biri de degil aslinda. Surekli yorgunmusum. Bunu soyleyip duruyor. Daha sabah dedim. Bana aksam boyle dedin canim sıkıldi diye. Ozur diledi. Sonra yine aynisi.
Belki o da yoruluyor. Ondandir. Bilemiyorum.
Onlar da yorgun geliyor. O konuda haklılar. Ama akşam anne çay içerken babalar bakarsa anne de biraz dinlenmiş olacak. Fedakarlık şart

Onlar da yorgun geliyor. O konuda haklılar. Ama akşam anne çay içerken babalar bakarsa anne de biraz dinlenmiş olacak. Fedakarlık şart
Esim cok bakar zaten. ama surekli bu ac diye bana getiriyor. Emzirebilsem sana birakmam diyor. Beni begenmiyor anlayacagin.

Bizim de bir buçuk ay küçük arkadaşımız var. Gelip herşeyi sahipleniyor, vermezse bana şikayet ediyor. Önceden oğlumu paylaşması için telkin ederdim ama artık sinirime dokunuyor. En son geldiğinde oğlumun elinden tableti almaya çalışmış, vermeyince gelip şikayet etti. Ben de gayet soğukkanlı bir şekilde, o onun tableti, ben karışamam, isteniyorsa vermez dedim. Çocuk kendi evinde gibi her yere girip çıkıyor, bütün oyuncakları yere seriyor. Uyuyan bebeğin yanında avazı çıktığı kadar bağırıyor. Annesini severim, zaptetmek için çabalıyor ancak bunu evde halledip gelmeli. Şimdi oraya gidiyoruz ama orası bizim evimiz değil, bebek var, düzgün davran diye uyarabilir. Çocukları sessiz olun diye tembihliyorum, öyle sessizliğe alıştırma sıkıntı çekersin diyor. İyi de TV hep açık, biz de normal tonda konuşuyoruz içeride. Ben çığlık atmasına tepki gösteriyorum. Normal ton yok zaten çocukta, devamlı bağırıyor, emirler veriyor oğluma. İyice soğudum çocuktan, böyle giderse mesafe koyarım, oğlumu ezdirmem gözümün önünde

Bizde de var öyle bir arkadaş. Başka seçenek yoksa oğluma yapışır, sevdiği başka arkadaş katılırsa oyuna, hemen sırtını dönüyor garibime. Rahmetli kayınpeder, iyi insanın yeri yok bu dünyada derdi. Oğlum da sessiz efendi, cazgırlık etmez, şikayet etmez.. muhtemelen ezilecek okulda.. bazen çocuklarımı fanusa koyup saklayasım geliyor :/

Canım ya... ne yapacağız nasıl yetiştireceğiz nasıl koruyacağız böyle bi dünyada bilmiyorum hep derdim hayatta en korktuğum şey çoçuk yetiştirmek böyle bi dünyada

Su sessizlige alistirma diyenlere ifrit oluyorum. 47 gun esimin halasi vardi. Her gece 2ye kadar salonda tv acik bebek uyutmaya ugrastilar. Hala gitti bebekle 9 gibi odamiza gectik. O gun bugundur aksam uyuyor cocugum. Bence biraz da cocugun fitratinda var.
Hem sana ne yaaa ay sinir oldum. Ister alistiririm ister alistirmam. Biz esimle cok sessiz insanlariz zaten. Evde ikimizken bile odadan odaya bagirmazdik.

Ay yavrum kiyamam.
internette okumustum. Kucuk kizin arkadasi, kuzeni gelince kizi dislamis. Kiz da kuzenin annesine gidip 'ne zaman gideceksiniz? Ben cok mutsuz oldum da.' Demis. Ne kadar naif bir ifade degil mi?

Yok canim benimki göğsümu ezmiyor.tırnaklarini birakmamak lazim.
Bizimki kulağinin etini koparmiş.parcalamis resmen.
Besikte uyurken yapmis.kendimi baya sucladim.üzüldüm.
Allah Allah. Kendi kalksin gezdirsin madem. Ayaklari ne gune duruyor.
Ara sira gezdiriyor.bel fıtığı var.hep belim koptu gel al diyor.
Bende cok.gezdirmeye alistirmak istemiyorum.3 ayi gectik ya kucaga alişiyor.birakinca feryat figan.

Benimde en sinir olduğum şey çocuğu sese alıştır .. Sanane ! Benimki çıta uyanıyor ne yapayım şimdi kafasında bando çalıp uyutmaya çalışacak halim yok

Bugün hafta sonu olduğundan sanırım herkes yok ama ben sorumu sorayım yine :) çocuğu Ağlatarak uyku eğitimi verme hakkında ne düşünüyorsunuz ? Uygulamayı düşünenleriniz var mı ? Kafam bir hayli Karışık bu konuda...
plojovic pessinus K kubra2553
Ve diğer arkafaşlar ???

Son düzenleme:
Benimde en sinir olduğum şey çocuğu sese alıştır .. Sanane ! Benimki çıta uyanıyor ne yapayım şimdi kafasında bando çalıp uyutmaya çalışacak halim yok
Benim soytari da biz kavga edince uyuyor.
Galiba simdi bide ben arada kaynamiyim yatim diyor:)
Pısırık olacak heralde:)
Ne zaman biri gelse gürültü cok olsa uyumak icin ölüyor.

Benimki aģlamadan yatmiyor
Illa bi huzursuzluk cikaracak.

Ana kucağına koyun arada. Kucağına da bi peluş oyuncak. Ona dokunuyor vs kısa sürede olsa oyalıyor. Etrafa bakmak istiyorlar artık.

Bütün uyku eğitimleri ağlatarak mı ben onu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…