2018 Ekim Anneleri

Yaa okurken üzüldüm kıyamam canım benim ayy parçalarım herhalde çocuğu dicem çocuğun neyini parçalıcaksın :) ama çok üzer beni böyle bi durum yaşarsam
Bu tip çocuklarla maalesef her zaman her yerde karşılaşacaklar canım ya benim de içim acıyor ama onun adına çözmek istemiyorum bu kez her sorun yaşadığında bana gelmeye başlıyor ve biz her zaman yanında olamayacağız. İstemediğin hoşuna gitmeyen şeylerde hayır demesi gerektiğini söylüyoruz her seferinde ama onu daha beceremedik

Çok güzel bir örmek oldu ,beğendim

Benimki her gece 21.00-21.30 arası uyur.Hem Odayı ayırıp hem tek uyuma işi Bayağı zorlamıştır miniği ..
Benim ablamda çok katı yeğenim ilk doğdu beşiğin sallanma yerini bile kapadı ki sallamayayım alışmasın diye uyku eğitiminde de inat etti başardı 6. Ayda odasını ayırdı kendi başına uyuyor. Ama oldum olası ben daha anaç bir tip olduğum için sen beceremezsin der :) 3,5 yaşında şuan yeğenim geçen gün hiçbir şey sonsuza kadar sürmüyormuş bugünlerde korktum ben diye durup durup yanıma gelmeye başladı dedi.

Kesinlikle yoksa özgüvensiz oluyorlar ama benim bile içim acıdı inşallah öğrenir en kısa zamanda hakkını aramayı

Benim de kardeşim çok katı.3 çocuğu var ben daha bir çocuğu yeni doğurdum.Bana öğüt veriyor.İki yaşındaki kızından bahsediyor.2 yaşını doldurdu yatağına koydum burda uyuyacaksın dedim diyo,Çocuk ağlaya ağlaya Yanıma gelince de çabuk yatağına geri dön diye kızdım diyor.kızacaksın diyor yoksa olmazmış.Kardeşim ne diyorsa aksini yaparım çünkü çocukları döverek eğitmeye çalışan bir anne neyazıkki..

cok emmis olabikir mi?

Aman o daha fenaymış yok ablam mesela daha yumuşak ağlıyor alıp ıyutuyorum korkuyor diye ama uyuyunca hemen odasına bırakıyorum alışmasın diye der ama onu asla yapmaz sizinki tam katıymış ben ölsem kıyamam öyle

Benimki bunu hep çok emdiğinde yapıyor.

Kızlar Bebek bezi olarak hangi marka kullanıyorsunuz? Ben sleepy, baby me ve canbebe denedim hepsi sızdırdı ama en çok sleepy sızdırıyor kaç kez belden aşağı sızdırdı. canbebe ve baby me kenarlardan hafif sızdırıyor . Prima kullanmak istemiyorum başka marka tavsiye edersiniz sevinirim

Ben hic 5 dk aglatmadim ki. Catlar bence. Bizimki agladi mi volumunu yukselterek agliyor. Tabi aglayip bi sure susturamadigimiz olmustur da.
Kim west'in kitabinda aglayinca sakinlestirip yerine geri koyuyorsun.
Bence bebek bakmaktaki en zor sey uyku. Keske hic uykusu gelmese neseli olsa.

Ben de diyorum. Ishal olsa nerden anliycam. Hep ishal gibi.

Ben memeye koymadan uyutalim diyorum. Esim bir saat gezdiriyor geri geliyor. Onceden uyuyordu onda. Git gide daha memeci oluyor napcam bilmiyorum. Bugun bebek arabasinda uyuttuk ama iki bucuk saat surdu. Esniyor esniyor hareket etmekten uyumuyor.

Yaa okurken üzüldüm kıyamam canım benim ayy parçalarım herhalde çocuğu dicem çocuğun neyini parçalıcaksın :) ama çok üzer beni böyle bi durum yaşarsam
Ben hircin cocuklara ezilenden daha cok uzuluyorum. gelecegin kotu insafsiz insanlari olmazlar insallah.

Zaten primada yeri geldiginde sizdiriyor.
Bence sizdirmayan bez yoktur.

Ben memeye koymadan uyutalim diyorum. Esim bir saat gezdiriyor geri geliyor. Onceden uyuyordu onda. Git gide daha memeci oluyor napcam bilmiyorum. Bugun bebek arabasinda uyuttuk ama iki bucuk saat surdu. Esniyor esniyor hareket etmekten uyumuyor.
İki gündür benimki de uykuya dalmakta zorlanıyor zombi modunda resmen çocuk gözler kıpkırmızı emiyor uyuyakalıyor gaz çıkarırken uyanıyor başa dönüyoruz geceleri de kızı ben oğlanı babası alıp uyutuyoruz çocuk onda on dkda uyuyup devam ediyor ben de kırk kez kalkıyor uykuyu açıyor.

Kakası sıvı oluyor ondan mı acaba diyorum. ? sizin de sızdırıyor mu?
prima icin sizdirmiyor deniyor ama cok fazla yapmissa veya beklemisse sizdiriyor. Bazen sirtindan bile sizmis oluyor. belki ben baglayamiyorum. Buyuk numaraya gecince bayagi azaldi. Simdi sleepy kullaniyorum. Daha bir hafta olmadi. Bir kere sirtindan sizmisti sadece. Ama siz de onu begenmemistiniz.

Benimki her gece 21.00-21.30 arası uyur.Hem Odayı ayırıp hem tek uyuma işi Bayağı zorlamıştır miniği ..
Odayi ayirma zor degil asil mevzu kendi kendine uyumayi ogretmk. Bence buyukken ayirmak daha zor. Tabi hangi yasta ayirildigina bagli. Simdi zeyneple de farkli odadayiz:) 3 oda icice. Ucumuzde farkli odadayiz:)))

Aldgm prima bitmedi suan sleepyle karisik kullaniyorum. Ikiside ayni yerden yani sol taraftan tasiriyo. Benim fikrim bezle alakali olmadigi yonunde. Kusuru kendi baglayisimda buluyorum :)))) ama cozum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…