- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Biz ufacık bir sözlü atışma yaşasak kızım çok huzursuzlanıyor susturmak baya güçleşiyor .. Birde başka eve gidince öncr her yeri inceleyip bakınıyor sonra huzursuz olup baya ağlıyor evinde mutlu benim kız :)))Benim soytari da biz kavga edince uyuyor.
Galiba simdi bide ben arada kaynamiyim yatim diyor:)
Pısırık olacak heralde:)
Ne zaman biri gelse gürültü cok olsa uyumak icin ölüyor.
Ah ahh biz de aynı dertten muzdaribiz işte ama başka da öğrenmelerinin yolu yok bir şekilde sorunları çözmeyi öğrenecekler benim kız da arkadaşım arkadaşım diye ölüyor işte işi düşmedikçe gelmiyor çocuk gelince de dediğin gibi emretmeler cazgırlık yapmalar. Bazen o kadar anlamsız tepkiler veriyor ki kızım yüzüme bakıyor ne yapmam gerek acaba burada diye. Geçen yeleği kızımın sandalyesinin üzerinde duruyor kızıma git sandalyeni getir de oyun oynayalım diyorum anne ama burda yelek var dedi bu kız koştu o benim yeleğim dokunma ona diye bağırıp koşup yastığın altına sakladı kızım da bakakaldı:):) şaka gibiBizde de var öyle bir arkadaş. Başka seçenek yoksa oğluma yapışır, sevdiği başka arkadaş katılırsa oyuna, hemen sırtını dönüyor garibime. Rahmetli kayınpeder, iyi insanın yeri yok bu dünyada derdi. Oğlum da sessiz efendi, cazgırlık etmez, şikayet etmez.. muhtemelen ezilecek okulda.. bazen çocuklarımı fanusa koyup saklayasım geliyor :/
Ben pek ağlatamıyprum canım benimki eğer uykulu bir ağlama değil de beni al ağlaması yapıyorsam kıyameti koparıyor uykusu varsa da belli ediyor zaten biraz kendi bebeğini tanıyıp ona uygun olup olmadığına karar vermekle alakalı diye düşünüyorum.
Canim bizimki anakucaginda durmuyor.besbelli yüzümüze bakip alin beni diyor.Ana kucağına koyun arada. Kucağına da bi peluş oyuncak. Ona dokunuyor vs kısa sürede olsa oyalıyor. Etrafa bakmak istiyorlar artık.
Senin kıź biraz hassas ruhlu:)Biz ufacık bir sözlü atışma yaşasak kızım çok huzursuzlanıyor susturmak baya güçleşiyor .. Birde başka eve gidince öncr her yeri inceleyip bakınıyor sonra huzursuz olup baya ağlıyor evinde mutlu benim kız :)))
Ben de onu dusunuyordum simdi. Iki saattir uyutamadik. Koyalim yatagina aglasin uyusun dedim. Cok bagiriyor ama. Dayanamayiz herhalde.
Benim fikrim ağlatıp uyuma olmaz çocuk orda ağlaya ağlaya çaresizlikten uyuyacak güzel değil .. Ama başka türlü varsa bunun eğitimi ilerde düzen açısından düşünülebilir yoksa ben ne zaman isterse o zaman uyusun taraftarıyım :))Ben de onu dusunuyordum simdi. Iki saattir uyutamadik. Koyalim yatagina aglasin uyusun dedim. Cok bagiriyor ama. Dayanamayiz herhalde.
Hahahaa anne baba cevabı klasik :) benimkide niye siz gerizekalı mı oldunuz okudunuz işiniz elinizde der tamam olmadık ama belki einstein olacaktık elimizden kaçtıCaniiim.
Benim de babam kucaginda hizlica bi o yana bi bu yana salliyor. Yapma beyni sarsilcak dedim. Seninki sarsilmadi dedi.
