2018 Ekim Anneleri

Benim soytari da biz kavga edince uyuyor.
Galiba simdi bide ben arada kaynamiyim yatim diyor:)
Pısırık olacak heralde:)
Ne zaman biri gelse gürültü cok olsa uyumak icin ölüyor.
Biz ufacık bir sözlü atışma yaşasak kızım çok huzursuzlanıyor susturmak baya güçleşiyor .. Birde başka eve gidince öncr her yeri inceleyip bakınıyor sonra huzursuz olup baya ağlıyor evinde mutlu benim kız :)))
 
Ah ahh biz de aynı dertten muzdaribiz işte ama başka da öğrenmelerinin yolu yok bir şekilde sorunları çözmeyi öğrenecekler benim kız da arkadaşım arkadaşım diye ölüyor işte işi düşmedikçe gelmiyor çocuk gelince de dediğin gibi emretmeler cazgırlık yapmalar. Bazen o kadar anlamsız tepkiler veriyor ki kızım yüzüme bakıyor ne yapmam gerek acaba burada diye. Geçen yeleği kızımın sandalyesinin üzerinde duruyor kızıma git sandalyeni getir de oyun oynayalım diyorum anne ama burda yelek var dedi bu kız koştu o benim yeleğim dokunma ona diye bağırıp koşup yastığın altına sakladı kızım da bakakaldı:):) şaka gibi
 
Ben pek ağlatamıyprum canım benimki eğer uykulu bir ağlama değil de beni al ağlaması yapıyorsam kıyameti koparıyor uykusu varsa da belli ediyor zaten biraz kendi bebeğini tanıyıp ona uygun olup olmadığına karar vermekle alakalı diye düşünüyorum.
 
Ana kucağına koyun arada. Kucağına da bi peluş oyuncak. Ona dokunuyor vs kısa sürede olsa oyalıyor. Etrafa bakmak istiyorlar artık.
Canim bizimki anakucaginda durmuyor.besbelli yüzümüze bakip alin beni diyor.
Senin kıź biraz hassas ruhlu:)
 
Ben de onu dusunuyordum simdi. Iki saattir uyutamadik. Koyalim yatagina aglasin uyusun dedim. Cok bagiriyor ama. Dayanamayiz herhalde.
 
Ben de onu dusunuyordum simdi. Iki saattir uyutamadik. Koyalim yatagina aglasin uyusun dedim. Cok bagiriyor ama. Dayanamayiz herhalde.
Benim fikrim ağlatıp uyuma olmaz çocuk orda ağlaya ağlaya çaresizlikten uyuyacak güzel değil .. Ama başka türlü varsa bunun eğitimi ilerde düzen açısından düşünülebilir yoksa ben ne zaman isterse o zaman uyusun taraftarıyım :))
 
Caniiim.
Benim de babam kucaginda hizlica bi o yana bi bu yana salliyor. Yapma beyni sarsilcak dedim. Seninki sarsilmadi dedi.
Hahahaa anne baba cevabı klasik :) benimkide niye siz gerizekalı mı oldunuz okudunuz işiniz elinizde der tamam olmadık ama belki einstein olacaktık elimizden kaçtı
 
Ben ağlatmazdım oğlumla alakalı her konuda empati kurmaya çalışıyorum biri beni ağlatarak uyutsa çok kalbim acırdı onunkini de acıtmam şahsen ki güven duygusu çok önemli anne ve çocuk arasında kaybolsun da istemem
 
Canim zaten uykusu geldiginde aglamaya basliyor. Yoksa hic uyumasin. Guzel guzel otursun. Ama aglarken bir sey yapmamak mumkun degil tabi ki.
 
evdeki tartismayı negatif enerjiyi hissediyorlarmış bilimsel olarak
 
ben dayanamıyorum aglamasina yapamam heralde esimde en ufak biseyde bi yerimi acidi söylemi oldu diye evham yapiyor hemen
 
Purpplee ben pek anac biri degilim.birkac ay sonra uyku konusunda sorun yasarsak deneyebilirim tracy hogg du sanirim pis pis pat pati.oyle aglamasina kiyamama hali yok bende.ama su da var.her yontem her bebege uygun olmuyormus.illa boyle uyuyacaksin diye eziyet etmem tabi ama denerim.tabi esim dayanamaz napiyosun der muhtemelen alir kucagina dayanamaz :)
 
Benim soytari da biz kavga edince uyuyor.
Galiba simdi bide ben arada kaynamiyim yatim diyor:)
Pısırık olacak heralde:)
Ne zaman biri gelse gürültü cok olsa uyumak icin ölüyor.
Bebeklerin savunma mekanizması uyumak. Oğlum sese duyarlıydı bebekken, iki-üç haftalıkken akrabalarım ziyarete geldiğinde aşırı gürültü etmişlerdi. Çocuk kıpırdamadan 3 saat uyumuştu
 
Büyüdükçe kötü huyları ayırt edip uzaklaşırlar o arkadaşlardan inşallah ❤ yoksa benim yüreğim dayanmaz :/
 
Favorin konum)) hatta tekrar etmek adina yine okumaya basladim. Daha gecen sene buyuk kizima verdim. Ben kim west metoduyla baslayip diger ikisinide denedim. Hic aglatmayayim dedim ama olmadi. Az da olsa agladi. Ben vermekten yanayim ki smdiden zeynp icin bile bi duzen olustrmaya calisiyrm. Mart sonu gibi baslarim. Nisan 8 de 6si dolcak.
Buyuk kzmda ayakta kucakta sallama sonra beyaz gurultu falan vardi. Bu sefer sadece kucak var ins daha kolay olur egitim:)
 
Kesinlikle her bebege ayni yontem uygulanmiyor. En hafifinden baslayip deneyerk bulmak en guzeli
 
Zaman olarak değil de kendiliğinden uykuya dalması için veriyorlar bu eğitimi
 
Hahahaa anne baba cevabı klasik :) benimkide niye siz gerizekalı mı oldunuz okudunuz işiniz elinizde der tamam olmadık ama belki einstein olacaktık elimizden kaçtı
Ben de diyorum k : belkide kafamızda bikaç tahta eksiktir ne biliyorsun :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…