Goon kullanıyorum ben, memnunumKızlar Bebek bezi olarak hangi marka kullanıyorsunuz? Ben sleepy, baby me ve canbebe denedim hepsi sızdırdı ama en çok sleepy sızdırıyor kaç kez belden aşağı sızdırdı. canbebe ve baby me kenarlardan hafif sızdırıyor . Prima kullanmak istemiyorum başka marka tavsiye edersiniz sevinirim
Gece bezini değiştiriyorum, sızmıyor benimki. Zaten her bezin bir kapasitesi var. Emebildiği kadar sıvıyı emiyor, kalan da taşıyor artıkYa benm kenardan cikiyo hep. Her sabah komple kiyafet degistiriyorumm
prima molfix minies sleepy a101 ve şok bezi bile denedim.en cok sleepy yi sevdim.bebek su an 6 kilo civari 3 numara bez kullaniyorum.acaba gevsek mi bagladiniz ki.Kızlar Bebek bezi olarak hangi marka kullanıyorsunuz? Ben sleepy, baby me ve canbebe denedim hepsi sızdırdı ama en çok sleepy sızdırıyor kaç kez belden aşağı sızdırdı. canbebe ve baby me kenarlardan hafif sızdırıyor . Prima kullanmak istemiyorum başka marka tavsiye edersiniz sevinirim
Dogru diyosun benmki dolu beze yapiyo uyanie uyanmaz. Gunduz gecen yapti cikmamisti.Gece bezini değiştiriyorum, sızmıyor benimki. Zaten her bezin bir kapasitesi var. Emebildiği kadar sıvıyı emiyor, kalan da taşıyor artık
cocuklar icin üzüldüm...Benim de kardeşim çok katı.3 çocuğu var ben daha bir çocuğu yeni doğurdum.Bana öğüt veriyor.İki yaşındaki kızından bahsediyor.2 yaşını doldurdu yatağına koydum burda uyuyacaksın dedim diyo,Çocuk ağlaya ağlaya Yanıma gelince de çabuk yatağına geri dön diye kızdım diyor.kızacaksın diyor yoksa olmazmış.Kardeşim ne diyorsa aksini yaparım çünkü çocukları döverek eğitmeye çalışan bir anne neyazıkki..
Canim hepsi ihtimal.dahilinde.ama peki huzursuzluk yapmasi.3 gündür bi tuhaf.Rotayla ilgisi olması için rotadan hemen sonra ve takip eden 1-2 gün olur. Sanmıyorum hiç. Bu bizde de oluyor.. bazen günde 3 4 t -shirt degistirdigim oluyor ara ara. Mide kapağı bebeklerde tam kapanmıyormuş..neden yatay da pek mutlu değiller çünkü mide kapağı tam oluşmadığından yedikleri şey geri geliyormuş. Bu nedenle sevmiyorlarmış o durumu. Ya fazla beslenmiştir ya da karnına baskı fazla olmuştur
Canim kusan bebekler iyi kilo alamazmis.zaten benim sütüm az.onu da kusunca bidaha emmeye süt yok.Benimki sürekli bolca kusuyor ama kilo alımı iyi kendini şartlandırma canım kilo alamayacak diye
Ćok da emmedi canim.cok emmis olabikir mi?
Canim 3 4 gündür bezi tâşarcasina yapiyor.ishal.bide sabahtan beri öksürüyor hapsuruyor.Benimki bunu hep çok emdiğinde yapıyor.
Benimki memede uyumuyor artik.cok huzursuz.tepinip dururyor.ictigi ya bogazina kaciyor yada agzindan geri dökülüyor.olan uykusu da kaciyor.memeden cekip ayagimda hafifce salliyorum.Ben memeye koymadan uyutalim diyorum. Esim bir saat gezdiriyor geri geliyor. Onceden uyuyordu onda. Git gide daha memeci oluyor napcam bilmiyorum. Bugun bebek arabasinda uyuttuk ama iki bucuk saat surdu. Esniyor esniyor hareket etmekten uyumuyor.