Ben ağlatmazdım oğlumla alakalı her konuda empati kurmaya çalışıyorum biri beni ağlatarak uyutsa çok kalbim acırdı onunkini de acıtmam şahsen ki güven duygusu çok önemli anne ve çocuk arasında kaybolsun da istemem
Canim zaten uykusu geldiginde aglamaya basliyor. Yoksa hic uyumasin. Guzel guzel otursun. Ama aglarken bir sey yapmamak mumkun degil tabi ki.Benim fikrim ağlatıp uyuma olmaz çocuk orda ağlaya ağlaya çaresizlikten uyuyacak güzel değil .. Ama başka türlü varsa bunun eğitimi ilerde düzen açısından düşünülebilir yoksa ben ne zaman isterse o zaman uyusun taraftarıyım :))
evdeki tartismayı negatif enerjiyi hissediyorlarmış bilimsel olarakBiz ufacık bir sözlü atışma yaşasak kızım çok huzursuzlanıyor susturmak baya güçleşiyor .. Birde başka eve gidince öncr her yeri inceleyip bakınıyor sonra huzursuz olup baya ağlıyor evinde mutlu benim kız :)))
ben dayanamıyorum aglamasina yapamam heralde esimde en ufak biseyde bi yerimi acidi söylemi oldu diye evham yapiyor hemen
Bebeklerin savunma mekanizması uyumak. Oğlum sese duyarlıydı bebekken, iki-üç haftalıkken akrabalarım ziyarete geldiğinde aşırı gürültü etmişlerdi. Çocuk kıpırdamadan 3 saat uyumuştuBenim soytari da biz kavga edince uyuyor.
Galiba simdi bide ben arada kaynamiyim yatim diyor:)
Pısırık olacak heralde:)
Ne zaman biri gelse gürültü cok olsa uyumak icin ölüyor.
Büyüdükçe kötü huyları ayırt edip uzaklaşırlar o arkadaşlardan inşallah ❤ yoksa benim yüreğim dayanmaz :/Ah ahh biz de aynı dertten muzdaribiz işte ama başka da öğrenmelerinin yolu yok bir şekilde sorunları çözmeyi öğrenecekler benim kız da arkadaşım arkadaşım diye ölüyor işte işi düşmedikçe gelmiyor çocuk gelince de dediğin gibi emretmeler cazgırlık yapmalar. Bazen o kadar anlamsız tepkiler veriyor ki kızım yüzüme bakıyor ne yapmam gerek acaba burada diye. Geçen yeleği kızımın sandalyesinin üzerinde duruyor kızıma git sandalyeni getir de oyun oynayalım diyorum anne ama burda yelek var dedi bu kız koştu o benim yeleğim dokunma ona diye bağırıp koşup yastığın altına sakladı kızım da bakakaldı:):) şaka gibi
Favorin konum
Kesinlikle her bebege ayni yontem uygulanmiyor. En hafifinden baslayip deneyerk bulmak en guzeliPurpplee ben pek anac biri degilim.birkac ay sonra uyku konusunda sorun yasarsak deneyebilirim tracy hogg du sanirim pis pis pat pati.oyle aglamasina kiyamama hali yok bende.ama su da var.her yontem her bebege uygun olmuyormus.illa boyle uyuyacaksin diye eziyet etmem tabi ama denerim.tabi esim dayanamaz napiyosun der muhtemelen alir kucagina dayanamaz :)
Nasıl olduğunu biliyorum canım çok araştırdım bu konuyu.Konuyu bilenler uygulayacaklar mi ve Zararlı oldupunu düşünenler var mi onu merak ettimYabancı kaynaklardan da okuyorum. Özetini buradan yazarım.
Zaman olarak değil de kendiliğinden uykuya dalması için veriyorlar bu eğitimiBenim fikrim ağlatıp uyuma olmaz çocuk orda ağlaya ağlaya çaresizlikten uyuyacak güzel değil .. Ama başka türlü varsa bunun eğitimi ilerde düzen açısından düşünülebilir yoksa ben ne zaman isterse o zaman uyusun taraftarıyım :))
Ben de diyorum k : belkide kafamızda bikaç tahta eksiktir ne biliyorsun :)Hahahaa anne baba cevabı klasik :) benimkide niye siz gerizekalı mı oldunuz okudunuz işiniz elinizde der tamam olmadık ama belki einstein olacaktık elimizden kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?