2018 Ekim Anneleri

19. Hafta atagi 14ten basliyormus. Belki oyle olmustur. Ben de supheleniyorum ataktan.

Canim annen. Allah sifa versin. Hepiniz kiz misiniz? Ne eglencelidir.
Ben de bi suru cocuk yapmak istiyordum. Hem gec evlendim hemen olmadi hem de biriyle bile ugrasamiyorum.

Canim insallah hemen iyilesir kuzun.
Ben de burda yazmayi seviyorum. Balkondan komsularla konusmak gibi.

Gece terlemisim. kac zamandir sol kolum agliyordu. Bi uyandim kolum boynum tutulmus. Bebek kaka icinde yuzuyo. Soydum yikadim. Tansiyonum dustu hep. Dualar ettim bi suru. Cabucak da uyudu. Kahvaltimi anca yapiyorum. insallah uyur bugun hem kolum tutuk hem gozlerim karariyor.

-

ayyy tesekkür ederim kendimi hazırladım bebişi hazırladım aşıya götürmek için, megerse yokmuş aşı
Aşı yok ama yine tartı, boy-baş-göğüs ölçümü var. Bir de benim ilk gebeliğimde 5li tetanoz aşısının 4.dozu vardı onu yapmışlardı. Çocuğuma iğne yok bana var diye zil takıp oynayacaktım nerdeyse :)))

Günaydın gerçekten çok zor çocuklar hasta olunca inşallah hemen düzelir canım Allah şifa versin üzme kendini sütün onun ilacı onun hastalığına göre salgılanıp iyileştirecek inşallah
Teşekkür ederim canım kızım büyük olan canım şu an emmiyor artık ona da takviye bir şeylerden hazırlayacağım ateşi düşse ona göre az da olsa içim rahatlayacak

Canim insallah hemen iyilesir kuzun.
Ben de burda yazmayi seviyorum. Balkondan komsularla konusmak gibi.
Aynen canım burada belli konular ilgi odağımız olduğu için anlaşıldığını hissedebiliyorsun. Bazen komşuma anlatıyorum aldığım tepkiler doğallıktan anlamaktan uzak o yüzden onlara geçiştirmelik cevaplar verip derdimi bu ortamda anlatıyorum

Kızına bağışıklık kuvvetlendirici neler veriyorsun canım kızına? Sabahları süt içiyorsa içine bir çay kaşığı bal propolis arı sütü karışımı at, faydasını görürsün. Ben öyle iki kış geçirdim, oğlum hiç hasta olmadı. Bu kış köyden gelen balla idare ettik ama alıcam yine. Pahalı ama değiyor

Civil ve e-bebek'ten aldım canım. Bakıyorum, uygun olanı alıyorum. Diğer büyük sitelerde de var. Google'a yaz goon 3 beden, bantlı ve külot seçenekleri var
Canım goon biraz fiyatı pahalı geldi taneye dökünce civilde nasıl fiyatlar? Hepsi burada ve ebebekte 1 liraya yakın tanesi

Çok geçmiş olsun Allah güç kuvvet versin anneler hastalanacak ya da bebekle çok ilgilenemeyecek durumda olacaksa hafta sonları olsa keşke eşler mesaide ve çocuklarla ilgilenmek zorunda okunca kötü oluypr

Tuzlu ayran mı içsen canım tansiyon için. Tutulan boynuna sıcak uygulama ve hafif masaj iyi gelebilir. Geçmiş olsun

Süt balgamı artırıyormuş sanırım süt vermwyeceğim de bal zencefil ıhlamur bal falan vereceğim. Geçen sefer tereyağı pekmez yapmıştım yine denerim onu da

Aynen sevgiyle sakinleştirip yerine koyup çıkmayı öneriyor.Bizşmki de git gide yükseltir volumu.Azıcık bağırsa elim ayağıma dolanıyor zaten.Yapamam gibi

Odayi ayirma zor degil asil mevzu kendi kendine uyumayi ogretmk. Bence buyukken ayirmak daha zor. Tabi hangi yasta ayirildigina bagli. Simdi zeyneple de farkli odadayiz:) 3 oda icice. Ucumuzde farkli odadayiz:)))
Ben de 6 aylıkken ayırmayı düşünüyorum en başından beri ama o kadar alıştım ki geceleri onunla ayni odada soluk almaya :) nasıl olcak bakalım

Aynen sevgiyle sakinleştirip yerine koyup çıkmayı öneriyor.Bizşmki de git gide yükseltir volumu.Azıcık bağırsa elim ayağıma dolanıyor zaten.Yapamam gibi
bizimki gunduz uykusunu eger emerek uyuyakalmadiysa aglayarak yapiyo.mesela uykusu var.kucagimda pispisliyorum tepiniyo.emzik takiyorum ittiriyo.ayakta salliyorum cildiriyo.kundak yapip kucakta pispisliyorum tepinip cilginca agliyor.of diyorum boyle uyumayacak.kundakli halde aglarken yatagina koyuyorum 7-8 dk aglayip uykuya daliyo.uyutmaya ugrasip daha uzun sure aglatmaktansa yataga koyup daha kisa sure aglayip uyumasi daha iyi oldu bizde.tabi her bebek boyle uyumayabilir.gece uyku sorunumuz yok ama sadece gunduzler boyle :)

Çok geçmiş olsun Allah güç kuvvet versin anneler hastalanacak ya da bebekle çok ilgilenemeyecek durumda olacaksa hafta sonları olsa keşke eşler mesaide ve çocuklarla ilgilenmek zorunda okunca kötü oluypr
Evet. Iyi ki esimin isi yakin da yalniz oldugumdan beri oglenleri geliyor. Kiz da uyuyor hala. Insallah keyifli olur bugun. Kucakta gezmek istemez.
Bengay falan da suremiyorum. Biraz azaldi ama. Geceki gibi degil.

Ne güzel ya annene bayıldım.Benim annem de bizi dövmedi,kimi örnek alıyor anlamadım.Çocuklara çok üzülüyorum ben de..Ablasıyım ayni zamanda bir eğitimciyim ama asla söz dinlemez,her şeyin en doğrusunu bilir ! Dua ediyorum ben de düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…