Canim nerden aliyirsunGoon kullanıyorum ben, memnunum
sleepy kullanıyoruz, memnunuz.Kızlar Bebek bezi olarak hangi marka kullanıyorsunuz? Ben sleepy, baby me ve canbebe denedim hepsi sızdırdı ama en çok sleepy sızdırıyor kaç kez belden aşağı sızdırdı. canbebe ve baby me kenarlardan hafif sızdırıyor . Prima kullanmak istemiyorum başka marka tavsiye edersiniz sevinirim
Anne şefkat kaynagidir.cocuklari böyle dövmesi cok uzücü.Benim de kardeşim çok katı.3 çocuğu var ben daha bir çocuğu yeni doğurdum.Bana öğüt veriyor.İki yaşındaki kızından bahsediyor.2 yaşını doldurdu yatağına koydum burda uyuyacaksın dedim diyo,Çocuk ağlaya ağlaya Yanıma gelince de çabuk yatağına geri dön diye kızdım diyor.kızacaksın diyor yoksa olmazmış.Kardeşim ne diyorsa aksini yaparım çünkü çocukları döverek eğitmeye çalışan bir anne neyazıkki..
Kızlar bir şey soracağım iki aylık verem aşısından sonra bebeğinin kolu enfeksiyon gibi beyazlamış olan var mı? Akşam oğlumu yıkarken farkettim normal mi bilemedim bu zamana kadar bir şey yoktu
Çoğu zaman girip mesajlarınızı okuyorum aynı sıkıntılar aynı gelişimsel süreçler falan takip etmesi çok güzel. Yalnız olmadığım hissi bile yetiyor. Bu sebeple sadece okuyup çıkmaya gönlüm elvermedi. Muhabbetlere çok katılamasam da en azından teşekkür edeyüm dedim. İyi ki varsınız
Kıbrıs tatlısı çok meşakkatli ve masraflı yaa :)) çok hoşuma gitmişti yemek uygulamasında görünce ama yapmaya cesaret edemedim :))
Günaydın kızlardün Bi misafir geldi ve benim huysuz kuşumun diş çıkaracağını söyledi daha çok erken değil mi diye şöyle bir araştırdım gerçekten olabiliyormuş. Alt tarafında diğer yerlere nazaran beyaz kabarık Bi yer var. İlk kızım taa 7. Ayın sonunda diş çıkarmıştı. Kaç gündür memeyi reddediyor,, Bi iştahsız sanki hiç acıkmıyor, uyku düzeni diye bir şey kalmadı, salya akıtıyor, eli hep apzındaydı ama bu ara sanki elini kemiriyor ve meme ucumu ısırıyor resmen, sıkıştırıyor ve asılarak bırakıyor, tabi müthiş canımı yakıyor. Durduk yere ağlıyor ve susturmam çok zor oluyor Hiç ağlamazdı. Calpol verdim iki kez rahatladı resmen Ne dersiniz? Büyüme atağı diye düşünmüştüm ama...
Bnmkinde de aynı durumda. Dişler geliyormuş dra gittik çılgın gibi neyibisiracagibi şaşırıyor buna bbm görüşüm de dahil. Eczaneden bitkisel nurse harvey in jelini aldık rahatladı biraz. Calpol yerine bunu öneririm.daha sağlıklı. Ateş vs olunca mecbur calpol vereceğiz zaten.
Bu arada oyun halısında elini yemekten kendi kendine söylenmekten oyuncaklara uzanmıyor sizin bebişler nasıl tutmalar başladı mı bende çok aceleciyim yaf
Degil canim.Egitim denen sey annenin secimi tamamen.Bide uyum sureci var.Sen hic aglatmazsin ama 3-4 gun gecistir.Daha uzun surer.Ama cocuk sonunda ne olacagini bildigi icin bu zaman gittikce kisalir ve daha az zamanda uyumaya baslar .Yani her turlu uyunayi ogretebilir anne.Ama egitim tadinda olmasi,illa illa olmasi kime neye gore bu baski anlamis degilim...Bütün uyku eğitimleri ağlatarak mı ben onu anlayamadım
Benim ablamda çok katı yeğenim ilk doğdu beşiğin sallanma yerini bile kapadı ki sallamayayım alışmasın diye uyku eğitiminde de inat etti başardı 6. Ayda odasını ayırdı kendi başına uyuyor. Ama oldum olası ben daha anaç bir tip olduğum için sen beceremezsin der :) 3,5 yaşında şuan yeğenim geçen gün hiçbir şey sonsuza kadar sürmüyormuş bugünlerde korktum ben diye durup durup yanıma gelmeye başladı dedi.
Benim de kardeşim çok katı.3 çocuğu var ben daha bir çocuğu yeni doğurdum.Bana öğüt veriyor.İki yaşındaki kızından bahsediyor.2 yaşını doldurdu yatağına koydum burda uyuyacaksın dedim diyo,Çocuk ağlaya ağlaya Yanıma gelince de çabuk yatağına geri dön diye kızdım diyor.kızacaksın diyor yoksa olmazmış.Kardeşim ne diyorsa aksini yaparım çünkü çocukları döverek eğitmeye çalışan bir anne neyazıkki..
Kızlar Bebek bezi olarak hangi marka kullanıyorsunuz? Ben sleepy, baby me ve canbebe denedim hepsi sızdırdı ama en çok sleepy sızdırıyor kaç kez belden aşağı sızdırdı. canbebe ve baby me kenarlardan hafif sızdırıyor . Prima kullanmak istemiyorum başka marka tavsiye edersiniz sevinirim
Benimki genelde gazı varsa söylediğin gibi yapıyor emerken tepinip boğazına kaçırıyor çok hava yuttuğundan daha çok gaz yapıyor yarısını kusuyor falan öyle bir döngüye giriyoruz belki öyledir sizin de. Böyle tepindiğini görünce omzuma alıp gaz çıkarıyorum o halde mutlaka kaka yapıyor rahatlatıyorCanim hepsi ihtimal.dahilinde.ama peki huzursuzluk yapmasi.3 gündür bi tuhaf.
Ve daha öncede fazla beslenmisti.ama fazlasini cikarmisti.bu sefer ard arda yerlere kadar kustu.sonrada midede hicbisey kalmayinca hickirmaya basladi.
Ardana meme verdim emdi yine.uyudu.benim bebgim tokken asla memeyi almaz.uykusu gelse bile iter.sadece karin doyurmak icin emer.
Bi gariplik var.
Canim kusan bebekler iyi kilo alamazmis.zaten benim sütüm az.onu da kusunca bidaha emmeye süt yok.
Ćok da emmedi canim.
Canim 3 4 gündür bezi tâşarcasina yapiyor.ishal.bide sabahtan beri öksürüyor hapsuruyor.
Benimki memede uyumuyor artik.cok huzursuz.tepinip dururyor.ictigi ya bogazina kaciyor yada agzindan geri dökülüyor.olan uykusu da kaciyor.memeden cekip ayagimda hafifce salliyorum.
Canim nerden aliyirsun
Bide tanesi kaca geliyor?
3. Ay aşısı yokmuş rota dışında öylemi arkadaşlar?
Online olanlar acil cvp yazabilirmi?
Evet canım başka aşı yok bildiğim3. Ay aşısı yokmuş rota dışında öylemi arkadaşlar?
Online olanlar acil cvp yazabilirmi?
ayyy tesekkür ederim kendimi hazırladım bebişi hazırladım aşıya götürmek için, megerse yokmuş aşıEvet yok.4.ay var.
1-2-4-6 diye gidiyor
Civil ve e-bebek'ten aldım canım. Bakıyorum, uygun olanı alıyorum. Diğer büyük sitelerde de var. Google'a yaz goon 3 beden, bantlı ve külot seçenekleri varCanim nerden aliyirsun
Bide tanesi kaca geliyor?
Günaydın hanımlar yine hastalıkla başladık bir haftaya daha. Ah ahh içim gidiyor kızım yine dünden ateşlenmeye ve öksürmeye başladı geniz akıntısı var sürekli öğürme hareketi yapıyordu az önce kustu balgamı çıkardı. Umarım rahatlatır bu onu. Keşke çocuklar hiç hasta olmasalar benimkiler hasta olunca kendimde olmuyorum hiç. Buraya da yazıp duruyorum kusura bakmayın beni anlayabilecek pek kimse yok çevremde. Bu sıralar iyice yabancılaşmış hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?